2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374634 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Satamaya da biliriz. Erken satışın böyle bir indirimi vardır. Hem Oğuhan'ı 1 sene kiralamak da en az 2 milyon euro değerinde, satış hesaba onu da kat. Yani Oğuzhan'ı 15'e satıp 1 sene kiralarsak, aslında 17'ye satmış oluruz.

Ayrıca Türkiye Ligi'nden hiç bir oyuncuyu 20'den fazlaya satamayız. Oğuzhan'dan 15'i şimdi satmanın FFP kısıtlamasını aşmakta da faydası olur, transfer bütçemiz 21 milyon euro'ya çıkar. Şimdi olmasa bile ara transfer döneminde kullanabiliriz o parayı.
Abi oğuzhan artık eşik atladı. Bence Talisca yı izleyen kulupler olursa ilk oğuzhan a takılacaklardır. Birde başkanın oğuzhan tutumu çok farklı bn 30 un altına düşmez diyorum işler yolunda gittiği sürece. Birde ne kadar güvenilir bilmiyorum ama

Çevrimdışı abdusta

KABUS

Eger stoper alamazsak
Senol hoca Atibayi stopere
Taliscayi Atibanin yerine
Monte edermi?

Umarim dusunmez bile

Saygilar

Çevrimdışı onurturan

benden söylemesi.. Yatmayın..
Çünkü uyuyamazsınız :D ben denedim olmuyo  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Katkı yapmasın diye 8 milyonluk oyuncu mu alalım?

Yahu genç bir süperstar adayını takımı 2018'de sözleşmesi bitiyor diye satışa çıkardı mesela. Senin bütçen olmadığı için kaçırabilirsin.

Gecenin 3'ünde 15 milyon euro'luk ekstra transfer bütçesinin bize faydasını mı anlatmaya çalışıyorum cidden?

Çevrimdışı Orhan

Acaba şu an Gomez bu transferleri görüp ne diyordur kendine :money:

Çevrimdışı mellfred

İşlerim vardı gün içinde giremedim foruma. Anladığım kadarıyla  kulübü Araplara sattık o sıra. abubacar nasri geldi pepe'yi mi  bekliyoruz? Vay be !

Çevrimdışı 38life

şu serdar'a inanmayın herkese iyi geceler :)

Yarın bizleri güzel bir gün bekliyor inşallah hem kura şansımız yanımızda olsun hem transferler olsun :)

Bu fotoğrafları butun tweet'lerinin altına attım. Beni engelledi :(

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı onurturan

gelen haberlerin yarısı yalan olsa bile süper :D
beynim yandı ne kadar güzel isimler geliyor ne haberler ne haberler..
ebubekir..
nasri..
pepe..
eto'o..

Çevrimdışı mellfred

şu serdar herifini sallamayın. 15'e oğuzhan mı satılırmış. epl'den almaya kalksan 60 isterler hadi biz rezerv lig olalım 30'a bırakalım

Çevrimdışı Orhan

Sağlam bilgiler veren birisidir. Yarın kap olacak yazıyor.

Çevrimiçi Savaş

Çok fazla bilgi kirliliği var. Ben kimseye inanmayın derim şu durumda. Unutmayın ki transfer dönemleri birçok kişinin prim yapmaya ego kasmaya çalıştığı dönemlerdir özellikle sosyal medya yayıldığından beri.

Herkes herşeyi biliyor fakat herkes herşeyi farklı biliyor.

O sebeple beklentiye girmeden sakince beklemek lazım. Yarın ola hayrola..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

türk Liginden yazdım Ozan.. 3.4 büyük ligde kendini gösterdiği sürece satılabilir.. adamlar Türk ligindeki kaliteyi reel test olarak görmüyorlar

Haklısın kardeşim pardon. Nedense 'Atletico' kısmı tamamen aklımdan çıkmış benim... Beynimde Nasri'ler uçuşuyor, Aboubakar'larla çarpışıyor, derken araya Pepe'ler giriyor falan... O sırada Galatasaray'dan direkt Barcelona'ya giden bir Arda belirmiş hücrelerin birinde :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aksitt

Arkadaşlar bu tip şeyleri duyum vs ben pek yazmam bilirsiniz ama Nasri haberi 2-3 saat önce bana da geldi.
Yazan kişi kaynağın da sağlam olduğunu soyledi. Kulüpte tanıdığı olduğunu bildiğim birinden aldım haberi.
Zaten bana mesaj gelen saatlerde de Aspor son dk. vermiş  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Büyük bir aksilik olmazsa şu anki vaziyet...

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Serdar Sarıdağ'ın Sosa'nın menejerini arayıp gitmeleri konusunda tavsiyede bulunduğuna dair söylentiler var. Bu tarz muhabbetler dönmüş.

Bu elamanin Besiktas'li oldugundan supheliyim. Sampiyonlugun en kizistigi haftalarda FB medyasi bize algi operasyonlari cekerken Gomez gidiyor haberini patlatan sarlatan budur.

Birde twitter'da kendisine en ufak elestiri yonelteni engelliyor. Demem o ki takmayin, tweetlerini de burda paylasmayin bence.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı arda

Bu elamanin Besiktas'li oldugundan supheliyim. Sampiyonlugun en kizistigi haftalarda FB medyasi bize algi operasyonlari cekerken Gomez gidiyor haberini patlatan sarlatan budur.

Birde twitter'da kendisine en ufak elestiri yonelteni engelliyor. Demem o ki takmayin, tweetlerini de burda paylasmayin bence.

+1903
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cagdas44

Büyük bir aksilik olmazsa şu anki vaziyet...

İlk 11'de Türk oyuncu kalmadı

Çevrimdışı Orhan

http://twitter.com/leventumiterol/status/767870958615011328
Ben eto konusunda son güne kadar ümitliyim bu kadar sağlam bir kadroya +eto yapılır. Yapılmalı.

Çevrimdışı Egos

west ham'ın şu sıralar ilk on bir kurmakta zorlanması en çok sezon başlarken formu zirve yapan töre'ye yarayacak, onun formu düştükçe takımdaki as sayısının artmasıyla dengeli istatistikler yakalayabilir. böyle bir senaryoyu ve bir dahaki sene west ham ile kararlaştırılan satış bedelinin üstünde bir miktara gökhan'ın bonservisinin satılacağını umuyorum. yani hesaplarken gökhan için de en az bir 15 milyon koyun. bundan sonraki mesajımda da tolga'yı 5 milyona nasıl satabileceğimizi anlatacağım...

elveda beşiktaş arena ailesi.

Çevrimdışı Culpable

Taliscanin Opsiyonu 25m olucak  ve baskan oguzhani 15 m e saticak :)

Oguzhan bu Tore degil  Tore  oyun ve karakter olarak   satilmasi normal bir futbolcu

Ama  Oguzhan oyun ve karakter olarak  satilmiyacak bir oyuncu  baskanin dedigi gibi cok buyuk bir kulupten teklif gelir  oguzhanda   gercekten ister ve israr eder o zaman satilir

Oguzhan gecen senenin uzerine 1 tik koysun  sezon sonunda fiyati 50M euro ile en az 3 kulup kapida bekler

renkli medyannin korkudan oyunlari bunlar

renkli medya Korkma 
korkunun ecele  faydasi yok    markete git  1 kg pamuk al ve bekle :)

Çevrimdışı mylife1903

Abi 3-5-2 için önce 3 tane stoperimizin olması gerekmiyor mu :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerekmez 3-5-2 yi alamanlar gibi oynamaya gerek yok, lucescunun 3-5-2 sinin yandan yemisini oynamak lazim. Bizim ligde kimse bize karsi 2 forvetle oynayamaz o yuzden rakibin tek adamini geride 4 kisi beklemeye gerek yok.

Iki stoper ortalarina atiba atilir, atiba top rakipteyken tandemin arasina geriye dogru kayar, top bizdeyken ortasahaya gecer. Twk forvet oynayacagimiz icin sistem 2-7-1 olur. Ortasahada da herkes forme sansi bulur. Hem boyle bir sistem de atibadan daha 3 sene faydalaniriz. Lothar oynamisti 40ina kadar.

Çevrimdışı bjk4ever

Pepe ve Ziyech imkansiz.
Twente kumede kaldiktan ve transfer doneminde tasarruf sagladiktan sonra maddi darbogazdan cikti. Hatta Ziyechin gitmesine kesin gozle bakilirken cikip aciklama yaptilar istedigimiz para gelmezse satmatiz diye. 10-12'den asagi imkansiz, ki FB ffp nedeniyle bu parayi istese de veremez oyuncu satmadigi surece. Kadrosunda buyuk paraya satabilecegi tek oyuncu kjaer onu da gondermezler. Tabii sow'daki gibi bir katakulli yapip fernandaoyu 10 milyona katara satmazlarsa.

Pepe vs de gelmez. Adam avrupa sampiyonasi finali ve cl finalinin en iyi oyuncusuydu. Su an realin ilk 11 oyuncusu ve yerine adam da almadilar, niye gondersinler? Real ilk 11 oyuncusunu yerini doldurmadan gonderir mi? Bu adami istenmeyen kadro disi kalmis oyuncularla karistirmayin bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Ebubekir geldi mi
Nasri geldi mi
Oh iyi bunlarin yanina da etoyu koy, marka degeri 200milyon euro artar. Ustune peppe de gelsin severim ben keratayi, renklileri peppe peppe diye aglatirken bizim baskan 1 milyon forma satar.

Sonuk ve dususte yildiz olmalarina ragmen nasri, quaresma, eto ve peppe bilinen oyuncular sampiyonlar liginde bunlarla sahaya ciktiginizda, gogsunuzde vodafone yazdiginda deplasmanlarda hakemler de saygi duyar, abuk sabuk kararlar vermez. Oyle kolaturka falan gidersen sampiyonlar ligine tokatlatirlar adami, boyle komple gideceksin sponsorunla, yildiz oyuncularinla, taraftarinla

Çevrimdışı mylife1903

Moda tabirlen oguzhani satan sampiyonlugu satar. Seneye satariz oguzhani belki satmayiz. Senol hoca ister satar, ister sokar, ister cikartir kirbac senol hocanin elinde.

Peppe konusunda, sevdigim bir oyuncu degil ama tek basina savasan, mac alan iyi bir stoperdir. Raketciyi alamiyorsak, peppeye hayir demem, savunmaya level atlatir, ismail yokken alinmasi iyi cunku iso kalsaydi bu peppe iki mac sonra melo gibi isoyu kapatirdi soyunma odasina, ver allah ver ver allahim ver, ulan benim kariyerimle mi oynuyorsun niye bozuyorsun savunmayi, vet allah ver

Simdi ben karvalhoya 38 yasindaki karvolhoya raziyken peppe gelirse mucize olur.
Aslinda ideal savunma soyle olmali raketci-peppe yedekler marcelo, rodolfo, tosic 3-4 sene sirtimizi yaslar mac izleriz.
Ileride de ebubekir, eto, cenk yeterli
Kanatlar falan tamam, quaresma da bu herifleri gorunce daha derli toplu oynar benden soylemesi.
Quaresmanin saha disinda kulup bunyesinde tutulmasinin onemini hep belirttim, insallah 3 sene sonra futbolu biraktiginda atiba ile beraber kulupte profesyonel olarak calisirlar. Bugun quaresma burada olmasa taliskayi falan daha zor ikna ederdiniz, adam kesin aramistir karijmayi.
Karijma futbolu birakinca bir tik ustu ronaldo da iki sene bizde oynarsa offff 15 sene sonra 25milyon taraftarimiz olur.

Etiketler: