2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360360 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Günümüzde kanatsız oyun sistemi pek mantıklı değil bence.

GG ve Adriano ile kanatsız değiliz aslında sistem biraz 4-3-3 gibi olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Eto'onun geldiğinden emin misiniz? Kaynak nedir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Muharrem biseyler biliyosun bugun hissediyorum..
etoo kesin gibi biseyler dedin onu biz bilmiyoruz mesela anlatsana..
bide cepteki stoper omeuro mu degilse onu da soyler misin..

Ben nerden bilicem dostum, sıradan bir insanım :) Ali Fuat abi dün gece Manoel'in cepte olduğunu atla gel dendiği anda geleceğini söyledi. Ali Fuat abi söylediyse ben şüphe etmem.

Eto'o'yu ise bazı duyumcular yazıyor. ki Zaten Eto'o şu durumda ya gelecek ya gelecek. Adam gemileri yaktı.

Çevrimdışı onur_U

daha önce de yazdım...talisca, etoo veya aboubakar hepsi iş yapar zaten sistem takımı oluyoruz giderek..esas sorunumuz stoper ve bu mevkii için isim dahi geçmiyor..iyi bir stoperle takım kademe atlar..zaten kalieciler iyi değil, bir de bu stoperlerle bir çuval incir berbat olmasın..

Çevrimdışı Yasin02

İdeal kadroya Marcelo yazmamın sebebi Marcelo'nun çok iyi olması değil, Rhodolfo hala hazır değil böyle olunca da Marcelo biz yazsak da yazmasak da hep 11 çıkacak zaten. Yoksa tabi ki hiç sakatlık olmamış olsa en ideali Rhodolfo-Transfer'dir stoper tandemi için :)

Geçen maç Kerim Frei savunma arkasına koştu ve Marcelo rahat 50-60 metrelik uzun top yolladı , devamında Tosun Paşa dışarı vurdu. Asıl demek istediğim ise : ayakları kötü değil ancak ne yapacağı hiç belli olmayan bir futbolcu
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı TURKahvesi

Taliscadan geriden verim alamazsin ileride olacaktir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

o zaman şöyle düzelteyim Atiba'yı oyundan alır ön liberosuz devam eder Talisca ve Tolgay ikilisi orta sahaya hakim olurlar  :friendship:

Çevrimdışı 38life

GG ve Adriano ile kanatsız değiliz aslında sistem biraz 4-3-3 gibi olur

Evet ama işte kanatlarda 2'şer futbolcu olması gerekiyor. Savunma yapmayı sevmeyen Quaresma gibi kanatlar olsa bile varlıkları önemli. Aksi taktirde 4 kanat oyuncusuyla sahaya çıkan bir rakibe karşı 2 kanat oyuncusuyla sıkıntı çekersin. Göbekten yapacağın kaydırmalar çare olmaz. Göbeği pozisyon gereği bile boşaltmak intihar olur. Futbolda kanatları savunmak daha kolaydır. Çünkü bir tarafta taç çizgisi var, oyun alanı bitiyor. Quaresma'nın yürüyerek yapacağı bir pres bile pozisyon icabı rakibi zora sokuyor, pas vermeye zorluyor. Ancak göbekte işler öyle değil. Sahanın ortasındasın ve her tarafına pas ve koşu şansın var. Buyüzden göbek çok iyi ve sıkı savunulmalı. Buyüzden zaten günümüzün en iyi taktiği 4-2-3-1

Çevrimdışı tangaz

o zaman şöyle düzelteyim Atiba'yı oyundan alır ön liberosuz devam eder Talisca ve Tolgay ikilisi orta sahaya hakim olurlar  :friendship:

bence Atibayı kesecek hoca daha icat edilmedi  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Ne demiş? Ne demiş?  :D

Çevrimdışı indie

Öncelikle selamlar, okuyorum uzun zamandır ama yazmıyordum.
Talisca özel dripling ve şut yetenekleri olan bir oyuncu. Uzun boy ve bacaklarının avantajını da kullanarak rakibi kovalayıp top da çalabiliyor, bu bakımdan bizim önde basan taktik anlayışımıza uyabilir. Anca mücadele ve defans anlayışı bununla sınırlı.  Zaten genelde bütün Yabancı kaynaklarda ikinci forvet, kanat forvet olarak geçiyor. Atibanın yanına hele hele yerine düşünürsek hem onu hem kendimizi yakarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bu çimde çok fena yazarım demiş  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Evet ama işte kanatlarda 2'şer futbolcu olması gerekiyor. Savunma yapmayı sevmeyen Quaresma gibi kanatlar olsa bile varlıkları önemli. Aksi taktirde 4 kanat oyuncusuyla sahaya çıkan bir rakibe karşı 2 kanat oyuncusuyla sıkıntı çekersin. Göbekten yapacağın kaydırmalar çare olmaz. Göbeği pozisyon gereği bile boşaltmak intihar olur. Futbolda kanatları savunmak daha kolaydır. Çünkü bir tarafta taç çizgisi var, oyun alanı bitiyor. Quaresma'nın yürüyerek yapacağı bir pres bile pozisyon icabı rakibi zora sokuyor, pas vermeye zorluyor. Ancak göbekte işler öyle değil. Sahanın ortasındasın ve her tarafına pas ve koşu şansın var. Buyüzden göbek çok iyi ve sıkı savunulmalı. Buyüzden zaten günümüzün en iyi taktiği 4-2-3-1

ö.üründül gibi olacak ama  :D bloklar arası mesafeyi iyi ayarlarsan ve niasse talisca ikilisine top rakipteyken pres ve kanat savunmasına destek rolü verip verim de alabilirsen olmaması için bir neden yok. 4-2-3-1 ile 4-3-3 arasında büyük farklar yok zaten. biz geçen sene daha çok 4-1-4-1 gibi diziliyorduk bence.

Çevrimdışı oblomov

google translate e göre: yeni ev yeni sahne...teşekkürler...
ASAP

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız betona yapılan kaplama bütünleşmesini sağlamış stadın sanki. Yeni Açık'a da yapılsın nefis olacak :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

@AigleBordeaux o2 arena başkanın favorisi @Anıl vermiş cevabı ben kafayı kaldıramadım işten :akuma:

Çevrimdışı atalay

Benim raketci daha iyi anlatilamazdi...

Rakitskiy'in bonservis bedeli yüksek olur. Vazgeç bu sevdadan...

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı tangaz

Rakitskiy'in bonservis bedeli yüksek olur. Vazgeç bu sevdadan...

2 yıllık kiralık  :naughty:

Çevrimdışı 38life

ö.üründül gibi olacak ama  :D bloklar arası mesafeyi iyi ayarlarsan ve niasse talisca ikilisine top rakipteyken pres ve kanat savunmasına destek rolü verip verim de alabilirsen olmaması için bir neden yok. 4-2-3-1 ile 4-3-3 arasında büyük farklar yok zaten. biz geçen sene daha çok 4-1-4-1 gibi diziliyorduk bence.

İyi ama senin yazdığın 4-3-3 değil de daha çok 4-1-2-2-1 gibi. Çünkü Talisca 4-3-3'ün uç kenarında oynamaz diye düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

İyi ama senin yazdığın 4-3-3 değil de daha çok 4-1-2-2-1 gibi. Çünkü Talisca 4-3-3'ün uç kenarında oynamaz diye düşünüyorum

kenarda oynamayacak ki biz hücum ederken içerde olacaklar geriden gelen beklere koridor açacaklar top rakipteyken kanatlara kayıp alan parselasyonu yapacaklar...

Çevrimdışı 38life

kenarda oynamayacak ki biz hücum ederken içerde olacaklar geriden gelen beklere koridor açacaklar top rakipteyken kanatlara kayıp alan parselasyonu yapacaklar...

Bu sisteme geçerken ve oyuncuları buna alıştırırken çok zaiyat veririz.

Çevrimdışı tuncaboylu

sevgili güzel arkadaşım İstanbul'un kendisinin sorunu zaten bu belirttiğin meseleler
İstanbul güzel bir şehir fakat senelerin getirdiği sorunların sonucunda oluşan çarpık kentleşmenin sıkıntılarını yaşıyor maalesef
buna ilaveten İstanbul'a yığılan her geçen gün artan nüfus yoğunluğu da dahil

ayrıca eklemeyi unuttum kesinlikle Vodafone ayarında sağlam bir sponsor bulunmuştur
dedim ya bizim başkan bu işlerin ustası biçilmiş kaftanı.

Benim de en büyük güvencem, başkanın yaş tahtaya basmamasına olan inancım.

Çevrimdışı TURKahvesi

bence Atibayı kesecek hoca daha icat edilmedi  :)
peki dediğin gibi olsun kartalım :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o geldiğine göre eğer Ebu Bekir alınmazsa Hem kanat hem forvet oynayabilen bir transfer daha bekliyorum ben.

Eto'o kesinleşti mi?  :alala:

Etiketler: