2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356691 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bugün ve yarın transferde çok önemli. Başkan bugün yurtdışına uçuyor. Bu akşam ve yarın transfer görüşmeleri yapacak. Perşembe günü Şampiyonlar Ligi Kura çekimine gidecek. Şu 2 gün içinde çok şey olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

olur tabiki kim istemezki
fakat takım içi dengeleri korumak lazim
3 senelik 15 m.eurodan bahsediliyor maaşı.

Lokomotiv'e ödeyeceği 10 milyon euro cezayı da sokuşturmak istiyor yeni takımına.

Ben tam Dursun Özbek'lik transfer gibi görüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Omerou işi ne oldu? Adam ne yalanlandı ne alındı ne de başka bir takıma gitti.Neredeyse 2 aydır sanki kesin alındı veya bekletiliyor gibi haberler var.
 Hoca da ya yedek stoper ya yedek solbek istediğini belirtmişti.Acaba diyorum caneri mi kovalıyorlar da onun için mi bekletiyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Omerou işi ne oldu? Adam ne yalanlandı ne alındı ne de başka bir takıma gitti.Neredeyse 2 aydır sanki kesin alındı veya bekletiliyor gibi haberler var.
 Hoca da ya yedek stoper ya yedek solbek istediğini belirtmişti.Acaba diyorum caneri mi kovalıyorlar da onun için mi bekletiyorlar.
Caner daha 2 günlük mevzu. Bence son ana kadar bekletecekler adam alamazlarsa Omeru'ya imzalatacaklar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı R.Langdon

pizzi olayı :D

bu yazıyı bi yerde görmüştüm de bizim millet espiri yapıyor zannetmiştim.
ciddi ciddi benficanın başkanı mı söylemiş bunu? :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu "Aboubakar'ı kiralamak için Porto'ya 2.2 önerdik ve rest çektik" muhabbeti çıktı ya.

Taslica'nın senelik 1 milyon euro'ya kiralandığını düşünürsek, Aboubakar için yapılan teklifin de 2 yıllık olduğunu tahmin ediyorum.

Bu konuda bir bilgi var mı @abdusta dostum?

Çevrimdışı 38life

Sol bek alınmaz ise 2.ci stoper transferi olarak getirilecek sanırım.

Çevrimdışı tangaz

Lokomotiv'e ödeyeceği 10 milyon euro cezayı da sokuşturmak istiyor yeni takımına.

Ben tam Dursun Özbek'lik transfer gibi görüyorum.

özbek tam kendine göre yeni bi basın sözcüsü bulmuş bu arada akşam komikti adam, bütçe sıkıntımız yok biz zaten her sene transfere en çok harcayan takım olmuşuzdur vbvbv dedi,  forvette yetersizliğimiz görüldü die ereni taca attı mesela  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

pizzi olayı :D

bu yazıyı bi yerde görmüştüm de bizim millet espiri yapıyor zannetmiştim.
ciddi ciddi benficanın başkanı mı söylemiş bunu? :uyucam: :uyucam:
:dontknow:
Efsanedir büyük ihtimal :D

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı GÖRKEM

Eto son zamanlarda adam akilli antrenman yapti mi?

Çevrimdışı abdusta

Niasse yi kim ortaya attı?
Şansal Büyükağa haberimi?
ama İngiliz basınında karşılığı yok
tek uyan kısmı yıllık 2,5 milyon euro maası olması
Bu transferin gündemde olduguna dair işaret yok

Saygılar

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Zafer55

Doğruluk payı nedir bilinmez.

https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/768013184582246400
Doğru görüyorsam Eto nun saat 10:35 gibi.twit 12:13 de atılmış.Eto ile foto çekinen biri twitera atmak için okadar beklemez hemde transfer iması yapacakken..Muhtemelen daha önce çekilmiş bir fotoyu yeni gibi atmışlar.
Kimsenin günahını da almayalım tabi.Benşmki bir tahmin sadece

Çevrimdışı LuceGel

Hepimiz Etooyuz reis 15 valizlenmi görülmüş  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

@mylife1903 abinin yakışıklı futbolcu kontenjanına girmiyor amma.. :evillol:
Forma yakışmış umarım iyide katkıda verir :)

Çevrimdışı alimm

Bu "Aboubakar'ı kiralamak için Porto'ya 2.2 önerdik ve rest çektik" muhabbeti çıktı ya.

Taslica'nın senelik 1 milyon euro'ya kiralandığını düşünürsek, Aboubakar için yapılan teklifin de 2 yıllık olduğunu tahmin ediyorum.

Bu konuda bir bilgi var mı @abdusta dostum?
ben diğer kiralayacağımız isimler içinde 2 yıllık olduğunu düşünüyorum... ya da öyle istiyorum :)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan

Adama ne kadar uyuz olsam da verdiği haberler genelde cıkıyor.
https://twitter.com/leventumiterol/status/767870958615011328

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Benim anlamadığım başkanın defans hattıyla uğraşacagına hucum hattıyla daha fazla uğraşması.. Elde 2. Sınıf 2 stoper var ve  karşılarına suarez - messi- neymar gelince ne olacagının bilinmesine karşı bu zamana kadar bişe yapılmaması insanı delirtiyor.. Ozi necipe siz ne kadar yerseniz yiyin bi daha fazla mı atarız diyecek şampiyonlar liginde :))

Çevrimdışı T.Yapici

Doğru görüyorsam Eto nun saat 10:35 gibi.twit 12:13 de atılmış.Eto ile foto çekinen biri twitera atmak için okadar beklemez hemde transfer iması yapacakken..Muhtemelen daha önce çekilmiş bir fotoyu yeni gibi atmışlar.
Kimsenin günahını da almayalım tabi.Benşmki bir tahmin sadece

Abi öncelikle sen ordan eto'o nun saatini nasıl gördün valla helal  :evillol: bir de fotoğrafı çektiren kişi ile twitter de paylaşan kişi aynı insanlar olmayabilir bilemiyorum belki de sen haklısın. Gerçi şafak malatya'da öyle bir uçak yok vs. yazmış sanırım.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı T.Yapici

Adama ne kadar uyuz olsam da verdiği haberler genelde cıkıyor.
https://twitter.com/leventumiterol/status/767870958615011328

Bu kadar sinirli olmasının sebebini anlamadım ama umarım Eto'o haberi doğrudur  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim anlamadığım başkanın defans hattıyla uğraşacagına hucum hattıyla daha fazla uğraşması.. Elde 2. Sınıf 2 stoper var ve  karşılarına suarez - messi- neymar gelince ne olacagının bilinmesine karşı bu zamana kadar bişe yapılmaması insanı delirtiyor.. Ozi necipe siz ne kadar yerseniz yiyin bi daha fazla mı atarız diyecek şampiyonlar liginde :))

Dostum, ffp'yi anlayamadığın gibi hedefin şampiyonlar ligi olmadığını da anlayamadın hala.

Sen defans tandemine 2 tane 20 milyonluk adam alsan da, Neymar- Suarez-Messi üçlüsü gününde olursa 5 atarlar.

Kadroyu belki eşleşiriz diye Real'e, Barcelona'ya ya da Bayern'e göre kurmak da saçma.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

ben diğer kiralayacağımız isimler içinde 2 yıllık olduğunu düşünüyorum... ya da öyle istiyorum :)

Aboubakar 1 yıllık kiralama satın alma opsiyonu var
Klup hala sessizliğini koruyor ama Bugun oyananacak ROMA-PORTO macının kadrosunda yok
sanki olma ihtimali yüksek gibi

Fikret Başkan bu,dikkat edeceksin,Tavsiyem Porto başkanına bir daha Fikret Başkanla konuşurken kıçın duvara yapışık olsun ,daima!!

Saygılar
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 14:56:55 abdusta ]

Çevrimdışı 38life

Portekiz Külup Başkanı çıktığı bir spor kanalında Talisca transferini anlatıyor ve diyor ki :'' Talisca büyük umutlarımızın olduğu genç bir çocuk . Bu nedenle çok yüksek bir serbest kalma maddesi koyuyoruz sözleşmesine .. Tecrübe kazanması için İstanbula gidecek . Şampiyonlar Liginde oynamak onu daha da geliiştirecektir '' açıklamasını yaptı . Spikerin '' çok düşük bir kiralama bedeli aldığınız ,Türk gazeteciler tarafından bize iletildi ' sözleri ise , '' Karşımızda öyle bir pazarlıkçı bulduk ki ' acaba Pizzi'yi de gönderecek miyiz ? diye kendime sordum . Bence bir transfer yapacaksak bu pazarlıkçı ile anlaşmalıyız '' esprisini patlatttı .

Etiketler: