2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346777 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Olcay bugün kötüydü. Golde iyi vurdu.

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay bugünün nadir iyi isimlerinden. Oyun anlayışına uygun daha iyi bir isim eklenecek ise 'ok'

Yazdım.

Ilk yarim saatte 7 kez top kayibina ugrayan, kendi sahamizdan ataga cikmaya calistigimizda bos adama pas veremeyen, iceriye kat etmek istediginde 5 metre onundeki rakip oyuncuya pas veren adam bence iyi degildir. Ilk yarida gol disinda (ki, bu da kaleci hatasi) yaptigi tek olumlu hareket press ile rakip ceza sahasi disinda top kapip sag kanattaki Quaresma'ya aktarmasi ve soldan Cenk'e defans arkasina pas cikarmasi.

Olcay'in yerine oyun anlayisimiza uygun bir oyuncu en az Sosa'nin yerine alinacak oyuncu kadar sart. Bu seviyede bir rakibe karsi bile bukadar hata yapilmamali.

Çevrimiçi Necmi

Ulke olarak aslinda cok irkli oldugumuz oluyor bu guzellik. Mesela cin disinda butun asya boyle. Oturuyorsun adamla adam yahudi zaten rusca konusuyorsun yahut cekik gozlu ceki can gibin bir tip hop adam kirgiz hosgoru icinde yasiyor herkes.
Senin anlattigin abi sovyetler birligi teorisidir halklarin kardesligi. Benim hanim anlatir hepsine afrikadan kubadan falan mektup arkadaslari veriyorlarmis iste bakin bu halklar bizim kardeslerimiz, onlar eziliyor biz onlarin yanindayiz, mektup yazin hesabi. Fikir guzel ama yazin ulan gerzek ben sana yaz demedimmi yazacaksin gibi fasizm baslayinca sovyetler birligi bile dagilir tabi
Ben omru hayatimda turk irkci gormedim, irkci derken ten renginden bahsediyorum asma genis acidan bakinca bir cok soylemimiz de @Necmi abinin dedigi gibi irkcidir.
ben sana bir tane söyleyeyim Emre Belezoğlu ırkçılıktanda ceza aldı
@mylife1903

Çevrimdışı EMİR EMRE

@mylife1903

onun ırkı belli değil yine de ırkçı sayılıyo mu @Necmi abi :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

@mylife1903

millet olarak utanmamız gereken bir şahıs... üstelik hem ingiltere'de hem türkiye'de aynı haltı yedi..

Allah'ın işine bak ki ingiltere'de ırkçılık yaptığı adamla yan yana oynamak "zorunda kaldı" 2 sene ... suratına tükürülesi...

Çevrimdışı atalay

Talisca, başta Sosa olmak üzere eldeki orta saha oyuncularının muadili değil. Sosa gibi aksiyon bölgelerine direkt oynayan yada oyun hızını arttıran değil; hızı ile oyun geçişlerini sağlayan, dribbling üzerinden oynayan bir oyuncu. Yüksek tempolu oyunda dinamizmi ile katkı sağlar.

Oyuncunun net bir pozisyonu yok. Fakat şut özelliği, kilit pas becerisi ve skora yakın kimliği ile santrafor arkası pozisyonunda oynaması kağıt üzerinde daha makul duruyor. Fakat servis yapan ve oyun hazırlayan bir oyuncu profilinde değil. Duran top becerisi fena değil. Fiziksel avantajlarını oyun içinde daha verimli kullanabilir ise orta sahada her bölgede benzer katkıyı sağlayabilir. Topla vedalaşma sürelerini kısa tutup, taktiksel disiplinini arttırması gerekecek. Ön bölgede yapılacak transfere göre kendine pozisyon yaratacaktır.

+Oyuncunun top saklama ve pas istasyonu olma gibi meziyetleri var. Fakat daha çok açık alanları kullanmayı seviyor. Ozzy gibi geriden mesafe katetmesi lazım. Tolgay'ın da sıkıntısı bu. Sırtı dönük oyunda yetersiz ve sınırlı bir alanın oyuncusu. Talisca'nın artısı; kutuya daha çok girmesi skora yakın olması, aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını doğru kullanması. Diğerlerine göre eksisi şut üzerinden çok fazla oynaması. Bazen en doğru pası ve opsiyonu ıskalıyor.   

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sinan enginin bahsettiği italyadan oyuncu kim.. Soyadı vicli falan.. Umut güner olmasa sinan engini sallamamda.. Adam kankası.. Kesin söylüyodur sinana :)))

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan Engin ile transfer duyumları başlamış. Jovetic diyorlar.  :D

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın net bir pozisyonu yok. Boşuna numaralandırmayın. Kurgu ve diğer isimlerin profiline göre kendine yer açar.
Talisca + Kanat Forvet düşünülüyor ise 4-3-3 formasyonuna geçiş yaparız.

Oğuzhan ve Atiba'nın oyun mesafeleri belli. Gelecek oyuncu ya oyun kimliğine rağmen Sosa rolü alacak yada küçük bi' formasyon değişikliği olacak.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 13:47:00 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan enginin bahsettiği italyadan oyuncu kim.. Soyadı vicli falan.. Umut güner olmasa sinan engini sallamamda.. Adam kankası.. Kesin söylüyodur sinana :)))

Jovetic  :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Jovetic gündemde değilse bile olmalı sol forvet için. 4-3-3'e dönelim artık.  :)

Çevrimdışı worns

Mandzukic'tir o. Pek olası bir transfer değil ama Jovetic'le ilgilenmemizden daha akla yatkın. :)

Çevrimdışı SEBA

İtalyada büyük bir kulüpten isminin sonunda VİÇ olan bir oyuncu transfer edilmesinin planladığını söyledi. Beyaz futbol kaldığı yerden devam  Lets Go  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Mandzukic'tir o. Pek olası bir transfer değil ama Jovetic'le ilgilenmemizden daha akla yatkın. :)
Hücumun her bölgesinde oynuyor dedi. City'den kiralasak fena olmaz

Çevrimdışı ekrembaser

Hoca aldık diyo taliscayı👍

Çevrimdışı 38life

Adriano'nun sol uyluk kemiğinde 1. derecede zorlanma tespit edildi. (AA)

@atalay  ne zaman atlatır?

Çevrimiçi Kapkarakartal

@alifuatduatepe 4 dk.4 dakika önce
Adriano sol uyluk 1. derece zorlanma tesbit edildi

Çevrimiçi Samet Demir

Sonu vic olunca jovetic nasıl oluyor?

Interli brozovic olmasını isterim ben

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Hoca aldık diyo taliscayı👍

Talisca, üstte arkadaşlardan birinin yazdığı gibi bende de Rivaldo havası bıraktı. Sosa tipi bir adam değil ama iyi bir serbest ikinci forvet olabilir. Ati-Ozi ikilisinin önünde güçlü ve pas alışverişi olan bir santraforla iş yapabilir. Potansiyelli oyuncu. Kendini geliştirmek için çok uygun bir ortam ve teknik ekibin yanına geliyor. Sözleşme süresinin iki yıllık olması da üzerine plan kurmak açısından olumlu. Ben baya seviniyorum bu transfere. İsmi ilk geçtiği sıralar alamayız diyordum.

Çevrimdışı atalay

Yine bombalı saldırı olmuş. Başımız sağ olsun. Artık buna alışmak ve böyle yaşamak utanç verici.   

Çevrimiçi Samet Ç

Sonu vic olunca jovetic nasıl oluyor?

Interli brozovic olmasını isterim ben

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Forvet oynayabiliyor dedi ayrıca sonu vic ile bitiyor demedi ic ile bitiyor dedi. Brozovic'in uzaktan yakından alakası yok zaten alamazsın da.

Çevrimdışı 38life

Adriano Konya maçında muhtemelen oynamayacak. Milli aradan sonra başlar. Konya maçında zaten puan kaybı ihtimali yüksekti daha da yükseldi.

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano 1 hafta yok.

Çevrimdışı Tolga

Adriano 1 hafta yokmuş iyi yine de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: