Moda tabirlen oguzhani satan sampiyonlugu satar. Seneye satariz oguzhani belki satmayiz. Senol hoca ister satar, ister sokar, ister cikartir kirbac senol hocanin elinde.
Peppe konusunda, sevdigim bir oyuncu degil ama tek basina savasan, mac alan iyi bir stoperdir. Raketciyi alamiyorsak, peppeye hayir demem, savunmaya level atlatir, ismail yokken alinmasi iyi cunku iso kalsaydi bu peppe iki mac sonra melo gibi isoyu kapatirdi soyunma odasina, ver allah ver ver allahim ver, ulan benim kariyerimle mi oynuyorsun niye bozuyorsun savunmayi, vet allah ver
Simdi ben karvalhoya 38 yasindaki karvolhoya raziyken peppe gelirse mucize olur.
Aslinda ideal savunma soyle olmali raketci-peppe yedekler marcelo, rodolfo, tosic 3-4 sene sirtimizi yaslar mac izleriz.
Ileride de ebubekir, eto, cenk yeterli
Kanatlar falan tamam, quaresma da bu herifleri gorunce daha derli toplu oynar benden soylemesi.
Quaresmanin saha disinda kulup bunyesinde tutulmasinin onemini hep belirttim, insallah 3 sene sonra futbolu biraktiginda atiba ile beraber kulupte profesyonel olarak calisirlar. Bugun quaresma burada olmasa taliskayi falan daha zor ikna ederdiniz, adam kesin aramistir karijmayi.
Karijma futbolu birakinca bir tik ustu ronaldo da iki sene bizde oynarsa offff 15 sene sonra 25milyon taraftarimiz olur.