2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350515 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Peki simdi nolcak? :D

lacivertlerin forumlarında bir tane bile Talisca haberi yok. Neden : çünkü korkuyorlar, beklemıyorlardı böyle başarılı bir transferi , dilleri kaçtı bi yerlerine  :halay: :halay: :halay: :halay:

Nasri yada Ebubekır olsun o zaman görcem ben daha onları.

Çevrimdışı Kartalizm06

Peki simdi nolcak? :D

Şimdi rakipler korkudan altına işesin :)
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir ilk hafta değerlendirmesi yaptım da şampiyonluk yolunda beklediğim puanlar şöyle:

1-) duble yapılacak rakipler : alanya, kayseri, kasımpaşa, antep, adana, antalya, rize, karabük = 48 puan
2-) 1 galibiyet 1 beraberlik alınacaklar : akhisar, bursa, başakşehir, konya, osmanlı, gençler = 24 puan
3-) derbiler iç saha : gs, fb, ts = 9 puan
4-) derbiler dış saha : Allah ne verdiyse

SONUÇ = 81+ALLAH NE VERDİYSE İLE ŞAMPİYONUZ  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı federo

Kesin Stoper-Forvet ve olursa Hücumcu Kanat Artı yedek solbek veya stoper bekliyoruz.

Çevrimdışı abdusta

@abdusta Abi Fikret Orman yarın Nasri için İngiltere'ye gidecekmiş.
Büyük ihtimal maaş konusu anlaşılırsa transfer tamam dıyorlar.
EPL'den iki takımda istemiş ama sansımız nedir sence ?

Nasri ne kazanıyor?
yıllık 7 milyon euro civarında..
2019 yılına kadar sözleşmesi var
Pep adamı istemiyor.Bu durumda Manchester Citynin Mustafa Pektemek formatındaki Nasriye 21 milyon euro ödemek zorunda
Manchester city taraftarları neden yatan adama bu kadar para oduyoruz diye veryansın ediyorlardır,gitsin diye Totem yapmışlardır

Manchestey City bu yukden kurtulmak istiyorda ,Neden Beşiktaş bu yukun altına girsin?

Manchester City de satsam kurtulsam şeklinde düşünebilir

Ama İngilteredeki bu yuksek bedel verme hastalığı alırken iyi oluyor ama elden çıkarırken alıcı bulamıyor.

Nasrinin İçki düşkünlüğü bir yana,Kiralamada nasıl bir odeme planı var elinde?

Fikret Başkan olsam 7 milyonun yarısını bile karşılamazdım.

Bu açıdan bakınca Nasrinin işi zor diyorum zira İngiltere Çin pazarı gibi ödeme yapıyor oyuncularına

Saygılar

Çevrimdışı 38life

Atiba - Talisca - Eto'o muhteşem bir uyum yakalayacak gibi geliyor bana. Mükemmel bir omurga olacak defanstan forvete doğru. Çok heyecanlıyım gerçekten, bir an önce sahaya insin istiyorum.

Talisca'nın antrenman durumu nedir bilen var mı? Oynamaya hazır mı?

Çevrimdışı 38life

Eto'o geldiğine göre eğer Ebu Bekir alınmazsa Hem kanat hem forvet oynayabilen bir transfer daha bekliyorum ben.

Çevrimdışı artena_condari

Şenol hocanın Talisca'yı oynatması için 2-3 maç beklememiz gerekecek gibi geliyor bana.

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca Talisca'Dan dolayı çok memnunmuş bu arada. Çok istemiş bu transferin olmasını.

Çevrimdışı tangaz

Eto'o geldiğine göre eğer Ebu Bekir alınmazsa Hem kanat hem forvet oynayabilen bir transfer daha bekliyorum ben.

niasse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl

Milletin ideal kadrosuna bakıyorum  da genelde marceloyu tercih etmiş olduklarını görüyorum. Marcelo kafa toplarında iyi ama ayaklarının kötü olduğunu ve çok rahat adam kaçırdığını görüyorum. Ben kesinlikle ideal kadroda rhodolfo tercihi yaparım.
İdeal kadroya Marcelo yazmamın sebebi Marcelo'nun çok iyi olması değil, Rhodolfo hala hazır değil böyle olunca da Marcelo biz yazsak da yazmasak da hep 11 çıkacak zaten. Yoksa tabi ki hiç sakatlık olmamış olsa en ideali Rhodolfo-Transfer'dir stoper tandemi için :)

Çevrimdışı 38life

15 Valiz ile yolculuk...

Çevrimdışı mylife1903

ŞEnol Hoca Talisca gibi bir adamdan ortaya harika bir şey çıkartabilir, Ozan'dan ortaya çıkarttıklarını düşününce  :D
Senil hocanin sampiyon oldugu elinde caca vArdi bu taliska ona benziyor biraz

Çevrimiçi sozkul

Şenol hoca Talisca'Dan dolayı çok memnunmuş bu arada. Çok istemiş bu transferin olmasını.

Çok sever kesin bir pozisyonu olmayan adamı alıp ona bir pozisyon yaratmayı.  :)

Çevrimdışı tangaz

Çok sever kesin bir pozisyonu olmayan adamı alıp ona bir pozisyon yaratmayı.  :)

bence Ts.de jaja'yı kullandığı gibi kullanacak

Çevrimdışı TURKahvesi

tahminimce Şenol hocanın kafasındaki oyun kurgusu şöyle olacak
Atiba yerinde hemen yanında Talisca Ozi'yi biraz daha ileri alarak serbest oynatacak
bu durumda Tolgay ki kendisinin oyun stilini beğenenlerden biri olarak iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktır
misal diyorum bazı cl maçlarında oyunun gidişatına göre veya bazı kritik lig maçlarımızda Atiba'yı çıkarıp Talisca'yı ön liberoya kaydırıp Tolgay'ı oyuna alabilir veya bunun gibi bir çok rotasyon veryasyonlarına gidebilir.

Çevrimdışı Bishamon

tahminimce Şenol hocanın kafasındaki oyun kurgusu şöyle olacak
Atiba yerinde hemen yanında Talisca Ozi'yi biraz daha ileri alarak serbest oynatacak
bu durumda Tolgay ki kendisinin oyun stilini beğenenlerden biri olarak iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktır
misal diyorum bazı cl maçlarında oyunun gidişatına göre veya bazı kritik lig maçlarımızda Atiba'yı çıkarıp Talisca'yı ön liberoya kaydırıp Tolgay'ı oyuna alabilir veya bunun gibi bir çok rotasyon veryasyonlarına gidebilir.
Taliscadan geriden verim alamazsin ileride olacaktir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Taliscadan geriden verim alamazsin ileride olacaktir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

bence de. üstelik geçen sene tutan bir ikili olan atiba ozzy ikilisini bozmanın alemi yok ki. talisca önlerinde serbest oynasın bol bol da uzaktan şutlarla gol arasın derim...

Çevrimdışı 38life

Şampiyonlar liginde 30 Gol 19 Asist'i olan bir forvetimiz oluyor...

Ama ben hala ya 1 forvet daha ya da 1 forvet kanat daha istiyorum. Eto'o 90 dakika tam verim veremez, Şampiyonlar ligi maçlarında Cenkin bacakları titrer.

Çevrimdışı tangaz

niasse + ebubekir(etoo) transferleri ile şöyle de olabilir kadro

Tolga

GG  Marcelo Stoper Adriano

Atiba
         Ozzy     Tolgay

Talisca        Niasse
            Ebubekir

Çevrimdışı onurturan

Stoper-forvet..
nasri degil ..
stoper-fovet lazim..

Çevrimdışı 38life

niasse + ebubekir(etoo) transferleri ile şöyle de olabilir kadro

Tolga

GG  Marcelo Stoper Adriano

Atiba
         Ozzy     Tolgay

Talisca        Niasse
            Ebubekir

Günümüzde kanatsız oyun sistemi pek mantıklı değil bence.

Çevrimdışı 38life

Stoper-forvet..
nasri degil ..
stoper-fovet lazim..

Zaten şuan öncelikli olarak Stoper - forvet transferleri bitirilmeye çalışılıyor. Nasri değil.

Ve forvetde de Stoperde de birer isim cepte şuan.

Çevrimdışı alimm

bizim için şu an en önemli mevkii sol stoper... burada nokta atışı yaparsak yolu yarılamış olurz... dün sakho haberleri vardı, sakho olursa üç nokta üst üste olur :) "caner - sakho" ile savunma operasyonu kağıt üzerinde tamam...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

Zaten şuan öncelikli olarak Stoper - forvet transferleri bitirilmeye çalışılıyor. Nasri değil.

Ve forvetde de Stoperde de birer isim cepte şuan.
Muharrem biseyler biliyosun bugun hissediyorum..
etoo kesin gibi biseyler dedin onu biz bilmiyoruz mesela anlatsana..
bide cepteki stoper omeuro mu degilse onu da soyler misin..

Etiketler: