2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360535 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SEBA

bu açıdan bakınca bu seneyi kiralık omeruo + kiralık caner ile pansumanlayıp ligi kazanıp seneye general 2 stoper transferi yapmak daha makul geldi şimdi bana

Sanki seneye Thiago Silva ile David Luiz gelecek. Her sene her sene ileri atılıyor. Bu sene transferlerin çoğu kiralık olacak diyelim. Peki seneye kendi cebimizden transfer yapabilecek miyiz? Bu kadar çok kiralık oyuncu takıma dolunca elimizde değer elde eden ve satışından para kazanabileceğimiz bir tek Oğuzhan Özyakup var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stoperi santraforu bırakıp nasriyle falan uğraşmıyorlar inşallah  :D Haberler gerçek olamaz

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ali Ece 20:30'da BJKTV'de yeni transferimiz.  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Sanki seneye Thiago Silva ile David Luiz gelecek. Her sene her sene ileri atılıyor. Bu sene transferlerin çoğu kiralık olacak diyelim. Peki seneye kendi cebimizden transfer yapabilecek miyiz? Bu kadar çok kiralık oyuncu takıma dolunca elimizde değer elde eden ve satışından para kazanabileceğimiz bir tek Oğuzhan Özyakup var.

silvalar luizler asla olmayacak ama seneye 2 stopere total 12-13 bonservis vermememiz için bir neden görünmüyor  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

vergisini kulüp öder ödemez ama bütçesinden çıkan para brüt olandır.
EPL de büyük bonservisler ödenir ama oyunculara aynı oranda para verilmez.
benim bildiğim city 140000 sterlin veriyor nasriye bu para vergilide vergisizde 7 M€ etmiyor
8,5 M€ gibi bir rakam ediyor buda vergisiz net gelir için çok büyük bir para
öyle bir para ihtimal dahilinde değil vergilidir o para temiz halide 4,5 eder bu makul oluyor. @tangaz
140.000 mi 120.000 mi  :alala:

http://www.totalsportek.com/money/manchester-city-player-salaries/

Çevrimdışı Çağatay

Leicester-atm-basel  :icool:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Asamoah Gyan'ı Fulham kiralamak istiyormuş.

Çevrimdışı Tolga

Mesajlarınızı koplayalıp Ş.Ligi başlığına yazarsanız güzel olur çünkü birazdan silmeye başlayacağım :D

Çevrimiçi Necmi

60 milyon euro bonservisine verdiğin adama 3 milyon euro maaş veremezsin zaten, Mantık dışı.
EPL nin avantajı işte orda ortaya çıkıyor. Adamlar oraya gidebilmek için o paraları kabul ediyor.
birde konuştuğumuz 60 M€ bonservis verdikleri oyuncular değil skala 40 M€ yı geçince zaten o oyuncu
elit olarak kabul ediliyor elit oyuncuda her yerde büyük rakamlar alıyor. Diğer türlü ingiliz takımlarının
oyuncu ikna etmek gibi bir derdi yokki oyuncu fiyatını şişirsin çok özel oyuncuları koy kenara diğerlerinin
maaşları bonservislerinin %10-15 i arasında tutar. kimse bizim gibi 5 M bonservis verdiği oyuncuya 5 de maaş vermiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Mesajlarınızı koplayalıp Ş.Ligi başlığına yazarsanız güzel olur çünkü birazdan silmeye başlayacağım :D

la bi dur şurda iki dakka eğleniyoz  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

la bi dur şurda iki dakka eğleniyoz  :evillol: :evillol:
Eğlenmeyin demiyorum ki öbür başlıkta eğlenin :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

EPL nin avantajı işte orda ortaya çıkıyor. Adamlar oraya gidebilmek için o paraları kabul ediyor.
birde konuştuğumuz 60 M€ bonservis verdikleri oyuncular değil skala 40 M€ yı geçince zaten o oyuncu
elit olarak kabul ediliyor elit oyuncuda her yerde büyük rakamlar alıyor. Diğer türlü ingiliz takımlarının
oyuncu ikna etmek gibi bir derdi yokki oyuncu fiyatını şişirsin çok özel oyuncuları koy kenara diğerlerinin
maaşları bonservislerinin %10-15 i arasında tutar. kimse bizim gibi 5 M bonservis verdiği oyuncuya 5 de maaş vermiyor.
Abi Londra dünyanın en pahalı kenti o paralara kimse oynamaz Londra'da. Futbolcu düzeyinde en sıradan evler 1 milyon poundtan başlıyor bu seviyede adamlar 3-4 milyon euroya londra'da oynamaz. Sırf o evin vergisi bilmem kaç bin pound tutuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Ben de fikret orman döneminde stoper mevkisine yapılan transferleri ve bonservis ücretlerini ve yarım sezon oynatılıp gönderilen hiç oynatılmayan adamları söylerim sana. Ortada bir yanda veriler var öbür tarafta söylemler ve gazete haberleri. Defans Fikret orman için öncelikli bir nokta değil veya o konuda başarısız bunu açıkça söyleyebiliriz aynı şeyleri forvet ve orta saha transferleri için söyleyemem o konuda hakkını verelim.
Aşağıda gelen giden satılan gönderilen 13 tane adam yazdım ve bu takımda defansta halen Necip oynuyorsa neyi sorguluyoruz ki biz?

Franco (kiralık)
Milosevic (kiralık)
Escude (sözleşmesi yenilenmedi)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik)
Marcelo (takımda)
Alexis (yarım sezon sonra satıldı)
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum)
Dani (yarım sezon kiralık geldi)
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu)

Elimizde olup satılan veya sözleşme yenilenmeyen oyuncular:
Sivok (gönderildi)
Toraman (gönderildi, iyi ki gönderildi :) )
Ersan Adem Gülüm (satıldı)
Atınç (satıldı)

Franco (kiralık) - Sportif direktör-hoca herkes istedi alındı-sisteme göre gayet verimlide oldu..aldığın verime göre değerlendirirsek fena transfer değildi.
Milosevic (kiralık) - Yatırım amaçlı alındı tutmadı çokta zarar etmedik
Escude (sözleşmesi yenilenmedi) - ? :)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik) - hoca,taraftar,başkan herkes istedi makul katkı verdi sakatlanması sanşsızlık yetersiz bir adammı ?
Marcelo (takımda) - Hocanın istediği bir başka transfer yetersizmi..4.tercih olmalı normalde.
Alexis (yarım sezon sonra satıldı) - acil ihtiyaç olduğu için eleştirmem.
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum) - :)
Dani (yarım sezon kiralık geldi) - sportif direktörün,hocanın bir başka işgüzarlığı artı acil ihtiyaç
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu) - şenol hocanın transferi gibi duyuldu sol bek değil ama stoperde Türkiyede fena katkı vermedi. maliyet/performans/Türkiye ligi denkleminde stoperde 4.tercih olur bizim takımda.

somut verilere bakmadan işin içine günün şartlarını katmadan vay efendim 3 senede 8-9 stoper gelmiş demek..kabullenemiyorum bu tarz eleştirmeyi üzgünüm :)

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 16:56:41 OrhanAker ]

Çevrimdışı tangaz

Eğlenmeyin demiyorum ki öbür başlıkta eğlenin :D

sanki yağmur gibi kap var da biz konu dışı yapıyoruz  :D

son çektiğim grup dehşet vericiydi bayern, city, villareal ve biz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Franco (kiralık) - Sportif direktör-hoca herkes istedi alındı-sisteme göre gayet verimlide oldu..aldığın verime göre değerlendirirsek fena transfer değildi.
Milosevic (kiralık) - Yatırım amaçlı alındı tutmadı çokta zarar etmedik
Escude (sözleşmesi yenilenmedi) - ? :)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik) - hoca,taraftar,başkan herkes istedi makul katkı verdi sakatlanması sanşsızlık yetersiz bir adammı ?
Marcelo (takımda) - Hocanın istediği bir başka transfer yetersizmi..4.tercih olmalı normalde.
Alexis (yarım sezon sonra satıldı) - acil ihtiyaç olduğu için eleştirmem.
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum) - :)
Dani (yarım sezon kiralık geldi) - sportif direktörün,hocanın bir başka işgüzarlığı artı acil ihtiyaç
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu) - şenol hocanın transferi gibi duyuldu sol bek değil ama stoperde Türkiyede fena katkı vermedi. maliyet/performans/Türkiye ligi denkleminde stoperde 4.tercih olur bizim takımda.

somut verilere bakmadan işin içine günün şartlarını katmadan vay efendim 3 senede 6-7 stoper gelmiş demek..kabullenemiyorum bu tarz eleştirmeyi üzgünüm :)
Aynı günün şartları Atiba Oğuzhan Tolgay Olcay Kerim Quaresma denkleminde neden konuşulmuyor. Anlatmak istediğim şu algılayabilene; Bunca adam alınmış kiralanmış gönderilmiş satılmış v.b ve biz halen 2 tane stoper arayıp defansta Necip'i oynatıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bu arada 4 transfer olacak deniyordu biri geldi kaldı 3  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

sanki yağmur gibi kap var da biz konu dışı yapıyoruz  :D

son çektiğim grup dehşet vericiydi bayern, city, villareal ve biz
KAP'ın olmaması benim suçum değil ki sadece her konuyu kendi başlığında konuşulmasını sağlamaya çalışıyorum :D

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada 4 transfer olacak deniyordu biri geldi kaldı 3  :bandit:
yarın kap gelir mi bilmem bekleyip görelim
4 transferde olabilir 5 transferde olabilir.

Çevrimdışı tangaz

o değilde forum tam @Armağan Bozkurt luk dönemlerde aslında varya  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

@Çağrı nerede bize bir Dede getirsin bence :)

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

EPLde büyük paralar (maaş) ödenmez diyorsun ama zaten ödeniyor ki avrupa ortalamasının 3-5 katı maaş alıyor en sıradan isimler dahil...
avrupa ortalaması biraz uçuk kaçıyor bizde avrupa ortalamasının 3-5 katını veriyoruz nerdeyse ona bakarsan
almanyada ciğerci kaç para alıyordu renklide şimdi kaç alıyor mesela benim kastettiğim bonservise para harcıyorlar ama
maaşlarda uçmuyorlar. sadece iyi maaşı çok özel oyuncular alıyor. birde vergili olduğu için maaşlar yüksek duruyor.
zaten epl den genç oyuncuyu alamazsın ona para yetmez fazlasını versende getiremezsin anca dikiş tutturamayacak orda
başka denizlere yelken açmak zorunda kalacak epl den anca o zaman oyuncu çıkar bunun parayla hiç alakası yok
orası başka dünya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı nerede bize bir Dede getirsin bence :)

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

İyice boşladı o bizi yalnız bıraktı şu dönemde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

KAP'ın olmaması benim suçum değil ki sadece her konuyu kendi başlığında konuşulmasını sağlamaya çalışıyorum :D
:D :utan

Çevrimdışı tangaz

avrupa ortalaması biraz uçuk kaçıyor bizde avrupa ortalamasının 3-5 katını veriyoruz nerdeyse ona bakarsan
almanyada ciğerci kaç para alıyordu renklide şimdi kaç alıyor mesela benim kastettiğim bonservise para harcıyorlar ama
maaşlarda uçmuyorlar. sadece iyi maaşı çok özel oyuncular alıyor. birde vergili olduğu için maaşlar yüksek duruyor.
zaten epl den genç oyuncuyu alamazsın ona para yetmez fazlasını versende getiremezsin anca dikiş tutturamayacak orda
başka denizlere yelken açmak zorunda kalacak epl den anca o zaman oyuncu çıkar bunun parayla hiç alakası yok
orası başka dünya

aynı şeyleri dillendiriyoruz aslında. mesela bugün bir haber okudum malaga boykoya 500bin maaş önermiş o da kabul etmiş. bizden 900 alıyordu. renklilerde olsa 2 alırdı...

Etiketler: