2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395488 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ben de hala Vasat ve Balon oldugu konusunda ısrarciyim

Barca kaleciden falan anlamıyor son 10 senede kalelerinde oynattiklari kaleciler belli

Valdes , Pinto , Steegen ve Bravo hepsi Vasat , Cillleseni alarak kadrolarina bir Vasat kaleci daha eklediler

Okadar imkanın var Ben olsam gider Joe Harti alirim Cillesen kim ?
Kalelerine top gelmiyor ki habire pas pas pas pas bizim yolga oynasa siritmaz, yildiz olur barselonada.

Çevrimdışı tuncaboylu

zamanında kaleci J. Cillessen'i beğendiğimi ifade etmiştim forumda hatırlayanlar bilir
bakın şimdi nerede  :)
burun kıvıranlara beğenmeyenlere gelsin  :boxin:

Dünyanın en iyi takımlarından biri sezonun 1. haftası oynandıktan sonra ve transfer döneminin bitimine 1 hafta kala as kalecisini satıp, başka bir kaleci alıyor.

Bizde TV'ye çıkan yorumcular ezbere yorum yapıyorlar ya, yok lig bitti transfer yapıyorsunuz, yok şöyle yok böyle diye. Buyurun işte, adamlar kaleciyi değiştirdiler sezon başladıktan sonra. En kritik mevkii.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dünyanın en iyi takımlarından biri sezonun 1. haftası oynandıktan sonra ve transfer döneminin bitimine 1 hafta kala as kalecisini satıp, başka bir kaleci alıyor.

Bizde TV'ye çıkan yorumcular ezbere yorum yapıyorlar ya, yok lig bitti transfer yapıyorsunuz, yok şöyle yok böyle diye. Buyurun işte, adamlar kaleciyi değiştirdiler sezon başladıktan sonra. En kritik mevkii.
Abi o takimim kalesinde ben bile oynarım top gelmiyor ki kaleye :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu resimde çok yakın bir zamanda
Beşiktaşlılığımı sorgulamayın...Lütfen!!

saygılar

abdusta'yı tanıdım da, yanındaki kır saçlı yaşlıca adam kim?  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Uygun maliyetli olduktan sonra nasil olur da Nasriye ihtiyacimiz olmaz yapmayin etmeyin...

Çevrimdışı RQ7_351903

Şu orta sahanın önünde oynamak varken araba tamir etmeye gittin lan gomez.  :bawling:

Çevrimdışı Zafer55

Tolga Ciğercinin kardeşi varmış.Sebest şuanda bence hemen alalım adı çok güzel."Tolcay"  :D
Orta sahaya bak Tolgay-Tolcay-Olcay..
Hoca antremanlarda kafayı yer Tolga Tolgay Tolcay Olcay  :kop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu orta sahanın önünde oynamak varken araba tamir etmeye gittin lan gomez.  :bawling:
Bekleride söyle :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi o takimim kalesinde ben bile oynarım top gelmiyor ki kaleye :evillol:

E neden 12 milyon euro veriyorlar o zaman kaleciye, koysunlar altyapıdan bir çocuk.  :tabe:

Kaleci Barcelona için epey kritik bir mevkii, kaleye top gelmemesinden ziyade, geriden oyun kurma esnasında kaleciyi de kullanıyorlar. Valdes gibi kalecilik özellikleri kötü bir adamın onca sene oynaması da bundandı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uygun maliyetli olduktan sonra nasil olur da Nasriye ihtiyacimiz olmaz yapmayin etmeyin...
Ronaldo gelse Her topu kaleye vuruyor , Messi gelse kisa boylu cok calima giriyor der bizim taraftar artik yadırgamıyorum ben bu tarz yorumlari

Nasriyi begenmeyen adama söylenecek kelime yok bende NASRI bu ya Nasri daha kimi istiyorsun :alala:

Turkiye ye gelebilecek en kaliteli en yetenekli kanat oyuncusu daha Yetenekli ve kaliteli kimi getirebilirsin bu Ulkeye ?

Bos muhabbete gerek yok bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Atibaya alternatif olarak Necip var, Veli var tabi Veli ne halde onu bilmiyoruz.

Kalite, oyun içi ihtiyaçlar, oyuncu muadili gibi soruları bir tarafa koyuyorum. Alternatif belirlediğin oyunculardan biri stoper oynuyor, diğerinin ise son lig maçı Mart 2015.

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş stoper için acele etmiyor

CL kadrosu yazmakda zorlanan Beşiktaş çözümü içeride buldu..
Atiba stopere Talisca ön liberoya çekilebilirmi?

Bunumu düşünüyorlarda stoper arayışı yok!

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga Ciğercinin kardeşi varmış.Sebest şuanda bence hemen alalım adı çok güzel."Tolcay"  :D

Asıl bizim amigolar çıldırır:

- Beyler Tolcay'ı çağrıyoruz.

+ Olcay buraya Olcay Buraya

- Olcay değil ulan Tolcay Tolcay

+ Tolgay Arslan oley Tolgay Arslan oley.

- Bırakıyorum, istifa ettim  amigoluktan.

+ Olcay Tolcay elele Olcay Tolcay elele, hep beraber tribüne.

Çevrimiçi Koa_lAA

E neden 12 milyon euro veriyorlar o zaman kaleciye, koysunlar altyapıdan bir çocuk.  :tabe:

Kaleci Barcelona için epey kritik bir mevkii, kaleye top gelmemesinden ziyade, geriden oyun kurma esnasında kaleciyi de kullanıyorlar. Valdes gibi kalecilik özellikleri kötü bir adamın onca sene oynaması da bundandı.

bizim cordoba barça nın şu oyun sisteminde kesinlikle 1. kaleci olurdu... adamların birinci kıstası kaleci konusunda ayaklarının düzgün olması..

okuturduk en az 10 milyona :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Bir senede 23.000 çok zor: CL'de çeyrek ya da UEFA'da en az yarı final falan lazım, oraya çıkarken de 2 beraberlikle değil en az 1 galibiyet 1 beraberlikle tur atlamak lazım.

Bizim hedefimiz düzenli olarak 16.000-17.000 puan toplamak olmalı, CL'de 3. torbaya girersek 4. torbadan kolay bir rakip çekme şansımız fazlalaşıyor.
görüşlerine saygı duyuyorum
bu benim tespitimdir ama doğru ama yanlıştır ama eksik ama fazladır size göre.

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim cordoba barça nın şu oyun sisteminde kesinlikle 1. kaleci olurdu... adamların birinci kıstası kaleci konusunda ayaklarının düzgün olması..

okuturduk en az 10 milyona :)

Tam aradıkları kaleci tipi.

Çevrimdışı Çağatay

biraz sadeleştirme yapalım
ilk tarafı tolga parantezine alırsak
tolga(1+y)
diğer tarafı da olcay parantezine alırsak
olcay(1+y)
 :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onur_U

Beşiktaş stoper için acele etmiyor

CL kadrosu yazmakda zorlanan Beşiktaş çözümü içeride buldu..
Atiba stopere Talisca ön liberoya çekilebilirmi?

Bunumu düşünüyorlarda stoper arayışı yok!

saygılar

yapmayın etmeyin...yol geçen hanı olur...kötü olur...fena olur  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

görüşlerine saygı duyuyorum
bu benim tespitimdir ama doğru ama yanlıştır ama eksik ama fazladır size göre.

Kolay değil abi, 4. torbadan girip 24.000 puan toplamak çok zor. Cidden büyük br kura şansı olmalı, en az 3. olmamız lazım.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

tolga(1+y)
olcay(1+y)

:D

Çevrimdışı KadirA

Nasriyi istemeyenler Quaresma ve Kerimle oynasın. Başını kaldıramayan iki topçu tüm hücum çeşitliliklerin içine ediyor.

Nasri ayrıca Quaresma ve Kerim e bakarak savunmasını da yapar geriye de gelir. Bir Olcay mıdır değildir, ama bu iki ismi 4 e katlar sonra tekrar 4 e katlar ofansif defansif açıdan.

Skorer kanat diye ağlayıp tüm sezon Nasriye burun kıvırmayın. Töre den kazanılan paranın belki aynı belki daha düşük bir ücrete geliyor.

Tabiki bu oyuncunun nazı olacak tribi olacak, adam dünyanın en pahalı 4 5 takımın birinde 2 sene önce banko oyuncuydu. Ha şu açıdan da bakmak lazım, disiplinsiz vs deniliyor, gözünün yaşına bakılmadığı nadir liglerden olan EPL de 7 8 yıldır forma giyen birinden bahsediyoruz ve Arsenal gibi mental açıdan güçlü olmanız gereken bir takımda büyük patlama yapıp City ile rekor maaşla transfer oldu.

O yüzden biraz düşünerek bakarak araştırarak yorum yapın. Lens deniliyor, bende çok isterdim ama Lens in en yüksek perfomansında vereceği katkı ile Nasrinin en düşük performansı ile kıyaslanamaz bile.

Ayrıca winner, tecrübeli, skorer, ve herşeyden en önemlisi büyük oyuncu. Sneijder Drogba ile kıyaslanamaz demiş bazıları, bal gibi de kıyaslanır.

Ayrıca Quaresma; Olcay ve Nasrinin anca yedeği olur bu saatten sonra.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalite, oyun içi ihtiyaçlar, oyuncu muadili gibi soruları bir tarafa koyuyorum. Alternatif belirlediğin oyunculardan biri stoper oynuyor, diğerinin ise son lig maçı Mart 2015.
Veliyi unutun diye geçen sene sezon ortasından beri söylüyorum ama ısrarla umutlular arkadaşlar, adamın futbola dair tek şeyi hırsı ve bitmek bilmeyen enerjisi, bu sakatlıkla beraber tüm bu özelliklerini kaybetmiş o olmadan da amatör bir futbolcu kıvamına gelmiş, Space Jam'de güçleri alınmış NBA oyuncuları gibi Veli şu an şu dakikadan sonra fayda sağlamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tam aradıkları kaleci tipi.
Bizim kalemizde olsaydı Cordoba şu an %97 şampiyonuz derdim, büyük bir lider adam aynı zamanda, bizimkisinin defansı yönlendirme konusundaki becerisi 100 üzerinden -40  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

tolga(1+y)
olcay(1+y)
(1+y) leri de sadeleştir.Ne kaldı geriye tolga ve olcay..Bak tolcay dan vazgeçtim şimdi ben durduk yere tolgay ı götürdü. :kop:

Etiketler: