2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362657 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Önceki senelerde yaşanan bir kaç örnek gibi son gün on bir oyuncusu olamıyacak yetenekte bir oyuncu veya oyuncular almayız umarım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Eto'o Antalya'da çoğu zaman orta sahaya kadar gelip top çıkarmayada yardım eden bir rolde üstleniyordu bizde öyle bir gereklilik olmayacak ve bizim oyun stilimiz gereği hep ilerde oynamak isteyen bir mentaliteyle oynadığımızdan Antalya'daki gibi oyun boyu her daim büyümeyecek buda Eto'o yu fazla geri koşturmayacak ve sadece verimliliğini kısa mesafede kullanabilecek bize lazım olan ceza sahası içerisinde vurduğunu gol yapma yüzdesi yüksek olan bir ayak buda Eto'o'nun ayağı.

Çevrimdışı atalay

30'dan sonra metabolizma giderek yavaşlar. Kas kütlesi düşük oyuncular için bu yaşlarda fit kalmak oldukça zor. Zira düşük kalori yakarlar. Üst seviye tempo ve maç ritminde büyük handikap. +30 isimler için önemli bir unsur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca akşam 22:30 Atatürk  Havalimanı nda olacakmış...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Nereden çıkarılıyor bu maddeler, cidden çözemiyorum.

"20-25 gol arası 500 bin, 25 golden sonra bir 500 bin daha" falan. Cidden soruyorum, hangi profesyonel futbolcunun sözleşmesinde böyle bir saçma maddeler silsilsesi yer alıyor da, bu tarz bir öngörüde bulunuyorsunuz?

Takım artık maç başı değil puan başı ücret uyguluyor, onu bile takip etmeden acayip senaryolar yazılıyor. Gerçekten çok enteresan.

Adamı pas vermemeye asist yapmamaya motive eder, aynen bize Nihat'ın geri döndüğünde, önüne gelen her topta kaleye şut çekmesine neden olur bu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

TRANSFER
T-R-A-N-S-F-E-R
K-A-P
F-O-R-V-E-T
D-E-F-A-N-S

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı artena_condari

Bu arada Etoo Antalya'nın penaltıcısıydı; 4-5 golü de oradan, onu da unutmamak lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Etoo Antalya'nın penaltıcısıydı; 4-5 golü de oradan, onu da unutmamak lazım.

O da güzel, penaltıcımız da yoktu.

Çevrimdışı murat baltacı

Murat'cim baya hareketli ve guclu bir isim Aboubakar. Acikcasi kanatta oynayabilir mi bilmiyorum. Yasida genc oldugu icin Senol hoca kanat icin egitebilir diye dusunuyorum. Bana kalirsa onde Aboubakar arkasinda Eto mis gibi olur. Aboubakar'in actigi bosluklardan Eto bir ton gol atar. Bu arada Eto Aboubakar icin iyi bir mentor olacaktir, zira ayni memleketliler. Eto abisinin yaninda bir sene iyi bir egitimden gecer, sonra da tek basina ortaligi yikar insallah.
İnşallah abi eto nun gelmesi hem cenk hem alınırsa Aboubakar için çok iyi olacaktır. orta sahada atiba garanti önündede talisca ozi oynar muhtemelen tolgay rotasyonda değerlendirilir etonun forvet arkası oynaması talisca veya oziden birinide yedeğe atar ben tolgayın bile yedekte kalmasını istemezken bu durum hiç iyi olmaz :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

Eto'o Antalya'da çoğu zaman orta sahaya kadar gelip top çıkarmayada yardım eden bir rolde üstleniyordu bizde öyle bir gereklilik olmayacak ve bizim oyun stilimiz gereği hep ilerde oynamak isteyen bir mentaliteyle oynadığımızdan Antalya'daki gibi oyun boyu her daim büyümeyecek buda Eto'o yu fazla geri koşturmayacak ve sadece verimliliğini kısa mesafede kullanabilecek bize lazım olan ceza sahası içerisinde vurduğunu gol yapma yüzdesi yüksek olan bir ayak buda Eto'o'nun ayağı.
İlave olarak:
Rıdvan şimşek ,Motta ,Serdar özkan ve Yekta kurtuluş gibi adamlarla oynamayacak.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Nasri yerine mangala ile hartı alsaymışız para varmış oki :)))

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu dört adamdan alacakları maksimum para 25-30 milyon euro olur satışa çıkarsalar çin gibi saçma kulüpleri dikkate almazsak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında 20 milyona kiralayabilirdik, zaten transfer kısıtlamasından sayılmıyormuş ya.  :ok:

Çevrimdışı murat baltacı

Antalyaspor başkanı Eto'o açıklama yapmış ligtv'ye.

Özetle "Biraz kırgınız, ama bir çiçek bir kutu çikolatayla gelirlerse kızın yanında anasını bile vermeye hazırız" diyen kız babası gibi konuşmuş.

Yönetim takipte mi bilmiyorum da, bence istekli olurlarsa 750-800 bine bitirirler bu işi.
Aslında en başından bende cüzi rakamlara eto yu alalım kullanmadığımız pektemek veli gibi oyunculardan verelim niyetindeydim ama antalya başkanının artisliğinden sonra Başkanın yerinde olsam zırnık koklatmam fenerli antalya başkanına çektiği kuyruk acısıyla kalsın. Ancak transfer sezonu sonuna doğru eto bonservisini alamazsa Çebi halleder o işi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aslında 20 milyona kiralayabilirdik, zaten transfer kısıtlamasından sayılmıyormuş ya.  :ok:

Ne yazıyo, Nasri ok mi bizim için artık . Biri bilgi versin lütfen =)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ciddiye alınacak bir twit değil: 4 adamı 120'ye satarız gibi bir şeyler zırvalamış da, biz Nasri'yi 30 milyona alacakmışız falan. Çöp yani.

Çevrimdışı artena_condari

Arkadaşın kafası güzelmiş :)) Beşiktaş'ın 30 milyonu olsa Nasri'yle ne işi olur :D

Çevrimdışı abdusta

Arkadas 30milyon euroya Nasriyi Beşiktaşa kilitlemiş

saygılar

Çevrimdışı murat baltacı

bu arada,

Artık oyuncumuz olmadığına göre yazabilirim.

Pektemek denen kazmadan hallice vasat gitti şükürler olsun, inşallah dönmez bir daha.

Kaldı 1 vasat kuzey diyarlarından gelen. Rabbim bize ondan da kurtulmayı nasip etsin.
Şampiyonluğun üzerine ismail ve pektemekten kurtulmamız süper oldu bi tolga kaldı ordada fabri kaleyi alır tolgayı yedeğe atarsa sorun kalmaz. Velide oynayacağı bi takıma gitse iyi olurdu bu orta sahada veliye forma düşmez hem boşuna maaş vermeyelim hem oyuncu paslanmasın.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı hic2222

Eto'o transferi tek başına Eto'o olarak bakıldığında gerçekten anlamsız.
Ancak Cenk'i hesaba katıp,
"winner bir seçenek olsun,
zora düştükçe
veya kendisi iyi oldukça
veya maçların belirli kısımlarında kullansak yeter"
seçeneği bizim için en ideali Eto'o yapıyor.
Ha Abubakarın yanında kesin Eto'o seçilir oda ayrı..
Biz halen ligdeki en etkili hücum takımıyız, eksiğimiz öncelikli olarak stoper ve hala
Talisca, Eto'o filan konuşuyoruz.
Şampiyonlar ligi için özellikle,kadroya herkesten önce yazılacak kalitede bir Stoper gerekli, bunu bir türlü çözemedik.
Bu Indi vesair denilen kişiyi bilen var mı ? Kalitesi, kalibresi nedir ? Aradığımız kişi mi ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadas 30milyon euroya Nasriyi Beşiktaşa kilitlemiş

saygılar

@abdusta Abi eskisi gibi Nasri ve Babacar haberi paylaşmıyosun. Sanırım olumsuz olacak bunlar .  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o transferi tek başına Eto'o olarak bakıldığında gerçekten anlamsız.
Ancak Cenk'i hesaba katıp,
"winner bir seçenek olsun,
zora düştükçe
veya kendisi iyi oldukça
veya maçların belirli kısımlarında kullansak yeter"
seçeneği bizim için en ideali Eto'o yapıyor.
Ha Abubakarın yanında kesin Eto'o seçilir oda ayrı..
Biz halen ligdeki en etkili hücum takımıyız, eksiğimiz öncelikli olarak stoper ve hala
Talisca, Eto'o filan konuşuyoruz.
Şampiyonlar ligi için özellikle,kadroya herkesten önce yazılacak kalitede bir Stoper gerekli, bunu bir türlü çözemedik.
Bu Indi vesair denilen kişiyi bilen var mı ? Kalitesi, kalibresi nedir ? Aradığımız kişi mi ?

Indi'yi forumda bir tek ben istiyordum, herkes karşıydı.  :)

Zaten belli oldu ki, Indi aslında inememiş. Zira Porto kiralık değil satılık göndermek istiyormuş, fiyatını da 10 milyon belirlemiş. Başkan da hahahas..tir oradan diyip dönmüş.

Çevrimdışı alimm

stoper ismi hiç yok ya bi ara kiralık mangala deniyordu, ne oldu o iş....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: