2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365886 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Niasse + Eto'o + Talisca = dehset-ul vahset

özellikle iç saha maçlarında ilk yarılar en az 3 lük olur rakipler...
17 iç sahada 60 gol atarız...

gomezde ağzı açık seyreder ordan bundesliga 8.si 10.su falan olarak :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Niasse zor bonservis isteniyor
Aboubakar daha yakın Şenol hoca ısrarla istiyormuş
Babacar hiç düşünülmemiş

saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

2017 veya 2018 transfer sezonunda ozi 20 ye gitmiş talisca brezilya milli takımında dünya şampiyonası görecek..opsiyonu kullanırmısınız :evillol:
misal yani :D
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 10:59:17 OrhanAker ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ilk maçda şunlara bi 5-6 sokuştursak da rezil rüsva etsek muslerayı süper olur psikolojik üstünlüğü tam olur  :evillol:

Valla benim dün gördüğüm, Galatasaray geçen senenin üstüne hiç bir şey koyamamış.

Eren'i aldık diyorlar, geçen sene başında Burak vardı ve daha iyi golcüydü. Serdar Aziz'in Chedjou'dan bir fark yaratacağı yok, Tolga'yı beğenmişler ama iyi oynayan Tolga'ya rağmen 5 tane net pozisyon verdiler.

Rakip takımlar sezona hazırlandıkça ve sert oynamaya başladıkça, Bruma'nın ve Sinan'ın etkisinin iyice azalacağını düşünüyorum.

Bence yine esas rakip Fenerbahçe, Aziz masa başına iniyor Çarşamba günü. (Oğuz Haksever'in programına katılacakmış)

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 11:02:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Valla benim dün gördüğüm, Galatasaray geçen senenin üstüne hiç bir şey koyamamış.

Eren'i aldık diyorlar, geçen sene başında Burak vardı ve daha iyi golcüydü. Serdar Aziz'in Chedjou'dan bir fark yaratacağı yok, Tolga'yı beğenmişler ama iyi oynayan Tolga'ya rağmen 5 tane net pozisyon verdiler.

Rakip takımlar sezona hazırlandıkça ve sert oynamaya başladıkça, Bruma'nın ve Sinan'ın etkisinin iyice azalacağını düşünüyorum.

Bence yine esas rakip Fenerbahçe, Aziz masa başına iniyor Çarşamba günü. (Oğğuz Haksever'in programına katılacakmış)

biz beklenen transferleri yaparsak bence rakipsiz kalabiliriz die düşünüyorum.

eren konusunda katılıyorum burak ereni donunda sallar erenin tek silahı öldürücü kafa hakimiyeti onun dışında bir işe yaramaz zaten 10 maç falan sakatlıklarla kaçırır. sinan balon olacaktır süreç içerisinde tıpkı bruma gibi. tolga sadece koşuyor velevki diarrayı alırlarsa zaten oynayamaz inşallah lass işi yatarda tolgaya mahkum kalırlar selçuk sürekli geriye gidiyor yaptığı tek şey yan pas ve çakallık sneijder desen bitmiş halde aslında elle tutulur tek hücumcuları podolski. sahi s.aziz nerede  :lol:

fener desen onlardan da cacık olmaz geçen yıllarda olduğu gibi bolca deplasman puan kayıpları olacağı ortada. takımda top yapan adam yok ki. salih her hafta daha da düşecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Niasse zor bonservis isteniyor
Aboubakar daha yakın Şenol hoca ısrarla istiyormuş
Babacar hiç düşünülmemiş
saygılar

@abdusta Abi Fikret Orman yarın Nasri için İngiltere'ye gidecekmiş.
Büyük ihtimal maaş konusu anlaşılırsa transfer tamam dıyorlar.
EPL'den iki takımda istemiş ama sansımız nedir sence ?

Çevrimdışı mylife1903

Etoyu alirsak cok rahatlariz aslinda etonun onude de soyle gol vuruslari net, gelen 4toptan 3unu kaleye sokacak parasini kazanmis, az sampiyonluk hirsi olan yasi kemale ermis bir abimiz olsa tadindan yenmez, soyle romario gibin burunlanvura vura hattik yapacak birinden bahsediyorum. Gekas reis nerelerde bu sene? Saka maka gekas super kula finalinde olaydi muslerayi paket yapmisti.

Yok etoyu almayacaksak cenkin yedek kalinca agzini acamayacagi bir adam alinmali bence.

Soru cok zor yerden geldi. Dusun dusun bohtur isin.

@tangaz reis diyorum ki soyke deve gibi boyu olup okuz gibi guclu olan at gibi kosan duvar gibi bir forvet olaraktan samarasi mi getirsek?

Çevrimdışı tangaz

Etoyu alirsak cok rahatlariz aslinda etonun onude de soyle gol vuruslari net, gelen 4toptan 3unu kaleye sokacak parasini kazanmis, az sampiyonluk hirsi olan yasi kemale ermis bir abimiz olsa tadindan yenmez, soyle romario gibin burunlanvura vura hattik yapacak birinden bahsediyorum. Gekas reis nerelerde bu sene? Saka maka gekas super kula finalinde olaydi muslerayi paket yapmisti.

Yok etoyu almayacaksak cenkin yedek kalinca agzini acamayacagi bir adam alinmali bence.

@tangaz reis diyorum ki soyke deve gibi boyu olup okuz gibi guclu olan at gibi kosan duvar gibi bir forvet olaraktan samarasi mi getirsek?

@mylife1903 üstad aslında samaras bu ligin dinamiklerine uygun bir arkadaş üstelik maaşıda düşüktür ffp.yi zorlamaz denenebilir 4 forvetten biri olaraktan. romario iş yapar mı hala bilmiyorum ama kızını bizim kız takımına alalım ben maçlara giderim  :icool:

Çevrimdışı SEBA

Avrupa Kupası maçında Filistin bayrağı açan Celtic'e Gazze'den yanıt

Adamlar yedikleri cezanın 2 katı kadar yardım parası da toplamış. Helal olsun  :claps:

Çevrimdışı brkntcnr

Eto'o yu bitirdiğimiz yazılıyor. Niasse ı alıp napcaz ki?

Çevrimdışı LuceGel

bencede direkt sol forvete koyarım olcayın yerine, hatta ileri üçlü niasse - ebubekir(etoo) - nasri arkalarında da talisca olsa bu dörtlüyle 100 gol atarız ligde her maç ezer geçeriz  lig tv.yi batırırız decoderler ellerinde patlar
:evillol: çok hunharca düşünce.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

2017 veya 2018 transfer sezonunda ozi 20 ye gitmiş talisca brezilya milli takımında dünya şampiyonası görecek..opsiyonu kullanırmısınız :evillol:
misal yani :D
Talisca' ya bağlı ama iyi performans gösteriyorsa kesinlikle kullanırım ya. Hatta belki 2 sene sonra 25 milyon € lar bu kulübe ufak para olarak gelir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Etonun önüne eto yu tarif etmişsin. :)

Çevrimdışı tangaz

:evillol: çok hunharca düşünce.

şansalın kızaran yanaklarını konuşurken titreyen dudaklarını ellerini görmek istiyorum.  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Eto'o yu bitirdiğimiz yazılıyor. Niasse ı alıp napcaz ki?

Hayvan gibi sey yapacaz

Çevrimdışı brkntcnr

Eto'o-Cenk-Ömer üçlüsü forvet için rahat rahat yeter bence. Kupada Ömer, Ligde ve Avrupada Eto'o-Cenk dönüşümlü bu sezonu götürür rahatlıkla.

Çevrimdışı Savaş

Bu arada oyun ile ne kadar paralellik gosterir bilemem ama Talisca 3 4 sene sonra oyunda 120 - 130 milyonu falan goruyor.

Belki biraz abartı ama potansiyeli cok yuksek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Gidecegi belli oldugunda Sosa'nin yeri dolar diye yazmistim ama biraz fazla iyimser olmak istemisim diye düsünüyorum. Iyice baktigimizda Sosa'nin bizim Hücum oyununda ne kadar önemli rol oynadigi ortaya cikiyor. Talisca farkli tip Oyuncu. Hücum Plani onun Özelliklerine göre degisecegi icin Takim bayagi bir Sallantiya girebilir. Ayni derecede etkili olurmuyuz bu alin(maya)acak Kanat ve Forvet'e bagli.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 11:34:40 GÖRKEM ]

Çevrimdışı brkntcnr

Hayvan gibi sey yapacaz
Valla transfer beklemekten obez olduk galiba onu da alalım bunu da alalım moduna girdik  :kop: :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Ayrica Adriano'nun yedegi olacak bir sol bek alinmali. Tosic'ten sol bek falan olmaz.

Bu Oyuncu Caner olmamali yalniz. Profilimize daha uygun Oyuncular var.

Çevrimdışı GÖRKEM

Hoca Atiba'nin yoklugunda Necip'i almayip daha ofansif bir Orta Saha kurgusu düsünebilir. Bunun icin Oguzhan, Tolgay ve Talisca fiziksel olarak cok iyi durumda olmali.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada Talisca Konya maçında 18 kişilik kadroda yer alacağı söyleniyor
bu güzel haber
son olarak Talisca hayırlı uğurlu olsun camiamıza.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ŞEnol Hoca Talisca gibi bir adamdan ortaya harika bir şey çıkartabilir, Ozan'dan ortaya çıkarttıklarını düşününce  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ayrica Adriano'nun yedegi olacak bir sol bek alinmali. Tosic'ten sol bek falan olmaz.

Bu Oyuncu Caner olmamali yalniz. Profilimize daha uygun Oyuncular var.

Yalniz bir kere'ye mahsus söyle de olabilir: Cekersin Beck'i sola Adriano'yu önünde oynatirsin. Lakin devamli önde oynayacak fizik durumda degil bu yastan sonra. Beck'ten de sol tarafta öne cok katki bekleyemezsin.

Çevrimdışı T.Yapici

Peki simdi nolcak? :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Etiketler: