2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363224 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi sozkul

Indi'yi forumda bir tek ben istiyordum, herkes karşıydı.  :)

Zaten belli oldu ki, Indi aslında inememiş. Zira Porto kiralık değil satılık göndermek istiyormuş, fiyatını da 10 milyon belirlemiş. Başkan da hahahas..tir oradan diyip dönmüş.

Kimse kaldı mı listede stoper olasılığı olarak?
Vida da olmuyor galiba?

Çevrimdışı murat baltacı

gerçekten korku salarız ligde.
ebubekir+etoo+talisca+mevcut hücumcular  :bandit:
maçlar şaka maka tecavüz mode-on şeklinde geçer  :D
tangaz abi bencede süper olurda talisca eto oynarsa atiba,ozi,tolgay dan ikisi yedek kalacak bu üç oyuncu gelirse Şenol hocanın işi zor bide nasri gelirse çok zor :) bana en mantıklı ihtimal atiba önünde talisca ozi en önde eto bi kanatta aboubakar bi kanatta olcay veya q7 oynar gibi geliyo transferler gerçekleşirse atalay yorumunu merak ederim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı artena_condari

Vida da olmuyor galiba?

Kenneth omeruo'ya kaldık herhalde.

Çevrimdışı abdusta

@abdusta Abi eskisi gibi Nasri ve Babacar haberi paylaşmıyosun. Sanırım olumsuz olacak bunlar .  :alala: :alala: :alala:

Bir haber vardı Fikret başkan Nasri gorusmesi icin hafta arası İngiltereye gidecekmiş şeklinde

dogruysa henüz taze..

şu an en gerçekçi 2 transfer ETO ve Talisca
Abubakar salı gunku mac kadrosuna alınmadı burada bir satış niyeti hala taze anlamını cıkardım

Ancak

Şenol Güneşin stopper isteği bir türlü karşılık bulamadı

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kenneth omeruo'ya kaldık herhalde.
Kimse alınmayıp defansa sadece K.Omeru alınacak olursa kulaklarını çınlatırım başkanın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yarasın abi.  :lol:

O sunta benzer şeyler var ya Eti Form falan tarzı, acıktıkça onlardan at ağzına bir tane.  :)

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1425093-30234-eti%CC%87-form-light-kepekli%CC%87-bi%CC%87skuvi%CC%87-5-li%CC%87225-gr

Yine çıkıyoruz konu dışına, neyse dur bakalım.  :lol: :lol:
Gene at dediler ya yapmayin ben et yiyen bir hayvan degilim, otuculum ben

Bu sene cok at dedik, at gibi kosan, iyi huylu atin ciftesi gibi pek topa vuran, bir siyan inci forvetimiz olsun, hizli kosan atin da neyse

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı tangaz

Kimse alınmayıp defansa sadece K.Omeru alınacak olursa kulaklarını çınlatırım başkanın.

gidişat o yönde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı solar

Eto'o için ikna olma çabalarım dahilinde, Twain'i inkar edip bir istatistik gezisi yaptım. Geçen sene ligde Gomez ile aynı sayıda maça ilk 11 başlayıp daha fazla dakika süre almış. FB ve GS ikilisiyle oynanan maçlarda ise 4 gol 3 asisti var, Gomez de bildiğimiz gibi 4 gol attı bu iki takıma ve asisti yok. Hmm.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nasri'nin tek Besiktas ciddi sekilde talip oldugu yaziyor fransiz basininda. Ve bu haberi gordum transferin riski bu http://m.rtl.be/sport/841078
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida da olmuyor galiba?

Listede kimse kalmadı abi.

Eğer Talisca transferi gibi saman altından su yürütmüyorlarsa, bir tek Omeruo olacak galiba.

Çevrimdışı abdusta

Talisca

22.08.2016   22:25   22:25      TURKISH AIRLINES   0 TK 1760   LİZBON

22:25 de uçagı inecekmiş...Spor programlarında izleriz

Saygılar

Çevrimdışı Savaş

Stoper için çıt çıkmıyor. Ya tıkandık yada beklemediğiniz bir isim olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Artık stopere odaklanmamız lazım eto nasri talisca aboubakar falan iyi hoşta defansta kadroya ilk yazılacak bi stoperimiz yok daha sakho,mangala dan biri gelirse bu hucum hattının değeri ve hazzı artar olmadı vida da işimizi görür ama geçen seneki orta saha transferi gibi sona yaklaşıp elimizde marcelo,rodolfo,tosiç var omeuro kiralayalım sokağa atacak paramız yok derlerse şampiyonlar liginde hüsran yaşarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoper için çıt çıkmıyor. Ya tıkandık yada beklemediğiniz bir isim olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimalle tıkandık, hadi Gomez Sosa bekledik ama defans için niye bu noktaya kadar geldik anlamıyorum. Bariz şekilde görünüyor Mevcut stoperlerle devam edemeyeceğimiz ama Başkan'ın iyi stoper ve kaleci takıntısı var sanırım ısrarla almıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Mbokani ve Eto'o ikisi de yetersiz inşallah Aboubakar olur

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağustos 22.

Nabıcaz be Kamil? :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyük ihtimalle tıkandık, hadi Gomez Sosa bekledik ama defans için niye bu noktaya kadar geldik anlamıyorum. Bariz şekilde görünüyor Mevcut stoperlerle devam edemeyeceğimiz ama Başkan'ın iyi stoper ve kaleci takıntısı var sanırım ısrarla almıyor..

Stoperde iyisi kötüsü bir yana, sayısal eksikliğimiz var.

Caner'i kiralayıp Tosiç'i stopere mi çekmeyi planlıyorlar acaba.

O zaman sadece Omeruo'yu alıp transferi kapatırlar.

Çevrimdışı artena_condari

Caner'i alsınlar, Tosic'le Kenneth stoper yedeği olur; Marcelo-Rhodolfo oynar - son dakikada saçma bir stoper transferi yapmalarından iyidir bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer iyidir heyecan yaratır, takımda Gomez ve Sosa olsaydı Alanya maçındaki o boşluklarda olmazdı, bir de bu açıdan bakmak lazım transfer olayına sadece takım açısından değil taraftar ve heyecan açısından da fark yaratır..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: