2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349544 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

"Transfer Şekli : Kiralama (Renting from)

Açıklamalar

Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

Açıklama bu şekilde :)

hmm tamamdır. bi an heyecanlandım  :)

Çevrimdışı bjk4ever

Koeman BMi'yi istemis Everton'a, hatta yer acmak icin 1 stoperi kiralik gondermisler. Adamlarin maddi durumu iyi ve vatandasi, muhtemelen oraya gider.
Onun disinda De Boer Santon'u oynatacagim demis. Caner 48 saat icinde kararini verecekmis. Ingiltere ve Ispanya'dan 3 teklif gelmis, ama Turkiye'ye donmemiz de mumkun olabilir demis menajeri. Caner-Omeruo ikilisi de olabilir sanki bizim icin. Tosic solbek icin agir kaliyor ama stoperde bence iyi, mantikli da olur Caner'in maasi ucuk olmayacaksa.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

katılıyorum çok süper adamdı acaba nasıl ki son durumu?
Nefes aliyormus abi

Çevrimdışı mylife1903

hemen inceledim biri sakat 5 stoperleri var biri de senin uzun oğlan ranocchia
Yok abi avarel olmaz artik ben onu alexisin yanina dusunuyordum, bize general lazim operasyoncu, ozel harekatci soyle deathstroke tarzi, tosicin az serti az hizlisi ve dogma buyume stoper olani

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Sonunda KAP gördük :evillol:

Talisca hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat baltacı

stoper konusu büyük sıkıntı omeruo gelse rodolfo saglam dönse bile tosiç marcelo tandeminden farklı olmayacak defansımız oraya kaliteli çabuk hamleli bi stoper lazımdı marcelo,rodolfo,tosiç aynı tarz ağır hamlesiz kolay eksilen rakipten uzak stoperler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Yahu dereyi gormeden pacayi sivamayin hele bir ucak insin hele bir adam havaalanindan sag salim ciksin, trafik kazasi falan yapmadan bir tesislere varsin, imzayi bir atsin

Çevrimdışı Tolga

Stoper için ismi geçen oyuncularla anlaşma sağlanamıyor gibi.

Omeruo ile kiralık olarak anlaşıldığını biliyoruz. Eğer iyi bir stoper alınamazsa Caner ve Omerou kiralık gelir ve arka tarafa başka transfer yapılmayabilir.

Yani böyle bir ihtimal de var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu dereyi gormeden pacayi sivamayin hele bir ucak insin hele bir adam havaalanindan sag salim ciksin, trafik kazasi falan yapmadan bir tesislere varsin, imzayi bir atsin
Maça çıkana kadar bizim oyuncumuz değil

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Forvete mbokani olmazsa eto gelir insallah, abubakar hem pahali hemde soru isareti benim gozumde :money:
Yasakli linkte ara sira ne alaka dedigim isimler dolasiyo ornegin simdi nantesli bir forvet yazmislar 36 mac 5 gol atmis  :alala:
Besiktask!

Çevrimdışı MrtBlgc

Talisca tamam şimdi sıra forvet transferinde. Asamoah Gyan diye haberler çıkmış, şahsen ben sıcak bakmıyorum. Eto'o olursa mükemmel olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Şimdi soru şu

Talisca ilk 11 de oynarken Kimi kesecek?
form tutmuş Tolgaymı?Çıkıştaki Olcaymı?

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Maça çıkana kadar bizim oyuncumuz değil
Sen de hepten saglamci ciktin ustad

Şimdi soru şu

Talisca ilk 11 de oynarken Kimi kesecek?
form tutmuş Tolgaymı?Çıkıştaki Olcaymı?

Saygılar
tolgay ile rotasyona girerler. olcay ile mevkisi farklı. aynı olsa da olcay kesilmez :D ki kesilmesin zaten.

Çevrimdışı sozkul

Bedelsiz atinci mi kiralasak?

Altyapıdan futbolcu sıkıntısınıda çözeriz, 1 milyon verip kiralasınlar.

Çevrimdışı TURKahvesi

KAP geldiğini görünce ben...

Çevrimdışı Orhan

Arkadaşın kafası güzelmiş :)) Beşiktaş'ın 30 milyonu olsa Nasri'yle ne işi olur :D
o paraya Pompa alınır. :D

Çevrimdışı sozkul

Ben geldiginden beri cok sicak bakmiyorum marceloya cok bombaci bence. Maci dogru duzgun 90dakika izleyemedim yirtti oyuzden ozetlerde gordum ama bombasini.
Neyse onumuzde 50ye yakin mac var soyle bir bakariz marceloya ama her an avatar olabilir o potansiyel var onda

Marcelo bomba, teke tek de ceza shası çizgisinde önündeki topa ne yapacağını bilemedi,  diğer takımlar bunları yakalarsa affetmez. Tosiç iyiydi ama insanı korkutuyor, her an kart görebilir miş gibi bir korku yaratıyor topa giriş şekli.
Atibayı klonlamak imkanı olsa bir tanede stopere koyardım.

Çevrimdışı 38life

Anlaşma kapı da gelse keşke. 2 yıllığına kiralandığı kesinleşse. İçim rahat etse.

Çevrimdışı Yalçın

Ben de ilk defa izleyecegim:

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu trollmüdür doğrumudur ?

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Besiktask!

trolun krali :biggrinking:
ingilizce soruya fransızca cevap veriyor :D

adının yılmaz oldugunu da çözmuş reyiz

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Babacar in uscita: Corvino non farà sconti a nessuno

Fio başkanı,Fikret Ormanın telefonunu bekliyor,Babacar hala boşta ancak 2.3 milyon euro yıllık kazancı var

saygılar

Etiketler: