2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387898 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben yorumumu dün yazılanlara bakmadan yaptıydım... nasriyi istemeyene renklidirmi demişler... la arkadaş insanları etiketlemek ne çok hoşunuza gidiyor... istemiyorum arkadaşlar zorlamı.. futbol olarak değil ama özel yaşantı olarak çok zarar verir hem takıma hem kulübün imajına.. her hafta basına kesin malzeme veririz..
Bende onu diyorum mantıklı gelmedi nasri bana düşüncem bu adamlar renklidir yok futbol cahilidir demişler bir 2 kişi ciddi dikkatimi çekiyorda admin değilim olsaydım sert davranırdım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:lol: abi böyle büyük isimler hemen gerçekleşmez büyük ve zor isimler peşindeyiz kaplar belki yarın ama daha çok haftasonu gelir gibime geliyor hatta haftabaşı
Kap zor gelir konya maçını kazanırsak hiç gelmeyebilir de :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Bende onu diyorum mantıklı gelmedi nasri bana düşüncem bu adamlar renklidir yok futbol cahilidir demişler bir 2 kişi ciddi dikkatimi çekiyorda admin değilim olsaydım sert davranırdım

neyse bakalım sen sakin ol yinede.. hayırlısı neyse beşiktaş için o olsun ne diyeyim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın dün yazılanları okudum da nasriyi istemeyen yok renklidir yok futbol cahilidir yazan boş beleş adamlar olmuş küfür edecektim de forumdan atılmak istemedim yazıyorum bunlara gerekli uyarılar cezalar verilmeli, buraya nasriye olumlu bakmıyorum toplam yıllık maliyeti 5 6 civarıysa hiç olumlu bakmıyorum

Sana kalirsa Sen q7 yi de istemiyorsun Mehmet Ali

Kimi alalim kimi oynatalim ozaman ?

Nasri - Q7 kanatlari bu takımı uçurur , Nasri Q7 nin performansını da artirir.

Hep diyoruz Quaresma bir markadır , Idoldur !

Talisca neden Quaresmanin oldugu takimda ben de oynarim diyor ?

Paul Pogba Ayaginin dışı ile vurma konusunda Q7 yi ornwk alıyorum o bu konuda Kusursuz bir örnek diyor ?

Pepe imkansiz olsada Q7 nin referansi ile o bile gelebilir ki eminim ki bir görüşme de yapmistir bu konuda Pepe ile
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Kap zor gelir konya maçını kazanırsak hiç gelmeyebilir de :)

ben 2 hatta 3 transferi kesin gözü ile görüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onur_U

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ugur-meleke_605/besiktas-rehabilitasyon-merkezine-donmemeli_40207360

yazı güzel olmuş...

bu arada ben nasri ye karşıyım.. o adam istanbulda kudurur.. ayrıca bi kanat q7 bi kanat nasri çok gol yeriz... töre-q7 denkleminden daha kötü olur..

q7 hamle oyuncusu olur milli takımdaki gibi...olcay ilk 11 çıkmaya devam edebilir. Nasri gerektiğinde ofansif orta saha da oynayabilir.
çok çeşitli varyasyonlar olabilir. stoperi bekliyorum büyük heyecanla...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sana kalirsa Sen q7 yi de istemiyorsun Mehmet Ali

Kimi alalim kimi oynatalim ozaman ?

Nasri - Q7 kanatlari bu takımı uçurur , Nasri Q7 nin performansını da artirir.

Hep diyoruz Quaresma bir markadır , Idoldur !

Talisca neden Quaresmanin oldugu takimda ben de oynarim diyor ?

Paul Pogba Ayaginin dışı ile vurma konusunda Q7 yi ornwk alıyorum o bu konuda Kusursuz bir örnek diyor ?

Pepe imkansiz olsada Q7 nin referansi ile o bile gelebilir ki eminim ki bir görüşme de yapmistir bu konuda Pepe ile
Yunus dostum iyide benim düşüncem istemiyorum da sevmiyorum da düzgün bir şekilde dile getiriyorum....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim burada defalarca yazdığımı Uğur Meleke dile getirmiş, Antreman dışında bu adamlar neden bunları çalışmazlar, sadece koşarak içeri katederek bir yere kadar takıma katkı sağlarsın, öğrenmenin gelişmenin yaşı yok, Şu oyuncular ekstra çalışsalar sezonda 7-8 gol fark yaratsalar hem kendileri kazanır hem de takım.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yankee

Murat Özen'den gelişmeler geldi. Hadi inşallah

Çevrimdışı Yankee

Murat Özen'den gelişmeler geldi. Hadi inşallah

O da Aboubakar'ın bitmek üzere olduğunu yazmış.

Şimdi kaldı 2 tane oyuncu..

Yunus dostum iyide benim düşüncem istemiyorum da sevmiyorum da düzgün bir şekilde dile getiriyorum....

Olm Nasri yi nasıl istemiyorsunuz onu bende anlamıyorum , ben ilk adini duyunca elim ayağım titredi heyecandan

Olm NASRI lan bu , Hazard , Griezman , Lavezzi kalitesinde bu kalibrede bir adam bu , düşüşte olabilir ama bu onun buyuk bir futbolcu ve buyuk bir yetenek oldugu gerçeğini değiştirmiyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Olm Nasri yi nasıl istemiyorsunuz onu bende anlamıyorum , ben ilk adini duyunca elim ayağım titredi heyecandan

Olm NASRI lan bu , Hazard , Griezman , Lavezzi kalitesinde bu kalibrede bir adam bu , düşüşte olabilir ama bu onun buyuk bir futbolcu ve buyuk bir yetenek oldugu gerçeğini değiştirmiyor

Maliyeti senelik 3.5 milyonu geçerse ben de çok istekli değilim açıkçası.

Çevrimdışı TURKahvesi

günaydın kartallarım
bugün Aboubakar kap ı gelebilir bekliyorum.

Çevrimdışı aksitt

kura çekimi ile ilgili açılan başlığın linkini atabilir misiniz arkadaşlar?
aradım fakat bulamadım deminden beri

Çevrimdışı Jukebox

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/sampiyonlar-ligi-2016-17-sezonu/450/

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nasri & Abobakar bittiğine göre sıra geldi stoper.

Sakho-Indi-Gill- Vida- Rakitsky . Gönlüm "Sakho"'dan yana.

Bakalım hangisi olacak ?
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 10:38:24 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Gokhan-

Hala daha Olcay kesilecek diyenler var :)

Olcay takımın ve sistemimizin vazgeçilmez parçasıdır Oğuzhan'la birlikte.Dikkat ederseniz bu ikisi geldiğinden beri tiki-taka oynuyoruz, küçük üçgenler kuruyor, Barcelonavari goller atıyoruz.Haaa formsuz olduğu dönemler oluyor bu zamanlarda tabiki kesilecektir kendiside buna ses çıkarıp yaygara çıkarak bir tip değildir.Ama o kadar profesyonel ve çalışkan ki formayı tekrardan kapacaktır.Ayrıca takımın ruhudur, göze hoş gelen hareketleri, çalımları olmasada sahada takımı sahiplenişi Deli İbo'dan aşşağı değildir.
Velhasıl kelam Olcay kesilecek diye kendinizi kurmayın, sonra üzülürsünüz :)

Ayrıca Olcay'ın fanı falanda değilim, kesik yedi diye Hoca'yı futboldan anlamamakla suçlamıyoruz, x bir takım arkadaşının ona bilerek pas atmadığını düşünecek kadar bağımlısı değiliz.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 12:28:08 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Çağatay

şampiyon ligi başlığında konuşuyoruz
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/sampiyonlar-ligi-2016-17-sezonu/450/
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar Afrika kupasına gidince kaç maç kaçırıyor bilen var mı? Veya hangi zamanlarda milli takıma gidecek?

Çevrimdışı OrhanAker

Nasri ve aboubakar kap gelse ne güzel olur :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Moda tabirlen oguzhani satan sampiyonlugu satar. Seneye satariz oguzhani belki satmayiz. Senol hoca ister satar, ister sokar, ister cikartir kirbac senol hocanin elinde.

Peppe konusunda, sevdigim bir oyuncu degil ama tek basina savasan, mac alan iyi bir stoperdir. Raketciyi alamiyorsak, peppeye hayir demem, savunmaya level atlatir, ismail yokken alinmasi iyi cunku iso kalsaydi bu peppe iki mac sonra melo gibi isoyu kapatirdi soyunma odasina, ver allah ver ver allahim ver, ulan benim kariyerimle mi oynuyorsun niye bozuyorsun savunmayi, vet allah ver

Simdi ben karvalhoya 38 yasindaki karvolhoya raziyken peppe gelirse mucize olur.
Aslinda ideal savunma soyle olmali raketci-peppe yedekler marcelo, rodolfo, tosic 3-4 sene sirtimizi yaslar mac izleriz.
Ileride de ebubekir, eto, cenk yeterli
Kanatlar falan tamam, quaresma da bu herifleri gorunce daha derli toplu oynar benden soylemesi.
Quaresmanin saha disinda kulup bunyesinde tutulmasinin onemini hep belirttim, insallah 3 sene sonra futbolu biraktiginda atiba ile beraber kulupte profesyonel olarak calisirlar. Bugun quaresma burada olmasa taliskayi falan daha zor ikna ederdiniz, adam kesin aramistir karijmayi.
Karijma futbolu birakinca bir tik ustu ronaldo da iki sene bizde oynarsa offff 15 sene sonra 25milyon taraftarimiz olur.
Pepe konusunda verebileceğimiz en basit örnek geçen sene Fener'in sahasında oynadığımız 2-0 yenildiğimiz maç verilebilir.O maçta Fenerliler bilinçli olarak ortamı gerdiler . Buna bizim takım karşılık veremedi .Bırak karşılık vermeyi hatırlarsın bizim kaleci Tolga sakinleştirmek için gitti Fenerli Volkan Şen'in başını okşayıp sakinleştirdi. O sırada takımımızda Pepe olsaydı , Hoca salardı sahaya Pepe'yi ve o Pepe ,Volkan Şen dahil ortamı gererek  Beşiktaşlı futbocuları psikolojik olarak ezerek 3 puan kazanmaya çalışan tüm Fenerli futbolculara gerekli operasyonu yapar bizim takımın ezilmesini önlerdi . Tolga karşı takımda bir oyuncuyu okşamaya yeltenemezdi bile Pepe korkusundan.

Çevrimdışı tangaz

Nasri & Abobakar bittiğine göre sıra geldi stoper.

Sakho-Indi-Gill- Vida- Rakitsky . Gönlüm "Sakho"'dan yana.

Bakalım hangisi olacak ?

PEPE  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de sizin bu sorunlu oyuncu sevginizi anlamıyorum mesela, Elinizde olsa kadroyu balotelli, Nasri v.b adamlarla doldurursunuz, bu oyuncunun kalitesi ile ilgili değil sizin manyak çılgın oyuncu sevginiz ile ilgili bişi, bununda altını ya çok kaliteli adam olgusuyla dolduruyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Maliyeti senelik 3.5 milyonu geçerse ben de çok istekli değilim açıkçası.
Bizim bir futbolcu ya verebileceğimiz maksimum rakam zaten bu civarda olur abi hadi en fazla 4 m olsun fazlasi ultra lüks olur bizim icin

Nasri de bu rakamlara olur okursa daha fazlasını zaten veremeyiz

Çevrimdışı brkntcnr

Ben de sizin bu sorunlu oyuncu sevginizi anlamıyorum mesela, Elinizde olsa kadroyu balotelli, Nasri v.b adamlarla doldurursunuz, bu oyuncunun kalitesi ile ilgili değil sizin manyak çılgın oyuncu sevginiz ile ilgili bişi, bununda altını ya çok kaliteli adam olgusuyla dolduruyorsunuz.
E ama Nasriyle Balotelli bir mi şimdi?

Etiketler: