Söylediğin şeylerin birbiriyle alakası olmadığını düşünüyorum. Gereken önem verilmediğini iddia ettin, ben de ilgilendiğimiz isimleri saydım. Bu ilgilendiğimiz isimlerin ne kadar gerçekçi olup olmadıgını bilemeyiz. Ama olmayacak olsa zaten ilk girişimde reddedilir, bırakılır. İhtimali olmasa bu kadar uğraşılmaz. Menajer tavsiyesi olması gerçekçi olmadığı anlamına gelmez. Talisca çok mu gerçekçi transferdi. Değildi ama geldi. Sonuca bakılır. Eğer sakho, mangala veya ındi veya o seviyede biri gelmezse gerektiği kadar iyi stoper alınmadı diyebilirsin ama gerekli önemi vermedi demek bu girişimleri yok saymaktır. Sayısal eksiklik konusuna katılıyorum, transfer dönemi bitince gerekli takviye yapılmazsa daha çok eleştiririz ama yönetimin stopere gerekli önem vermediğine katılmıyorum.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de fikret orman döneminde stoper mevkisine yapılan transferleri ve bonservis ücretlerini ve yarım sezon oynatılıp gönderilen hiç oynatılmayan adamları söylerim sana. Ortada bir yanda veriler var öbür tarafta söylemler ve gazete haberleri. Defans Fikret orman için öncelikli bir nokta değil veya o konuda başarısız bunu açıkça söyleyebiliriz aynı şeyleri forvet ve orta saha transferleri için söyleyemem o konuda hakkını verelim.
Aşağıda gelen giden satılan gönderilen 13 tane adam yazdım ve bu takımda defansta halen Necip oynuyorsa neyi sorguluyoruz ki biz?
Franco (kiralık)
Milosevic (kiralık)
Escude (sözleşmesi yenilenmedi)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik)
Marcelo (takımda)
Alexis (yarım sezon sonra satıldı)
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum)
Dani (yarım sezon kiralık geldi)
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu)
Elimizde olup satılan veya sözleşme yenilenmeyen oyuncular:
Sivok (gönderildi)
Toraman (gönderildi, iyi ki gönderildi

)
Ersan Adem Gülüm (satıldı)
Atınç (satıldı)