2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356850 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Pepe quaresmadan 10 kat profesyoneldir... Q7 den 3 kat winner bir adamdir... Benim dusumcemdir.. Karsi cikana saygi duyarim.. Pepe en azindan sahada serttir..saha disinda melo vs gibi degildir tahminimce...   Pepe stil olarak marco materazzi , carlos antonio zago, diego lugano tarzi bir adamdir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

hoş buldum Onur, bu arada denk gelmedik mi hiç 3 gündür yoğun yazıyorum aslında  :bandit:
okuyorum yazılarını abi bu akşam için hoşgeldindi o..
pepe olgunlaşmıştır diyosun ama sakatlıktan nasıl dönmüştür sence abi tutar mı aşı..

Çevrimdışı RevivaL

Bugün Aboubakar açıklanır

Çevrimdışı RevivaL

FLAS | Beşiktaş ve Manchester City, Nasri transferinde anlaştı. Nasri'nin maaşının %40'ını City'e ödeyecek. L'Equipe

Çevrimdışı sallapati

Nasri aboubakar ve pepe hayirli olsun beyler

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 00:13:42 sallapati ]

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı tangaz

okuyorum yazılarını abi bu akşam için hoşgeldindi o..
pepe olgunlaşmıştır diyosun ama sakatlıktan nasıl dönmüştür sence abi tutar mı aşı..

son avrupa şampiyonası finalinin "MAN OF THE MATCH"i seçilmiş adamdan bahsediyoruz tutmama ihtimali yok bu ligin görüp göreceği en büyük stoper olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Besiktasincocugu

fenerbahçe hangi parayla ziyech'i alıyor? kjaer'i falan mı satıyorlar?
Asporda dediler ziyech fbye cok yakin diye sallamista olabilirler
Besiktask!

Çevrimdışı Librarius

takım level atlar daha öncede söylemiştim. ileriye nasri stoperede pepe
gelsin artık cl önemli değil demem. Karşımıza kim çıkarsa çıksın onlar için ciddi bir rakip oluruz.
Buarada yaratıcı oyuncular içine adrianoyu yazmayı unutmuşsun :D
bu arada quaresmanın kapasitesi bile iki katına çıkar. unutmayalım geçen sene Oziye ayak uydurabilen bir tek olcay vardı
şimdi 5-6 oyuncu var o bittiğimiz üçgenleri artık her pozisyonda yapabiliriz. ve verkaça giren her oyuncu iş bitirici olur
rakip kime odaklanacağını şaşırır takımda ahenk tutarsa çok yıkıcı olur.

Hakikaten daha Adriano ve Gokhan Gonul var. Guyclu olduklarinda rakip kenarlari asindirir bunlar. Pepe Aboubakar ve Nasri gelirse CL'de gruptan cikmamiz isten bile degil. Sampiyonluk ise gecen seneden cok daha kolay olur Allah'in izniyle.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sağduyu

Stoper ve santrafordan sonraki en acil ihtiyaç sol Bek tir. Adriano en iyi ihtimalle 10 maç o kaçırır. GS ye fenere, manchestere karşı tosiç le oynadığımızı düşünmek istemiyorum. Ferrari de tahta tekerlek oluruz.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fb ziyechi almak uzereymis biz devreye girip ziyechi alsak daha iyi olmazmi ??

Adamlar kiralama, bonservis ve opsiyon bedellerinin hepsini acıkladılar.

Febe bu adamı nasıl acalak cidden merak ediyorm? 32lik Skertele yaklaşık 5 verdiler Ziyech'i nasıl alacaklar sorarım size?

KORKUYORLAR, TİTRİYORLAR....  Neden cunkü Karsılarıda YD zamakndaki BEŞİKTAŞ yok, daha BÜyük daha iyi süper bir camia var. Bırakın renklileri. Stoper-Nasri-Etoo ile 15. ŞAMPİYONlugumuz şimdiden kutlu olsun ⚫️⚪️

Çevrimdışı ozankarakoc

Pepe, Kompany ve Nasri hayalleri kurarken Gil, Gökhan İnler ve Mbokani ile idare etmek zorunda kalmayız umarım :) Birileri ortaya deli deli isimler atıyor, sonra 'hayaller-gerçekler' diye birilerinin diline düşmeyelim de...

Yalnız arkadaş, bizim de transfer sezonlarında bu çektiğimiz nedir yahu... Hayır, kayıtsız kalmanın yolu da yok ki... 'Bundan sonra foruma girmiyorum, Twitter'dan da takip etmiyorum, KAP gelince zaten LigTV'den öğreniriz' demeyi çok istiyorum ama, olmuyor... Bir de ben yurtdışındayım... Transferin en hareketli saatleri, buranın tam iş saatine denk geliyor. Günün ortasında Twitter, sabah akşam forum... Valla elim nasır tuttu ya... Nasır... Nasri... Allahım deliriyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurturan

Nasro aboubakar ve pepe hayirli olsun beyler

böyle yazma millet duyum sanıyor temenni ederim de  :tabe:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Nasro aboubakar ve pepe hayirli olsun beyler

sakami bu ?? :D
Besiktask!

Çevrimdışı Savaş

Adı geçen transferler gerçekleşirse aşağıdaki takım ile CL'de son torbadan giren fakat belkide tüm takımlar içerisinde ne yapacağı en çok merak edilen takım olacağız. Talisca + Pepe + Nasri + Aboubacar + Quaresma gibi adamlar ile neler yapabiliriz şuan kimse kestiremez.

Fakat şu var ki en renkli, en çok takip edilen ve en çok merak edilen takım olacağımız kesin. Umarım bu transferler gerçekleşir de potansiyeli yüksek olan oyuncularımız da bu durumdan yararlanabilir çünkü ciddi ciddi vitrin takımı olabiliriz.

Şu kadronun değişikliğine bak..

Fabri

Gökhan   Rhodolfo     Pepe   Adriano

Atiba           Talisca

Quaresma     Oğuzhan         Nasri

Aboubacar

Çevrimdışı mertnet

Nasri aboubakar ve pepe hayirli olsun beyler

Tarihimizin en iyi kadrosu olur.
Saçmalık seviyesinde süper kadro.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı sallapati

sakami bu ?? :D
Totemdir

Çevrimdışı Librarius

Dram değil gerçek! Kimse cevap veremiyor. Veren yalan söyleyecek.

Yahu Suleyman Seba ister mi istemez mi gibi bir soruya cevap mi bekliyorsun? Yapma gozunu seveyim. Bu soru sorulacak soru degil.

Çevrimdışı sallapati

Baskan neden turkiyeye geliyor ki surda 7.8gun var.. Londrada otelde takilsin

Çevrimiçi Necmi

Valla benim icin Nasri gelsin stoper gelmese de olur. Kaldi ki stoper icinde buyuk isimlerle ugrasiyorlar. Kanat forvet olarak bence sorunluyuz. Quaresma 90 dakika cikaramaz, Olcay idare eder, Kerim bu kafayla giderse zor, Aras kumasi cok iyi ama bana cok gucsuz gibi gorunuyor. Nasri'yi bir kanada, bu 4'luden iyi olani da diger kanada koy, al sana nefis bir kanat kombinasyonu.
elinde iki tane hücumcu bek var bu takım mükemmel 3 5 2 bile oynar
kanat neden ihtiyaç olsun nasri zaten kanat forvet oynar büyük ihtimalde öyle oynar gelirse
daha çok sosa gibi kanat forvet arkası oynar ama sosadan artısı oyun zekası çok daha üst seviye daha kıvrak ve daha golcü
ve kesinliklede bencil değil o ortaya yakın oynar arkayı adriano doldurur. zaten adriano gibi sol bekin varsa pepe gibi sol stoperin olması lazım
çünkü çok fazla ileri çıkacak ve arkasını çok seri bir stoperin kapatması lazım

Çevrimdışı sallapati

Ziyec fenere gelip kendini heba etmez.. Onunde rvp ornegi var..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yahu Suleyman Seba ister mi istemez mi gibi bir soruya cevap mi bekliyorsun? Yapma gozunu seveyim. Bu soru sorulacak soru degil.
Süleyman Seba'nın istediği isimler gelseydi ertesi gün 'Süleyman Seba' istifa derdi . Sadece ertesi gün değil yılın her günü derdi bunu.  Cevapta bu olsun .

Çevrimdışı tangaz

Seba, Pepe'yi alırdı sonra da gazetelere şan olsun die aldım şeklinde demeç verirdi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Pepe quaresmadan 10 kat profesyoneldir... Q7 den 3 kat winner bir adamdir... Benim dusumcemdir.. Karsi cikana saygi duyarim.. Pepe en azindan sahada serttir..saha disinda melo vs gibi degildir tahminimce...   Pepe stil olarak marco materazzi , carlos antonio zago, diego lugano tarzi bir adamdir

Bakin Besiktas durusuyla kerizligi karistirmamak lazim. Yillarca Besiktas durusu bahanesiyle Besiktas'tan bir cok sey caldilar. Melo cirkefti ama adam GS'ye 3 sampiyonluk kazandirdi. Lugano FB'ye neler kazandirdi. Eger amac ahlaksa Ahlak evrensel bir degerdir. Eger Real Madrid gibi bir dunya kulubu Pepe'yi oynatiyorsa, senin cikip bizim degerlerimiz var demen kerizlikten oteye gecmez.

Ha ne yaparsin, Pepe'yi alirsin sonra ona dersin ki bak bizim taraftarimiz sert oyuncuyu sever ama cfazla cirkefleri sevmez diye durmadan uyarirsin. Ama Pepe geliyorsa yapacagimiz tek sey var:  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/sampiyonlar-ligi-2016-17-sezonu/

Şampiyonlar Ligi ile ilgili tahminde bulunmak isteyenler yukarıdaki başlığa yazabilirler
:ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: