2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356201 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Hazırmıyız?

2 saate kadar İkinci dalga Bomba transfer haberi geliyor.!!

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

başkan abubakar için tekrar portoya uçmuş.

muhtemelen teklifi kabul etti porto :)

2.2 milyon € bence 2 yıllık kiraladık bu yüzden naz yaptılar :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Şuan taraftar en son laf edilecek kişidir. Fahiş fiyatlara sahip Arena biletleri hala satılıyorsa, 30 bin kombine satılıyorsa, 300-400 bin forma satılıyorsa taraftar daha ne yapsın?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarımız, bu sene bazında konuşursak, çok iyi iş çıkardılar. Kombine satışları tam ölçü değil, sonuçta yeni stad ve 3 sene aradan sonra takım stadına dönüyor.

Ama 400 bin forma gerçekten muazzam bir rakam, akşam eve giderken neredeyse her gün Beşiktaş formalı birine denk geliyorum.

Sağda solda yasaklı sitede falan bazı yorumlar can sıkıcı olabiliyor ve insanları yanlış kanılara itebiliyor. "X oyuncu gelirse forma almam", "Q7 giderse beni unutun" tarzı ergen yorumları can sıkıcı oluyor. Bu tarz şeyleri yazanların çoğu, forma alabilmek için babasından para isteyecek yaştadırlar muhtemelen.

Kulüp iyi yönetiliyor, şaka gibi fiyatlara epey kaliteli adamlar alınıyor. 31-32 yaşındaki adamlar acayip paralara satılıyor. Maaşının bir kısmını ödesek de, Mustafa Pektemek'ten bile kurtuldular.

Takımda ederinden fazla alan tek adam kaldı, o da sakatlıktan dolayı oyundan düşen Veli.

Tolga'nın sözleşmesinin uzatılması dışında göze batan bir harcama da yok, ki o da yerli kaleci zorunluluğuyla açıklanabiliyor.

Bu şartlar altında taraftar da kulübü için para harcamayı sevmeye başladı. Çünkü biliyor ki, keyfekeder ve bonkörce harcanmıyor bu paralar.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 17:41:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

aslında düz 2ye bağlayabilirdik şimdi benfica ile ilişkilerimiz bozulacak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Culpable

E o zaman  sen tarlaya bugdayi  ekiyorsun ama 3 gun sonra  hasat edip satmak istemiyorsun 3 gun sonra bugday cikmayinca neden cikmadi diye tarlayi elestiriyorsun senin o  aldigin formanin kulube  geri donus suresi en az 5 yil

40 yasina girdik   nice TD ler geldi gitti nice baskanlar geldi gitti

Rahmetli Sebayi bir kenara birakalim yaptiklariyla

Ama Seba  zamaninda yapilan yabanci transfleri daha onceki mesajlarda yazdik en basit ornegi nartallo diye

Dembaba  gomez  Talisca  bu  oyunculari biz zamaninda ruyamizda  besiktas formasi ile gorsek     sabah  piyango bayisine giderdik herhalde Aksakalli dede ruyamiza girdi diye

Az para  cok icraat yaptilar ellerine saglik

Bu yonetim oyle yada boyle isini yapiyor  bak sanada guven vermis 

Bu plan projeyle alakalı bir şey, sen güvendiğin liderin arkasından gidersin ve bu insanlar da Fikret Orman'a, yönetimine ve futbol takımına güveniyor, Demirören zamanında forma rekoru kırıp stadı kombineyle doldursan ne faydası olurdu ki? Koşulsuz sevgi sadece Anne babaya çocuğa olur..
1 onceki mesaj da yazdim 1 seneye degil  gecmise bakin

Şuan taraftar en son laf edilecek kişidir. Fahiş fiyatlara sahip Arena biletleri hala satılıyorsa, 30 bin kombine satılıyorsa, 300-400 bin forma satılıyorsa taraftar daha ne yapsın?

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Abi sen sallarken o yönetim Atiba'ya rest çekmişti sonra paşa paşa gidip sözleşme imzaladı ama bunları hiç dile getirdiğini görmedim ben burada :)

Sevgili kardeşim gecen sene Atatürk Havalimanı Vip yolcu salonunda Atiba yı gördüm.Direk masasına gidip biraz sohbet edebilir miyiz diye yanına oturdum.Yaklasık iki saat lafladık.Adam o kadar beyefendi o kadar düzgün karakterli bir insan ki kendimizi zorlasak bile ne fener ne galatasaray formalarıyla hayal bile edemeyiz.Bana o zaman Sivok un ayrıldıgı icin bütün takımın cok üzüldügünü,onun takımın maskotu gibi biri oldugunu soylemişti.

Bu yazıyı yazma nedenime gelince,yönetimin kendisine ilk basta 600.000 USD teklif ettigini,bunu da diger oyuncular ve aldıkları maasların takıma verdikleri ile karsılastırıldıgında kendisine hakaret gibi oldugunu hissettigini ve menajerine kendisine klüp bulmasını söyledigini anlatmıstı.Aradan gecen o iki aylık süre zarfında yönetimden kimseyi aramadıgını,kendisininde haspel kader takım bulamadıgını,daha sonrası,Tolgay sakatlandıktan sonra yönetimin apar topar kendisini arayarak 1.200.000 USD(tam hatırmamıyorum)bareminde bir ücret teklif ettigini ve kendisininde kabul ettigini anlattı.Yani anlayacagınız,gecen sene ki sampiyonlugumuzda gerçekten önemli olan Atiba nın sakatlanmaması,ceza almaması faktörleri aslında temelinde cok daha şansımıza işlemiş olan tesadüfi bir döneme dayanıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sevgili kardeşim gecen sene Atatürk Havalimanı Vip yolcu salonunda Atiba yı gördüm.Direk masasına gidip biraz sohbet edebilir miyiz diye yanına oturdum.Yaklasık iki saat lafladık.Adam o kadar beyefendi o kadar düzgün karakterli bir insan ki kendimizi zorlasak bile ne fener ne galatasaray formalarıyla hayal bile edemeyiz.Bana o zaman Sivok un ayrıldıgı icin bütün takımın cok üzüldügünü,onun takımın maskotu gibi biri oldugunu soylemişti.

Bu yazıyı yazma nedenime gelince,yönetimin kendisine ilk basta 600.000 USD teklif ettigini,bunu da diger oyuncular ve aldıkları maasların takıma verdikleri ile karsılastırıldıgında kendisine hakaret gibi oldugunu hissettigini ve menajerine kendisine klüp bulmasını söyledigini anlatmıstı.Aradan gecen o iki aylık süre zarfında yönetimden kimseyi aramadıgını,kendisininde haspel kader takım bulamadıgını,daha sonrası,Tolgay sakatlandıktan sonra yönetimin apar topar kendisini arayarak 1.200.000 USD(tam hatırmamıyorum)bareminde bir ücret teklif ettigini ve kendisininde kabul ettigini anlattı.Yani anlayacagınız,gecen sene ki sampiyonlugumuzda gerçekten önemli olan Atiba nın sakatlanmaması,ceza almaması faktörleri aslında temelinde cok daha şansımıza işlemiş olan tesadüfi bir döneme dayanıyor.

Bizim yönetim de adamla dalga geçmiş cidden. Tolga'ya Pektemek'e verilenleri düşününce insan çıldırıyor onlara neden bu yapılmadı diye :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemelen Ebubekir geldi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim yönetim de adamla dalga geçmiş cidden. Tolga'ya Pektemek'e verilenleri düşününce insan çıldırıyor onlara neden bu yapılmadı diye :akuma:

Bunu mu demek istediniz: Yabancı sınırlaması?
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 17:53:32 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

aslında düz 2ye bağlayabilirdik şimdi benfica ile ilişkilerimiz bozulacak  :D

Şu kopardı beni:

https://eksisozluk.com/entry/62479698

fikret orman'ın 2.2m € verdiği doğrudur fakat bekliyoruz dediği para üstüdür.

Çevrimdışı Culpable

Gecen macta  Baskanin yaninda oturan sahis 
forumda bazi arkadaslar  neden sponsor olmuyor  diye soruyorlardi

neden sponsor olmuyor  su ulkedeki  en kolay para kazanan insanlardan  birisi

150 euroya  getirilen   pos  cihazlarini 600 euroya sattilar
2.500.000  adet mi sattilar   
pasolig  ve digerlerini saymiyorum bile

Madem besiktas   Taraftarisin   Yap bir kiyak baskana ve taraftara

sunu de : getir kardesim samir nasriyi  yanina 3 tane daha saglam elaman   maaslarina ben sponsorum

Ama yapmaz  cunku cebinde akrep var  ama bu akrep kumar a geldigi zaman her gun minimum 100bin euro verirler
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 18:04:26 Culpable ]

Çevrimdışı Berat

Selamlar bütün herkese , Leh dalgasının ardından sahalara döndüm :D

Çevrimdışı Bishamon

Madem Ebubekire 2.2 M gibi bir ucret verilecek sadece kiralamak icin uygun bir opsiyon konulup alinmali

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Gecen macta  Baskanin yaninda oturan sahis 
forumda bazi arkadaslar  neden sponsor olmuyor  diye soruyorlardi

neden sponsor olmuyor  su ulkedeki  en kolay para kazanan insanlardan  birisi

150 euroya  getirilen   pos  cihazlarini 600 euroya sattilar
2.500.000  adet mi sattilar   
pasolig  ve digerlerini saymiyorum bile

Madem besiktas   Taraftarisin   Yap bir kiyak baskana ve taraftara

sunu de : getir kardesim samir nasriyi  yanina 3 tane daha saglam elaman   maaslarina ben sponsorum

Ama yapmaz  cunku cebinde akrep var  ama bu akrep kumar a geldigi zaman her gun minimum 100bin euro verirler

Beşiktaşlı zenginlerin Beşiktaş'a faydaları olmadığı konusunda haklısın abi, çok doğru bir nokta bu.

Bir kısmı kişisel hırslarından ötürü başkan seçilemeyince toz oluyorlar, TJK'nın başına geçip hala kulübü karıştırabilir miyiz diye fırsat kolluyorlar.

Bir kısmı birilerine yaranmak için cumhurbaşkanının semtinin takımına oluk oluk para akıtıp, bir anlamda çöpe döküyorlar.

En tepedeki adamları Beşiktaşlı olmasına karşın, Koç ve Aandolu grubu bile yeterince destek olmadılar kulübe.

Koç hadi neyse, Beko ile forma sponsoru oldu.

Anadolu grubu neden bir tribünün adını Efes tribünü yapmadı mesela. Antik görünümlü sütunları olan bir stadımız var, bunu da mı akıl edemediler?

Baskete her sene 30 milyon euro batırıyor, senede 1 milyon dolar batırır mı Özilhan'ı?
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 18:06:22 tuncaboylu ]

Çevrimdışı TURKahvesi

yine PFDK'ya sevkedilmişiz  :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

Madem Ebubekire 2.2 M gibi bir ucret verilecek sadece kiralamak icin uygun bir opsiyon konulup alinmali

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Sözleşme şartlarını bir görelim, bizim başkan 1 seneliğine 2.2 vermez normalde.

Tahminime göre ya satın alma opsiyonu epey düşük olacak, ya da süre 2 senelik olacak.

Çevrimdışı SEBA

Alanyaspor maçında "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeni ile yine PFDK'lık olduk ceza yakındır. Bu sene Galatasaraylı Yusuf Namoğlu'nun TFF'sinden çekeceğimiz var. Hakemlerin durumu ortada.

Çevrimiçi Mehmet57

Bild ve Daily Mirror a gore Schweini'yi MU 2,5 milyon bonservis karsiliginda birakmak istiyor.

Çevrimdışı atalay

Alanyaspor maçındaki saha içi geometri. Beck'in 3.bölge katılımı; Tolgay ve Oğuzhan'ın üst üste binmesi; Marcelo'nun Atiba, Ozzy ve Tolgay ile pas kombinasyonu... Dar alanda oynayan, ileri uç oyuncuları ile orta alan bağlantısı kopuk bir Beşiktaş. Sosa'nın pozisyonunda Cenk'in geriye gelip top alması ve Quaresma'nın pozisyonu sıkıntı.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 18:16:04 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Ohh iyi iyi biz Eylül'e kadar burada takılalım o zaman :evillol:
@Anıl @Çağrı ya söyleme sakın :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 18:26:14 Tolga ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Hazırmıyız?

2 saate kadar İkinci dalga Bomba transfer haberi geliyor.!!

saygılar

ilk dalga neydi abi?

bugun kadıköyden zu kartal ordan zu b.çekmece şimdi de zu kadıköy oldum. biri hayrına gunun özetini geçerse çok sevinirim  :iblush:

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu
 bir olay anlatayim  Ozilhanlarin nasil oldugunu gorursun

telefon caldi   tanimadigim bir numara  acmam normalde ama actim

ben   xxxx adli ati almak isteyen yyy yim [ soy ismini soylemedi ]
dedim satlik degil ama antrenor bir kere agzindan cikarmis   onun sozunu  egmek olmaz   ok  dedigi fiyati getir ve al ati

tam 45 dakika benimle pazarlik yapti  ne icin biliyormusun fiyati 10.000 tl daha dusurebilmek icin
en sonunda lanet olsun tamam dedim  yoksa  o telefonu kapatmazdi
neyse  satis icin imza atmaya gittigimiz de karsimdaki adam Ozilhanlardan [ ismini bilerek yazmiyorum ]
atin satisi  hic  bir  siteler haber  yapilmadi hatta    ben hediye  etmis  gibi soylenildi  sebep [Anne nin atciliga karsi cikmasi yasi 20-25 degil  benden buyuk ve holding yonetiminde zaten  ]
aradan 1 sene gecti izini kopardi en az 5milyon liralik at aldi

TJK dan bahsettigin Serdar Abi  herhalde

Serdar abi iyidir  egosu kotu niyeti  yoktur onun  digerleri gibi
ama Besiktas a baskan olup yoneticek kapasitede bir insan degil

Beşiktaşlı zenginlerin Beşiktaş'a faydaları olmadığı konusunda haklısın abi, çok doğru bir nokta bu.

Bir kısmı kişisel hırslarından ötürü başkan seçilemeyince toz oluyorlar, TJK'nın başına geçip hala kulübü karıştırabilir miyiz diye fırsat kolluyorlar.

Bir kısmı birilerine yaranmak için cumhurbaşkanının semtinin takımına oluk oluk para akıtıp, bir anlamda çöpe döküyorlar.

En tepedeki adamları Beşiktaşlı olmasına karşın, Koç ve Aandolu grubu bile yeterince destek olmadılar kulübe.

Koç hadi neyse, Beko ile forma sponsoru oldu.

Anadolu grubu neden bir tribünün adını Efes tribünü yapmadı mesela. Antik görünümlü sütunları olan bir stadımız var, bunu da mı akıl edemediler?

Baskete her sene 30 milyon euro batırıyor, senede 1 milyon dolar batırır mı Özilhan'ı?
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 18:21:47 Culpable ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Alanyaspor maçındaki saha içi geometri. Beck'in 3.bölge katılımı; Tolgay ve Oğuzhan'ın üst üste binmesi; Marcelo'nun Atiba, Ozzy ve Tolgay ile pas kombinasyonu... Dar alanda oynayan, ileri uç oyuncuları ile orta alan bağlantısı kopuk bir Beşiktaş. Sosa'nın pozisyonunda Cenk'in geriye gelip top alması ve Quaresma'nın pozisyonu sıkıntı.

@atalay birde böyle bakalım olur mu  :D

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 19:31:19 Özgür ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alanyaspor maçında "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeni ile yine PFDK'lık olduk ceza yakındır. Bu sene Galatasaraylı Yusuf Namoğlu'nun TFF'sinden çekeceğimiz var. Hakemlerin durumu ortada.
Mac oncesi küfür edildi ama mac sirasinda hiç küfür edilmedi ben mactaydim sadece son 10 dakika da Ismail koybasi tezahurati yapildi bunu küfür olarak algiladilar demekki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: