2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401005 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

JEREMY MATHIEU 2017 de Beşiktaşda!!

saygılar
Mathieu sakat ama 10 gün olmamıştır maçta sakatlandı 3 hafta yok denilmişti

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

JEREMY MATHIEU 2017 de Beşiktaşda!!

saygılar
Seneye 34 yasinda olmuyormu bu arkadaş :alala:

1 yil mi oynatacagiz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anılnr

Caner-      2.5
Nasri-       6.5
Aboubakar 7

Seneye Töreyi kesin satmamız lazım.Aboubakar'ın rakamını tahmini yazdım ama.Töre giderse Hepsini direk alır ozamanki güncel eksiklerimizi de bütçemizle kapatırız.

Çevrimdışı panic13

Gönderim Tarihi
26.08.2016 11:38
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Forum tartışmalarının Sonuçlanması veya Sona Ermesi
Özet Bilgi
Oktay ve Tangaz arasındaki gerginlik Necmi Bey'in doğrudan müdahalesi ile 1+1 günlük ateşkesle neticelenmesi konusunda üyeler ve besiktasarena.com ile anlaşmaya varılmıştır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner-      2.5
Nasri-       6.5
Aboubakar 7

Seneye Töreyi kesin satmamız lazım.Aboubakar'ın rakamını tahmini yazdım ama.Töre giderse Hepsini direk alır ozamanki güncel eksiklerimizi de bütçemizle kapatırız.
Ebubekir'in tek bacağını verir Porto ancak o paraya :) 15 ten aşağı alamayız bence bu sene iyi performans gösterirse.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Neden olmasın :) Herkes çok umutlu görünüyor kendisinden. Ben Fabri yerine bu çocuğun daha çok süre almasını isterim mesela Türkiye kupasında filan..
Çoğu kişi kaleden Tolga'yı çekmek için Fabricio'ya bel bağlamışken asıl bel bağlamamız kişi olan Utku'yu es geçti . Çocukta büyük bir potansiyel var ama daha önemlisi hoca da bunun farkında ve Utku'nun ciddi anlamda üzerine düşüyor.
Boyko transferi ile Ospina,Adler,Ruffier hayalleri de suya düştü . En azından umalım ki Utku kısa zamanda kendini gösterir.

Çevrimdışı anılnr

Ebubekir'in tek bacağını verir Porto ancak o paraya :) 15 ten aşağı alamayız bence bu sene iyi performans gösterirse.
Opsiyon konulacaksa o paraya alacağız artık.Eğer kiralama bedeli 3 felan olursa bence başkan ne yapar eder bonservisi de alır.

Caner-      2.5
Nasri-       6.5
Aboubakar 7

Aboubakarin Opsiyonu 10 milyon € diyorlar ama Bu kukubun baskaninin Fikret Orman oldugunu unutmuşlar :D

6-6.5 m bandina bitirir Onu Baskan , Hoca memnun kalirsa

Çevrimdışı tangaz

Caner-      2.5
Nasri-       6.5
Aboubakar 7

sanırım dün WHU taraftarları baya ağır eleştiriyormuş töreyi, sezon kötü giderse WHU için biliç ve töre birlikte şutlanırlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çoğu kişi kaleden Tolga'yı çekmek için Fabricio'ya bel bağlamışken asıl bel bağlamamız kişi olan Utku'yu es geçti . Çocukta büyük bir potansiyel var ama daha önemlisi hoca da bunun farkında ve Utku'nun ciddi anlamda üzerine düşüyor.
Boyko transferi ile Ospina,Adler,Ruffier hayalleri de suya düştü . En azından umalım ki Utku kısa zamanda kendini gösterir.
Kaleciler idman yaparak iyi olmaz, Gerçekten büyük potansiyel görüyorsa takıma ısındırır ve süre verir veya düzenli oynayacağı iyi bir takıma kiralık verir yoksa pek çok yetenek gibi çürür gider veya istenilen seviyeye ulaşamaz ilerleyen zamanda.
Korku akıl katilidir.

Gönderim Tarihi
26.08.2016 11:38
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Forum tartışmalarının Sonuçlanması veya Sona Ermesi
Özet Bilgi
Oktay ve Tangaz arasındaki gerginlik Necmi Bey'in doğrudan müdahalesi ile 1+1 günlük ateşkesle neticelenmesi konusunda üyeler ve besiktasarena.com ile anlaşmaya varılmıştır.
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı anılnr

Aboubakarin Opsiyonu 10 milyon € diyorlar ama Bu kukubun baskaninin Fikret Orman oldugunu unutmuşlar :D

6-6.5 m bandina bitirir Onu Baskan , Hoca memnun kalirsa
3 Milyon kiralama bedeli versek 7 felanda seneye verirsek 10 a geliyor totalde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sanırım dün WHU taraftarları baya ağır eleştiriyormuş töreyi, sezon kötü giderse WHU için biliç ve töre birlikte şutlanırlar...
Bilic'ten bir cacık olmaz demiştim daha gittiğinde bu sene daha iyi anlayacağız, en fazla 8. 9. olur bu kafayla daha öteye gidemez. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

opsiyonun adını koymak bu açıdan önemli belki ama oyuncuların seçimi daha önemli. burada iyi işler çıkarır ve iyice vitrine çıkarsa ve bir EPL takımından teklif gelirse oyuncu gitmek ister ve gider porto da ellerini ovuşturarak satar... ben ebubekir iyi oynarsa seneye aramızda olmayacağını düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bilic'ten bir cacık olmaz demiştim daha gittiğinde bu sene daha iyi anlayacağız, en fazla 8. 9. olur bu kafayla daha öteye gidemez.
Abi LOSER adamdan ne beklenir ki :alala:

Az Mod yemedim onun yüzünden :akuma:

Takimin yarisi sakat oynatacak adam bulamıyorlar , Bizdeyken de böyleydi

Biliç efendinin cok Eski kafali oldugu ve 20 -30 sene oncesinin antrenman taktiklerini uyguladigi söyleniyor

Ayrica bir Test yaptiriyormus ve o testte iyi cikanlari direkt 11 e koyuyormuş yani performansa bakmıyormuş bizde de Pektemek bu testlerde onde oldugu icin Cenki oynatmamış

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı İhsan

güzel olurda çıkarların için birinin kötülüğünü isteme bence
bu kimse sakatlanmadan normal yollarla olsun

Sakatlığa gerek, bel ağrısına ben fitim..  :D
Come to Beşiktaş

Kadro yapisina bakinca 4.culuk 5.cilik isten bile degil aslinda ama Biliç le imkansiz tabi :D

Yoksa gercekten ust duzey kadrosu var Whunun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi LOSER adamdan ne beklenir ki :alala:

Az Mod yemedim onun yüzünden :akuma:

Takimin yarisi sakat oynatacak adam bulamıyorlar , Bizdeyken de böyleydi

Biliç efendinin cok Eski kafali oldugu ve 20 -30 sene oncesinin antrenman taktiklerini uyguladigi söyleniyor

Ayrica bir Test yaptiriyormus ve o testte iyi cikanlari direkt 11 e koyuyormuş yani performansa bakmıyormuş bizde de Pektemek bu testlerde onde oldugu icin Cenki oynatmamış
Eski yazılarıma bakarsan bunu ben de devamlı sorguladım ama hep yok antreman tesisleri yok futbolcuların kendisine iyi bakmadığı filan söylendi adamın yanında halen eski sscb kafasında bir kondisyoner var o adamla bu kadar sakatlık yaşaması ve sene sonlarına doğru yarıştan kopması veya takımın son 20 dk geri çekilmesi çok doğal, koskoca ingilizler bunu nasıl göremedi anlamıyorum geçen sene büyük takımları yenip sükse yaptı o yüzden baya yukarıda bitirdi ligi bu sene Man City ve Man Utd a karşı neler yapacak göreceğiz, geçen seneden daha güçlü bir lig var ingilterede.
Korku akıl katilidir.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2398899.html

Bu ne ya...Bizi kötü etkileyebilir bu değişiklikler...
Evet bu 4 ulke takimlari UEFA ya baski yapıyormuş eger bu gerçekleşirse Şampiyon olan takimimizda On eleme oynamak zorunda kalacak :by2:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kadro yapisina bakinca 4.culuk 5.cilik isten bile degil aslinda ama Biliç le imkansiz tabi :D

Yoksa gercekten ust duzey kadrosu var Whunun
Man Utd, Man City, Tottenham, Arsenal, Chelsea, leicester varken imkansız.. İyi konu dışı yaptık dayak yemeden kapatıyorum ben konuyu  :D
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kaleciler idman yaparak iyi olmaz, Gerçekten büyük potansiyel görüyorsa takıma ısındırır ve süre verir veya düzenli oynayacağı iyi bir takıma kiralık verir yoksa pek çok yetenek gibi çürür gider veya istenilen seviyeye ulaşamaz ilerleyen zamanda.
Utku bu transferin son günlerinde kiralık gitmezse şahsen ondan beklentiyi yüksek tutarım. Kiralık gitmemesi demek hocanın da kısa sürede ciddi beklentisi olduğu manasına gelir.
Hoca , Türk futboluna büyük bir kaleci kazandırmak isteyecektir. Utku hocanın bu projesine uygun .

Çevrimdışı Hopitale

UEFA'nın değişiklkleri sadece katılımı kötü etkilemeyecek. Katsayı hesabına geçmiş başarıları katıp, para dağıtımını katsayıyı da dikkate alır hâle getirmişler. Tüm değişiklikler aleyhte.

Çevrimdışı panic13

UEFA'nın değişiklkleri sadece katılımı kötü etkilemeyecek. Katsayı hesabına geçmiş başarıları katıp, para dağıtımını katsayıyı da dikkate alır hâle getirmişler. Tüm değişiklikler aleyhte.

-The top four clubs from the four top-ranked national associations will now qualify automatically for the group stage of the UEFA Champions League.

Zaten kafadan 16 takım gruplara direkt katılıyor. Bu demek oluyor ki kalan 16 için, en yüksek puanlı 4 ülkenin altında kalan en iyi 8 ligden biri olmamız gerekiyor. Belki 6 :S Şampiyonumuzun ön eleme oynamaması için ülke puanı daha kıymetli artık.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Geçen son 10 dakikada kazandıkları Bournemouth maçından sonra forumlarına kısa bir süre göz attım . Töre hakkındaki negatif düşünceleri topu ayağında gereksiz yere tuttuğu , topu çok kaptırdığı , pas yüzdesinin felaket olduğu , henüz yeterince fit olmadığı , sağ kanatta değil sol kanatta daha verimli olduğu , duran topları çok kötü kullandığı gibi . Bunun yanında ciddi bir potansiyeli olduğuna yeterince fit olduğunda ve oraya uyum sağladığında potansiyelinin de ortaya çıkacağına inanıyorlar .
Töre , Türkiye'de sürdürdüğü 'Ben süper starım . Ben sisteme uymam , sistem bana uyacak. Ne istersem onu yaparım ' düşüncesinin bedelini ödüyor şu an orada . Töre futbol kariyerinde hedeflerine ulaşmak istiyorsa kafa yapısını değiştirecek. Başka yolu yok.

Etiketler: