2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362139 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

İki kelam da Talisca için edelim. Seyretmişliğim ve takip etmişliğim var. Öyle bir oyuncu ki net iki seviye atlatır. İkili mücadelelerde yıkılmaz, çalım atar, kesicidir, şut atar, uzun paslar konusunda uzmandır, sırtı dönük oynar, yani kısacası komple bir orta saha oyuncusudur. Eksik yanı ise şut-pas-dribling tercihlerinde hatalı kararlar alabilmesi. Lakin Şenol hoca ne yapar eder geliştirir takıma monte eder. 3 maç geçsin Sosa unutulur.

Tosic yedek sol stoper olmalı şu takımda. Bazı arkadaşlar stoper ayakta durabilmeli diye saçma bir argümanın arkasına sığınıp beğenmiyorlar. Kayarak müdahalelerinde başarılı ise ki genel olarak başarılı o zaman bırak yatsın. Başarısız bir görüntü sergilemiş olsaydı müdahalelerinde hak verirdim.

Bu takımın yedek sol stoperi Tosictir. Sağ stoper Marcelo-Rodolpho fazlasıyla güçlü. Sol stoper ile birlikte yedek sol bek alınıp savunma hattı için transfer kapanmalı.

Ortasaha rotasyonunda Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Talisca arasından 3lü kurulur. Necip DOS rotasyonuna Aras ise OOS rotasyonuna katılır.

Ben kanatlarda eksiklik seziyorum. Quaresma oldu 33 yaş high performance veremez artık verse dahi uzun maç temposuna ayak uyduramaz. Olcay-Kerim ise net 11 oyuncusudur diyemiyorum. Ah be Olcay keşke dribling ve bitiricilikte biraz level atlasaydın :) Arastan umutluyum henüz resmi maçta göremedik ama kalite var bu çocukta. Skor yapacak bir kanat oyuncusu.

Ömer bu takımın 3.forveti olmaktan öteye gidemez. Belki çok çalışkan ama yok zor Ömerle. Cenk ise nazar değmesin, inşallah üstüne koyup seneye 1.forvetimiz olur ama şu aşamada top striker şart takıma. Aboubakar olur iyidir severim :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir analiz teşekkürler

Çevrimdışı Librarius

Librarius Abi ihtiyaç olunca Aboubakar kanatta oynayabilirmi? eto boşa düşerse gelecek gibi böyle bi durumda forvette eto bi kanatta Aboubakar oynarmı?

Murat'cim baya hareketli ve guclu bir isim Aboubakar. Acikcasi kanatta oynayabilir mi bilmiyorum. Yasida genc oldugu icin Senol hoca kanat icin egitebilir diye dusunuyorum. Bana kalirsa onde Aboubakar arkasinda Eto mis gibi olur. Aboubakar'in actigi bosluklardan Eto bir ton gol atar. Bu arada Eto Aboubakar icin iyi bir mentor olacaktir, zira ayni memleketliler. Eto abisinin yaninda bir sene iyi bir egitimden gecer, sonra da tek basina ortaligi yikar insallah.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Culpable

Hickimse Senol  Gunes den  bahsetmiyor  kilit adam o
sayet bu oyuncular gelir ve Senol hoca bunlari yeniden diriltir veya parlatirsa
seneye en buyuk transfer teklifini Senol Gunes alir

Çevrimdışı Librarius

bence etoo forvet arkası oynar. bizde etoo forvet olmaz buna gücü yetmez :)
geçen seneki gibi düşünme bu sene o takım olmayacak takım başdan aşağı değişti
oyun olarakta değişti gomez sosa nedeniyle değil onlarda olsa takım geçen seneki gibi oynamayacaktı
iki tane hücumcu bek alıyorsan oyunu önde kurmayacaksın demektir. bu sene savunma daha fazla önemli olacak gibi duruyor
birde kafa hakimiyeti yüksek forvete ihtiyaç olacak çok fazla orta göreceğiz aynı zamanda kaleye çok fazla şut göreceğiz
topa iyi vuran oyuncularla doldu kadro bu seneki hücum veryasyonları çok fazlalaşıyor bir çok değişik taktiği aynı anda
oyunda görebiliriz. mesela pas üçgenlerini dahada fazla yaparız adriano quaresmayıda bu işin içine sokacak gibi duruyor
geçen sene daha çok atiba olcay ozi olurdu ender sosa girerdi şimdi ozi atiba quaresma aras adriano olcay gelirse nasri
bu işi yapabilecek oyuncular biz bu sene çok acımasız bir takım olacağız :bandit:

Necmi abiye katiliyorum. Eto forvet arkasi oynar daha cok. Abou stoperleri pert ederken, acilan bosluklari gollerle doldurur Eto abimiz. Hem Eto forvet arkasinda oynarken mukemmel ara paslar da atabiliyor. Evet bu sene cok acimasiz ve sokan bir takim olacagiz insallah. Vodafone Arena'da rakiplere iskence edecez gibi duruyor.  :tabe:

Çevrimdışı alimm

Hemfikirim. Yalnız Adriano bu sezon 2.350 alıyor; gelecek sene ve ondan sonraki sene 1.850 alacak.
farktan da anlaşılacağı gibi 500 bin imza parası olarak verlmiş gibi görünüyor... asıl yıllık ücret 1.850... Zaten para mevzusu başarılı performans gösterildiği sürece göze batmaz... sağda beck, gönül; solda adriano, caner ile üst düzey bek rotasyonunu kurmuş olurz...
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 04:23:02 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Librarius

Kolpa basın kolpa yorumcular Adriano transferini hep geri planda tutuyor. Halbuki yılın transferi.

Cenk yetersizdir değildir bu herkese göre değişir yorumlanabilir lakin Eren Derdiyok u yılın transferi olarak gösterilirken Cenk in Beşiktaş için yetersiz görülmesi beni delirtiyor. Cenk Eren den çok daha kaliteliyken lig için yeterli görülmüyor bu yetersizler₁ gözünde.

Gökhan Gönül transferinin gerçekleri konuşulmuyor.

Geçen yıl Sosa ligin ilk yarısında ortada yokken yerden yere vuruluyordu şimdi gelmiş en iyi yabancılardan en istikrarlı oyuncu olarak lanse ediliyor ayıptır.

Kronik sakat Eren her programda yere göğe sığdırılamıyor, Talisca konusuna gelince herkes sus pus. Beşiktaşlı taraftarlar olarak biz alınmasına şaşırmışken nasıl alındı ulan bu oyuncu derken bu yetersiz₁ basının yaptıkları zoruma gidiyor.

Sene sonu şerefimizle hakkımızla tekrar şampiyon oluruz işte o zaman ağlasın kolpa basın.

Kadir'cim uzme sen o tatli canini. It urur kervan yurur. Dalgana bak sen ve soyle dusun. "Evet Cenk Eren'den daha iyi bir forvet. Eren ise GS icin mukemmel transfer. Cunku GS seviyesi icin cok uygun. Fakat Cenk Besiktas seviyesi icin yeterli degil. Besiktas seviyesinde bir golcuye ihtiyacimiz var."   Ben boyle okuyorum bu futbol lumpenlerini.

Bu arada dedigin gibi Sosa ve Gomez'i on plana cikarip Gonul ve Adriano gibi muthis transferleri golgelemeye kalkiyorlar. Hic onemli degil. Nasilsa maclar gectikce gercek gozlerine girecek.  :lol:  Bak ove ove bitiremedikleri FB les gibi oynadi bugun.

Bunlara sadece gul ve dalgana bak...  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı KadirA

Kadir'cim uzme sen o tatli canini. It urur kervan yurur. Dalgana bak sen ve soyle dusun. "Evet Cenk Eren'den daha iyi bir forvet. Eren ise GS icin mukemmel transfer. Cunku GS seviyesi icin cok uygun. Fakat Cenk Besiktas seviyesi icin yeterli degil. Besiktas seviyesinde bir golcuye ihtiyacimiz var."   Ben boyle okuyorum bu futbol lumpenlerini.

Bu arada dedigin gibi Sosa ve Gomez'i on plana cikarip Gonul ve Adriano gibi muthis transferleri golgelemeye kalkiyorlar. Hic onemli degil. Nasilsa maclar gectikce gercek gozlerine girecek.    Bak ove ove bitiremedikleri FB les gibi oynadi bugun.

Bunlara sadece gul ve dalgana bak...  :evillol: :evillol:
Abi inan öyle zaten. Dediğin gibi it ürür kervan yürür :) sıkıntı yok bizim açımızdan alıştık artık yıllardır böyle, gülüp geçiyoruz.

Çevrimdışı KadirA

Bu arada sabah iki kap gelir benden söylemesi; sadece his 😎

Çevrimdışı ozankarakoc

Alanyaspor maçında vasat bir oyun oynadık. Bana kalırsa Tolgay'ın ve Cenk'in ilk onbir oyuncusu olmadığını da net bir şekilde gördük. İyi skora aldanmamamız lazım. Fener Alanya ile, biz Başakşehir ile oynamış olsaydık durum çok farklı olabilirdi.

Başakşehir Mustafa'yı aldı, iki gün sonra forma verdi. Katkı da aldı. Umarım bizde de benzer bir durum olur, bu hafta ortasına kadar transfer tamamlanır ve en az bir oyuncu hemen oynayabilecek seviyede çıkar. Gerçi Şenol Hoca pat diye forma vermez kimseye ama, ben bu kadroyla ve Alanya maçındaki futbolla deplasmanda Konya'dan 3 puan alabileceğimizi zannetmiyorum.

Bu arada Nasri'nin gelmesini çok istiyorum ama keşke stoperde de aynı kalitede bir oyuncu olsa gündemimizde... Indi, Omeruo, Gil, Manoel gibi oyuncular Marcelo'dan çok da üstün gibi gelmiyorlar bana...

Haydi başkan, yap sihirini artık, tükendik beklerken! :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Forumu 1 saat takip etmezsen çok şey kaçırırsın. 1 hafta takip etmezsen bir bakmışsın tüm muhabbetler aynı hiç bir şey kaçırmamışsın :)

Transfer gelse de rahatlasak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın arkadaşlar,

Forumu 1 saat takip etmezsen çok şey kaçırırsın. 1 hafta takip etmezsen bir bakmışsın tüm muhabbetler aynı hiç bir şey kaçırmamışsın :)

Transfer gelse de rahatlasak.
Günaydın
Çünkü her hafta haftaya netleşir ile kapıyoruz Ama artık transfer döneminin son haftası. Bu hafta her şey belli olacak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın
Çünkü her hafta haftaya netleşir ile kapıyoruz Ama artık transfer döneminin son haftası. Bu hafta her şey belli olacak...
Başkan kimseyi almıyoruz dese ne komik olur  :evillol: Kendini kesen mi ararsın? Çocuğunu camdan sarkıtan mı? Heroine başlayan mı?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı T.Yapici

Başkan kimseyi almıyoruz dese ne komik olur  :evillol: Kendini kesen mi ararsın? Çocuğunu camdan sarkıtan mı? Heroine başlayan mı?  :D

Sabah sabah 😂😂😂
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Çağatay

Ben her ihtimale karşı çocuğumu kestim
Garantici adamımdır  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Musk ve iso gitti ya bence kapatabiliriz transferi bir sikinti yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Musk ve iso gitti ya bence kapatabiliriz transferi bir sikinti yok.
Tolga'da yedeğe düşse benim açımdan da sıkıntı yok, tamamen kapatabiliriz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben her ihtimale karşı çocuğumu kestim
Garantici adamımdır  :evillol:
Benim henüz çocuk yok, sırf bu gibi anlar için kısa zamanda istiyorum bir tane  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

etoo, aboubakar ve talisca..anladığım kadarıyla bu adamlara bonservis vermeyeceğiz..2,2 aboubakar için kiralama ücreti dedi başkan..
kalan parayla ne yapıp ne edip dosta güven düşmana korku salan taşşşşş gibi bir stoper alınmalı..ne indi ne gil bizi tatmin etmez..he piyasada kaldı mı derseniz işte orası soru işareti :alala:

Çevrimdışı T.Yapici

Olcaydan pek haz etmeyenler var onlari anliyorum ama birde şöyle bir sey var. Arkadas güzel bilgiler vermiş.

https://eksisozluk.com/entry/62479335
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı T.Yapici

Haber1903 ozel haber yapmış Caner ile ilgileniyormus Beşiktaş 👍

Çevrimdışı Çağatay

Benim henüz çocuk yok, sırf bu gibi anlar için kısa zamanda istiyorum bir tane  :D

benim de yok ya daha öylesine dediydim :D
ama olsa sonu böyle olacaktı  :kop:

Çevrimdışı Çağatay

evet beyler şu kapta olmuşları toplama zamanı gelmedi mi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

etoo, aboubakar ve talisca..anladığım kadarıyla bu adamlara bonservis vermeyeceğiz..2,2 aboubakar için kiralama ücreti dedi başkan..
kalan parayla ne yapıp ne edip dosta güven düşmana korku salan taşşşşş gibi bir stoper alınmalı..ne indi ne gil bizi tatmin etmez..he piyasada kaldı mı derseniz işte orası soru işareti :alala:

2.2 kiralama ücreti fazla geldi bana açıkçası.

Kulübün kadroda düşünmediği ve bu kalibrede olan bir adama bu kadar yüksek kiralama bedeli fazla geldi gözüme.

Çevrimdışı Çağatay

2.2 kiralama ücreti fazla geldi bana açıkçası.

Kulübün kadroda düşünmediği ve bu kalibrede olan bir adama bu kadar yüksek kiralama bedeli fazla geldi gözüme.

2 yıllık 2.5 olsa mesela daha iyi olabilirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalyaspor başkanı Eto'o açıklama yapmış ligtv'ye.

Özetle "Biraz kırgınız, ama bir çiçek bir kutu çikolatayla gelirlerse kızın yanında anasını bile vermeye hazırız" diyen kız babası gibi konuşmuş.

Yönetim takipte mi bilmiyorum da, bence istekli olurlarsa 750-800 bine bitirirler bu işi.

Etiketler: