2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349924 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şl kuralarını burda mı tartışılacak yoksa konu açılacak mı burda olacaksa hayalimdeki grubu yazayım heyecan olsun  :evillol:
Çarşamba gecesi Ş.Ligi torbaları belli olacak ondan sonra başlığı açarız @AllstarUmut
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hamahakki

Talisca'nın uçağı Hayrabolu üzerinde.15 dakikaya İstanbul'da

Çevrimdışı mylife1903

bence de. hiç mantıklı değil üstelik benfica gibi satıyorum dediği anda anında 385 tane alacaklı bulan bir takımdan alıyoruz. bi çapanoğlu var ama çözemedim. acaba herif bir suça karıştı benficada aşiretler var çizecekler çocuğu avrupada kalırsa ama bir ortadoğuya gitsin kendini 2 sene unuttursun ortalık sakinleyince dönsün işi gibime geliyor
O da olabilir abi, benfika in baskaninin kizina mi sulandi, kartel islerinde mi var bunun bir yamugu bence. Ulan bir akillimbiz miyiz, satisa cikarsa kuyruk olur, bugun 20ye okutur ayrica bugunku 20 iki sene sonraki 25ten iyidir ya bu eleman sakatlanirsa, ya ayagi kirilirsa var bi bit yenigi sonra cikar kokusu

Çevrimdışı Zafer55

Evet eğer pay alma hakkımız varsa satsalar bile sıkıntı olmaz 2 milyona kiraladığın adamı 50 milyona satıyorlar atıyorum %20 pay alıyorsun 10 milyonu senin. Ama eğer pay alamıyorsak sıkıntılı bi durum. Benfica al kardeşim 2 milyonunu ben bu adamı ilk sene sonunda satıyorum diyebiliyorsa her an gidecekmiş gibi hazırlıklı olması lazım kulübün.
Benim hiç maddi bir beklentim veya endişem yok bu ttansferde.Takıma katkı versin de isterlerse 100 e satıp kuruş vermesinler.Benim endişem kadro planlamasıyla ilgili; atıyorum  seneye transferin kapanmasına 1 gün kala al 2 ni ben sattım derlerse neye yarar o 2 m€

Not: 30-40 m€ larla adı birlikte anılan bir oyuncunun 2 m€ ya  2 yıl kiralanmasına çook memnunum sadece merak ettiğim detaylar var.
(Hep gomezden ötürü  :)  )

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

bu serdar sarıdağ "sessizliğim bişey bilmediğimden değil 2 sözleşme kasada, talisca hariç" gibi bişiler yazmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı oblomov

Rakip takımların maçlarını bu başlıkta konuşuyoruz...

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-avrupa-ligleri-transfer-sezonu/

Opsss mesaj alınmıştır. Teşekkürler nazikçe uyardığınız için.
ASAP

Çevrimdışı Kalyoncu

bu serdar sarıdağ "sessizliğim bişey bilmediğimden değil 2 sözleşme kasada, talisca hariç" gibi bişiler yazmış
Abi bu sene ne dediyse oldu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın laflarından ve kendine güveninden belli zaten.

Bu isimler de Omeruo ve Gyan diye tahmin ediyorum.

Başkan Gyan'a güvenip Porto'ya Aboubakar için rest çekiyor, Indi'ye 10 milyon fiyat çekince de çok da fifi diyor.

Bence Gyan olacağına Eto'o olsun, Antalya'ya 400- 500 bir şeyler atıp halletsinler.

Çevrimdışı 38life

Yav 2 sözleşme kasada demekte ne var. Beşiktaş zaten minimum 2 futbolcu almayacak mı? Aldığında sözleşmeleri kasada olan adamlar bunlardı diyecek olup bitecek işte.

Hem belki boş sözleşme kağıdıdır kasadakiler  :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı tangaz

Yav 2 sözleşme kasada demekte ne var. Beşiktaş zaten minimum 2 futbolcu almayacak mı? Aldığında sözleşmeleri kasada olan adamlar bunlardı diyecek olup bitecek işte.

Hem belki boş sözleşme kağıdıdır kasadakiler  :lol:

bu sene fena değil şimdiye dek, mesela küçük oğuzhanı ilk o açıkladı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben ortaya bombayı bırakayımda  :icool:

http://twitter.com/ErdenerKaratas/status/767804268132896768?lang=tr

Abi , yapmayın lütfen. Artık ne görsek inanacak hale geldik . Oynamayın şu camianın duyguları ile .

Nasri'yi isteriz tabi ki, herşeyden önce ismi yeter renklilere ⚫️⚪️

Çevrimdışı 38life

Başkanın laflarından ve kendine güveninden belli zaten.

Bu isimler de Omeruo ve Gyan diye tahmin ediyorum.

Başkan Gyan'a güvenip Porto'ya Aboubakar için rest çekiyor, Indi'ye 10 milyon fiyat çekince de çok da fifi diyor.

Bence Gyan olacağına Eto'o olsun, Antalya'ya 400- 500 bir şeyler atıp halletsinler.

Gyan mevzusuna inanıyor musun gerçekten? Menejeri habire çıkıp açıklama yapıyor Beşiktaşa pazarlamaya çalışıyor. Daha önce de yaptı. Ayrıca Omeruo'yu Ne Şenol hoca 1.ci stoper olarak kabul eder ne taraftar ne de yönetim 1.ci stoper olarak düşünüp alır.

Çevrimdışı AmaralGürses

işten çıktım geldim abiler yanınıza var mı bir gelişme? talisca tamam olmuş güzeeeel... duyum var mı duyum?? :money:

Çevrimdışı brkntcnr

Jovetic için City' le görüşeceğimiz söyleniyor sosyal medyada. Oyuncu İnter' den ayrılmak istiyormuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Jovetic için City' le görüşeceğimiz söyleniyor sosyal medyada. Oyuncu İnter' den ayrılmak istiyormuş.
Joveticin son durumu ne bilmiorum

Ben kendi adima isterim gelmesini iyi oyuncudur dususteyse de burada kendisini bulur oda Gomez gibi..

Cunku form gecici klas kalıcıdır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Taliscayıda ilk yazan oydu.
Bu sene serdar sarıdağ dan geliyor haberler geçen senede fatih doğan çok aktifti :bandit:

Çevrimdışı 38life

Eğer Gerçekten de 2 transfer bitti ve açıklanmayı bekliyor ise bunlar forvet ve stoperdir diye düşünüyorum. 3.cü bir transfer zaten %100 şart olan birşey değil. Transferin son gününe kadar pazarlık yapılıp beklenebilir Nasri vs. gibi futbolcular için.

Çevrimdışı brkntcnr

Joveticin son durumu ne bilmiorum

Ben kendi adima isterim gelmesini iyi oyuncudur dususteyse de burada kendisini bulur oda Gomez gibi..

Cunku form gecici klas kalıcıdır
Büyük ihtimal Eto'o da gelecek zaten. Kiralık Aboubakar falan gelmiyorsa Jovetic gelsin.

Çevrimdışı onurturan

Anderson Souza Conceição Talisca hayırlı uğurlu olsun..
Diğer transferleri de 4 gözle bekliyoruz ..
İnşallah tez zamanda gelirler..

Çevrimdışı OrhanAker

Gökhan inler için hocanın kararı bekleniyormuş kiralık maaşının 1.8 i bizden..futbolarena.
Veli giderse gelsin :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Orta sahayı çok güzel bir şekilde hallettik. Transfer için yönetime teşekkür ediyorum. Çok büyük iş başardılar. Şimdi yapılması gereken en az 2 transfer daha var. İlk 11 e bir santrafor ve bir de stoper. Sol bek alınırsa ikinci stopere gerek kalmaz Tosic orada iş görür ama sol bek almayacaksak bir de yedek stopere ihtiyaç var. Bir de olsa da olur olmasa da bir kanat, ve ikinci bir veteran santrafor(Eto'o) gelebilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Talisca an itibari ile Istanbul da Hayirli olsun :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: