2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385578 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

şapkadan bi denyoer ben de beklemiyor değilim. umarım öyle bir hata olmaz...
Omeruo gelsin abi Denayer gelmesin.
Dany 2 olur.

Çevrimdışı brkntcnr

cidden mi ??? şok oldum
Bunu senin yazdığın şeyin saçmalığını göstermek için yazdım. 7 gün içinde kap gelecek vay be mükemmel duyum :claps:

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Dany 2 olur.

danyden bile kötü bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

2 sene sonra başkan ışığı görüp 25'i verir mi acaba düşündüm şimdi :alala: :D
Ozi 20 ye gitmiş mesela..
2018 Dünya kupası , Brezilya mill takımı potansiyeli :upto:

Çevrimiçi Necmi

Su A sporda ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi Gökhan İnler haberi yapıyor.  Ne işi var bu adamın takımda.
adamlar akıllarınca yabancı kontenjanımızı kulübeye doldurtmaya uğraşıyorlar

Çevrimiçi Necmi

hollandada cok fasli tanirim bunlarin cogunlugunda cok buyuk disiplin sorunu var cok vurdum duymaz insanlardir. fasli oyunculardar uzak dursak iyi olur bu isim nasri olsa bile, zaten gelmez orasi ayri :)
şimdi nasri renklilerden birine gelme ihtimali olsa yer yerinden oynar.
Bize gelme ihtimali olunca önce biz yerden yere vuruyoruz.
yok disiplin sorunu varmışda yok çekiyormuşta ya hayatınızda hiç uyuşturucu kullanan
görmedinizmi o meret hayat söndürür.
Nasriden bahsediyoruz beyler gelir gelmez bilemem ama havaalanına inse Beşiktaşa level atlatır
şampiyonluğun tek favorisi oluruz.

Çevrimdışı sfm1903

Demirkol ne demiş yine "Beşiktaşlılar çok üzülecek" başlığı görünce tepem attı ama videoyu izleyemedim :bandit: :D

Dediği şey talisca çok iyi oynayacağını düşünüyor 1 yıl 2 yıl oynayıp gittiğinde beşiktaş bonservisini alamayacağı için taraftar çok üzülecek gomez e üzüldüğü gibi

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca fransız vatandaşı olması lazım. Faslı hollandalılardan (ziyekh) mi cezayir li fransız(nasri) den mi uzak durmak lazım. Adamlarda yine bir futbol kültürü var. Bizde bu tip bir adamın futbolcu olma şansı pek yok. En haylazı sergendi onunda içki sigarası yoktu. At lar ve kumar.
ona bakarsan portekizli ve brezilyalı oyuncuların nerdeyse tamamı bu ortamlardan çıkıyor.
bunlar batık değil bataktan kendilerini kurtarmış insanlar.

Çevrimdışı sozkul

:D ha öyleyse haklılık payı var günahını almayalım adamın :evillol:
ama 2 sene sonra Şartlar ne olur bilinmez yanılma payı da var :bandit:

Adam iki sene durmaz diyor, seneye gider diyor... :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam iki sene durmaz diyor, seneye gider diyor... :(
Şampiyon yapsın da ne zaman giderse gitsin. Biri gider başka biri gelir. Burası Beşiktaş. Başkanımız Fikret Orman

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Dany 2 olur.

Omeruo ve Denayer arasında çok büyük bir fark yok bence.

Ama ben de Omeruo'yu tercih ederim, çünkü Denayer kiralanırsa muhtemelen satın alma opsiyonsuz kiralanacak.

Çevrimdışı alimm

Geçen sene ligde gol yükünü santrafor çekmişti ve 10 golü geçen gomez harici kimse yoktu... Bu sene işler farklı işleyecek gibi ve +10 gol istatistik yapacak en az 4 isim olacağını düşünüyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Türkiye'deki forvetlerin karşısında oynamayı en sevdiği isimdir Denayer başka söze gerek yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Ozi yi satar Talisca' yı alırız opsiyonda az biraz pazarlığa girişiriz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Türkiye'deki forvetlerin karşısında oynamayı en sevdiği isimdir Denayer başka söze gerek yok.
Denayerin iqsu dusuk bence hic gelmesin. Avatari denayer mi yapsam acep :alala:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı sozkul

Denayerin iqsu dusuk bence hic gelmesin. Avatari denayer mi yapsam acep :alala:

Dikkat et belki bu çift yönlü çalışıyordur. Olan gidiyordur olmayan geliyordur. Risk senin.  :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Bugünün haberi...site güvenilir mi acaba  :alala:

http://www.caughtoffside.com/2016/08/24/besiktas-president-in-england-to-complete-samir-nasri-transfer-from-man-city/
genelde turk haber sitelerinden derleme haberler yapan turkish-football adlı site kaynak olarak gösterilmiş. kaldı ki zaten nasri için ugraşıldıgını biliyoruz :D

Çevrimdışı abdusta

Dun yazmistim eger baskan Londra ise kara cuma yapacaktir elde kalimis kelepir futbolcularin isimleri Besiktasla gececektir
Bir diger husuda Aboubakarin transferinin zora girdigi
Zira Porto baskani cagirmasina ragmen giden olmadi
Belkide Aboubakarin sezonun yarisini Kamerun milli
Takimi ile gecirecegi 2017 afrika kupasi nedeniyle oynayamayacagi icindir.belkide zeki Portolular be nedenle 1yillik kiralamak istiyordu kimbilir?
Saygilar

Çevrimiçi Necmi

Ozi 20 ye gitmiş mesela..
2018 Dünya kupası , Brezilya mill takımı potansiyeli :upto:

uluslararası transfer borsası değerini belirlemiş zaten olduğunda 50 M€ değeri olacak

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Yarin kuralar cekiliyo acaba bizim baskan kuraya goremi transfer yapacak :icool:
Kura demisken bi tahminde ben yapim:
Leicester city
Porto
Basel
Besiktas :money:
Besiktask!

Çevrimdışı hic2222

Ben ne hikmetse bir kaç gün önce CL de son 16 aşamasında rüyamda Roma ile oynadığımızı gördüm..

Lütfen...
İyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper, iyi bir stoper,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dun yazmistim eger baskan Londra ise kara cuma yapacaktir elde kalimis kelepir futbolcularin isimleri Besiktasla gececektir
Bir diger husuda Aboubakarin transferinin zora girdigi
Zira Porto baskani cagirmasina ragmen giden olmadi
Belkide Aboubakarin sezonun yarisini Kamerun milli
Takimi ile gecirecegi 2017 afrika kupasi nedeniyle oynayamayacagi icindir.belkide zeki Portolular be nedenle 1yillik kiralamak istiyordu kimbilir?
Saygilar

Eto'o konusunda prensip anlaşmasına varıldığı için Porto'ya gidilmemiş olabilir mi @abdusta?

Etiketler: