2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350343 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Sayısal olarak kanada ihtiyacımız yok bence hatta sok bek alırsak rahat rahat götürürüz. Quaresmanın kesilmesi ise Aras ve Kerim' e bağlı. Quaresmayı kesecekse bu iki topçu kesecek çünkü. Bi stoper, bi santrafor ve sol bek transferleri bence yeterlidir. Ama maaşının bi kısmını falan ödetebilirsek Nasri de güzel iş olur. Bu durum gerçekleşirse kanatlardan birinin gönderilmesi gerekir.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caneri kiralama durumu gerçekleşirse Adriano sol kanat oynar yani asıl yerinde. Öyle olunca da Olcay ve Arastan birisi de sağ kanat oynar :)

Çevrimdışı 38life

Ben ondan çok emin değilim kardeşim.

Başakşehir 2-0 / 2-2
Konyaspor 4-0 / 1-2
Kasımpaşa 3-3 / 1-2
Akhisar 0-2 / 3-3

Geçen sezon, ligin, üç büyüklerin dışında kalan en iyi 4 takımıyla 8 maç yaptık, 15 puan kaybettik.

"Şanssızlık"

Çevrimdışı tangaz

görünen o ki lig bizimle f.saray arasında geçecek bülent yıldırım klasikleşen görevini yaptı maç başında karabükün penaltısı maçın gereğinden fazla uzatılması, fenerin hali vbvb derken ligde fenerin geçen seneki rolü bu sene cincona verilecek. süper kupada mete efendinin yaptıklarını da unutmayalım. mhk fetoşcu cinconu yarışta tutmak için ciddi derecede kararlı görünüyor...
çok büyük talihsizlikler (sakatlık vb gibi) yaşamazsak rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Caneri kiralama durumu gerçekleşirse Adriano sol kanat oynar yani asıl yerinde. Öyle olunca da Olcay ve Arastan birisi de sağ kanat oynar :)
Aynen Tosic de en iyi mevkisi sol stoperde oynar yeri geldiğinde. Caner transferiyle 3 mevkiye birden transfer yapmış gibi oluyorsun. Caner - Eto'o bir de iyi bi stopere ben fitim şahsen.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada bu gece derin futbolda Antalya başkanıyla röportaj yapmışlar o var bir de Eto'o yla konuşmuşlar ortalık karışabilir izlemenizi tavsiye ederim :D

Çevrimdışı mellfred

bu sene geçen yıl gomez'in de dediği gibi acımasız olmalıyız. Özellikle geçen yıl derbi galibiyetleri sayesinde "derbi kazanamama" stresinden kurtulduk. Şampiyonluğun verdiği özgüven dışında, neredeyse tarihimizde ilk defa kadro kalitesi olarak da renklilerin önündeyiz.
Umuyorum bu yıl geçen yıldan farklı olarak eze eze şampiyon olacağız. haftalar öncesinden şampiyon olacağız. Şenol hocaya bu konuda çok güveniyorum. Hele bir de tolga kesilirse tadından yenmeyecek bir lezzet sunacağız

Çevrimdışı brkntcnr

Aynen Tosic de en iyi mevkisi sol stoperde oynar yeri geldiğinde. Caner transferiyle 3 mevkiye birden transfer yapmış gibi oluyorsun. Caner - Eto'o bir de iyi bi stopere ben fitim şahsen.

Stoperde en çok istediğim adam da Sakho.

Çevrimdışı 38life

Sinan Engin'in 7 yaşındaki bir taraftar kadar futbol bilgisine sahip olmadığını düşünüyorum. Hatta düşünmüyorum bundan eminim.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyaz Tv'yi açmayın gece gece günah sahibi olursunuz uyarayım.

Çevrimdışı 38life

Stoperde en çok istediğim adam da Sakho.

Benim de. Ancak hiç gündemde değil.

Yoksa?  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Adriana Lima +1'e OK.

Çevrimdışı 38life

Veliyi gönderip 1.5 milyon euro'ya Gökhan İnler'i almak bence gayet iyi bir hamle olur.

Yazacaktım Gönder tuşuna basmadan önce "ulan bu Gökhan kaç yaşındaydı ya" diyip bir transfermarkt'a yazdım.  :lol:

Kalsın aga.

Çevrimdışı brkntcnr

Benim de. Ancak hiç gündemde değil.

Yoksa?  :evillol:
Bi ters köşe gelse çok iyi olur be :D

Çevrimdışı 38life

Caner Erkin Kalatasaraydaymış  :lol:

Kaynak: Beyaz Yalan Tv

Çevrimdışı atalay

@atalay abi daha önce Manoel' le ilgili birşey yazdın mı ben göremedim de, ne düşünüyorsun nasıl oyuncu?

⬇️⬇️⬇️

Manoel, Brezilyadan alınabilecek stoperler listemdeki isimlerden biri. Şu günün şartlarında onun da doğru profil olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

⬇️⬇️⬇️
Abi sanırım sana göre ilgilendiğimiz stoperlerin hiçbiri doğru profilde değil hatta hepsi farklı tipte stoperler o da ayrı bi konu. Sence ne tip bi stoper almalıyız hatta isim verebilir misin?

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 01:14:41 brkntcnr ]

Çevrimdışı canU

Bu sene ki sıkıntı, mhk'nin toptan değişmesi ve gene fanatik gslilerin doldurulması. Yusuf namoğlu, metin tokat, erol ersoy vs. Bir sene boyunca kırmızı görmemelerini sağlayan eski hakemler tekrardan mhkde dikkat! :akuma: :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Evet beyler şimdi Ali Fuat abimiz yazdı Başkan yarınki imza töreninden sonra Umut Günerle birlikte yurtdışına uçuyor. Samir Nasriyi başkan çok istiyormuş. Önce İngiltereye mı yoksa Portekize mi gidecek acaba.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 01:22:22 38life ]

Çevrimdışı atalay

Abi sanırım sana göre ilgilendiğimiz stoperlerin hiçbiri doğru profilde değil hatta hepsi farklı tipte stoperler o da ayrı bi konu. Sence ne tip bi stoper almalıyız hatta isim verebilir misin?

Geçmiş dönemin sıkıntıları bunlar. Doğru partner olmazsa kağıt üzerinde yanındakine "tik" koyamıyorsun. Ayrıca onlarca stoper önerdim, daha ne ismi vereyim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Veliyi gönderip 1.5 milyon euro'ya Gökhan İnler'i almak bence gayet iyi bir hamle olur.

Veli'ye kim yillik 1.5 Milyon€ verir?
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 01:25:19 GÖRKEM ]

Çevrimdışı 38life

Geçmiş dönemin sıkıntıları bunlar. Doğru partner olmazsa kağıt üzerinde yanındakine "tik" koyamıyorsun. Ayrıca onlarca stoper önerdim, daha ne ismi vereyim.

Manoel gelirse ve Rhodolfo ile oynarsa defansta ne gibi problemler yaşarız? Ve bu problemlere oyun içi çözüm üretebilir miyiz, nasıl?

| Manoel şuan cepte olan tek stoper adayıymış. Atla gel desek anında gelecek durumdaymış. |

Çevrimdışı 38life

Veli'ye kim yillik 1.5 Milyon€ verir?

1 sezon boyunca ilk 18' girememeyi istemiyorsa 300-400 bin euro daha az maaşa oynayabileceği bir takıma gider bence. Herkes Mustafa Pektemek kadar yüzsüz mü? Veliyi severim çok iyi bi insan. Çalışkan da bi insan. Futbolu unutacak böyle giderse. Bunu istemez.

Çevrimdışı R.Langdon

Milletin ideal kadrosuna bakıyorum  da genelde marceloyu tercih etmiş olduklarını görüyorum. Marcelo kafa toplarında iyi ama ayaklarının kötü olduğunu ve çok rahat adam kaçırdığını görüyorum. Ben kesinlikle ideal kadroda rhodolfo tercihi yaparım.

Çevrimdışı 38life

Milletin ideal kadrosuna bakıyorum  da genelde marceloyu tercih etmiş olduklarını görüyorum. Marcelo kafa toplarında iyi ama ayaklarının kötü olduğunu ve çok rahat adam kaçırdığını görüyorum. Ben kesinlikle ideal kadroda rhodolfo tercihi yaparım.

İdeal Kadroya Marcelo yazanla futbol konuşmak boşa geçmiş bir vakittir.

Çevrimdışı murat baltacı

Fio başkanı,Fikret Ormanın telefonunu bekliyor,Babacar hala boşta ancak 2.3 milyon euro yıllık kazancı var

saygılar
abdusta abi sence babacar mı aboubakar mı? babacarda sow sitili var hem kanat hem forvet oynayabilir gibi.
BeŞiKtAşK

Etiketler: