2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349182 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

1 sene sonrami gider 2 sene sonrami gider belli olmaz ama bizde kalmiyacagini 25 milyonluk opsiyondan zaten anliyoruz

orası belli olmaz belki adamlar 12-15 arasına satarlar bize o günkü koşullara bakar bu işler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Keşke 4 seneliğine 4 milyona kiralasaydık

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

yalnız benim hala aklım ermiyor bu talisca transferine, geçen sene hiç izlemedim ama 2 sene önce izlediğim benfica maçlarında "ulan adamlar gene harika birini bulmuşlar" deyip duruyordum. bize bu adamı neden böle beleşe kiraladılar anlayabilmiş değilim  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

yalnız benim hala aklım ermiyor bu talisca transferine, geçen sene hiç izlemedim ama 2 sene önce izlediğim benfica maçlarında "ulan adamlar gene harika birini bulmuşlar" deyip duruyordum. bize bu adamı neden böle beleşe kiraladılar anlayabilmiş değilim  :alala:
Cikar bi arizasi abi, temkinli olmak lazim

Çevrimdışı tangaz

:lol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi at eti karamsarlığamı sevk ediyor insanları? Şurda iki dakika mutlu olduk ikidir söylüyon içimize kurt düşürme :) bence kadroda yer açamadıkları için kiralama yoluna gittiler beklenti olmasa niye 25 milyon € opsiyon koysun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bence de. hiç mantıklı değil üstelik benfica gibi satıyorum dediği anda anında 385 tane alacaklı bulan bir takımdan alıyoruz. bi çapanoğlu var ama çözemedim. acaba herif bir suça karıştı benficada aşiretler var çizecekler çocuğu avrupada kalırsa ama bir ortadoğuya gitsin kendini 2 sene unuttursun ortalık sakinleyince dönsün işi gibime geliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

doldurup dolduramadığımızı ilk senenin sonunda görücez biraz erken olmuş bu abi. Ayrıca 2 senelik falan hesaplamayalım ilk senenin sonunda gider. Gomez'e de neler söylendi yok 2 yıllık alındı, yok alıcak takım illa bizden izin almalı, yarısı bize gelecek edecek. Tık yok.

Haklısın, oyun anlamında göreceğiz. Ama mevkii anlamında doldurduk.

2 senelik kiraladıysak, ilk sene sonunda gideemz. Yani gider de, anca biz gönderirsek gider.

Çevrimdışı legendmaster

katılıyorum geçen sene doğru düzgün forma vermemişler zaten

Çevrimdışı Bishamon

Uçağını bulan oldu mu takip edelim

Çevrimdışı cursedofdragon

o saatten sonra genç olmaz ki abi :D  :evillol:

Benficanın işine yaramaz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni teknik direktörleri 4-4-2 oynatmaktymış, o sistemde yeri yokmuş.

Ayrıca Demba, Gomez ve Sosa gibi oyuncuları yeniden parlatmamız da işe yaradı bence. Adın eğer oyuncuları iyi noktalara taşıyan kulüp olarak tanınırsa, bu tarz anlaşmaları ileride de görürüz.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 20:56:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

o saatten sonra genç olmaz ki abi :D  :evillol:

Benficanın işine yaramaz :D

çocuk daha 22 yaşında 4 sene sonra hala genç en verimli en güçlü çağında olacak 4 sene pişsin bizde, sonra 1 sene benfica ile ŞLde yarı final yapsın 60a okutsunlar bize de yetiştirme bedeli ödesinler :evillol:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

orası belli olmaz belki adamlar 12-15 arasına satarlar bize o günkü koşullara bakar bu işler...
2 sene sonra Mali kisitlamar kalksa, borclar azalsa bile bizim baskan o parayi bir futbolcuya hayatta vermez :money:
25 milyonluk opsiyonu bosuna koymuyor adamlar, talisca bizde parlarsa o parayi isterler. eger fazla verim alamazsak zaten biz almak istemeyiz
Besiktask!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bence de. hiç mantıklı değil üstelik benfica gibi satıyorum dediği anda anında 385 tane alacaklı bulan bir takımdan alıyoruz. bi çapanoğlu var ama çözemedim. acaba herif bir suça karıştı benficada aşiretler var çizecekler çocuğu avrupada kalırsa ama bir ortadoğuya gitsin kendini 2 sene unuttursun ortalık sakinleyince dönsün işi gibime geliyor

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

arkdaş transfer yapmıyoruz diye eleştiriyorsunuz transfer yapıyoruz hemde ses getirecek bir transfer yapıyoruz.

Hem kendinizin psikoloji bozuk :D herşeyi olumsuz düşünüyorsunuz bizimde psikolojimizi bozuyorsunuz.

Gomez bitikti aldık 30 yaşında gol kralı yaptık almanya milli takımına kazandırdık.

Oğuzhan'ı arsenal alt yapısından aldık yetiştirdik birçok klübün istediği oyuncu oldu.

Benficada bunları görmüştür görmediyse bile biz kendimiz söylemişizdir.

Merak etmeyin benfica sizin gibi düşünmüş olsa 25 milyon € satın alma opsiyonu koydurmazdı :)

2 sene sonra Mali kisitlamar kalksa, borclar azalsa bile bizim baskan o parayi bir futbolcuya hayatta vermez :money:
25 milyonluk opsiyonu bosuna koymuyor adamlar, talisca bizde parlarsa o parayi isterler. eger fazla verim alamazsak zaten biz almak istemeyiz

2 sene oynattın oyuncuya 50 milyon € isteyen çıktı.

25 milyon €'ya benficadan al 50 milyon € sat 25 milyon € kar :)

akıl akıldan üstündür :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

2 sene oynattın oyuncuya 50 milyon € isteyen çıktı.

25 milyon €'ya benficadan al 50 milyon € sat 25 milyon € kar :)

akıl akıldan üstündür :)
50 milyonmu? kendimizi kandirmayalim arkadaslar, bu transfer 2 yilligina yapildi. Yani para kazanmak icin yapilan bir transfer degil.
Besiktask!

Ayrıca adamların sistemine uymuyor olabilir.

Oyuncuya kendini geliştir öyle gel demiş olabilirler.

Oyuncu kendi gitmek istemiş olabilir.

Biraz geniş düşünün :)

Biz töre'yi neden kiraladık bizim takımın en önemli oyuncularından biriydi.

Oyuncu kendi gitmek istedi ayrıca bizim paraya ihtiyacımız vardı.

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi bu talisca kardeş bu sezon oynadı bizde diyelim.Seneye bu zamanlar benfica bu kardeşi 22 m€ ya satmak istedi ne olacak?
2 yıl kiralandı deniyor ama gomezde
de önce 2 yıllık denmişti.Sonra 1000 euro falan işi çıktı sonrası da malum.Hatta şuan meçhul  :alala:

Çevrimdışı kyiv

Besiktasa son yillarda transfer olanlar bir sekilde degerini arttiriyor o nedenle ne olur ne olmaz kendini asarsa biz de kazanalim diye 25 yapmislardir.Zaten adamdan beklentileri olmasa 25 milyon opsiyonunu koymazlar. Bir de bu Benfica daha yeni 30 a Bayerne 18 lik bir cocugu okutma di mi?

50 milyonmu? kendimizi kandirmayalim arkadaslar, bu transfer 2 yilligina yapildi. Yani para kazanmak icin yapilan bir transfer degil.

Çinden bu oyuncuya 40 milyon € teklif geldi benfica satmadı.

Biz bu oyuncudan her halükarde kazanıyoruz.

Benfica bu oyuncuyu 25 milyon € üzerinde bir rakama satarsa ki satılacak bizim 2 milyon € muzu geri vericek.

50 milyon € satılmasın 35 milyon € satılsın yine 25 milyon € alıp 35 milyon € satarız 10 milyon € kar.

:ok:

Çevrimdışı Bishamon

2 sene sonra Man Utd  100M'lık teklifle gelirse ne yapacağız  :lol: :lol:

Çevrimdışı abdusta

Uçağını bulan oldu mu takip edelim

yazmıştım,güncelliyorum

22.08.2016   22:25    22:40      TURKISH AIRLINES   0 TK 1760   LİZBON   15 DAK GECİKMELİ

22:40 ucak iniş gecikmeli

saygılar

Etiketler: