2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363956 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasaklı Link ozel haber yapmış Caner ile ilgileniyormus Beşiktaş 👍

Maaşının yarısını Inter ödeyecekse gelsin.

Yedek sol beke 2 milyon euro veremeyiz.

Çevrimdışı Zafer55

Olcaydan pek haz etmeyenler var onlari anliyorum ama birde şöyle bir sey var. Arkadas güzel bilgiler vermiş.

https://eksisozluk.com/entry/62479335
Olcaydan haz edilmez mi.O takımın çimentosu kalbi 10 numarası.Haz etmeyenleri ben de anlıyorum resmin bütününe bakmayınca yetenekleri kısıtlı sadece koşan adam izlenimi bırakabiliyor.Umarım futbolu bizde bırakır ve bıraktıktan sonra da antrenör olarak hizmete devam eder.

Çevrimdışı Zafer55

Antalyaspor başkanı Eto'o açıklama yapmış ligtv'ye.

Özetle "Biraz kırgınız, ama bir çiçek bir kutu çikolatayla gelirlerse kızın yanında anasını bile vermeye hazırız" diyen kız babası gibi konuşmuş.

Yönetim takipte mi bilmiyorum da, bence istekli olurlarsa 750-800 bine bitirirler bu işi.
İzledim o açıklamasını ve oldukça " R" gördüm kendilerini.

Çevrimdışı Zafer55

Maaşının yarısını Inter ödeyecekse gelsin.

Yedek sol beke 2 milyon euro veremeyiz.
Öbür yarısını da fener öderse gelsin.
(O derece gıcığım kendisine)

Çevrimdışı tangaz

Özetle "Biraz kırgınız, ama bir çiçek bir kutu çikolatayla gelirlerse kızın yanında anasını bile vermeye hazırız" diyen kız babası gibi konuşmuş.

Yönetim takipte mi bilmiyorum da, bence istekli olurlarsa 750-800 bine bitirirler bu işi.

Etoo alacaklarını bıraksın ne bonservisi ödeyeceğiz yahuu  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Musk ve iso gitti ya bence kapatabiliriz transferi bir sikinti yok.

dostum bari bir stoper alaydık dükkan kapanmadan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

bir tek lira bile verilmemeli adamlar panik yapıyor kuş uçacak ellerinden o kesinde
hiç bir şey alamadan uçacak diye korkmaya başladılar. Bizi tff ye şikayet eden birine birde paramı vereceğiz
zaten amaçları buydu şikayet etsinler biz çekinip masaya oturalım. Yok öyle yağma sen Beşiktaşı tehdit
ediyorsan sonucuna katlanırsın. Herkes haddini bilecek. Madem o kadar erkeklik yapıyorsun öde o zaman
etoonun parasını tut takımında. Öyle dayı dayı konuşmakla olmuyor bu işler.

Çevrimiçi Necmi

alacaklarınıda bırakmasın bundan sonraki iki yılı vermeyeceklerine oturup dua etsinler
ya 7 M€ ödeyecekler yada serbest bırakacaklar. Etoo gitmiyorum burdayım derse ne yapacaklar.

Çevrimdışı tangaz

alacaklarınıda bırakmasın bundan sonraki iki yılı vermeyeceklerine oturup dua etsinler
ya 7 M€ ödeyecekler yada serbest bırakacaklar. Etoo gitmiyorum burdayım derse ne yapacaklar.

Abi ne yapacaklarını yazayım da forumdan mı atılayım  :evillol: tamam ne yazarsan yaz atmayacağım diyorsan yazayım  :icool:

Çevrimdışı panic13

bu arada,

Artık oyuncumuz olmadığına göre yazabilirim.

Pektemek denen kazmadan hallice vasat gitti şükürler olsun, inşallah dönmez bir daha.

Kaldı 1 vasat kuzey diyarlarından gelen. Rabbim bize ondan da kurtulmayı nasip etsin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Zafer55

Abi ne yapacaklarını yazayım da forumdan mı atılayım  :evillol: tamam ne yazarsan yaz atmayacağım diyorsan yazayım  :icool:
Yazma abi gerek yok.Biz anladık ne yazacağını zaten  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Yemin ediyorum Pektemek'in gidişinden sonra kadronun gözümde kıymeti arttı. Adamın varlığı bile sinirlerimi bozuyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

:lol:

Bence bir sakal atalım abi, Aboubakar'a bile 2.2 kiralama isteniyor.

Gerçekten istiyorsak 600-700 bin euro verelim derim ben. Hem Antalyaspor başkanı kendi taraftarın bizim dediğimiz oldu diye goy goy yapar, hem renkli medyanın oyuncuyu ayarttılar muhabbetini çekmeyiz, hem de Eto'o maaşında indirim yapmayı anlayışla karşılar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada,

Artık oyuncumuz olmadığına göre yazabilirim.

Pektemek denen kazmadan hallice vasat gitti şükürler olsun, inşallah dönmez bir daha.

Kaldı 1 vasat kuzey diyarlarından gelen. Rabbim bize ondan da kurtulmayı nasip etsin.
Adam olmayan pozisyon da gol yediriyordu yine :) Tek işin bu be adam onuda düzgün yap :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

bir tek lira bile verilmemeli adamlar panik yapıyor kuş uçacak ellerinden o kesinde
hiç bir şey alamadan uçacak diye korkmaya başladılar. Bizi tff ye şikayet eden birine birde paramı vereceğiz
zaten amaçları buydu şikayet etsinler biz çekinip masaya oturalım. Yok öyle yağma sen Beşiktaşı tehdit
ediyorsan sonucuna katlanırsın. Herkes haddini bilecek. Madem o kadar erkeklik yapıyorsun öde o zaman
etoonun parasını tut takımında. Öyle dayı dayı konuşmakla olmuyor bu işler.

Kesinlikle. Gerekirse Cenk ilk forvet olsun Etoo icin tek kurus verilmesin bunlara.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten istiyorsak 600-700 bin euro verelim derim ben. Hem Antalyaspor başkanı kendi taraftarın bizim dediğimiz oldu diye goy goy yapar, hem renkli medyanın oyuncuyu ayarttılar muhabbetini çekmeyiz, hem de Eto'o maaşında indirim yapmayı anlayışla karşılar.
Eto'o artı Aboubakar efsane olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bahşiş bırakmayı severim aslında  :D

Çevrimdışı panic13

Adam olmayan pozisyon da gol yediriyordu yine :) Tek işin bu be adam onuda düzgün yap :)

Adam kaleci forması giymiş Mustafa Pektemek çıktı Rıza Baba.

Çevrimdışı tangaz

Eto'o artı Aboubakar efsane olur.

gerçekten korku salarız ligde.
ebubekir+etoo+talisca+mevcut hücumcular  :bandit:
maçlar şaka maka tecavüz mode-on şeklinde geçer  :D

Çevrimdışı SEBA

Stoper ile kaleyi de halledebileydik süper olacaktı  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

bahşiş bırakmayı severim aslında  :D

Aslında bunların bahşişini önden vermek lazım da, bizim başkan beklemeyi seviyor.  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+18 ibaresi koyar Lick TV..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Stoper ile kaleyi de halledebileydik süper olacaktı  :biggrinking:

o zaman "parçala behçet" olurdu  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etoo kesin olacak mı arkadaslar? 9 gün kaldı ses seda yok. Adam kalmasın orda.

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar,

ağzı süt kokan bir adam değilim ama, "tecavüz" kelimesinin kullanılması pek hoş olmuyor. Bugünlerde çok hassasım bu tip olaylara, o kadar çok arttı ki. bu tip kelimeler kullanılınca sanki sıradanlaşıyor olay.

Öyle işte, dikkat edersek çok memnum olurum kendi adıma.

Etiketler: