2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396648 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Tercih edebilirsin ama sahada çıkıp oynamak lazım sevinmeden
Onu unutmuştu bizimkiler
Neticede iki maçta 5 tane atıp elediler

Zor yoldan öğrendiler işte, iyi oldu.

Çevrimdışı Jukebox

Bende burugge maçını hiç unutmam ne hayallerle Antalya'dan gitmiştim maça yedek kulübesinin arkasında Mustafa pektemeğe çıldırırken istemeden kulübedeki Ersan'la tartışmıştım
Maç sonu ağlamıştım ya,çok kötü bir geceydi.
Gelsinler bir intikam alalım isterim. :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Antalyaspor a PFDK dan cevap...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkan televizyona çıkıp göbek atmadı ki, birlikte olduğu arkadaşlarıyla birlikte anlık bir sevinç yaşadı. O görüntü de kayda alınıyormuş o esnada.

Napacak adam, tuvalete gidip gizli gizli mi sevinecek, neyi eleştiriyorsunuz? İnsan bu adamlar sonuçta.
Neye seviniyor
Böyle durumlarda içime kurt düşüyor benim
Rakip rakiptir,diğerleri kadar güçlü olmasa da
Zaten en güçlü rakip de motivasyon eksikliğidir,o turda bizim rakibimiz olan

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yaprak kımıldamıyor.

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar bizim kap'a bildirdikten sonra alamadigimiz bir futbolcu vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Kimdi o?

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalyaspor a PFDK dan cevap...

böyle daha güzel olmuş :D

Çevrimdışı Bishamon

Akşam duyumcularımız biraz içsinde bombaları patlatsınlar  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Yasin A.

maraton 415 - 416 ve kuzey kale arkası 408 - 409 ceza almıs diyorlar Alanya maçı yüzünden.. dogru mu bu?
bu ne ya her maç kitlenecek mi kombineler????

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı tuncaboylu

Neye seviniyor
Böyle durumlarda içime kurt düşüyor benim
Rakip rakiptir,diğerleri kadar güçlü olmasa da
Zaten en güçlü rakip de motivasyon eksikliğidir,o turda bizim rakibimiz olan

Diğerleri kadar güçlü rakiple eşleşmediğine seviniyor işte, hepimiz sevindik o gün.

Bugün Bayern-Atletico-Tottenham'lı grup geleceğine CSKA-Porto-Brugge'lu grup gelse sevinmeyecek miyiz? Başkan da dahil hepimiz taarftarız.

Ayrıca motivasyonda adıl görev başkanın değil, teknik direktörün işidir. Onun kafası Londra'da olmasa, elerdik Brugge'u muhtemelen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cezaları da Tribün den Bloklara indirmisler

Yeni açık ------> 408 - 409 nolu bloklar

Kapali --------> 415 - 416 nolu bloklarda maci izleyen taraftarlar bir sonraki maca giris yapamayacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar bizim kap'a bildirdikten sonra alamadigimiz bir futbolcu vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Kimdi o?

Güney Amerikalı bir oyuncuydu, hatırlarsam yazarım.

Çevrimdışı KAP

Bu gelen KAP'ın ayak sesleri mi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

maraton 415 - 416 ve kuzey kale arkası 408 - 409 ceza almıs diyorlar Alanya maçı yüzünden.. dogru mu bu?
Bizim taraftarda bu kafa varken daha cok Ceza alırız

Adamlar Nato kafa Nato mermer KURALLAR ACIK VE NET = KÜFÜR ETMEYECEKSİN !!

Çevrimdışı mylife1903

Agbi gerçi moskova artık vize almak lazım di mi? o yüzden moskova olmasa da olur fakat amsterdam gerçekten güzel olurdu.. gerçi ingiltere de güzel bir pub'da da maç izlemenin keyfi ayrı.
aslında buradan ekip olarak planlı programlı hep beraber şampiyonlar ligi deplasmana gidilirse iyi olur, grup olunca indirimde yaptırabiliriz  :evillol:

@mylife1903
Dogru yahu size vize lazim ahah kieve gidersiniz artik ben moskavadan yerimi ayirtirim. Kiev de olur aslinda guzel sehir ama karambole kalp krizinden falan nallari dikerim, sikinti var kievde. Nal dedim bak karnim acikti

Çevrimdışı yigitcan1903

Diğerleri kadar güçlü rakiple eşleşmediğine seviniyor işte, hepimiz sevindik o gün.

Bugün Bayern-Atletico-Tottenham'lı grup geleceğine CSKA-Porto-Brugge'lu grup gelse sevinmeyecek miyiz? Başkan da dahil hepimiz taarftarız.

Ayrıca motivasyonda adıl görev başkanın değil, teknik direktörün işidir. Onun kafası Londra'da olmasa, elerdik Brugge'u muhtemelen.
Daha iyi kura umabilirsin
Ama ben brugge çıkınca evet eleyebiliriz dedim
Bu turu da geçtik demedim
Fark bu
Ciddiyet lazım böyle konularda
Böyle bi kura çıktı diye ağzın kulaklarına varırsa takımdaki herkes etkilenir bundan
Esas kabahat biliçte tabii orası ayrı ama bu tepkinin yanlışlığını örtmez

Çevrimdışı sallapati

Mactaydim.. Sadece toplam 50 saniyeyi gecmeyecek sekilde o da mac oncesi vahap beyaz ahmet cakar fetocusun gs tezahurati yapildi.. Sadece kapali ustten yapildi... Stad katilmadi.. Sadece ufak bolumler haric

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin A.

Bizim taraftarda bu kafa varken daha cok Ceza alırız

Adamlar Nato kafa Nato mermer KURALLAR ACIK VE NET = KÜFÜR ETMEYECEKSİN !!

ya ama iş resmen sahtekarlıga, suistimale dönüyor böyle gitmez. yani kim hangi grup küfür ediyor, ettiriyor? bunlar belli mi?
iki kocaman blok hep beraber küfür mü etmiş? hiç zannetmiyorum ben alanya maçındaydım maçın son dakikalarında birkaç organize küfür duydum ama öyle komple tribünlerin katıldıgı birşey degildi. yemin ediyorum kombine aldıgıma pişman oldum, korka korka maça gidiyoruz bir sonraki hafta kimin söylediği belli olmayan küfürlerden dolayı ceza almaktan...

Mac içinde küfür edenlere tepki gösterenler elbette var ama Bu kufur edenler kalabalik Grup olduklari icin Bastiramiyorsun seni takmıyor bile adamlar.. :akuma:

38 derece Ateş Bademcikler Balon O Haldeyken bagirabildigim kadar bagirdim yapmayin etmeyin diye ama nafile...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Mactaydim.. Sadece toplam 50 saniyeyi gecmeyecek sekilde o da mac oncesi vahap beyaz ahmet cakar fetocusun gs tezahurati yapildi.. Sadece kapali ustten yapildi... Stad katilmadi.. Sadece ufak bolumler haric

Rıdvan Akar yazmış geçen küfür içeren 2 tezahürat vardı
1 saniye dahi ceza yiyor
Bloklara indirgemeleri olumlu gelişme

Çevrimdışı tuncaboylu

En azından bloklar halinde ceza kesilmiş, o da bir şeydir.

Tüm Tribünü kapatmalarından iyidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olay çok farklı boyuta gelmiş, eskiden bir iki maç ihtar cezası alıyorsun 2-3 maç sonra tribün kapatma geliyordu zaten en son maçta tribün kapatma almışsın sonrasında tak diye ceza alıyorsun, ben federasyonla kulüplerin artık ortaklaşa çalıştığını düşünüyorum bu konuda. Böyle saçmalık olmaz, şu Pasolig zımbırtısını savunan arkadaşlarda olayın saçmalığını anlamışlardır artık umarım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Cezaları da Tribün den Bloklara indirmisler

Yeni açık ------> 408 - 409 nolu bloklar

Kapali --------> 415 - 416 nolu bloklarda maci izleyen taraftarlar bir sonraki maca giris yapamayacak..
Devredenlerde mi gidemeyecek. Yoksa o maça girenler mi ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: