2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368124 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

İngiliz basınında Samir Nasri haberleri aldı başını gidiyor. Bayağı bir artış var.

Sakho + Nasri + Aboubacar olacak sanırım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İngiliz basınında Samir Nasri haberleri aldı başını gidiyor. Bayağı bir artış var.

Sakho cidden iyi olur ya kotu oyuncu degil ben beğeniyorum Skrtelden daha iyidir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Sakho + Nasri + Eto gelsin Huni takar Tur atarim sokaklarda :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

sakho + nasri + eto + abubakar :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Alanyaspor maçındaki saha içi geometri. Beck'in 3.bölge katılımı; Tolgay ve Oğuzhan'ın üst üste binmesi; Marcelo'nun Atiba, Ozzy ve Tolgay ile pas kombinasyonu... Dar alanda oynayan, ileri uç oyuncuları ile orta alan bağlantısı kopuk bir Beşiktaş. Sosa'nın pozisyonunda Cenk'in geriye gelip top alması ve Quaresma'nın pozisyonu sıkıntı.

Hocam yanlış anlama da sen insanmısın yoksa bilgisayar programı falan mı?   Şaka bir yana her yorumundan bilgi ve birikim akıyor. Takipteyim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrhanAker

Foto ve video isterim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu
 bir olay anlatayim  Ozilhanlarin nasil oldugunu gorursun

telefon caldi   tanimadigim bir numara  acmam normalde ama actim

ben   xxxx adli ati almak isteyen yyy yim [ soy ismini soylemedi ]
dedim satlik degil ama antrenor bir kere agzindan cikarmis   onun sozunu  egmek olmaz   ok  dedigi fiyati getir ve al ati

tam 45 dakika benimle pazarlik yapti  ne icin biliyormusun fiyati 10.000 tl daha dusurebilmek icin
en sonunda lanet olsun tamam dedim  yoksa  o telefonu kapatmazdi
neyse  satis icin imza atmaya gittigimiz de karsimdaki adam Ozilhanlardan [ ismini bilerek yazmiyorum ]
atin satisi  hic  bir  siteler haber  yapilmadi hatta    ben hediye  etmis  gibi soylenildi  sebep [Anne nin atciliga karsi cikmasi yasi 20-25 degil  benden buyuk ve holding yonetiminde zaten  ]
aradan 1 sene gecti izini kopardi en az 5milyon liralik at aldi

TJK dan bahsettigin Serdar Abi  herhalde

Serdar abi iyidir  egosu kotu niyeti  yoktur onun  digerleri gibi
ama Besiktas a baskan olup yoneticek kapasitede bir insan degil
Abi belli ki atçılık konusunda çevre ve birikim sahibisin.

Fırsatın olursa Serdal Adalı'ya başkanlık seçimini kaybettikten sonra kulübe 5 kuruş katkısı olmadığını sorar mısın? Çok merak ettiğim bir konudur bu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fırsatın olursa Serdal Adalı'ya başkanlık seçimini kaybettikten sonra kulübe 5 kuruş katkısı olmadığını sorar mısın? Çok merak ettiğim bir konudur bu.

Bu arada at dedik, @mylife1903 elinde çatal bıçakla damlar birazdan.

Çevrimdışı alimm

en önemli parça hiç şüphesiz sakho!
Gerisi bi şeklde hallolur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Besiktas  Taraftari daha ne bekliyorsun yonetimden

elestiri elestiri baska bir sey yok

su yonetimi  elestirirken bir elinizle yazin diger elinizi vicdaniniza koyun

ne verdin ki ne  istiyorsun

en basit ornegi :  turkiye ligindeki forma satis rakamlarini hic inceledin mi

elin oglu satiyor 400bin sen satiyorsun 150bin
e hal boyle olunca o adamlara  anlasma bedeli  veriyorlar 45 sana 20

Ha taraftar birlik  olur  forma satislari patlar kombiler patlar

onumuzdeki sezon  transfer yapmadigi zaman elestirirsin

ama sunu unutmayin Besiktas taraftarinin bir cogu cebinde akrep olan taraftardir

aslında son 3 yıldır forma satış rekoru bizde en fazla formayı biz satıyoruz
bu sene hele kendi rekorlarımızı kıracağız gibi duruyor iki renklinin toplamından nerdeyse iki katı
daha fazla kombine sattık gs 6 bin fb 11 bin kombine sattı biz 32 bin sattık
bu sene durumlar değişti stad harcatıyor  :)  kartal yuvalarıyla konuşuyorum çok mutlular
sadece forma değil bütün ürünlerimiz çok satıyor vodafone kartal yuvasına git ne zaman hangi saatte
olursa olsun tıklım tıklım dolu şu anda taraftardan ciddi para akıyor.
zaten farkındaysan taraftar aktifleşince herkesde 3. büyük söylemi bitti duyuyormusun tv lerde
öyle bir şey herkes şaşkın Beşiktaş taraftarını izliyor bazıları itiraf ediyor biz tahmin etmiyorduk diye
Beşiktaşın bu kadar taraftarı olduğuna ve nitelikli olduklarını bilmiyorlarmış
bu sene gelen şampiyonluk çok kişiye bir çok şeyi gösterdi

Çevrimdışı TURKahvesi

Mac oncesi küfür edildi ama mac sirasinda hiç küfür edilmedi ben mactaydim sadece son 10 dakika da Ismail koybasi tezahurati yapildi bunu küfür olarak algiladilar demekki..
topluca yapmayacaksın işte (bireysel yapabilirsin yuh çekersin hakaret edersin gerçi bunu da yapmamamız lazim)
ülkemde hangi mesele doğruki anasını satayım  :)
yıllar önce meydanlarda bangır bangır bağıran 3 çocuk yapın diyen kişiye  bir Allah'ın kulu çıkıp da şunu diyemedi iyi güzel hoş belirtiyorsun da sen önce yaşam standardını yükseltmeye yönelik adımlar at sistem üret yerleştir sonra gel bunları söyle
işte biz bu kişilerle böyle bir ülkede yaşıyoruz
neyse...  :D

Çevrimdışı alimm

sakho, caner, nasri, aboubakar....  :ok: :steamed: :ishock:

Jovetic  :alala:

Çevrimdışı Ersoy

Al getir Aboubakar'ı be başkan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

aslında son 3 yıldır forma satış rekoru bizde en fazla formayı biz satıyoruz
bu sene hele kendi rekorlarımızı kıracağız gibi duruyor iki renklinin toplamından nerdeyse iki katı
daha fazla kombine sattık gs 6 bin fb 11 bin kombine sattı biz 32 bin sattık
bu sene durumlar değişti stad harcatıyor  :)  kartal yuvalarıyla konuşuyorum çok mutlular
sadece forma değil bütün ürünlerimiz çok satıyor vodafone kartal yuvasına git ne zaman hangi saatte
olursa olsun tıklım tıklım dolu şu anda taraftardan ciddi para akıyor.
zaten farkındaysan taraftar aktifleşince herkesde 3. büyük söylemi bitti duyuyormusun tv lerde
öyle bir şey herkes şaşkın Beşiktaş taraftarını izliyor bazıları itiraf ediyor biz tahmin etmiyorduk diye
Beşiktaşın bu kadar taraftarı olduğuna ve nitelikli olduklarını bilmiyorlarmış
bu sene gelen şampiyonluk çok kişiye bir çok şeyi gösterdi
Ben daha oncede söylenmiştim @Necmi abi 1 Ay. Q7 tisortu aradim sonunda buldum ama ciddi satis varmış

Mesela Uskudar , Pendik , Akasya Beşiktaş merkes kartal yuvalarına hem gittim hemde Telefinla aradim yoktu Atiba - Sosa - Gomez az da olsa vardi ama q7 yoktu

Sadece onlar degil her tisortten sinirli sayıda ve bedende vardi benimde konustugum gorevliler Satislarin gercekten iyi oldugunu söylüyordu

Çevrimdışı Savaş

en önemli parça hiç şüphesiz sakho!
Gerisi bi şeklde hallolur...
Evet katılıyorum.

Şuan kalburustu ve kiralayabilme ihtimalimiz olan tek bu adam kaldı eğer Başkan şapkadan tavşan çıkartmayacaksa.

Çok sağlam adamdır Sakho. Liverpool neden kiralamak istiyor anlam veremedim açıkçası fakat alabilirsek işimizi çok rahat görür.

Umarım zorlamayı düşünüyoruzdur da bizim düşüncemiz hayal kalmaz.

Çevrimdışı atalay

Hocam yanlış anlama da sen insanmısın yoksa bilgisayar programı falan mı?   Şaka bir yana her yorumundan bilgi ve birikim akıyor. Takipteyim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah. Karalıyoruz bir şeyler.

topluca yapmayacaksın işte (bireysel yapabilirsin yuh çekersin hakaret edersin gerçi bunu da yapmamamız lazim)
ülkemde hangi mesele doğruki anasını satayım  :)
yıllar önce meydanlarda bangır bangır bağıran 3 çocuk yapın diyen kişiye  bir Allah'ın kulu çıkıp da şunu diyemedi iyi güzel hoş belirtiyorsun da sen önce yaşam standardını yükseltmeye yönelik adımlar at sistem üret yerleştir sonra gel bunları söyle
işte biz bu kişilerle böyle bir ülkede yaşıyoruz
neyse...  :D
Abi ben cok hastaydim zaten ayakta duramıyordum 38° atesle maci seyrettim Hastaneye gidiyorum diye isten cikip maca gittim Mactan sonrada solugu Acilde aldım boylede SAKAT adamim :D :bandit:

Çevrimiçi sozkul

hem etden hem atdan anlıyor aklıma biri geldi.. :)

Çevrimdışı atalay

Alanyaspor maçındaki saha içi geometri. Beck'in 3.bölge katılımı; Tolgay ve Oğuzhan'ın üst üste binmesi; Marcelo'nun Atiba, Ozzy ve Tolgay ile pas kombinasyonu... Dar alanda oynayan, ileri uç oyuncuları ile orta alan bağlantısı kopuk bir Beşiktaş. Sosa'nın pozisyonunda Cenk'in geriye gelip top alması ve Quaresma'nın pozisyonu sıkıntı.

İlaveten; Oğuzhan, Marcelo, Atiba, Tolgay, Tosic ve Beck'in topla buluşma sayıları ve Tosic dışında diğer dört oyuncunun pas trafiği dikkat çekiyor. Burada pek olağan dışı bir durum yok. Fakat ön bölge oyuncularının topla buluşma sayısı ve pas alış verişleri yetersiz. Ön bölge oyuncularından en çok Quaresma'yı topla buluşturmuşuz.   

Çevrimiçi sozkul

Eyvallah. Karalıyoruz bir şeyler.

Karaladığın bellide nasıl karalıyorsun?  piero mu bağlı televizyona, yoksa Digitürk'ün pierosunu mu hackledin.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Karaladığın bellide nasıl karalıyorsun?  piero mu bağlı televizyona, yoksa Digitürk'ün pierosunu mu hackledin.  :)

Görsel twitter'da bir hesaptan. Böyle paylaşımlar yapıyor ama nasıl yapıyor ben de merak ediyorum :D

https://twitter.com/11tegen11
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Evet katılıyorum.

Şuan kalburustu ve kiralayabilme ihtimalimiz olan tek bu adam kaldı eğer Başkan şapkadan tavşan çıkartmayacaksa.

Çok sağlam adamdır Sakho. Liverpool neden kiralamak istiyor anlam veremedim açıkçası fakat alabilirsek işimizi çok rahat görür.

Umarım zorlamayı düşünüyoruzdur da bizim düşüncemiz hayal kalmaz.

galiba sakho'nun geçmişte yasaklı ilaç kullnmışlığı var ve klopp'a göre de disiplinsiz davranışları... bunlar gözden çıkarılması sebebi olabilir fakat bizim transfer etmemize engel olmaz... Umarım gerçklşir...

Çevrimdışı brkntcnr

Taraftarımız, bu sene bazında konuşursak, çok iyi iş çıkardılar. Kombine satışları tam ölçü değil, sonuçta yeni stad ve 3 sene aradan sonra takım stadına dönüyor.

Ama 400 bin forma gerçekten muazzam bir rakam, akşam eve giderken neredeyse her gün Beşiktaş formalı birine denk geliyorum.

Sağda solda yasaklı sitede falan bazı yorumlar can sıkıcı olabiliyor ve insanları yanlış kanılara itebiliyor. "X oyuncu gelirse forma almam", "Q7 giderse beni unutun" tarzı ergen yorumları can sıkıcı oluyor. Bu tarz şeyleri yazanların çoğu, forma alabilmek için babasından para isteyecek yaştadırlar muhtemelen.

Kulüp iyi yönetiliyor, şaka gibi fiyatlara epey kaliteli adamlar alınıyor. 31-32 yaşındaki adamlar acayip paralara satılıyor. Maaşının bir kısmını ödesek de, Mustafa Pektemek'ten bile kurtuldular.

Takımda ederinden fazla alan tek adam kaldı, o da sakatlıktan dolayı oyundan düşen Veli.

Tolga'nın sözleşmesinin uzatılması dışında göze batan bir harcama da yok, ki o da yerli kaleci zorunluluğuyla açıklanabiliyor.

Bu şartlar altında taraftar da kulübü için para harcamayı sevmeye başladı. Çünkü biliyor ki, keyfekeder ve bonkörce harcanmıyor bu paralar.

Aynen öyle hele o yolda yürürken üstünde Beşiktaş forması varken sana gülümseyen renktaşlarını görmek bile insanı inanılmaz mutlu ediyor.  Harcadıgımız paralar doğru yerlere gidiyor, daha medyatik bir kulüp olduk artık ismimiz daha çok duyuluyor. Taraftarlar artık Beşiktaş forması, atkısı vs. almayı ihtiyaç gibi görüyor. Ben şahsen bu sezon formasını daha alamadım görünce birinde of çekiyorum.   Bunlar daha başlangıç inşallah ileride çok daha büyüyeceğiz. Başkanın çin pazarına girmek gibi hedefleri var. İnşallah dünyada adı sık duyulan global bir futbol kulübü olacağız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Görsel twitter'da bir hesaptan. Böyle paylaşımlar yapıyor ama nasıl yapıyor ben de merak ediyorum :D

https://twitter.com/11tegen11
:o_o:

Etiketler: