2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365191 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

africa kökenli alınabilecek net golcü şuan sadece etoo var. düşününce öyle çok adam hatırlayamazsınız africalı olup da net golcü denebilecek. weah, etoo, drogba, eskilerden bir de yekini vardı sadece
Topclass olmasada niang da iyiydi.tabi milliyetinden ve eğitimini nerede aldığından emin değilim. Yoksa henry i unutmak olmaz.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 11:00:18 MURAT ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalya başkanı etoya teklif yok. Beşiktaşa kirginiz ama teklif gelirse degerlendiririz demis doğru mu bana inandırıcı gelmedi.

Ulan şu adam yüzünden memleketimin takımından nefret etmeye başladım.

Gelin alın diye yalvarıyor adam. :lol:

3 gün sonra minibüsle kulüp binasının önüne gelip, Eto'o yu fırlattıktan sonra kaçarlarsa şaşırmam.  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

insan düşmeye görsün zaten ilk başta yakınındakiler terk eder adamı....mustafa pekdemek beşiktaş taraftarının diğer yüzüdür.. uzun uzun yazmaya gerek yok şansızdı kısmetsizdi bi dönem taraftarın gözbebeğiydi ama götüne teneke bağlayıp yollanmayıda haketmedi

Abi yanlış hatırlıyor olmayasın, düne kadar Mustafa Pektemek hiç bir zaman taraftarın gözbebeği olduğu bir zaman dilimi hatırlamıyorum ben.

Dün oldu işte, gitmeyi kabul edince.  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gelin alın diye yalvarıyor adam. :lol:

3 gün sonra minibüsle kulüp binasının önüne gelip, Eto'o yu fırlattıktan sonra kaçarlarsa şaşırmam.  :lol:
:evillol: Büyük ihtimalle öyle olacak  :D Eto'o transferi hem Avrupa'da büyük reklam olacak bizim için hem de işimizi görecek bir adam, Şu an dünyadaki en çok bilinen 4-5 futbolcudan birisi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

yok ya teneke falan bağlamadık 500 bin € bağladıkta yolladık :bandit:
biz ferrari gibi nihat kahveci gibi adamlara layıkız... giderken kulubün ciğerini söküp gideceksinki makbule geçsin :bandit: :bandit:

Çevrimdışı onur_U

ben bu yüzden Aboubakar transferine şiddetle karşıyım
biz bir şey biliyoruzda dile getiriyoruz
forumda bu transferi tutturanlarada anlam veremiyorum
bunlar olsa olsa şu daralan kısa zamanda (transfer sezonunun bitmesine) ya tutarsa veya olursa olur diyebilecek transferlerden biri olacaktır
ne bileyim Huntelaar'ı al veya bir başka bitirici özelliği olan kafa toplarında iyi olan bir golcüyü al
ha inşallah ben yanılırım Beşiktaşım kazanır aslolan Beşiktaştır sonuçta Necmi

abaobakar CL'de daha çok iş yapacak bir oyuncu..CL'de skorer zaten...genelde kendi sahamızda bekleyeceğimiz için..
fakat ligde dedikleriniz doğru...oyunu karşıya yığdığımız zaman iş yapamaz hale gelebilir..bknz Emenike-başakşehir maçı

Çevrimdışı tangaz

ne  yapmis  Italyanlar ? ? Bi  sey  mi  kacirdim?

gomezin bonservisini sadece 1,5 milyona vermişler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Topclass olmasada niang da iyiydi.tabi milliyetinden ve eğitimini nerede aldığından emin değilim. Yoksa henry i unutmak olmaz.

niang iyi oyuncu ama benim saydıklarım A class, niang ise B, hatta B-, C+ classlarda. henry fransız onu saymamak lazım siyahilerden yola çıkarsak pascal nouma da eklenebilir bence B+ classtı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

biz ferrari gibi nihat kahveci gibi adamlara layıkız... giderken kulubün ciğerini söküp gideceksinki makbule geçsin :bandit: :bandit:
Oyun olarak ne faydasını gördük ki maddi beklentimiz olsun, Nihat öyle veya böyle iyi hizmet etti son döneminden önce Beşiktaş'a, para da kazandırdı kulüpten ilk gidişinde, Biraz anlamsız olmuş bence benzetme..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı arda

Transfermarkt ne derece kaynak olarak alınabilir ama 7M Euro demişler.

http://www.transfermarkt.com/mario-gomez/profil/spieler/6288
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

Oyun olarak ne faydasını gördük ki maddi beklentimiz olsun, Nihat öyle veya böyle iyi hizmet etti son döneminden önce Beşiktaş'a, para da kazandırdı kulüpten ilk gidişinde, Biraz anlamsız olmuş bence benzetme..
sen mevzuyu bilmiyosun galiba ,nihatın beşiktaşın en zor gününde attığı  kazık mustafa pekdemetin 5 sene oynamadan para almasından daha feci.. mustafa pekdemet onun yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen mevzuyu bilmiyosun galiba ,nihatın beşiktaşın en zor gününde attığı  kazık mustafa pekdemetin 5 sene oynamadan para almasından daha feci.. mustafa pekdemet onun yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalır
Şimdi hatırladım şu son alacak mevzuları filan, haklısın o konuda Pektemek yanında çok masum kalır..  :ok:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu Abubakarı hiç izlemişliğim yoktu.Biraz önce 2 videosunu izledim toplamda 10-15 dakika...
   Bana öyle geldiki : Abubakarın 34 maç 90 dakika oynayarak attığı golü Eto 24 maç 60 şar dakika oynayarak atar.
  Böyle be bilim amokachi youla emenike karışımı bişey gibi geldi. :alala:
Ben kisaca mert dombranin bir tik ustu diyorum.
Mert dombra tarifi azicik marcio nobre ustune azicik youla serpiyorsun ve vucut gelistirme yaziyorsun yemeklerden sonra tok karnina 3 ay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mert dombra tarifi azicik marcio nobre ustune azicik youla serpiyorsun ve vucut gelistirme yaziyorsun yemeklerden sonra tok karnina 3 ay
Bu adamı çok gömmeyelim, oyun alanına hakimiyeti benzetildiği adamların çok üstünde, saha görüşü üst düzeyde ve asist kabiliyeti yüksek sadece son vuruşları sıkıntılı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

Nihat beşiktaşlıya yakışmayacak bir şekilde bağlarını kopartmıştır. Kulübü zor durumdayken mahkemeye vermiş ve parasını faiziyle almıştır.bir daha onu kulübün içine sokan olursa benim gözümde haindir. Pektemeğe haketmediği parayı alıyor diye demediğinizi bırakmadınız. Adam pektemeğin 2.5 katı parayı oynamadan faiziyle aldı. Hemde mahkemeye vererek ve uzlaşmadan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nihat beşiktaşlıya yakışmayacak bir şekilde bağlarını kopartmıştır. Kulübü zor durumdayken mahkemeye vermiş ve parasını faiziyle almıştır.bir daha onu kulübün içine sokan olursa benim gözümde haindir. Pektemeğe haketmediği parayı alıyor diye demediğinizi bırakmadınız. Adam pektemeğin 2.5 katı parayı oynamadan faiziyle aldı. Hemde mahkemeye vererek ve uzlaşmadan.
Abi sonradan hatırladım, haklısınız. Nihat'ın yaptıklarını anlatacak bir söz yok. Ama bu tarz adamlar sonradan bir şekilde giriyorlar kulübe daha burnumuzun ucundaki muhabirleri temizleyemiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada,

Artık oyuncumuz olmadığına göre yazabilirim.

Pektemek denen kazmadan hallice vasat gitti şükürler olsun, inşallah dönmez bir daha.

Kaldı 1 vasat kuzey diyarlarından gelen. Rabbim bize ondan da kurtulmayı nasip etsin.
Yalniz hala bizim oyuncumuz kendisi sadece 1 yil kiralık gitti :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Yurt dışı haberler

Jovetic için ne Italyan nede İngiliz basını Beşiktaşa yakın veya görüşülüyor diye haber yapmamış
 butun duzmece-derleme haber türk spor medyası tarafından üretilmiş.

Nasri için en son bilgileri bugun 14.00 den sonra İngiliz basınından okuyabilecegiz

Martins Indi ve Aboubakar Portekiz basınında yazan Başkanımızın demeciyle örtüşüyor para ve şartlarda restleşme var ama Martins Indi transferi daha uzak duruyor.

Boyko yu Malaga yıllık 500bin euro ile kiralamak istiyor,Boykoda gitmeye istekli ancak Beşiktaş tan Yıllık 900bin alan Boykoda aradaki farkın karşılanması lazım
 Beşiktaş bu konuda isteksiz 300bin euro daha fazla istiyor ve 25 maç altında oynatılırsa 200bin euro daha ilave ödeme talep etti
 Malaganın degerlendirmesi bekleniyor.

NOT:Benim şimdiye kadar burada yazdıklarım duyum,öngörü,ya tutarsa diye derleme degildir.yaptıgım basit şey Türk medyasında çıkan haberleri,kaynagı Turk medyası olan haberleri
yurtdışında Turk medyasını kaynak göstermeden yazan İspanyol,Portekiz,İtalyan ve İngiliz medyasını,forumlarını takip ederek MATCH (karşılaştırma)ile doğrulamadır

saygılar
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 11:23:18 abdusta ]

Çevrimdışı mylife1903

burada hemen herkes 10-15 milyonlar beklerken ben ve @mylife1903 italyanlar bir madik atar hülle yapar falan demiştik gomezden bonservis beklemeyin demiştik öyle de oldu...
Italyanlar ekoldur yahu. Senin soyup sogana cevirir sen ustune tesekkur edersin sonra bir daha soysun diye eline dusersin.

Çevrimdışı Oktay

simao sabrosa 1 milyon alacagını 15 taksite bölmeyi kabul ediyo böyle bi delikanlılık yapıyo nihat efendi uzlaşmıyoda alacağını uefa kanalıyla haczettiriyo...bide nihat efendi avukatlık parası 600 bin euru da beşiktaşla ödettiriyo
Beşiktaş Futbol Yatırımları, KAP'a Simao Sabrosa'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

Futbolcumuz Simao Pedro Fonseca Sabrosa ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak Toplam 1.000.000.Euro aşağıda belirtilen vadelerle ödeme yapılacaktır.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 11:23:21 Oktay ]

Çevrimdışı mylife1903

africa kökenli alınabilecek net golcü şuan sadece etoo var. düşününce öyle çok adam hatırlayamazsınız africalı olup da net golcü denebilecek. weah, etoo, drogba, eskilerden bir de yekini vardı sadece
Yeboah vardi be abj ayi bogan.

Çevrimdışı tangaz

mert nobre önüne ağaç çıksa onu çalımlayamaz ve ağaca toslardı çok haksızlık olur nobreyle mukayese etmek  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yurt dışı haberler

Jovetic için ne Italyan nede İngiliz basını Beşiktaşa yakın veya görüşülüyor diye haber yapmamış
 butun duzmece-derleme haber türk spor medyası tarafından üretilmiş.

Nasri için en son bilgileri bugun 14.00 den sonra İngiliz basınından okuyabilecegiz

Martins Indi ve Aboubakar Portekiz basınında yazan Başkanımızın demeciyle örtüşüyor para ve şartlarda restleşme var ama Martins Indi transferi daha uzak duruyor.

Boyko yu Malaga yıllık 500bin euro ile kiralamak istiyor,Boykoda gitmeye istekli ancak Beşiktaşdan Yıllık 900bin alan Boykoda aradaki farkın karşılanması lazım
 Beşiktaş bu konuda isteksiz 300bin euro daha fazla istiyor ve 25 maç altında oynatılırsa 200bin euro daha ilave ödeme talep etti
 Malaganın degerlendirmesi bekleniyor.

NOT:Benim şimdiye kadar burada yazdıklarım duyum,öngörü,ya tutarsa diye derleme degildir.yaptıgım basit şey Türk medyasında çıkan haberleri,kaynagı Turk medyası olan haberleri
yurtdışında Turk medyasını kaynak göstermeden yazayn İspanyol,Portekiz,İtalyan ve İngiliz medyasını,forumlarını takip ederek MATCH (karşılaştırma)ile doğrulamadır

saygılar
Indi dışında başka birisi var mı konuşulan? Şu an Gil ve Indi dışında bir adamın ismi konuşulmuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TURKahvesi

eminmisin bu konuda  :alala:
emin olmadan yazmasan iyi olur
transfermarkt sitesine gir almanca,ingilizce (co.uk olarak),ispanyolca ve özellikle italyanca olarak baktığında hepsi 7 m.euro yazıyor
yani ne bileyim koskoca transfermarkt sitesi yanlış yazacak değil ya @tangaz

abaobakar CL'de daha çok iş yapacak bir oyuncu..CL'de skorer zaten...genelde kendi sahamızda bekleyeceğimiz için..
fakat ligde dedikleriniz doğru...oyunu karşıya yığdığımız zaman iş yapamaz hale gelebilir..bknz Emenike-başakşehir maçı
yani @onur_U

Etiketler: