2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364654 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mert nobre önüne ağaç çıksa onu çalımlayamaz ve ağaca toslardı çok haksızlık olur nobreyle mukayese etmek  :D
Adamı bi dönem orta saha oynatmıştık ya, hatırladıkça ağlıyorum :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

eminmisin bu konuda  :alala:
emin olmadan yazmasan iyi olur
transfermarkt sitesine gir almanca,ingilizce (co.uk olarak),ispanyolca ve özellikle italyanca olarak baktığında hepsi 7 m.euro yazıyor
yani ne bileyim koskoca transfermarkt sitesi yanlış yazacak değil ya @tangaz
yani @onur_U

sonuçta burada yazan kimse emin değil, nihayetinde hangimiz imzalar atılırken masada oturup bir evrakları inceleyim deyip sonra yazıyoruz ki  :D son 3 gündür medyada yazan rakamlar 1,5 milyon olduğu şeklinde...

+ transfermarktta medyadan aldığı bilgilerle rakamları servis ediyor, resmi açıklama yapılırsa düzeltiyorlar sonra.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

İki kelam da Talisca için edelim. Seyretmişliğim ve takip etmişliğim var. Öyle bir oyuncu ki net iki seviye atlatır. İkili mücadelelerde yıkılmaz, çalım atar, kesicidir, şut atar, uzun paslar konusunda uzmandır, sırtı dönük oynar, yani kısacası komple bir orta saha oyuncusudur. Eksik yanı ise şut-pas-dribling tercihlerinde hatalı kararlar alabilmesi. Lakin Şenol hoca ne yapar eder geliştirir takıma monte eder. 3 maç geçsin Sosa unutulur.

Tosic yedek sol stoper olmalı şu takımda. Bazı arkadaşlar stoper ayakta durabilmeli diye saçma bir argümanın arkasına sığınıp beğenmiyorlar. Kayarak müdahalelerinde başarılı ise ki genel olarak başarılı o zaman bırak yatsın. Başarısız bir görüntü sergilemiş olsaydı müdahalelerinde hak verirdim.

Bu takımın yedek sol stoperi Tosictir. Sağ stoper Marcelo-Rodolpho fazlasıyla güçlü. Sol stoper ile birlikte yedek sol bek alınıp savunma hattı için transfer kapanmalı.

Ortasaha rotasyonunda Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Talisca arasından 3lü kurulur. Necip DOS rotasyonuna Aras ise OOS rotasyonuna katılır.

Ben kanatlarda eksiklik seziyorum. Quaresma oldu 33 yaş high performance veremez artık verse dahi uzun maç temposuna ayak uyduramaz. Olcay-Kerim ise net 11 oyuncusudur diyemiyorum. Ah be Olcay keşke dribling ve bitiricilikte biraz level atlasaydın :) Arastan umutluyum henüz resmi maçta göremedik ama kalite var bu çocukta. Skor yapacak bir kanat oyuncusu.

Ömer bu takımın 3.forveti olmaktan öteye gidemez. Belki çok çalışkan ama yok zor Ömerle. Cenk ise nazar değmesin, inşallah üstüne koyup seneye 1.forvetimiz olur ama şu aşamada top striker şart takıma. Aboubakar olur iyidir severim :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenke kadar güzel yazmışsında cenk 1. Forvet kapasitesinde değil ve olması imkansız.. Çok duragan oynuyor ve hiç alan yaratmıyor, defansın arasında kayboluyor..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Indi dışında başka birisi var mı konuşulan? Şu an Gil ve Indi dışında bir adamın ismi konuşulmuyor.

Indi'de olmassa ne yapıcaz, Stopersiz kaldık desene.

Çevrimdışı mylife1903

:evillol: Büyük ihtimalle öyle olacak  :D Eto'o transferi hem Avrupa'da büyük reklam olacak bizim için hem de işimizi görecek bir adam, Şu an dünyadaki en çok bilinen 4-5 futbolcudan birisi.
Quaresma varken etoyu almak forma satislarini patlatir. Simdi sosa ile gomez super oynadi sampiyonlugun %50sini gerceklestirdiler, diyebiliriz ama ikisinin forma satisini toplasan bence bir quaresma etmez o toplam.
Ayrica quaresma belki sahada abuk sabuk isler yapiyor ama youtubea girince besiktas yaz quaresma efendi aciyor kapiyi. Simdi gavurunoglu besiktasi bilmez ama quaresmayi bilir ayni sekimde eto. Marka degeri icin simdilik boyle az ariza az yasli oyunculara ihtiyacimiz var. yonetim boyle giderse 8-10 sene icinde daha problemsiz daha superstar oyuncular gelecektir. Yavas yavas, sjndire sindire gitmek lazim.
Mesela asyada gomezi, sosayi falan taniyan az hatta sosa ukrayna da iyi performans verdi ama ruslar cok bilmez ama benim futbolla ilgisi mac gunleri sadece erman toroglunu tvde gormek olan hanim bile quaresmayi biliyor.
Futbol sadece futbol degil hatta gercek futbol 90 dakika bitince baslar o yuzden yonetim hakemleri ve diver kurullari dusunurken, sportif direktorluk besiktas imajini dusunmeli saha icini de senol hocaya biraksinlar o isini en iyi bilen zaten

Çevrimdışı Savaş

Acaba kap bildirimleri icin toplu anlasmayi mi bekliyorlar? Eger oyle degilse bugun en azindan Talisca'nin gelmesi lazim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

simao sabrosa 1 milyon alacagını 15 taksite bölmeyi kabul ediyo böyle bi delikanlılık yapıyo nihat efendi uzlaşmıyoda alacağını uefa kanalıyla haczettiriyo...bide nihat efendi avukatlık parası 600 bin euru da beşiktaşla ödettiriyo
Beşiktaş Futbol Yatırımları, KAP'a Simao Sabrosa'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

Futbolcumuz Simao Pedro Fonseca Sabrosa ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak Toplam 1.000.000.Euro aşağıda belirtilen vadelerle ödeme yapılacaktır.

Abi Nihat konusu ayrı bir konu, Nihat'ı seven biri de kalmadı o terbiyesizliğinden sonra.

Ama emin ol ki taraftar ve artık en son Şenol Güneş nezdinde yoğun bir tenkit olmasaydı, Pektemek hala bizimle birlikteydi.

Çevrimdışı 38life

Acaba kap bildirimleri icin toplu anlasmayi mi bekliyorlar? Eger oyle degilse bugun en azindan Talisca'nin gelmesi lazim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talisca'nın kendisi geliyor napcan kap'ı?

Çevrimdışı mylife1903

simao sabrosa 1 milyon alacagını 15 taksite bölmeyi kabul ediyo böyle bi delikanlılık yapıyo nihat efendi uzlaşmıyoda alacağını uefa kanalıyla haczettiriyo...bide nihat efendi avukatlık parası 600 bin euru da beşiktaşla ödettiriyo
Beşiktaş Futbol Yatırımları, KAP'a Simao Sabrosa'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

Futbolcumuz Simao Pedro Fonseca Sabrosa ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak Toplam 1.000.000.Euro aşağıda belirtilen vadelerle ödeme yapılacaktır.
Sorma @Oktay abi ben forumda yoktuk ozamanlar ama nihatin iki yakasi biraraya gelmeyebilir cok beddua aldi. Nihat var sonra ben de gavurum parami verin, diyen egemen var. mustafa kapasitesiz bir cocuk biraz paragoz cikti yeni turkiye vatandasi para icin bir cok seye katla di ama besiktas altyapisindan yetismis, besiktas terbiyesi almis bir nihatin yaptiklari kabul edilemez. Ben olsam kapidan iceri sokmayi gec, adini andirmazdim kulupte.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Nihat konusu ayrı bir konu, Nihat'ı seven biri de kalmadı o terbiyesizliğinden sonra.

Ama emin ol ki taraftar ve artık en son Şenol Güneş nezdinde yoğun bir tenkit olmasaydı, Pektemek hala bizimle birlikteydi.
Bu algının yaratılması önemli geç de olsa, artık yönetim ve td bazında kulübe katkı vermeyen adamların diken üstünde olmasını sağlıyor.Ben anlaşmayı yaparım katkı vermesem de idmanıma çıkar paramı alırım devri bitti..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Oktay

neresi ayrı ben onu anlamadım.. bir senedir sosyal medyada mustafanın aldığı para milletin ağzında sakız gibi.. biz nihata giderken gazoz kapağımı verdik

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu algının yaratılması önemli geç de olsa, artık yönetim ve td bazında kulübe katkı vermeyen adamların diken üstünde olmasını sağlıyor.Ben anlaşmayı yaparım katkı vermesem de idmanıma çıkar paramı alırım devri bitti..

Aynen öyle.

İşin ilginç tarafı, dün gördük ki bu adam oynayabilecek durumda. O zaman git kardeşim oynayabileceğin takıma. Bu adamlar futbolcu ve futbolu seviyorlarsa, futbol oynamak isterler.

Ben lise sınıf takımı'nda yedek kalacağımı ve oyuna giremeyeceğimi gördüğümde bırakıyordum, bu adamlar oynamamayı dert etmiyorlar. Aklım almıyor bir türlü.

Geçen sene Ömer gibi kendisi de gitseydi belki 12-13 gol atıp geri dönmüştü, taraftarın bakış açısı da değişirdi kendisine karşı.

Çevrimdışı TURKahvesi

sonuçta burada yazan kimse emin değil, nihayetinde hangimiz imzalar atılırken masada oturup bir evrakları inceleyim deyip sonra yazıyoruz ki  :D son 3 gündür medyada yazan rakamlar 1,5 milyon olduğu şeklinde...

+ transfermarktta medyadan aldığı bilgilerle rakamları servis ediyor, resmi açıklama yapılırsa düzeltiyorlar sonra.
senin bahsettiğin Türk medyası
ben diyorumki bu konuda yabancı basın ne diyor
bu konuda @abdusta'ya iş düşüyor  :D
neyse en büyük dileğimiz 7 m.euro olmasıdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

neresi ayrı ben onu anlamadım.. bir senedir sosyal medyada mustafanın aldığı para milletin ağzında sakız gibi.. biz nihata giderken gazoz kapağımı verdik

Ayrı konu abi. Gündem Mustafa, insanlar da onu konuşuyorlar. 4.5 sene önce kulübe kazık atan Nihat'ı mı eleştirsin insanlar bugün?

Çevrimiçi Samet Ç

Caner Erkin'i ne yapacağız bu takıma kanat forvet lazım stoper lazım forvet lazım sol bek değil.

Çevrimdışı sfm1903

Beyler talisca ile zaten anlaşmışız başkan açıkladı illa kap onun için beklemeye gerek yok  farklı transfer haberleri bekliyorum ben,  bu gün sanırım türkiye'de olur talisca bu arada pektemek&fabri falan bildirilmedi kap a yani istediğimiz kişileri bildirip istediğimizi bildirmiyoruz artık.

Çevrimdışı abdusta

Bu haberde Ukranyadan Geliyor:

Konu:   Dieudonné Mbokani Bezua

Kaynak:http://www.footboom.com/ukrainian/high/1471784091-demersi-mbokani-ya-khochu-chtoby-mne-razreshili-perejti-v-beshiktash.html

Beşiktaşa gitmek için izin istiyorum
diyen Mbokani Beşiktaşla anlaşmasına ragmen Klubu Dinamo Kiev in 7milyon euro beklentisi oldugundan konu askıdaymış.

Saygılar

Çevrimdışı 38life

Adriano yetişmesin diye Konya maçını Cuma gününe koymuşlar.

Çevrimdışı tangaz

Caner Erkin'i ne yapacağız bu takıma kanat forvet lazım stoper lazım forvet lazım sol bek değil.

ben emin değilim. şöyleki; solbek caner önünde de adriano oynasa sol kanattan 10 gol 20+asist çıkarırmıyız ki ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Ayrı konu abi. Gündem Mustafa, insanlar da onu konuşuyorlar. 4.5 sene önce kulübe kazık atan Nihat'ı mı eleştirsin insanlar bugün?

Bence asıl kazığı YD attı.
Topuz ezikliğinden dolayı zorla istemeyen Nihatı aldı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Günü daha önceden belli olmuştu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha önce açıklandı o program.

Cuma olması daha iyi, Cuma maçlarında seyirci etkisi daha az oluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben emin değilim. şöyleki; solbek caner önünde de adriano oynasa sol kanattan 10 gol 20+asist çıkarırmıyız ki ?
Valla Adriano Q7 yerine formda bir Caner Adrianoyu isterim, daha efektif oyun anlamında çünkü ikisi, ayrıca yerli adam. Q7 yi hamle oyuncusu olarak oynatmak daha mantıklı Portekiz'de olduğu gibi, git gide fiziksel olarak düşüyor çünkü..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Beyler talisca ile zaten anlaşmışız başkan açıkladı illa kap onun için beklemeye gerek yok  farklı transfer haberleri bekliyorum ben,  bu gün sanırım türkiye'de olur talisca bu arada pektemek&fabri falan bildirilmedi kap a yani istediğimiz kişileri bildirip istediğimizi bildirmiyoruz artık.

Takımın konsantrasyonunu bozmamak için KAP lar Konya maçından sonra gelsin. Milli takım atasıyla beraber gelenler mevcutlarla harmanlanır ve lige hazırlanır.

Come to Beşiktaş

Etiketler: