2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389514 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Abi Nasri Cezayir asıllı.
cezayir asilli berbermis yanlis biliyomusum :ok:
Besiktask!

Çevrimdışı mylife1903

Sikildim ben yahu ne zaman bitecek bu transfer sezonu?
Konu disina girecem, simdi

Bu taliskanin roportaji izleyemdim iq seviyesi nedir bu cocugun, iqsu dusukse avarel derim ben buna.

Gomez ve sosa sonrasi hem yakisiklilik hem de iq seviyemiz dustu, soyle iki tane hem akilli hemide yakisikli futbolcu transfer etsinler mumkunse hanimlari da guzel olsun ki gazetelerde iyice besiktas haberleri ciksin. Bir tosicin hanimla ucunce sayfalar dolmaz.

Çevrimdışı D-MAN

sakho-aboubakar bize yeter

Çevrimdışı D-MAN

Bu taliskanin roportaji izleyemdim iq seviyesi nedir bu cocugun, iqsu dusukse avarel derim ben buna.

Gomez ve sosa sonrasi hem yakisiklilik hem de iq seviyemiz dustu, soyle iki tane hem akilli hemide yakisikli futbolcu transfer etsinler mumkunse hanimlari da guzel olsun ki gazetelerde iyice besiktas haberleri ciksin. Bir tosicin hanimla ucunce sayfalar dolmaz.
aynen abi bende çok sikildim artık

Çevrimdışı fatih e.

Caneri alırsak türkiyeden yetişmiş bir oyuncuyu da kadromuza katmış olacağız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel tespit.  :claps:

Bu açıdan düşünülürse gelme ihtimali çok yüksek.

Çevrimdışı panic13

Bence fuad avni takma isim kullanıyor, o yüzden bulamıyorlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi 31 Ağustos gecesi sone erecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bence fuad avni takma isim kullanıyor, o yüzden bulamıyorlar.

Abi Türkiye'nin Suriye'ye girmesiyle psikolojik üstünlük Fener'e geçmiş. Kesin bilgi yayalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Türkiye'nin Suriye'ye girmesiyle psikolojik üstünlük Fener'e geçmiş. Kesin bilgi yayalım.

Kardeşim sen yapma bari ooof orantısız mizah :uyucam: :akuma:

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

2 eylül son değil miydi transfer
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Kardeşim sen yapma bari ooof orantısız mizah :uyucam: :akuma:

:evillol:

Susuz kaldım. Bir KAP iyi gelirdi şimdi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Susuz kaldım. Bir KAP iyi gelirdi şimdi :D

Talisca'nınki gelmedi daha :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Demirkol ne demiş yine "Beşiktaşlılar çok üzülecek" başlığı görünce tepem attı ama videoyu izleyemedim :bandit: :D
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 13:16:49 OrhanAker ]

Çevrimdışı Savaş

Napsak ya hepimiz konu dışı mı yapsak? Totem olur kap falan gelir belki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demirkol ne saçmalamış yine "Beşiktaşlılar çok üzülecek" başlığı görünce tepem attı ama videoyu izleyemedim :bandit: :D

Ben de izlemedim ama Gomez'i örnek göstermiş galiba. Hani 1 sene oynadı doyamadık ya, ona mahsuben :D

Çevrimdışı mmeteris

Dün gece çok ilginç bişey oldu. Bizim yazlıkta yan komşu stadyum sorumlusu umut güner le kankaymış. Bizim kayınpederler okey oynamaya yana geçmişler. Ben benim bebeyle ilgileniyordum sonra uyuttum vs. Sabah k.peder bana komşunun telefonuna gelen umut güner ve saz ekibinin komşumuza attığı fotoğrafı gösterdi. Adamla konuşamadım sabah yoktu. İlk iş yanına damlayıp duyum almaya çalışacağım. Bişeyler öğrenirsem dönerim size :)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı 38life

City twitter hesabından Nasriyi paylaşmış.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mmeteris

Ayrıca oğuzhanın en fazla 1 yıl içinde bizden ayrılacağını söylemiş k.peder e

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

City twitter hesabından Nasriyi paylaşmış.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yıl önce bugün sözleşme imzalamışlar onun üçün :D

Çevrimdışı Deadam

Demirkol ne saçmalamış yine "Beşiktaşlılar çok üzülecek" başlığı görünce tepem attı ama videoyu izleyemedim :bandit: :D

Birşey demedi Beşiktaşlılar doyamayacak o yüzden çok üzülecek iyi oyuncu dedi.

Çok yüksek bonservisi var alınması çok zor dedi

falan filan

Aslında seneye kısıtlamalar kalkıyor.  Töre den geleek 13m € var üstüne biraz bütçeyle alınabilir. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı OrhanAker

Ben de izlemedim ama Gomez'i örnek göstermiş galiba. Hani 1 sene oynadı doyamadık ya, ona mahsuben :D
:D ha öyleyse haklılık payı var günahını almayalım adamın :evillol:
ama 2 sene sonra Şartlar ne olur bilinmez yanılma payı da var :bandit:

Çevrimdışı Jukebox

Denayer diyorlar elim ayağım titredi.
Allah korusun....
 :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 sene sonra başkan ışığı görüp 25'i verir mi acaba düşündüm şimdi :alala: :D

Çevrimdışı tangaz

Denayer diyorlar elim ayağım titredi.
Allah korusun....
 :s20:

şapkadan bi denyoer ben de beklemiyor değilim. umarım öyle bir hata olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Birşey demedi Beşiktaşlılar doyamayacak o yüzden çok üzülecek iyi oyuncu dedi.

Çok yüksek bonservisi var alınması çok zor dedi

falan filan

Aslında seneye kısıtlamalar kalkıyor.  Töre den geleek 13m € var üstüne biraz bütçeyle alınabilir. :D
Editledim mesajı :evillol: normalde severim kendisini zaten :D
Töre var ozi var.
Ozi 20 ye gitse tamam işte :evillol:

Etiketler: