2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369713 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı artena_condari

Boyko veli ve aras'ın Ş.L.'ne bildirilmeyeceğini düşünüyorum diğer isim kim olacak göreceğiz , Sakatlık durumuna göre Rodolfo olması muhtemel

Ben Aras'ın 11'in vazgeçilmezi olabileceğine dahi inananıyorum; hele Şenol hoca biraz şans versin. Bence Boyko, Veli, Kerim, Ömer alınmamalı.

Çevrimdışı 38life

Sanki olacak bu iş
Ulan tam seviniyordum Raskolnikov da yazdıysa umudum kırıldı biraz

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri gelirse Olcay yer heralde kesiği , sağ kanatta görev aldığını nedense hatırlamıyorum bile.

Ati+Ozzy+Talisca orta saha üçlüsünü ön görerek yazıyorum.
Ben de öyle sanıyordum ama yanılıyormuşum. Sağ kanatta 67 maçta 17 gol 19 asist, sol kanatta 78 maçta 9 gol 11 asist, ortada 76 maçta 8 gol 19 asist yapmış kariyeri boyunca. Olcay - Talisca - Nasri üçlüsü en iyisi olur gibi.

Çevrimdışı s4rc4stic

man city'de bi tuhaf kardeşim madem oynatmıyacaksın havadan para ödeyeceğine yöneticilerimize helal olsun ver yüzde 60 kadarını bizde üstünü tamamladıktan sonra cilalar parlatır öyle geri yollarız..

Çevrimdışı Orhan

Ulan tam seviniyordum Raskolnikov da yazdıysa umudum kırıldı biraz
Bu sene formda ama son zamanlar pek fire vermedi

Çevrimdışı Berat

Ben de öyle sanıyordum ama yanılıyormuşum. Sağ kanatta 67 maçta 17 gol 19 asist, sol kanatta 78 maçta 9 gol 11 asist, ortada 76 maçta 8 gol 19 asist yapmış kariyeri boyunca. Olcay - Talisca - Nasri üçlüsü en iyisi olur gibi.

Bu sefer de sana teşekkürler :)

Atiba Oğuzhan
Nasri Talisca Olcay

Tabii uyumlar nasıl olur muamma :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

tam bizim sistemin adamı..
içkiyi sigarayı bıraksın tövbe etsin mükemmel olur..

Çevrimdışı s4rc4stic

yani olurda nasri sakho etoo abou fln gelirse...amerika basketbol takımı olimpiyatlar'da ne yapıyorsa bizde onu yaparız :lol:

Çevrimdışı Berat

Devre arası stopere para basacaz görünen.

Çevrimdışı Savaş

Nasri çok elzem değil bana Sakho ve forvetle gelin arkadaş!

Ben mi oynayacam bu takımda stoper allah allaaaahhh.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Seneye ozi artı töreyi toplamda 28-33 milyon arası bir meblağaya okutabilirsek :evillol: 10 milyon bir bütçe de biz çıkartabilirsek...
Neyse daha bu sezon transfer döneminden sağ çıkamadık :evillol: yinede dursun bu burada :D

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903  şaktar forumunu boşver kieve geç avatar fotonu da VİDA yap please  :-*
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

tam bizim sistemin adamı..
içkiyi sigarayı bıraksın tövbe etsin mükemmel olur..
Başkan Sultanahmete goturur sabah namazına. Hiçbirşeyi kalmaz

Çevrimdışı sallapati

Fabri ve yenge Sultanahmete gitmis ...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Başkan Sultanahmete goturur sabah namazına. Hiçbirşeyi kalmaz
Dem Ba Ba  geldi bak aklıma şimdi  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı kartalBaz

Fabri ve yenge Sultanahmete gitmis ...

Adamin yuzundeki temizlige bak. Insan buna gol atmak istemez yeminlen. Koy sunu hoca kaleye artik ya valla. Bi gorelim kotuyse cikar fazla bisey istemiyoz senden!

Çevrimdışı Bishamon

Nasri'nin maaşının yarısını City verse ne güzel olur be

Çevrimdışı sallapati

Adamin yuzundeki temizlige bak. Insan buna gol atmak istemez yeminlen. Koy sunu hoca kaleye artik ya valla. Bi gorelim kotuyse cikar fazla bisey istemiyoz senden!

Yenge de kendisi de iyi insanlara benziyorlar...

Çevrimdışı 38life

Nasri + Ebu Bekir

Ballı bir kura'nin ustune 2 adet kap ne gider be :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

SON DAKİKA | Beşiktaş, Vincent Aboubakar'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. (Tuttomercatoweb)
Physical Education Teacher

Etiketler: