2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395942 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

Kalite, oyun içi ihtiyaçlar, oyuncu muadili gibi soruları bir tarafa koyuyorum. Alternatif belirlediğin oyunculardan biri stoper oynuyor, diğerinin ise son lig maçı Mart 2015.
Homeground bir oyuncu bulunamadığı taktirde hamle gelmez oraya. Caner takviyesi ile, Adrianonun oraya alternatif olmasını da sağlayabiliriz. Sevilla zamanlarında oranın oyuncusuydu. Tabi Oğuzhan veya Talisca gibi hücum ağırlıklı bir partner ile zor Adrianonun orada oynaması.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Veliyi unutun diye geçen sene sezon ortasından beri söylüyorum ama ısrarla umutlular arkadaşlar, adamın futbola dair tek şeyi hırsı ve bitmek bilmeyen enerjisi, bu sakatlıkla beraber tüm bu özelliklerini kaybetmiş o olmadan da amatör bir futbolcu kıvamına gelmiş, Space Jam'de güçleri alınmış NBA oyuncuları gibi Veli şu an şu dakikadan sonra fayda sağlamaz.
Kesinlikle katılıyorum Eslem daha faydalı olur Veli'den şu an
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yasin A.

1. Torbadan CSKA Moskova gelsin.
2. Torbadan Porto gelsin.
3. Torbadan Dinamo Kiev gelsin de deplasmanlara gidelim güzel güzel maç izleyelim  :bandit:

Çevrimdışı D-MAN

her oyuncunun bir sözleşme fesih bedeli olması daha iyi  fiyatlar biraz abartarak olmalı mesela ;

oğuzhan:40 milyon
cenk:20 milyon
kerim:20 milyon

(rakamlar tamamen sallamasyon)

Çevrimdışı D-MAN

2016 yılı genel puan tablosu

1-Beşiktaş 41   
2-Konyaspor 41       
3-Gençlerbirliği 35

ibrahim üzülmezi gerçekten tebrik etmek gerekir büyük başarı

Çevrimdışı yigitcan1903

Uygun maliyetli olduktan sonra nasil olur da Nasriye ihtiyacimiz olmaz yapmayin etmeyin...
Uygun maliyetli olursa kimse yok demez

Çevrimdışı MrtBlgc

Yahu arkadaş dün akşam birileri Nasri ve Aboubakar Beşiktaş'ta diye haberi ortalığa saldı sonra akabinde bütün haber siteleri onayladı, biz de heyecan yaptık tabi. Hatta dün akşam çok güzel de uyudum. Sonra sabah bir kalktım. Nasri'de pürüz çıktı, Nasri kesin değil, Aboubakar'ın maaşında sıkıntı var vs gibi haberler dolaşıyor ortalıkta. Yahu bunu kim yapıyor yemin ediyorum elime bir geçirsem hayatının sopasını yer benden. Ama hep böyle yani. Bir gün bakıyorsun oyuncu neredeyse masaya oturup imza atacak, ama ertesi gün hooop detaylarda anlaşılamadı, pürüz var. Bu transfer sezonundan nefret ettin yemin ederim. Yemeden içmeden kesileceğim yakında. Bu arada Oğuzhan 15'e 20'ye falan gitmez çünkü %30 pay Arsenal'e verilecek şekilde o transfer yapılır. 20ye satsan bile elinde 14 kalıyor. En az 20-25 kulübün kasasına girecek şekilde satılmalı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Kolay değil abi, 4. torbadan girip 24.000 puan toplamak çok zor. Cidden büyük br kura şansı olmalı, en az 3. olmamız lazım.
bak şimdi öncelikle ben ezbere görüşlerimi aktarmam
ben görüşlerimi aktarırken mutlaka bir dayanağı ışığında aktarırım
benim dayanağım şu

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2016.html

linkte gördüğün üzere 11-12 sezonunda ezeli rakiplerimiz 1.000 puan alırken hemen 1 sene sonra 24.000 puan alıyorlar
yani 1 sene içinde ne değişti de o kadar yüksek puana ulaşıyorlar bunu irdelemek lazim
Beşiktaş bu puana ulaşırmı ulaşabilir elbette
biraz şans ile biraz doğru zemin ile biraz doğru adımlar ile bu rakama ulaşmak hiçde zor değil
umarım bu sezondan itibaren istediğimiz hedeflere ulaşırız
son 5 seneki puanlara bak bizim takımın ne demek istediğimi anlayacaksın.

Çevrimdışı matias_27

Merak etmeyin bizim vodafone Arena en ölü futbolcuyu bile oynatır.vodafone arenada o taraftarın önünde oynamak istemese de döktürür ;))))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3. Torbadan Dinamo Kiev gelsin de deplasmanlara gidelim güzel güzel maç izleyelim  :bandit:
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Homeground bir oyuncu bulunamadığı taktirde hamle gelmez oraya. Caner takviyesi ile, Adrianonun oraya alternatif olmasını da sağlayabiliriz. Sevilla zamanlarında oranın oyuncusuydu. Tabi Oğuzhan veya Talisca gibi hücum ağırlıklı bir partner ile zor Adrianonun orada oynaması.

Veli ne homegrown statüsünde ne de "en azından" kısa vadede performans alınabilecek bir isim. Takımda savunma karakterli, defansif aksiyonları güçlü bir merkez orta saha oyuncusu yok. Bazı pozisyonların Back-up oyuncuları oyunun ihtiyaçlarının dışında profiller. Bu oyun şablonunuz sürekli sekteye uğraması demek.

Çevrimdışı tuncaboylu

bak şimdi öncelikle ben ezbere görüşlerimi aktarmam
ben görüşlerimi aktarırken mutlaka bir dayanağı ışığında aktarırım
benim dayanağım şu

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2016.html

linkte gördüğün üzere 11-12 sezonunda ezeli rakiplerimiz 1.000 puan alırken hemen 1 sene sonra 24.000 puan alıyorlar
yani 1 sene içinde ne değişti de o kadar yüksek puana ulaşıyorlar bunu irdelemek lazim
Beşiktaş bu puana ulaşırmı ulaşabilir elbette
biraz şans ile biraz doğru zemin ile biraz doğru adımlar ile bu rakama ulaşmak hiçde zor değil
umarım bu sezondan itibaren istediğimiz hedeflere ulaşırız
son 5 seneki puanlara bak bizim takımın ne demek istediğimi anlayacaksın.

O siteyi biliyorum abi, ben de orayı takip ediyorum.

Fenerbahçe nasıl o puana ulaştı? Son 32'de BATE Borisov gibi komik bir takımla, son 16'da bizim zamanında UEFA ön elemesinde elediğimiz en iyi adamı 37'lik Horvath olan Plzen'i eleyerek yaptı. Acayip bir şansları vardı.

Yoksa Liverpool'u elediğimiz ve son 16'ya kaldığımız sene bile 12.000 puan toplayabildik. Bir senede 24.000 puan ve üstü toplayabilen takım sayısı 9 ila 10 oluyor. Her sene bu takımlar arasına girebilmemiz kolay değil.

Çevrimiçi COB

Raul Jimenez'e teklif yaptiysak, Gomez'in yerini dolduracak yegane bir forveti almis oluruz. Ben kendisini Benfica'da kiralik diye biliyordum ama Benfica 22 milyon euro'ya almis kendisini transfermarkt'a gore. Bu acidan transferin olabilitesi zor bence.

Tabi Benfica baskaninin aciklamalarindan sonra bize oyuncu falan vereceklerini sanmiyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

Moskva kiev sonrasi amsterdam olaydi eyiydi

Çevrimiçi COB

Moskva kiev sonrasi amsterdam olaydi eyiydi

;D ;D

En fazla ragbet goren deplasmanlarrrrr...

Çevrimdışı TURKahvesi

benim gönlümden geçen kura çekimi Beşiktaş,Benfica,Arsenal ve 3.torbadan kim gelirse gelsin.

Çevrimdışı atalay

Schalke, Bentaleb'i €1 M'na kiralamış. Birkaç kez önerdiğim palyatif çözümlerden biriydi.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Schalke, Bentaleb'i €1 M'na kiralamış. Birkaç kez önerdiğim palyatif çözümlerden biriydi.
bentaleb iyi hoştur da yedek kalacagı bir takıma kiralık gelir miydi ki? zaten oynasın gelişsin diye kiralanmıştır. satın almaya kalksak tum butçeyi vermemiz lazım zaten. atiba olmasa 10 numara olurdu tabi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim gönlümden geçen kura çekimi Beşiktaş,Benfica,Arsenal ve 3.torbadan kim gelirse gelsin.
C.Brugge :bandit:

Kapanacak bir hesap daha var :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onur_U

Veli ne homegrown statüsünde ne de "en azından" kısa vadede performans alınabilecek bir isim. Takımda savunma karakterli, defansif aksiyonları güçlü bir merkez orta saha oyuncusu yok. Bazı pozisyonların Back-up oyuncuları oyunun ihtiyaçlarının dışında profiller. Bu oyun şablonunuz sürekli sekteye uğraması demek.

inler olabilir miydi?

Çevrimdışı atalay

Roma, Vainqueur'u kullanmayacaksa biz alalım. Veli de dönemeyecek zaten. O pozisyona tam ideal profil.

Oyuncu takımdan ayrılacak. Yüksek bi' maliyeti olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı sallapati

Yahu arkadaş dün akşam birileri Nasri ve Aboubakar Beşiktaş'ta diye haberi ortalığa saldı sonra akabinde bütün haber siteleri onayladı, biz de heyecan yaptık tabi. Hatta dün akşam çok güzel de uyudum. Sonra sabah bir kalktım. Nasri'de pürüz çıktı, Nasri kesin değil, Aboubakar'ın maaşında sıkıntı var vs gibi haberler dolaşıyor ortalıkta. Yahu bunu kim yapıyor yemin ediyorum elime bir geçirsem hayatının sopasını yer benden. Ama hep böyle yani. Bir gün bakıyorsun oyuncu neredeyse masaya oturup imza atacak, ama ertesi gün hooop detaylarda anlaşılamadı, pürüz var. Bu transfer sezonundan nefret ettin yemin ederim. Yemeden içmeden kesileceğim yakında. Bu arada Oğuzhan 15'e 20'ye falan gitmez çünkü %30 pay Arsenal'e verilecek şekilde o transfer yapılır. 20ye satsan bile elinde 14 kalıyor. En az 20-25 kulübün kasasına girecek şekilde satılmalı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wenger satarken öyle bir madde koydurmadı diye biliyorum.. hatta pişmanım koydurmadığıma falan gibi bir laf etmişti.. sadece alkmaar a yetiştirme bedeli ödenir..o da cüzi birşeydir

Çevrimdışı Ersoy

Nasri ve Aboubakar aynı gün açıklanır eğer gerçekten bitmişlerse.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Guzel bir kura ile 2.lik gelebilir ama 3.torbadan brugge gelirse hem 3.luk sansi cepte olur hemde hesap kapatabiliriz.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 13:53:02 atalay ]

Etiketler: