maraton 415 - 416 ve kuzey kale arkası 408 - 409 ceza almıs diyorlar Alanya maçı yüzünden.. dogru mu bu?
bu ne ya her maç kitlenecek mi kombineler????
Ne sacma is su kufure ceza, uyuz oluyorum millet kufurunu edecek, ettirmesier kendilerine kufur. Simdi ben dilsiz bir vatandas olaam bu bloktan kombinem olsa banada mi ceza verecekler sacmaliga bak. Okullar olmasa milli egitimi guzel yonetirdim kafasi. Taraftar olmasa futbolu yonetecek ya
Ulan sikeye ceza veremiyorsunuz daha neyin kufurune ceza, yataga yansimadi allaha sukur analarimiz sag salim, der uyari verir gecersin.
Hakem bizi dudukleyecek her mac, fetocu bazi takimlar sampiyonluklarimizi calacak biz de yegane tepkimiz kufurumuzu edemecegiz yani, yuh
Simdi ben mesela olacam orda, kombinem olacak diyecem ben baska ulkenin vatandasiyim, turkce bilmiyorum ha kufurumu ettim, yalan yok ama rusca ettim hakemin annesine, tercuman mi tutacaklar ne yapacaklar.
Koro halinde organize kufure karsiyim
Mesela 100. Yilda inonudeki gs macinda organize kufur etmistik, hala utanirim. Gsli butun oyunculari tek tek anons edip koro halinde hurmetlerimizi bildirmistik, anonscu da obur kurbana kadar beklemisti ben daha ziyade ft ile mesguldum ama itiraf ediyorum kufure katildim, cok pismanim, kandirildim o gun. Mesela hala utanirim kork halinde organize kufurden ama bireysel kufur candir, protestodur, engellenemez.