2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403018 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkese günaydın hayırlı cumalar..Yeni güne yine şehit haberleriyle uyandık..yine 8 ocağa Ateş düştü...Rabbim milletimize sabırlar versin..Dün yaşananlara bile sevinemiyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın arkadaşlar,

Şimdi size ciddi bir komplo teorisi yazacağım, kesinlikle trolleme veya geyik değil.

Hepinizin bildiği gibi son 10 yıldır falan kuralarda en kazık takımlar bize geliyor. Sistematik olarak bunun olmasının hiç bir zaman mantığını kuramıyorduk. Dün bunu düşündüm ve şöyle bir komplo teorisi yaptım;

Hayatım boyunca GS 96-97 ve 97-98 sezonu şampiyonluklarının şaibeli olduğunu düşündüm. Yukarıda Allah var, 98-99 ve 99-2000'de farklı bir futbol oynuyorlardı ve zaten onun karşılığını aldılar. ama o 2 sezonun şikesiz olması mümkün değil. Belki her maç şike yapmıyorlardı ama sıkıştıkları her yerde ya penaltı ile ya doğrudan hakem müdaheleleri ile yol aldılar. Keza bitik oldukları 2003-2011 arası dönemde bile 2 şampiyonlukları var. 2006 ve 2008 şampiyonluklarına asla anlam verememiştim. Eşyanın tabiatına aykırı idi. Böyle mucizeler neden hep GS'nin başına geliyordu ki?

2011'den sonrakiler ise zaten ortada. bildiğin BJK ve FB'nin kolunu kanadını kesip GS'ye yol verdiler. Ya devlet gitti neredeyse bedavaya stad yaptı GS'ye, daha ne olsun? açık bir şekilde inanıyorum ki bunların hepsinde FETÖ parmağı olduğu artık kimsenin saklayamayacağı gerçekler. Mızrak çuvala sığmıyor.

Şimdi gün geçtikçe öğreniyoruz ki bu FETÖ denilen (Hakaret Yasak)₅ topluluğu herkesin tahmin ettiği ama aklımızın almadığı "yok artık lan o kadar da olmaz" dediğimiz herşeyi yapabilirmiş. bu (Hakaret Yasak)₅ zaten BJK'ye bakışı malum. Merhum Süleyman Seba tarafından def edilip, İhsan Kalkavan denen militanın başkan seçilmediği günden beri, YD'nin seçildiği dönem dahildir, kim BJK'nin değerlerine uyumsuz olduğunu hissettik isek onu seçtirmedik. Bu (Hakaret Yasak)₅ bizim kulübün kapıları kapalıydı.

UEFA'daki kel hep bizi doğruyordu değil mi? Zaten daha 2 yıl önce bunların ipliği pazara çıktı. FETÖ gibi kendi kuruşluk çıkarları varsa dünyayı yakacak alçakların GS'nin, doğal olarak cemaatin has evlatlarının maddi/manevi olarak önünü açması için yapmayacakları şey yok. Bunlar insan değil, zombi. Bunların UEFA nezninde kuralarla oynadığı, o kele bir sürü para yedirdikleri konusunda şüphem yok. Ne oldu da 2 yıldır türk takımları daha normal kuralar çekiyor? Değnek mi değdi? Dua mı okuduk? ne oldu abi?

Tüm GS camiası FETÖ'cüdür demiyorum. Ama şu bir gerçek ki FETÖ GS'nin çıkarları için aklımızın almadığı gücünü kullanmıştır. Türkiye'de zaten kullanmışlar, Avrupa'da da kullanmamaları için sebep var mı? Herifler herkesle en üst seviyede muhatap. E zaten para gani. O yıllarda maşallah Hükümetle etle tırnak gibiydiler. Var mı aksi işaret?

Daha geçen gün Sanırım Papen Mustafa'nın (Mustafa Kocabey) röportajını okudum. Adam açık açık "himmetçi₁ tüm futbolcular isterlerse antrenör de oldular, yorumcu da". Hep düşünürdüm. Ulan bu Uğur Tütüneker, Okan Buruk, bir ara bizde de oynayan Mutlu Topçu, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam nasıl devamlı kulüp buluyorlar, başarısız olmalarına rağmen hep piyasaları var.
Nedeni ortada açıkça.

sadece Beşiktaş'ın değil, bu FETÖ aracılığı ile kim kimin hakkını yediyse Allah Bin Türlü belalarını versin, ahiret yetmez, burada da cezalarını çeksin aşağılık hainler.
Bunun ciddi işaretleri var fenerbahçenin şike sürecinde uefa-tff arası ilişkiler vs de
Lütfi Arıboğanlar falan
Şike vardı zaten süreci hızlandıran himmetçi₁ gsliler oldu bence

Çevrimdışı OrhanAker

Aboubakar geliyormuş bugün.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kap gelir bugün oğuzhanın hafif sakatlığı var yazmış resmi site neyi varki acaba

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu arkadaş yeni stoperimiz olmak üzereymiş. Çözebilen var mı şifreyi?

Paranormal activity de bağladık. Hayırlı olsun. :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar geliyormuş bugün.
Hafta sonu spayı kaçırma

Çevrimdışı mylife1903

Başkan Necmi abiye de golü attı Caner hamlesi ile  :D
Ahaha @Necmi abiyi cildirtiyor baskan once omer sismanoglu sonra caner. Yetmez ama evet. Simdi ebubekir olmadi da balotelli oldu necmi abi ilk macta odunla seref tribunun onunden sahada

Çevrimdışı eski inönü

benim transferdeki başarı kriterim Tolga ile Necip. Bu ikiliyi sezon boyunca lig ve avrupa maçlarında hiç görmezsek, transfer planlaması dogru yapılmıştır derim. Aksi taktirde elinde 5 tane kanat varken 6. sını almak bir şey ifade etmez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Şampiyonlar liginde kalede Tolga olacak :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız Şampiyonlar liginde kalede Tolga olacak :(
Sakatlanır o büyük ihtimal :D

Çevrimdışı happy_

:aman:

Günaydın Mabet,

Daha önce söyleyen olmuştur herhalde ama Günah Benim'i söyleyen Burak King ile çok benziyorsunuz, inşaat bitince müziğe sardın sandım :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sakatlanır o büyük ihtimal :D
Şampiyonlar ligi maçından önce kaçırsak halıyla?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim transferdeki başarı kriterim Tolga ile Necip. Bu ikiliyi sezon boyunca lig ve avrupa maçlarında hiç görmezsek, transfer planlaması dogru yapılmıştır derim. Aksi taktirde elinde 5 tane kanat varken 6. sını almak bir şey ifade etmez.
Katılıyorum ve 10 senedir kaleci sorunumuz var ısrarla net bir kaleci alınmıyor boyko,fabri yama transferleri hatadır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aklıma gelmiyor değil abi sakatlanmasını istiyorum adamın beni bu hale getirdiler

Çevrimdışı tangaz

bence Caner başarılı olacak ve en çok @Necmi abi alkışlayacak  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şöyle büyük bir kelle halısı lazım boyu uzun herifin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

@mylife1903 dostum bu duyumculuk değildi kıt aklımız erdiğince genç arkadaşlarımıza bugün neden kap gelmeyeceğini izah etmeye çalışıyoruz ama yönetim keyfe keder mesaj siliyor. yazmayalım toplanıp gidelim böyle olacaksa.

merak ettiğim bir hususta şu bu sorumsuzca mesaj silen yönetici kimse hakkında moderasyon vbvb gibi bir işlem yapılıyor mu acaba?
9 Haziran'da başlayan 31 Ağustos'ta sona eren transfer sezonununda gelecek 4-5 tane kap için ''BUGÜN KAP YOK!'' demek bana göre gereksiz bi mesaj.. çok derin öngörün varsa  BUGÜN KAP OLACAK arkadaşlar yaz ve ogünde kap gelsin bizde helal olsun diyelim sana ..bu mesaj silindi  teşekkür edeceğine ortalığı ayağa kaldırıyosun @tangaz 
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 09:58:53 Oktay ]

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum ve 10 senedir kaleci sorunumuz var ısrarla net bir kaleci alınmıyor boyko,fabri yama transferleri hatadır.

başkan son saniye de bir süpriz yapıp senin için ospinayı kiralar mı, devre mülk alsın ŞL maçlarında oynatırız o da yeter  :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necmi abi direkt TACA cikti :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Oda olumlu şansa bırakmamak lazım :evillol:

Çevrimdışı tangaz

9 Haziran'da başlayan 31 Ağustos'ta sona eren transfer sezonununda gelecek 4-5 tane kap için ''BUGÜN KAP YOK!'' demek bana göre gereksiz bi mesaj.. çok derin öngörün varsa  BUGÜN KAP OLACAK arkadaşlar yaz ve ogünde kap gelsin bizde helal olsun diyelim sana ..bu mesaj silindi  teşekkür edeceğine ortalığı ayağa kaldırıyosun @tangaz

forumun kurallarını bana göre sana göre die yorumlayacaksan yöneticilikten istifa et! biz orada genç arkadaşlarımız heyecanla kap beklerken böyle büyük isimlerin transferi 1 günde bitmez başkan seyahate yeni çıktı bugün kap gelmez demeye getiriyoruz ama senin bunu öngörmen olanaksız hayata at gözlüğü ile bakanlardansın zira... forumda gerek mesajlar gerekse de üyeler ile ilgili gerekliler gereksizler sorgulaması yaparak keyfi mesajlar siliyorsan da gereksizleri sorgulamaya önce kendinden başlamanı öneririm.

bir daha da benim mesajılarıma dokunacağın zaman 2 defa düşün derim!!! @Oktay

Çevrimdışı eski inönü

Caner Erkin karakteri itibariyle asla Beşiktaş'la uyuşabilecek biri değil. Evrenin yasalarına aykırı. Ancak 1 sene boyunca tavırlarına dikkat eder ve sadece futboluna odaklanırsa her 2 taraf için de kazançlı olur. Sonra güle güle..

EssiLor

• Ziyaretçi

Tolga yüzünden yine elenmeyiz inşallah

Etiketler: