Büyük ihtimalle öyle olacak
Eto'o transferi hem Avrupa'da büyük reklam olacak bizim için hem de işimizi görecek bir adam, Şu an dünyadaki en çok bilinen 4-5 futbolcudan birisi.
Quaresma varken etoyu almak forma satislarini patlatir. Simdi sosa ile gomez super oynadi sampiyonlugun %50sini gerceklestirdiler, diyebiliriz ama ikisinin forma satisini toplasan bence bir quaresma etmez o toplam.
Ayrica quaresma belki sahada abuk sabuk isler yapiyor ama youtubea girince besiktas yaz quaresma efendi aciyor kapiyi. Simdi gavurunoglu besiktasi bilmez ama quaresmayi bilir ayni sekimde eto. Marka degeri icin simdilik boyle az ariza az yasli oyunculara ihtiyacimiz var. yonetim boyle giderse 8-10 sene icinde daha problemsiz daha superstar oyuncular gelecektir. Yavas yavas, sjndire sindire gitmek lazim.
Mesela asyada gomezi, sosayi falan taniyan az hatta sosa ukrayna da iyi performans verdi ama ruslar cok bilmez ama benim futbolla ilgisi mac gunleri sadece erman toroglunu tvde gormek olan hanim bile quaresmayi biliyor.
Futbol sadece futbol degil hatta gercek futbol 90 dakika bitince baslar o yuzden yonetim hakemleri ve diver kurullari dusunurken, sportif direktorluk besiktas imajini dusunmeli saha icini de senol hocaya biraksinlar o isini en iyi bilen zaten