2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346321 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Emre Mor deli etti savunmayi, hakikaten deli asama kaydetmis keske alabilseydik ya
Emre Mor ve Hakan Çalhanoğlu. Başkanın zamanında almayı çok isteyip, alamadığına da çok üzüldüğü iki transfer. Aaaah ahh :bandit: :bandit:

Çevrimdışı atalay

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Talisca, başta Sosa olmak üzere eldeki orta saha oyuncularının muadili değil. Sosa gibi aksiyon bölgelerine direkt oynayan yada oyun hızını arttıran değil; hızı ile oyun geçişlerini sağlayan, dribbling üzerinden oynayan bir oyuncu. Yüksek tempolu oyunda dinamizmi ile katkı sağlar.

Oyuncunun net bir pozisyonu yok. Fakat şut özelliği, kilit pas becerisi ve skora yakın kimliği ile santrafor arkası pozisyonunda oynaması kağıt üzerinde daha makul duruyor. Fakat servis yapan ve oyun hazırlayan bir oyuncu profilinde değil. Duran top becerisi fena değil. Fiziksel avantajlarını oyun içinde daha verimli kullanabilir ise orta sahada her bölgede benzer katkıyı sağlayabilir. Topla vedalaşma sürelerini kısa tutup, taktiksel disiplinini arttırması gerekecek. Ön bölgede yapılacak transfere göre kendine pozisyon yaratacaktır.
+Oyuncunun top saklama ve pas istasyonu olma gibi meziyetleri var. Fakat daha çok açık alanları kullanmayı seviyor. Ozzy gibi geriden mesafe katetmesi lazım. Tolgay'ın da sıkıntısı bu. Sırtı dönük oyunda yetersiz ve sınırlı bir alanın oyuncusu. Talisca'nın artısı; kutuya daha çok girmesi skora yakın olması, aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını doğru kullanması. Diğerlerine göre eksisi şut üzerinden çok fazla oynaması. Bazen en doğru pası ve opsiyonu ıskalıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emre Mor deli etti savunmayi, hakikaten deli asama kaydetmis keske alabilseydik ya
Gelişimi icin doğru Ulke ve doğru takimi tercih etti

Turkiye de de sadece bizde olurdu bu cocuk

Neyse milli takimimiz icin onemli oyuncu Turk Messi diye anilsa Avrupa da bu bile bizim icin gurur kaynagi olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Eto'o ve Aboubakar'ın (veya başka bir forvetin) birlikte gelme ihtimali çokça gündeme gelmeye başladı. Sürpriz bir şekilde 4-2-2-2'ye dönersek ne olur, ona bir bakalım:

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi biz 0 € bütçeyle Gökhan Gönül+Fabri
3m € bütçeyle Adriano+Utku yu mu transfer ettik.
Haa arada Marcelonun bonservisi+Oğuzhan Aydoğan vardı.
Şimde bütçe aşağı yukarı 10m€ bakalım Talisca+neler olacak. :tabe:
Transferler geç kaldı ama olsun şuan lideriz ve konya maçından sonra milli maç arası var :halay:

Çevrimdışı 38life

Tolga Ciğerciyi neden biz almadık?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yıllık 2M€ verecek kadar saf olmadığımızdandır :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı artena_condari

Necip varken ne yapacaksın ki Tolga Ciğerci'yi?

Çevrimdışı Orhan_

Transferler geç kaldı ama olsun şuan lideriz ve konya maçından sonra milli maç arası var

Bu bizim için önemli. Zamanlama güzel :D.

Çevrimdışı tuncaboylu

DANTE , Nice ye transfer olmuş

Bu adam neden hic dusunulmedi yahu Niceye giden adam buraya her turlu gelirdi :alala:

Alman vatandaşı olacağım, o yüzden 1 sene daha Almanya'da kalacağım diye açıklama yapmıştı.

Hayret br şey.

Çevrimdışı brkntcnr

Eto'o ve Aboubakar'ın (veya başka bir forvetin) birlikte gelme ihtimali çokça gündeme gelmeye başladı. Sürpriz bir şekilde 4-2-2-2'ye dönersek ne olur, ona bir bakalım:

Bunun yerine şu daha iyi olur bence :
Fabri
Gökhan - Marcelo - ? - Adriano
Atiba    -   Ozzy
Quaresma - Talisca - Olcay
?

Tolga - Beck - Sol bek? - Tosic - Rhodolfo - Necip - Tolgay - Kerim - Aras - Cenk bu 10 oyuncu da as kadroyu zorlarlar, sakatlık kaza bela olursa forma bulurlar yeri gelince idare edebilirler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Yıllık 2M€ verecek kadar saf olmadığımızdandır :evillol:

Bizim başkan alcak olsa 1'e ikna ederdi.

Çevrimdışı Ersoy

Talisca gibi müthiş bir transfere hala inanmıyorum gerçekten büyük başarı. Darısı diğer transferlere.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Ligdeki takımların kalitesinin düşmesi bizim lehimize değil aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Çünkü ligde sağlam takımlar olsa biz o sağlam takımları da yeneriz fakat gs ve fb çok zorlanır. Ancak ligdeki takımların %90ı çok kötü takım oldugunda biz de yeniyoruz fb ve gs de yeniyor. İş derbilere ve Başakşehir-Konya-Akhisar maçlarına + şans ve şanssızlığın kazandırdığı maçlara kalıyor.

Keşke ligimizdeki takımların kalitesi artsa. Açık ara şampiyon oluruz ozaman.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 00:13:06 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca Adriano gibi şutu iyi oyuncuların gelmesi ile uzaktan şut çekmeyen takım olmaktan kurtulup uzaktan şutlarla gol bulan tehlikeli takım seviyesine çıktık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Bu kadro fantezi ligi için bile ultra fantezi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ligdeki takımların kalitesinin düşmesi bizim lehimize değil aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Çünkü ligde sağlam takımlar olsa biz o sağlam takımları da yeneriz fakat gs ve fb çok zorlanır. Ancak ligdeki takımların %90ı çok kötü takım oldugunda biz de yeniyoruz fb ve gs'de yeniyor. İş derbilere ve Başakşehir-Konya-Akhisar maçlarına + şans ve şanssızlığın kazandırdığı maçlara kalıyor.

Ayyyynen katılıyorum. Çok sinir bozucu bi durum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Ligdeki takımların kalitesinin düşmesi bizim lehimize değil aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Çünkü ligde sağlam takımlar olsa biz o sağlam takımları da yeneriz fakat gs ve fb çok zorlanır. Ancak ligdeki takımların %90ı çok kötü takım oldugunda biz de yeniyoruz fb ve gs de yeniyor. İş derbilere ve Başakşehir-Konya-Akhisar maçlarına + şans ve şanssızlığın kazandırdığı maçlara kalıyor.

GS ve FB'nin kalitesi de çok kötü, Galatasaray şu oyunla geçen seneki puanı bile toplayamaz.

Çevrimdışı Çağatay

GS ve FB'nin kalitesi de çok kötü, Galatasaray şu oyunla geçen seneki puanı bile toplayamaz.

Gecen senekinden fazla toplayabilirler
Lakin degismez
Bu seferde 20 puan fark atariz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

1.ci haftayı lider kapattık : :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Ligdeki takımların kalitesinin düşmesi bizim lehimize değil aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Çünkü ligde sağlam takımlar olsa biz o sağlam takımları da yeneriz fakat gs ve fb çok zorlanır. Ancak ligdeki takımların %90ı çok kötü takım oldugunda biz de yeniyoruz fb ve gs'de yeniyor. İş derbilere ve Başakşehir-Konya-Akhisar maçlarına + şans ve şanssızlığın kazandırdığı maçlara kalıyor.

Ben ondan çok emin değilim kardeşim.

Başakşehir 2-0 / 2-2
Konyaspor 4-0 / 1-2
Kasımpaşa 3-3 / 1-2
Akhisar 0-2 / 3-3

Geçen sezon, ligin, üç büyüklerin dışında kalan en iyi 4 takımıyla 8 maç yaptık, 15 puan kaybettik.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Anıl

Bunun yerine şu daha iyi olur bence :
Fabri
Gökhan - Marcelo - ? - Adriano
Atiba    -   Ozzy
Quaresma - Talisca - Olcay
?

Tolga - Beck - Sol bek? - Tosic - Rhodolfo - Necip - Tolgay - Kerim - Aras - Cenk bu 10 oyuncu da as kadroyu zorlarlar, sakatlık kaza bela olursa forma bulurlar yeri gelince idare edebilirler.

Quaresma bence bu kadronun ideal 11'inde olamaz artık. Talisca-Oğuzhan-Tolgay-Olcay-Aras bu oyuncular hep dikine ve hızlı oynayan oyuncular. Quaresma oyunumuzu çok yavaşlatıyo ve diğer oyuncuları da etkiliyo bu durum çokça.

Benim ideal 11'im;

Fabri-Gökhan-Marcelo-Tosic-Adriano-Atiba-Oğuzhan-Talisca-Olcay-Aras-Eto'o. Henüz stoper veya kanat gelmediği için mevcut kadrodan 11 yazdım :)

Çevrimdışı Librarius

GS'nin galibiyetine hakem etki etti belki ama iyi bir kalecinin ne kadar onemli oldugunu Muslera yine yeniden bize gosterdi.

Besiktas gibi bir takimin kalecisi Tolga olmamali ama heyhat yonetim ve hoca Tolga hayrani.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma bence bu kadronun ideal 11'inde olamaz artık. Talisca-Oğuzhan-Tolgay-Olcay-Aras bu oyuncular hep dikine ve hızlı oynayan oyuncular. Quaresma oyunumuzu çok yavaşlatıyo ve diğer oyuncuları da etkiliyo bu durum çokça.

Benim ideal 11'im;

Fabri-Gökhan-Marcelo-Tosic-Adriano-Atiba-Oğuzhan-Talisca-Olcay-Aras-Eto'o. Henüz stoper veya kanat gelmediği için mevcut kadrodan 11 yazdım :)

Sayısal olarak kanada ihtiyacımız yok bence hatta sok bek alırsak rahat rahat götürürüz. Quaresmanın kesilmesi ise Aras ve Kerim' e bağlı. Quaresmayı kesecekse bu iki topçu kesecek çünkü. Bi stoper, bi santrafor ve sol bek transferleri bence yeterlidir. Ama maaşının bi kısmını falan ödetebilirsek Nasri de güzel iş olur. Bu durum gerçekleşirse kanatlardan birinin gönderilmesi gerekir.

Çevrimdışı brkntcnr

@atalay abi daha önce Manoel' le ilgili birşey yazdın mı ben göremedim de, ne düşünüyorsun nasıl oyuncu?

Etiketler: