Ben de fikret orman döneminde stoper mevkisine yapılan transferleri ve bonservis ücretlerini ve yarım sezon oynatılıp gönderilen hiç oynatılmayan adamları söylerim sana. Ortada bir yanda veriler var öbür tarafta söylemler ve gazete haberleri. Defans Fikret orman için öncelikli bir nokta değil veya o konuda başarısız bunu açıkça söyleyebiliriz aynı şeyleri forvet ve orta saha transferleri için söyleyemem o konuda hakkını verelim.
Aşağıda gelen giden satılan gönderilen 13 tane adam yazdım ve bu takımda defansta halen Necip oynuyorsa neyi sorguluyoruz ki biz?
Franco (kiralık)
Milosevic (kiralık)
Escude (sözleşmesi yenilenmedi)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik)
Marcelo (takımda)
Alexis (yarım sezon sonra satıldı)
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum)
Dani (yarım sezon kiralık geldi)
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu)
Elimizde olup satılan veya sözleşme yenilenmeyen oyuncular:
Sivok (gönderildi)
Toraman (gönderildi, iyi ki gönderildi
)
Ersan Adem Gülüm (satıldı)
Atınç (satıldı)
Franco (kiralık) - Sportif direktör-hoca herkes istedi alındı-sisteme göre gayet verimlide oldu..aldığın verime göre değerlendirirsek fena transfer değildi.
Milosevic (kiralık) - Yatırım amaçlı alındı tutmadı çokta zarar etmedik
Escude (sözleşmesi yenilenmedi) - ?

Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik) - hoca,taraftar,başkan herkes istedi makul katkı verdi sakatlanması sanşsızlık yetersiz bir adammı ?
Marcelo (takımda) - Hocanın istediği bir başka transfer yetersizmi..4.tercih olmalı normalde.
Alexis (yarım sezon sonra satıldı) - acil ihtiyaç olduğu için eleştirmem.
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum) -

Dani (yarım sezon kiralık geldi) - sportif direktörün,hocanın bir başka işgüzarlığı artı acil ihtiyaç
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu) - şenol hocanın transferi gibi duyuldu sol bek değil ama stoperde Türkiyede fena katkı vermedi. maliyet/performans/Türkiye ligi denkleminde stoperde 4.tercih olur bizim takımda.
somut verilere bakmadan işin içine günün şartlarını katmadan vay efendim 3 senede 8-9 stoper gelmiş demek..kabullenemiyorum bu tarz eleştirmeyi üzgünüm