2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368874 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Kerim'i 2.3'e aldık yanlış hatırlamıyorsam ve Epl'de ciddi piyasası olduğu biliniyor , bu sezon yapacağı sıçramayla epl'ye 8-10 arasında gitmesi süpriz olmaz benim için yaşıda hala oldukça genç
tabi şampiyonlar ligi kadrosuna alınırsa 5 tane oyuncu dışarıda kalıcak :)

Çevrimdışı brkntcnr

twetter hesapları gizli olan adamların resmini çekipte atın gözükmüyor hiçbirşey.

Ayrıca bugune kadar bu adamın birşey tutturdugunu dha göremedim.
Düzelttim. Bu ara yazdıklarının çoğu gerçekleşti.

Çevrimdışı Berat

Ben en iyisi @tangaz reisin yazdigi gibi bir ukrayna turuna cikayim soyle forumlara uye olam karistiram ortaligi, fitne verem orda, avatari raketci yapam da kurtulalim bu kapsizliktan.

O da olur abi  :evillol:

Boyko + parada diret  :eyes

Çevrimdışı Kalyoncu

Zaten şu an takım içerisinde Oğuzhan dışında para edecek kimse yok. Gelecek oyuncular da kiralık olacağı için seneye Oğuzhan'ın yükselecek olan performansı ile gidişine kesin gözüyle bakabiliriz.
Oğuzhan,aras,Cenk,kerim,tolgay patlama yapabilirler potansiyel var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SEBA

Kerim'i 2.3'e aldık yanlış hatırlamıyorsam ve Epl'de ciddi piyasası olduğu biliniyor , bu sezon yapacağı sıçramayla epl'ye 8-10 arasında gitmesi süpriz olmaz benim için yaşıda hala oldukça genç

Kerim'den fazla yol olacağını sanmıyorum zira Şampiyonlar Ligi oyuncularımız için vitrin olacak ama 23 kişilik kadro nasıl oluşturulacak onu merak etmiyor değilim açıkçası. West Ham United takımında Gökhan Töre'nin göstereceği performansta çok çok önemli olacak ama eğer Oğuzhan'ı da kaybedersek hem seneye hemde bu sene yerli oyuncu sıkıntısı çekeceğimiz aşikar özellikle de Avrupa için tabiki.

Düzelttim. Bu ara yazdıklarının çoğu gerçekleşti.
isim vermemiş böyle duyum bende veririm.

Sonra nasri yada sakho açıklanınca ilk ben söylemiştim :)

Çevrimdışı SEBA

Oğuzhan,aras,Cenk,kerim,tolgay patlama yapabilirler potansiyel var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan kesin patlama yapacaktır ondan şüphem yok ilk 11'de yeri garanti oyuncudur. Ama bu şablon içerisinde Talisca'nın da gelişinden sonra orta sahaya alınacak yeni bir isimle daha (Samir Nasri vs.) Kerim, Tolgay ve Aras sadece rotasyonda düşünülecek oyuncular olacaktır. Cenk'in kendisini daha çok geliştirmesi gerekiyor. Çok yetersiz düz bir oyuncu.

Çevrimdışı brkntcnr

isim vermemiş böyle duyum bende veririm.

Sonra nasri yada sakho açıklanınca ilk ben söylemiştim :)
Burda zaten kimin geldiği değil büyük bi transfer olduğu önemli bence. Bu dönem yazdıklarından çok tutan oldu yatan da oldu ama güvenip güvenmemek size kalmış :)

Edit: O da Nasri yazdı  :D
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 20:33:47 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı Berat

Samir Nasri, Beşiktaş'ta 1 yıl kiralık oynamayı kabul etti! (L'Eqiupe)

Çevrimiçi sozkul

oynayamaz.

Sakho gelicek zaten :)

UEFA 2016-2017 regülasyonlarında oynayabilir diyor.
Kitapçığı okuyup konuşuyorum @Necmi, @cursedofdragon

Çevrimdışı Yado

Kerim'den fazla yol olacağını sanmıyorum zira Şampiyonlar Ligi oyuncularımız için vitrin olacak ama 23 kişilik kadro nasıl oluşturulacak onu merak etmiyor değilim açıkçası. West Ham United takımında Gökhan Töre'nin göstereceği performansta çok çok önemli olacak ama eğer Oğuzhan'ı da kaybedersek hem seneye hemde bu sene yerli oyuncu sıkıntısı çekeceğimiz aşikar özellikle de Avrupa için tabiki.

Bu sezon Ş.L. Kadrosunda minimum 3 Altyapı oyuncusu olacak .

Yönetici ve teknik ekip gelecek sezonda şampiyon olunduğunda yine aynı kuralla karşılaşacağımızı öngörüp 2 senelik bir planlamayla en azında bu 3 oyuncudan 2 sinin gelecek sezonda minimum rotasyona girebilecek kaliteye gelebilmesi için çalışacaklardır.

Umarım seçilecek 3 oyuncuda azami gayreti sarfedip kendilerini geliştirirler !

Ayrıca kimse adını anmıyor ama Gelecek 2-3 sezon içinde Furkan Yamanın da A Takım rotasyonuna girmesini bekliyorum. Eslem Fatih aksoy , Hamza Küçükköylü , M.Enes Durmuş potansiyelleri fena olmayan ümit vaad eden gençler

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı onurturan

ooo nasri alırım bi dal..

Çevrimdışı s4rc4stic

Doğru düzgün 11 şansı bulamayan Atınç'a 5 milyon euro verilebileceği o an ki şartlarda kim öngörebilirdi?Tolgay'ın Kerim'in Cenk'in hatta form tutarsa fabri'nin bile satış potansiyeli olabileceğini düşünüyorum..Epl kerim stilindeki oyuncaları seviyor zaten orada da bir piyasası var..İyi bir tolgay'ı almanya'da bayern hariç her takım alabilir onunda piyasası olduğunu düşünüyorum..hele ki cenk'in avrupa'nın her başaltı takımlarında rahatlıkla oynayıp piyasası olabileceğini ya da burak'ı çin'e 5 mi 7mi neyse artık okuttukları yerde cenk'in çok daha para edebileceği aşikar..son olarak talisca'nın 1 sene bile oynayıp 25 ve üzeri rakamlara satılması Avrupa'da artık cilamiza cila katacaktır..avrupa'nın dev takımlarından çok rahat potansiyel oyuncuları kadromuza katabilmemiz demektir..

Çevrimdışı Berat

Nasri gelirse Olcay yer heralde kesiği , sağ kanatta görev aldığını nedense hatırlamıyorum bile.

Ati+Ozzy+Talisca orta saha üçlüsünü ön görerek yazıyorum.

Nasri gelirse Olcay yer heralde kesiği , sağ kanatta görev aldığını nedense hatırlamıyorum bile.

Ati+Ozzy+Talisca orta saha üçlüsünü ön görerek yazıyorum.

quaresma,kerim yer kesiği :D

Olcay,Nasri,Aras oynar :D

Çevrimdışı Berat

quaresma,kerim yer kesiği :D

Olcay,Nasri,Aras oynar :D

Quaresma'nın o kesiği yemesini bekliyorum umuyorum. Bakalım akıbet ne olacak :D

Stopeeeeeeeeeeeeeeeer

Çevrimdışı Yado

Boyko veli ve aras'ın Ş.L.'ne bildirilmeyeceğini düşünüyorum diğer isim kim olacak göreceğiz , Sakatlık durumuna göre Rodolfo olması muhtemel
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı onurturan

Quaresma'nın o kesiği yemesini bekliyorum umuyorum. Bakalım akıbet ne olacak :D

Stopeeeeeeeeeeeeeeeer
önce forveeeeeeeeeeeeeeeet  :D

Çevrimdışı Yado

Boyko veli ve aras'ın Ş.L.'ne bildirilmeyeceğini düşünüyorum diğer isim kim olacak göreceğiz , Sakatlık durumuna göre Rodolfo olması muhtemel

Marcelo/Necip      Tosiç/Taş Stoper

( 8 maç sonunda Üst tur için yada Avrupa için yeniden kadro bildirileceğini hatırlatmak da isterim )
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Orhan

Sanki olacak bu iş

Çevrimiçi sozkul

UEFA 2016-2017 regülasyonlarında oynayabilir diyor.
Kitapçığı okuyup konuşuyorum @Necmi, @cursedofdragon

Bu durumda Raketçi en iyi olasılık, ffp den kaçmak için 4 bir yıl kiralama +4 opsiyon mükemmel fikir.
Seneye, Talisca ve Oğuzhan gidecek, buy yıl yedek kalırlarsa, kerim ve tolgay'ın gitmek isteyeceklerini düşünüyorum. Q7 nin seneye pili bitmiş olur, yaşına uygun oynama aklını geliştiremediği açık.
Velhasıl, artık kalıcı adam almamız lazım. Seneye umulmadık bir kadro boşalması yaşayabiliriz. Bizim için çok sıkıntılı bir transfer sezonu olabilir, son dakikaya bırakılamayacak bir risk oluşabilir. Bu yılı arayabiliriz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: