2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361006 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Asporda dediler ziyech fbye cok yakin diye sallamista olabilirler

Aspor gerceklerden cok uzak oldugu icin, kendisi gibi gerceklerden uzak seyleri yakin zannediyor. Takmayin yani...

Hem Hakim ziyech gelse ne olur gelmese ne olur? Biz Nasri, Pepe ve Aboubakar'i alalimda, gerisi onemli degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Ziyec fenere gelip kendini heba etmez.. Onunde rvp ornegi var..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ziyech cok begendigim bir oyuncu, fbye gitmesini hic istemem umarim asporun yalanidir
Besiktask!

Çevrimdışı hic2222

atladığın konu nasri en çok arayacağımız yere sosanın yerine geliyor ve evet
en önemli transfer o stoperi bir şekilde tosiçle vs idare edersin forveti bile cenkle idare edersin
ama sosanın boşalttığı yerde elimizde yedek bile yok arada bir en fazla ozi olur ama 50 maçı boşver
yarısını bile kaldıramaz kaybettiğimiz en değerli oyuncuyu onun iki katı değerinde oyuncuyla doldurmak
evet çok önemli.
Nasri bu eğer futbol oynamaya geliyorsa bu takımı tek başına şampiyon yapar. Böyle bir oyuncu gereksiz demek
hiç bir mantığa sığmıyor. Pepe ye gelince portekizin bütün maçlarını izledim pepe portekizi tek başına avrupa şampiyonu yaptı
tek başına savaştı stoperde pozisyon vermedi rakiplere o performansı cl de göstersin bizi final grubuna çıkartır.
evet sert hatta kasaplık seviyesinde ama bence dünyanın en iyi stoperi. şampiyonada yanlış hatırlamıyorsam tek bir
faullü haraketi yoktu. pepe bize gelirmi denmiyorda istemeyiz deniyor çok garip bir taraftarız.
Bazı arkadaşlar seba olsaydı istermiydi diyor ben söyleyeyim Seba olsaydı ikinci hafta tribünden istifa sesleri yükselirdi
Seba bu futbol endüstrisini yönetebilecek yetenekte bir başkan değil. Onun dönemi diğer başkanların önünde düğme ilikledikleri dönemdi.
herkes döneminde ağırdır. O nedenle bu tip mukayesede bulunmayın. Zaten başımızda seba kültürüyle yetişmiş bir başkan
var. Sebanın geleneklerine bağlı ama endüstriyel futbolu yöneten bir başkan var.

@Necmi abi aslında bendeki temel kaygı bu kalibrede oyuncular bizim takıma tepeden bakıp verimli olmayabilirler.
Örneğin Pepe, cv sinde agresiflikle ifade edilemeyecek sertlikleri var. Birde saygı duymadan oynama ihtimalini koyarsak risktir.
Samir Nasri ye kim hayır diyebilir. Ama ülkemize, kulübümüze bakış açıları veyahutta bakma ihtimali yüksek olan durumları, yüksek riskli transfer yapıyor.
Yoksa kim pepeye nasriye hayır diyebilir.

Öncelik konusuna gelince ben Ozi, Talisca ve Tolgay ile sosanın yerini idare edeceğiz diye düşünüyorum.
O bakımdan önce stoper, devamında ise forvet diyorum.

Forumun kurulumundan bugüne kadar senin değerlendirmelerini saygı ve önemle takip ettim hep.
Bu konuda da değerlendirmelerine teşekkür ediyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı 38life

Yahu Suleyman Seba ister mi istemez mi gibi bir soruya cevap mi bekliyorsun? Yapma gozunu seveyim. Bu soru sorulacak soru degil.

Sorulacak soru: Hatta bunun aynı anlamı taşıyan başka versiyonu da şöyledir: Beşiktaş değerlerine uyar mı? Çünkü Süleyman Seba = Beşiktaş değerleri.

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar pepe ile ilgili bi bilgiye sahip değilim ama lütfen pepe ismini tartışmayalım bence ayıp oluyor pepeye :)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Librarius

elinde iki tane hücumcu bek var bu takım mükemmel 3 5 2 bile oynar
kanat neden ihtiyaç olsun nasri zaten kanat forvet oynar büyük ihtimalde öyle oynar gelirse
daha çok sosa gibi kanat forvet arkası oynar ama sosadan artısı oyun zekası çok daha üst seviye daha kıvrak ve daha golcü
ve kesinliklede bencil değil o ortaya yakın oynar arkayı adriano doldurur. zaten adriano gibi sol bekin varsa pepe gibi sol stoperin olması lazım
çünkü çok fazla ileri çıkacak ve arkasını çok seri bir stoperin kapatması lazım

Abi beklerimiz sifira inen bekler olduklari icin kanatlarda iceri kateden golcu oyunculara ihtiyacimiz var. Bunu bir tek Olcay yapiyor ama o'da calimla degil kosularla yapiyor. Nasri'de iceri kateden bir adam ama bunu topla dans ederek yapiyor. Bence hoca Nasri'yi Sosa gibi degil kanat olarak koyacak. Talisca'yi 10 numayara yerlestirip Atiba ve Oguzhan'a dokunmayacak. Eger bu islemezse belki Nasri 10 numaraya gecer. Yani her halukarda opsiyonu cok genis olacak hocanin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Pepe, Kompany ve Nasri hayalleri kurarken Gil, Gökhan İnler ve Mbokani ile idare etmek zorunda kalmayız umarım :) Birileri ortaya deli deli isimler atıyor, sonra 'hayaller-gerçekler' diye birilerinin diline düşmeyelim de...

Yalnız arkadaş, bizim de transfer sezonlarında bu çektiğimiz nedir yahu... Hayır, kayıtsız kalmanın yolu da yok ki... 'Bundan sonra foruma girmiyorum, Twitter'dan da takip etmiyorum, KAP gelince zaten LigTV'den öğreniriz' demeyi çok istiyorum ama, olmuyor... Bir de ben yurtdışındayım... Transferin en hareketli saatleri, buranın tam iş saatine denk geliyor. Günün ortasında Twitter, sabah akşam forum... Valla elim nasır tuttu ya... Nasır... Nasri... Allahım deliriyorum.
birileri atmıyor isimleri ben isimleri twitterde öğrenmiyorum oraya ayda bir bakarım
olur olmaz bilemem ama hep iyi isimlerle ilgilendiler ortaya atılan vasat isimlerin çoğu menejer
oyunu. mesela benim bildiğim mbokani ile yakından uzaktan ilgilenmediğimiz. Gökhan inler iki sene önce
başkanın çok istediği bir isimdi ama şimdi en ufak ihtimal vermiyorum neden onunla yabancı kontenjanını
dolduralım birde mevkisi en kalabalık olduğumuz yer. Tamamen menejer oyunu birilerini besleyip gündem
yaratıp istanbuldaki bir takıma kaktırma işi. yoksa boşta kaldı. Bu sene bir sözleşme alamazsa forma yüzü görmeden
seneyi tamamlar unutulur buda futbol hayatının sonudur yani şu anda emeklilik ikramiyesi arıyor. iyi olduğu dönemlerde
Türkiye dendiğinde başını çeviren birini şimdi hiç bir türk takımı almamalı bence

Çevrimdışı alimm

Pepe portekizi tek başına avrupa şampiyonu yaptı
sertlikte gerekiyor sertti ama kesinlikle nizami sertlikti yaptığı
takıma bir bakın kız takımı gibi olduk cl de bir yerlere gelmek istiyorsan geride pepe gibi bir adamın olacak
bir bakın beklerimize gram sertlik yok stoperlerimize bakın bırak sertliği oyuncuya temas etmiyorlar
atiba kart görmeden sezon bitiriyor takımdaki en sert oyuncumuz quaresma gerisini varın düşünün
bu takım sert oynamayıda öğrenmeli
+1903
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bu pepe tartismasi nerden cikti anlamadim adamin ciddi ciddi bize gelecegine inaniyomusunuz?? Kaynak nedir?
Besiktask!

Çevrimdışı brkntcnr

elinde iki tane hücumcu bek var bu takım mükemmel 3 5 2 bile oynar
kanat neden ihtiyaç olsun nasri zaten kanat forvet oynar büyük ihtimalde öyle oynar gelirse
daha çok sosa gibi kanat forvet arkası oynar ama sosadan artısı oyun zekası çok daha üst seviye daha kıvrak ve daha golcü
ve kesinliklede bencil değil o ortaya yakın oynar arkayı adriano doldurur. zaten adriano gibi sol bekin varsa pepe gibi sol stoperin olması lazım
çünkü çok fazla ileri çıkacak ve arkasını çok seri bir stoperin kapatması lazım
Abi 3-5-2 için önce 3 tane stoperimizin olması gerekmiyor mu :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cevabı yüzüme ver. Arkadan konuşan birinin Zaten Seba ve Beşiktaş değerleriyle alakası olamaz zaten.

Ve Süleyman Seba zamanı ile şuanki Beşiktaşı ve futbol piyasasını kıyaslayarak yaptığın su-i zan tahminin ve şahsıma iftiran zaten nasıl bir yetersizlik çektiğini gösteriyor. Dur sana block koyayım da ömrümden 3-5 dakika bir "hiç" için sarf olmasın.
Mental sorunların mı var? Net yazmışım . Sen de kapasiten civarında anlamışsın . Çoluk çocukla kaybedecek vaktim yok zati.
Ek: Arkadan konuşup deyip 'Tolga kaleye geçecek diyenler hayal görüyor'  deyip bunu sürekli sürekli tekrarlayan  beni ima eden vatandaş şimdi gelmiş arkadan konuşmak , Beşiktaş değerlerinden bahsediyor. Beşiktaş değerlerinden bahseden sen kim bilir kaç kere ceza almışsındır forumda . Lüzum yok . Dur sana block koyayım da ömrümden 3-5 dakika bir "hiç" için sarf olmasın.

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 00:39:02 Onur Küçük ]

Çevrimdışı murat baltacı

Pepe'den bahsediyoruz. Adam üst düzey futbolcu. Gelirse harika olur :super:
Hayırdır nerden çıktı bu pepe haberleri iki aydır stoper alamadık son anda dünya üzerindeki en iyi stoperden birini nasıl alacağız :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

BJK.ORG'u zerre kadar ciddiye almam ama belki alan vardır diye paylaşıyorum :)

http://twitter.com/bjkorg/status/768561744096727040

Çevrimdışı 38life

bu pepe tartismasi nerden cikti anlamadim adamin ciddi ciddi bize gelecegine inaniyomusunuz?? Kaynak nedir?

Mesele aslında gelip gelmeyeceğinden çok gelse gelmeli mi gelmemeli mi? sorusu üzerine :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Konu dısı olacak özür dilerim ama bizim Zamanın yönetimi bu itiraflar karşısında bişey yaptı mı acaba?

https://twitter.com/besiktas_sevdik/status/768475514482950144

Çevrimiçi Samet Ç

Pepe'yi bir transfer edelim de ondan sonra Pepe camianın değerlerine uyuyor mu uymuyor mu tartışırsınız. Ayrıca bu takımda Quaresma gibi bir karakter var iken bu tür konuların tartışmaya açılması anlamsız geliyor bana.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 00:40:10 Samet Ç ]

Çevrimdışı 38life

DHA son dakika geçti. Aman tanrımmmm!!!!

Çevrimdışı abdusta

Pepenin / Real Madrid in haberi varmı?
kendimiz uyduruo kendimiz transfer ediyoruz sanki

saygılar

Çevrimdışı Kutay

SON DAKİKA: Samir Nasri, 1 yıllığına kiralık olarak Beşiktaş'ta! (DHA)  :pray:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aslında bendeki temel kaygı bu kalibrede oyuncular bizim takıma tepeden bakıp verimli olmayabilirler.
Örneğin Pepe, cv sinde agresiflikle ifade edilemeyecek sertlikleri var. Birde saygı duymadan oynama ihtimalini koyarsak risktir.
Samir Nasri ye kim hayır diyebilir. Ama ülkemize, kulübümüze bakış açıları veyahutta bakma ihtimali yüksek olan durumları, yüksek riskli transfer yapıyor.
Yoksa kim pepeye nasriye hayır diyebilir.

Öncelik konusuna gelince ben Ozi, Talisca ve Tolgay ile sosanın yerini idare edeceğiz diye düşünüyorum.
O bakımdan önce stoper, devamında ise forvet diyorum.

Forumun kurulumundan bugüne kadar senin değerlendirmelerini saygı ve önemle takip ettim hep.
Bu konuda da değerlendirmelerine teşekkür ediyorum.
nasri pepe gibi oyuncular Türkiyeye tepeden bakmaz nasri cezayirli türkleri ve Türkiyeyi çok seven
bir milletin üyesi pepe portekizli bizden nitelik olarak daha üstte bir ülkenin vatandaşı değil
tam tersi bunlar avrupada ezilmiş kişiler quaresma neden burayı ikinci evi olarak görüyor veya nauma
buraya gelip burayı tanıyan hiç bir insan buraya tepeden bakmaz mesela ingiliz oyuncular pek dışarı çıkmaz
işte onlar herkese tepeden bakar ben riskli görmüyorum bu açıdan bir şeyi daha biliyorum yönetim iyi oyuncu analizi
yapıyor ilk zamanlar bir iki çuvalladılar ama sonradan hiçde hatalı adım atmadılar. Takıma uyum sağlamayacağını düşündükleri
oyuncuyu kesinlikle almazlar ben quaresmada bile tepkiliydim alınmamalı dedim ama ben yanıldım başkan değişti dedi
evet değişmiş. biz dışardan bakıyoruz şu anda alınırda sahaya çıkarlar ailenin içine girerler daha iyi tanırız
sonra bu konularda daha doğru tesbit yaparız şimdi yapacağımız tek şey yönetime güvenmek.

Çevrimdışı sallapati

Ispanyollarla ingilizlerin ya da almanlarin ayni grupta bulusmasi cok olasi... Bu gruplardan kacmamiz lazim... Bahtsiz bedevi misali ispanyol ingiliz bjk . ya da alman ispanyol bjk veyahut ispanyol alman bjk grubu olabilir...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

A spor son dakika: Bjk Samir Nasri yi 1 yıllığına kiraladı...  :halay: :halay: :halay:
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Zafer55

Şu kurayı tersten çekselerya.Önce 4.torbalar sonra 3-2-1 diye...
Alıştıra alıştıra olurdu.İlk 3 torbadakileri yerleştiriyorlar bakıyorsun orada dehşet bir grup var...sonra Beşiktaş JK

Etiketler: