2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395300 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Güvenilirmi ilk defa gördüm bu duyumcuyu.

Şevket Arslan @sevketarslan37 4 dk.4 dakika önce
Beşiktaş, Benfica'dan Meksikalı golcüsü Raul Jimenez için kiralama teklifi yaptı.

Teklif yapmış olabiliriz ama kabul edeceklerini zannetmiyorum.

Çevrimdışı atalay

Hakan Arıkan, İbrahim Kaş ,Tomas Sivok, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Serdar Özkan, Fabian Ernst, Mert Nobre, Filip Holosko | 2009-2010 CL ManU maçı kadrosu. Üzülmez dışında Majör bir takımda final yapan yada daha üst seviyede oynayan oyuncu yok.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aboubakar Afrika kupasına hangi tarihte gidicek bilen varmı yani çok maç kaçırıyormu ve ŞL'ye denk geliyor mu ?

Çevrimdışı Zafer55

+1

ben maçların anlam kazanması amacıyla kurada hileler yapıldıgını duşunuyorum. mesela zamanında drogba gsdeyken chelsea ile eşleşeceklerinden çok net emindim. bu sefer aboubakar da gelirse hazır q7 de varken porto çıkacak gibi geliyor bana. umarım pepe ile anlaşmışsak bile açıklamazlar. uyandırmayalım uefayı =(
:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Ebubekir başından beri içime sinmiyor. Mis gibi Eto var orda bari onu alsak :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Ebubekir başından beri içime sinmiyor. Mis gibi Eto var orda bari onu alsak :bandit:
İkisi düşünülüyormuş bekleyelim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın bugün gün içerisinde Nasri ve Aboubakar'ı KAP'a bildirmesi bekleniyor...
(DHA)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı s4rc4stic

mbokani için Yekini demiştim..aboubakar için yeboah demezsem çatlarım  :bandit:

Son Dakika :busted_cop: :busted_cop:

Beşiktaş - Konyaspor macinin hakemi Cuneyt Çakır :akuma: :s20: :s20:

Daha 2.ci haftadan Operasyona basladi kufur yasaklar !!

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaş'ın bugün gün içerisinde Nasri ve Aboubakar'ı KAP'a bildirmesi bekleniyor...
(DHA)
Aboubakardan ümidim varda nasri bugün zor gibi :D
Murat Özen bi son durum geçse güzel olur :bandit:

Çevrimdışı 38life

NASRI ve ABOUBAKAR

Anlaşmanın diğer tarafı satıcıları nihai acıklamalar gelmedi
Alıcı Besiktas tarafından açıklanmış erken haberler var

Ama satıcı tarafındaki haberlere bakınca anlaşma yolundayız Beşiktaşa gidecekler şeklinde olumlu beyanatlar var

Hatta Nasri için bugunde görüşmeler sürecekmiş

İşler olumlu ama aşılması gereken bazı avukatlık maddeler var,bilen bilir 2 patron el sıkışır bizim avukatlar halletsin gerisini der,işte işin cambazlığı
bitmeyen itirazlar başlar..

işimiz o aşamada

tekrar sorulmasın diye yazıyorum :NASRI ve ABOUBAKAR sözlü anlaşma olarak Beşiktaş da.işin formaliteleri yapılıyor

saygılar
Yani Leiva sendromu yaşanmaz ise hayırlı olsun . :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş'ın artık bundan böyle düzenli olarak her sene avrupa kupalarında en az 23.000-24.000 en fazla 26.000-27.000 bandında puanlar hanesine yazdırması gerekiyor
bu sezonki ilk hedef gruplardan çıkmaktır son 16'ya kalmaktır (tabi burada birazda kura şansı gerekli olacaktır)
2012-2013 sezonundaki kura şansı gibi
umarım bu akşam şanslı kura çekeriz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Kalyoncu

DHA da Nasri ve Ebubekir haberi yapan Ali danaş twitter hesabından sözlü anlaşma var demiş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

Son Dakika :busted_cop: :busted_cop:

Beşiktaş - Konyaspor macinin hakemi Cuneyt Çakır :akuma: :s20: :s20:

Daha 2.ci haftadan Operasyona basladi kufur yasaklar !!
mesajda yanlislik var şu sekilde olmali
Besiktas ile cuneyt cakir arasinda oynanacak maci konyaspor yonetecek
boylesi daha dogru olurdu sanirim ...

Çevrimdışı s4rc4stic

nasri transferinin işleyişi talisca transferini bi özeti gibi..Bence arada ufak tefek pürüzler kalmıştır onlar konuşuluyordur..Ben kura çekiminden 1 gün sonra konya maçını düşünerekten açıklamaların hafta sonu yapılacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

http://www.espnfc.com/club/manchester-city/382/blog/post/2533162/samir-nasri-talks-to-espn-fc-about-man-city-and-pellegrini

geçen yıldan bir samir nasri röportajı. kendisi hakkında az çok fikir edinebilirsiniz. tam bir futbol aşıgı gibi duruyor. artık yaşının da verecegi olgunlukla ve şampiyonlar liginde oynuyor olmamızın etkisiyle, hırslı bir şekilde çalışarak tekrardan eski gunlerine geri dönecektir bence.

kendisinin de belirttigi gibi kanat oyuncusundan ziyade forvet arkasında, gole daha yakın bir pozisyonda serbestlik verildiginde daha etkili olur. ancak bizde iniestanın sol kanatta oynadıgı gibi içe kat eden, oyun kurucu tarzında oynayacaktır. arsenalde de böle oynuyordu.

bence fiziksel olarak hazır hale geldiginde, oynamaya başladıkça mental olarak da hazır hale gelecegini ve çok buyuk fark yaratacagını duşunuyorum. önce imzalar atılsın tabi.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 13:33:48 Yusuf Elhuseyni ]

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Levin Öztünalı Mainz'e gitmiş.Neden hiç ilgilenmedik?

Çevrimdışı 38life

Kadro planlamasını yapanlar sanırım Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisinden haberdar değiller. Minumum 50 maçlık planlamada stoper ve o pozisyonun Back-up oyuncusu, aynı zamanda Atiba'nın alternatif oyuncusu halen yok.
Atiba'nin yedeği Veli stoperler Dr Rhodo Marcelo Necip Tosic ve X olarak dusunuluyor

Doğru olduğunu söylemiyorum dusunulenin bu olduğunu söylüyorum sadece

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

:)
:D

valla çok ciddiyim. bu tarz eşleşmeler hep oluyor. adriano-barça da olabilir :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko sakat nasıl antremanda ?  :alala: :alala:

Muhtemelen Boyko değildir o, Yunus emre her kurtarış yapanı Boyko zannediyor olabilir.  :kop: :kop:

Etiketler: