2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394576 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Muhtemelen Boyko değildir o, Yunus emre her kurtarış yapanı Boyko zannediyor olabilir.  :kop: :kop:

Bende antremanda gördüm akşam ayrıca hiç haz etmem Boyko'dan :)

Çevrimdışı sallapati

Teşekkürler

7.8 milyon dolarmış pardon..
milliyet.com devamlı gündemde tutuyor haberi 1.5 milyon euro diye..art niyetliler resmen... ondan güncellemek istedim

Çevrimdışı tuncaboylu

aboubakar için portoya 2.2 oyuncuyada 1.7 verilecekmiş toplam 3.9 milyon euro.Aspor'da yorumcu teyit etti az önce.ne derece doğru bilemem tabii

Doğrusu budur muhtemelen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemelen Boyko değildir o, Yunus emre her kurtarış yapanı Boyko zannediyor olabilir.  :kop: :kop:
Sutu atarlarken hepsi Boykoooo diye bağırıyordu :tabe: :tabe:

Boykoyu BOY dan tanıyorsun zaten hemen , Tolgayi da yedigi Gollerden :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri
Gökhan
Marcelo
Sakho
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Nasri
Talisca
Quaresma
Aboubakar

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş'ın artık bundan böyle düzenli olarak her sene avrupa kupalarında en az 23.000-24.000 en fazla 26.000-27.000 bandında puanlar hanesine yazdırması gerekiyor
bu sezonki ilk hedef gruplardan çıkmaktır son 16'ya kalmaktır (tabi burada birazda kura şansı gerekli olacaktır)
2012-2013 sezonundaki kura şansı gibi
umarım bu akşam şanslı kura çekeriz.

Bir senede 23.000 çok zor: CL'de çeyrek ya da UEFA'da en az yarı final falan lazım, oraya çıkarken de 2 beraberlikle değil en az 1 galibiyet 1 beraberlikle tur atlamak lazım.

Bizim hedefimiz düzenli olarak 16.000-17.000 puan toplamak olmalı, CL'de 3. torbaya girersek 4. torbadan kolay bir rakip çekme şansımız fazlalaşıyor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Fabri
Gökhan
Marcelo
Sakho
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Nasri
Talisca
Quaresma
Aboubakar
kadro budur  :claps:

gönul siter ki sakho yerine pepe olsun ama sakho da iyidir  :)

Çevrimdışı KadirA

Aboubakar Nasri gelirse yanına da üst düzey stoper herhaldd son yılların en iyi 11 i olur. Muazzam.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanyaspor'u farklı geçerek yeni sezona kaldığı yerden devam eden Beşiktaş'ta bu maçın devre arasında üzücü bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. İlk yarıda golü erken bulup soyunma odasına neşeli giren SiyahBeyazlı futbolcuların sevinci, kısa sürede savunmanın garantisi olan Marcelo'nun küçük oğlu Diogo'dan gelen haberle bozuldu. Babasını izlemek için annesi ile birlikte stada koşan küçük Diogo, tribünden düşüp kalçasından yaralandı. 5 yaşındaki çocuk apar topar kulüp doktorunun müdahale etmesi için soyunma odasına götürülürken Marcelo, oğlunu kanlar içinde görünce şok geçirip bayılma noktasına geldi. Kendini kaybeden Brezilyalı savunmacının yere düşmemesi için yakınında bulunan takım arkadaşları oyuncunun kolundan tuttu.

OLAYA RAĞMEN İKİNCİ YARIYA ÇIKTI

Doktor Çetinkaya yaptığı ilk müdahalede minik çocuğa dikiş atılması kararını verdi. İğne ile Diogo'nun kalça bölgesi uyuşturuldu ancak çocuğun ağlamasının devam etmesi üzerine bu kez Quaresma, Adriano ve babası Marcelo devreye girdi. Üç oyuncu adeta Çetinkaya'nın yardımcısı gibi hareket edip Diogo'yu sakinleştirdi ve 5 dikiş atılmasını sağladılar. İşlem bittikten sonra küçük Marcelo annesine teslim edildi baba Marcelo da maça döndü. Oğlunun bu durumuna karşın ikinci yarıya çıkan Marcelo'nun hatasız ve soğukkanlı bir oyun sergilemesi takdir edildi.    DOKTORA DUYGULANDIRAN HEDİYE

Minik Diogo, kendisine anında müdahale eden kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'ya teşekkür etmek amaçlı küçük bir hediye gönderdi. Önceki gün yapılan çalışma öncesi Marcelo, Çetinkaya'ya bir resim hediye etti. Sarper Çetinkaya'nın resmini çizen Diogo ayrıca İngilizce olarak teşekkür ederim notunu düştü. Bu hediyeyi gören Çetinkaya'nın çok duygulandığı ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu ifade edildi.

(Kaynak: Habertürk)

Çevrimdışı KadirA

Bu arada unutulan göz ardı edilen bir durum var. Nasri uzun yıllar Arsenal de görev aldı ve kendisi pas oyununa inanılmaz yatkın bir oyuncu. Şenol hocanın sisteminde daha büyük harikalar yaratacaktır. Talisca dan sonra gelmez demiyorum kimseye, inşallah gelir.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri
Gökhan
Marcelo
Sakho
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Nasri
Talisca
Quaresma
Aboubakar

Bu kadroyla top sende değilken 5 dakika topu kazanmak için beklersin, zor maçlarda rakip kaleye şut atmadan top sana geçmez.

Hentboldaki gibi hücumdayken Quaresma oyuna girip topu kaptırdığımızda Olcay'ı oyuna alamayacaksak, bu kadroyu ancak maç 0-0'ken ve rakip 9 kişiyken görebiliriz.

Çevrimdışı sallapati

Dostum, bu kaynakta 7 milyon euro yazıyor; 7.9 değil.

başka bir kaynakta oyleydi ama gerçeği sanırım 7 milyon euro yani 7.8 milyon dolar

Çevrimdışı mylife1903

Bu resimde çok yakın bir zamanda
Beşiktaşlılığımı sorgulamayın...Lütfen!!

saygılar
@abdusta abimizin kaynak desifre oldu, o kadar yakin dursAm ben rahmi koc abime hemen telekulAk olurum,

-hmmm baskanim besiktas da iyi gidiyor
-fevkalade
-transferler falan harika bir fikret baskani arayip tebrik etsek mi
-tabi tabi, alo fikret bey, cok tebrik ederim sizi harika is yapiyorsunuz
-transferler rahmi baskan transferler
-fikret bey diger transferler ne durumda merak ettim de
(Baskanim peppe var nasri var ebubekirjan var eto var hepsine imzalatacagim
-fevkelade fikret bey, severek takip ediyoruZ

- @abdusta yazabildin mi transferler cok
-yazdim rahmi bey, notlarimi aldim
-tamam sen hemen aksama besiktasarena forumu var ya benim en sevdigim
-evet evet uye oldum zaten
-hah ordan sizdir bilgileri ama duyumcu gibi yapma cok kufur ediyor bizim cocuklar duyumculara
-yok rahmi bey ben analiz ediyorum, yurtdisi basini takip ediyorum derim
-hah oyle yap ben her aksam fikret beyden haberleri alirim sana ulastiririm
-harika fikir efenim
- unutmadan besiktasarenada bir cocuk @mylife1903 severek okuyorum, selamimi soyle. Ayrica belirt yarin koc grubunu gonderdim shaktara sponsor olacaklar o sponsorluga mahsuben onun raketciyi alacagim besiktasa transferin son gunu. Guzel bir supriz olacak.
-iyi gunler

Kaynak saglam

Çevrimdışı bjk4ever

Olm Nasri yi nasıl istemiyorsunuz onu bende anlamıyorum , ben ilk adini duyunca elim ayağım titredi heyecandan

Olm NASRI lan bu , Hazard , Griezman , Lavezzi kalitesinde bu kalibrede bir adam bu , düşüşte olabilir ama bu onun buyuk bir futbolcu ve buyuk bir yetenek oldugu gerçeğini değiştirmiyor

Siz de amma abarttiniz arkadas. Griezmann dedigin adam su an dunyanin en iyi 5 oyuncusundan biri. Nasri degil su anki haliyle en iyi oldugu donemde bile o seviyede asla olmadi.

Nasri transferine ben de cok sicak bakmiyorum. Nedenlerini siralarsam:

1 maliyeti fazla. Toplam 3-3.5m euro yine fena olmaz, ama 2.5m paund kirlama ve 3.5m paund gibi bedeller de soyleniyor. Sosa'yi satana kadar gotumuz cikti, 7.5 milyona gobek attik hepimiz. Bu parayi nasri'ye ustelik sadece 1 yilligina gommek gunahtir.

2 ihtiyacimiz olan mevki ve tipte oyuncu degil. Stoper ve forvet su an bizim icin onemli. Butcemiz zaten sinirli. Boyle bir oyuncuya para gommek diger mevkideki oyuncularin butcesinden goturecek ister istemez. Ki kanada oyuncu alsak bile nasri gibi bir oyuncu yerine lens gibi bir kanat forvet daha dogru olur bizim icin.

3 disiplinsiz davranislari malum. Elimizde quaresma varken bir de boyle bir oyuncuyla risk almak gereksiz.

4 zaten yabanci sayimiz fazla su an. Stoper ve forvet disinda solbek veya 4.stoper de lazim. Kadro gereksiz yere sisiyor.

Onun disinda nasri baya abartiliyor. Tek basina ligi alir oynarsa falan deniyor. Bence sneijder, van persie, nani, quaresma kendisinden kalite ve yetenek olarak ustun, ama onlar da ligi tek basina domine edemedi. Oyle kolay degil o isler.

Gelirse uygun bir maliyetle ekstra oyuncu olarak guzel olur, ama bence su an o konumda degiliz kadro yapisi ve maddi olarak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Bir senede 23.000 çok zor: CL'de çeyrek ya da UEFA'da en az yarı final falan lazım, oraya çıkarken de 2 beraberlikle değil en az 1 galibiyet 1 beraberlikle tur atlamak lazım.

Bizim hedefimiz düzenli olarak 16.000-17.000 puan toplamak olmalı, CL'de 3. torbaya girersek 4. torbadan kolay bir rakip çekme şansımız fazlalaşıyor.
Wolfsburg gibi
Cok takilmayin kuraya
Kura gecesi statu degisir bize real ve barca gelir ayni grupta.
Besiktas taraftarinin collere falan dusmemesi esastir.
Hedef dogru 3. Torba ama 3 yil icinde olmali hemen 25-26 yapilmaz 16-17 gercekci hedef.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Gomez 7 milyon euroya transfer oldu kaynak transfermarkt, 3,5 bizim
Besiktask!

Çevrimdışı autopsy

Yahu herşeyi bu kadar uçlarda yorumlamaya gerek yok .
Futbol sahada oynanıyor, kağıt üzerindeki isimlerle değil .
İsteyenin de biraz çekimser bakanın da haklı nedenleri var bence .
Nasri büyük oyuncu ama son durumu itibarıyle kumar yönü var bu işin .
Lakin tutarsa çok şey katacak bir kumar .
Bizim pas oyununa acayip uyabilecek bir oyuncu Nasri .
Futbol oynamayı istemesi lazım ama geçen yılki durumuyla hiç bir halt edemez .
Fiziki durum iyi olmadan yetenek anlamsız artık futbolda .
2014 ve öncesindeki Nasri ise çok etkili olur , akar gider .
Transfer tamamlansın da yaşayıp görelim hep beraber .

Çevrimdışı mylife1903

Alanyaspor'u farklı geçerek yeni sezona kaldığı yerden devam eden Beşiktaş'ta bu maçın devre arasında üzücü bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. İlk yarıda golü erken bulup soyunma odasına neşeli giren SiyahBeyazlı futbolcuların sevinci, kısa sürede savunmanın garantisi olan Marcelo'nun küçük oğlu Diogo'dan gelen haberle bozuldu. Babasını izlemek için annesi ile birlikte stada koşan küçük Diogo, tribünden düşüp kalçasından yaralandı. 5 yaşındaki çocuk apar topar kulüp doktorunun müdahale etmesi için soyunma odasına götürülürken Marcelo, oğlunu kanlar içinde görünce şok geçirip bayılma noktasına geldi. Kendini kaybeden Brezilyalı savunmacının yere düşmemesi için yakınında bulunan takım arkadaşları oyuncunun kolundan tuttu.

OLAYA RAĞMEN İKİNCİ YARIYA ÇIKTI

Doktor Çetinkaya yaptığı ilk müdahalede minik çocuğa dikiş atılması kararını verdi. İğne ile Diogo'nun kalça bölgesi uyuşturuldu ancak çocuğun ağlamasının devam etmesi üzerine bu kez Quaresma, Adriano ve babası Marcelo devreye girdi. Üç oyuncu adeta Çetinkaya'nın yardımcısı gibi hareket edip Diogo'yu sakinleştirdi ve 5 dikiş atılmasını sağladılar. İşlem bittikten sonra küçük Marcelo annesine teslim edildi baba Marcelo da maça döndü. Oğlunun bu durumuna karşın ikinci yarıya çıkan Marcelo'nun hatasız ve soğukkanlı bir oyun sergilemesi takdir edildi.    DOKTORA DUYGULANDIRAN HEDİYE

Minik Diogo, kendisine anında müdahale eden kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'ya teşekkür etmek amaçlı küçük bir hediye gönderdi. Önceki gün yapılan çalışma öncesi Marcelo, Çetinkaya'ya bir resim hediye etti. Sarper Çetinkaya'nın resmini çizen Diogo ayrıca İngilizce olarak teşekkür ederim notunu düştü. Bu hediyeyi gören Çetinkaya'nın çok duygulandığı ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu ifade edildi.

(Kaynak: Habertürk)
Kim yaziyor kim yazdiriyor boyle gerzekce haberleri
Drama dalinda altin atmaca odunu goes tooo
Ulan su yaziyi bir sekil nancy meyers yahut kathryn bigelowa ulastimak lazim oskarlik film cikar be onlar olmadi oliver stone da olur o fetoya falan baglar, tribunden itildigi falan anlasilir imdb8.5
Vay vay vay
Hic olmadi disneye versinler daha duygusal boyle benim gibi okuzleri bile aglatacak film cekerler
Turu de hazir spor/melodram/aile boyle the rookie, invincible tarzinda yonetmen olarak john lee hancock olur olmadi bir tAne de ayagi kirik at eklenir filme offfff
Harcaniyor bu adamlar turkiyede beyin gocu lazim

Çevrimdışı TURKahvesi

zamanında kaleci J. Cillessen'i beğendiğimi ifade etmiştim forumda hatırlayanlar bilir
bakın şimdi nerede  :)
burun kıvıranlara beğenmeyenlere gelsin  :boxin:

Çevrimdışı sallapati

NAsri ve Aboubakar transferleri henüz netleşmedi beyler..meydanları terketmeyin

Çevrimdışı abdusta

Nasri ve Aboubakar için konuşulan,yazılan hiçbir rakama itibar etmeyiniz.!
sansasyon yaratmak için farklı rakam ve şartlar telefuz ediyorlar..

Aboubakar Kamerun maçları

02.09.2016   CAF NCQ   Cameroon   -   Gambia   
03.10.2016   FIFA WCQL   Algeria   -   Cameroon   
07.11.2016   FIFA WCQL   Cameroon   -   Zambia   
28.08.2017   FIFA WCQL   Nigeria   -   Cameroon   
02.09.2017   FIFA WCQL   Cameroon   -   Nigeria   
02.10.2017   FIFA WCQL   Cameroon   -   Algeria   

9 eyluldede ozel mac var bu durumda Aboubakar 12 eylulden evvel Istanbulda olamaz

diger maçları buradan bakabilirsiniz http://www.cafonline.com/en-us/competitions/qcan2017/home

saygılar

zamanında kaleci J. Cillessen'i beğendiğimi ifade etmiştim forumda hatırlayanlar bilir
bakın şimdi nerede  :)
burun kıvıranlara beğenmeyenlere gelsin  :boxin:
Ben de hala Vasat ve Balon oldugu konusunda ısrarciyim

Barca kaleciden falan anlamıyor son 10 senede kalelerinde oynattiklari kaleciler belli

Valdes , Pinto , Steegen ve Bravo hepsi Vasat ve Vasat ustu , Cillleseni alarak kadrolarina bir Vasat kaleci daha eklediler

Okadar imkanın var Ben olsam gider Joe Harti alirim Cillesen kim ?
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 14:23:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 14:23:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu resimde çok yakın bir zamanda
Beşiktaşlılığımı sorgulamayın...Lütfen!!

saygılar

Sarı fular yakısmıs abi :evillol:

Etiketler: