2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369816 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu resmi sitedeki Bjk Tv yayını canlı mı ? 15 dakikadır izliyorum sürekli klip veriyor

Çevrimdışı Berat

Bu resmi sitedeki Bjk Tv yayını canlı mı ? 15 dakikadır izliyorum sürekli klip veriyor

Valla ben de milleti bilgilendirmeye yazdım, hala bitmedi klip.

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba - Oğuzhan - Talisca üçlüsünün merkezde oynaması gerektiğini, 10 numaraya ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Transferlerde ise beklentim :
1- Kanada ya Nasri, Nasri olmuyorsa kanat forvet olabilecek biri olması gerektiğini düşünüyorum(Jovetic oynar mı bilemem ama Aboubakar oynayamaz).
2- Öteki santraforun ise son iki senedeki gibi bol gol atabilecek bitiriciliği olsun yeter dediğim biri olması gerektiğini düşünüyorum(Eto'o). 3- Stoper ise kaliteli, güven veren, rakibi korkutan biri olması gerektiğini düşünüyorum(Sakho,Mangala veya onlar olmuyorsa Gil, Manoel)
4-Ucuza veya bedavaya caner gelecekse tosic 4. stoperimiz olur, gelmezse bir de genç bir stoper alınmalı(Kaan Ayhan). 
Bunları yapıp transferi bitirirsek çok güzel bi şekilde kapatmış oluruz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Taliska  ayaginin tozuyla saat 22:00 de  BJK TVde arkadaslar ..
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Ali Ece Başkanın İngilterede olduğunu söyledi.Ulan Portekizde mi İngilterede mi karar verin be. Ali Ece kafadan atmaz gerçi.

Çevrimdışı Orhan_

Ali Ece heyecanlandırdı :D. Başkan İngiltere'deymiş ve iki tane isim varmış. Birisi bile olsa, o mevkiler için, çok iyi transfer olacak diyor.

Çevrimdışı Berat

Ali Ece Başkanın İngilterede olduğunu söyledi.Ulan Portekizde mi İngilterede mi karar verin be. Ali Ece kafadan atmaz gerçi.

Beğenmiş isimleri reyiz :D

Çevrimdışı abdusta

Başkan nerede?

a-İngiltere
b-Portekiz
c-Italya

eger Portekizdeyse Port başkanı Pinto da Costa kendisini davet etmişti
Aboubakar anlaşması tamam dır

eger İngilteredeyse görüşmeler için yolu uzun

saygılar

Çevrimdışı s4rc4stic

Ali ece başkan ingiltere'de dedi..Portekiz ters köşe sanırım

Çevrimdışı s4rc4stic

Eğer ingiltere'de ise en azından 2'sinden 1'nin oluru var demektir..

Çevrimdışı cagdas44

İş iyice bulmayaca döndü artık isim gelmiyor demiyoruz ülke ülke başkanı arıyoruz

Çevrimdışı Savaş

Başkanın ingilterede olması ve Nasri haberlerinin artması bence işaret.

Asın bayrakları!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

Nasri işin bonusu bence; Remy - Sakho olsa efsane olur aslında :)

Çevrimdışı tangaz

başkan ingilterede diyor tv.ler içimden bir ses remy bony nasri üçlüsünden 2sini kulağından tutup getirecek diyor  :D

:us:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

https://twitter.com/VodafoneArena/status/768149322663862272

Vodafone Arena hesabından paylaşılan kura denemesi

Hayır bu grup gelse bi dert gelmese başka  :bandit:

Çevrimdışı Berat

@cagdas44 Böyle kurayı ancak gs çeker, malum dört ayak üstüne.

Çevrimdışı Savaş

Düşünsene...

Fabri

Gökhan  Rhodolfo   Sakho  Adriano

Atiba       Talisca

Quaresma     Oğuzhan         Nasri

Eto'o

Çıldırırsın...

Çevrimdışı tangaz

Nerde abi "o" stoper :D

seni polonya derbisinde 2 rakip taraftar grubu çatışmasının tam ortasındaki direğe bağlarım.  polonya da yabancılık çekmezsin zaten :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Eger Başkan İngilteredeyse ABOUBAKAR işi askıya gitti.zora girdi

Amerikada BLACK FRIDAY (kara cuma) bir satış günü vardır,o gün magazalarda satışlar etiket degerinin 10da birine kadar düştüğü bile
olmuştur

Fikret Başkan eger Ingilteredeyse transferin son haftasında Ingiliz takımlarına Kara Cuma kampanyası yaptırıyor diyebiliriz
Bu durumda piyasada adı Beşiktaşla duyulanların yanında çok daha yeni isimler ortaya cıkabilir
maliyetlerinden kurtulmak isteyen kluplerden üstüne para alabilecek tek yetenekdir bizim Başkan

Bu durumda ismini bizimle duymadığımız oyuncuları yarın konuşmaya başlarsak şaşırmayın

Saygılar

Çevrimdışı Berat

seni polonya derbisinde 2 rakip taraftar grubu çatışmasının tam ortasındaki direğe bağlarım.  polonya da yabancılık çekmezsin zaten :D

Deme abi öyle, acı çekiyoruz burda  :iblush:

Stoper dedim iyi ki :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Düşünsene...

Fabri

Gökhan  Rhodolfo   Sakho  Adriano

Atiba       Talisca

Quaresma     Oğuzhan         Nasri

Eto'o

Çıldırırsın...

Huniler hazır abi . Beklıyoruz Baskanımızın Dönüşünü

Çevrimdışı brkntcnr

Başkan belki ters köşe yapmak için Ali ece' ye bak şimdi ali ben ingilteredeyim falan taam mı sen öyle de programda demiş olmasın  :alala: :alala:

Etiketler: