2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355535 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi hayırlı olsun :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

sonunda KAP geldi  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SEBA

Son dakika: Beşiktaş, Anderson Talisca'nın transferi konusunda kulübü Benfica ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı SEBA

Atatürkte Toki arenadan fazla taraftar olacak bu akşam  :D

Maç seyircisiz zaten

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

bu arada sessegnon hala boştaymış. lua lua neler yapmıştı bu ligde. aynı tarzda 1-2 gömlek üstü bir adam. olma mı ?  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Interden kimler gidecek bir takibe alinsin yahu, orada cok futbolcu bosa cikacak bir stoper aliveririz

hemen inceledim biri sakat 5 stoperleri var biri de senin uzun oğlan ranocchia
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

Talisca forvet arkası oynarsa efsane olur; orta saha oynarsa yazık olur.

Bizim ortasaha çok yönlü olacak. Talisca, Oğuzhan ve Tolgay 8 ve 10 numaraları paylaşacaklar. Bankomuz yok bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Nasilda Ozlemisiz KAP'i  :sevinc
Besiktask!

Çevrimdışı brkntcnr

KAP GELMİŞ ÇOK ŞÜKÜRR

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şükürler Olsun......  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Çağatay

Sanirim bundan sonra da omerou ve eto nun kapı gelir ve transferi kapatiriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bu arada sessegnon hala boştaymış. lua lua neler yapmıştı bu ligde. aynı tarzda 1-2 gömlek üstü bir adam. olma mı ?  :iblush:

katılıyorum çok süper adamdı acaba nasıl ki son durumu?

Çevrimdışı OrhanAker

Darısı eto nasri ve gile :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Elde var 1...hergün bir tane inşallah ✈️

Çevrimdışı İhsan

Fener miydi önceki?

Tabiiki fener... Adamlar 3 puan arkadan gelerek psikolojik üstünlüğü ilk haftada ele geçirdi...  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

"Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır"

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kiralık olarak transfer yaptıgımızda " x oyuncunun kiralanması ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" diye bildirim yapılmıyor muydu?

acaba?  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Darısı eto nasri ve gile :D

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı xenos

Kiralık oyuncularda "geçici transferi" ibaresi kullanılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum ya da böyle bir zorunluluk yok mu?

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı Anıl

"Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır"

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kiralık olarak transfer yaptıgımızda " x oyuncunun kiralanması ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" diye bildirim yapılmıyor muydu?

acaba?  :alala:
"Transfer Şekli : Kiralama (Renting from)

Açıklamalar

Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

Açıklama bu şekilde :)

katılıyorum çok süper adamdı acaba nasıl ki son durumu?

geçen yıl 26sı ilk 11 olmak uzere 31 maça çıkmış. 2005-2006 sezonundan bu yana en az 30 maça çıkmış sezon başına.

Çevrimdışı xenos

"Transfer Şekli : Kiralama (Renting from)

Açıklamalar

Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

Açıklama bu şekilde :)

Sağol anıl, resmi sitede görmeyince kafamı kurcaladı

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAPıları açmışız

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: