2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364646 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o zaman "parçala behçet" olurdu  :evillol:
Yok Alman konulu filmi olurdu parçala behçet hafif kalırdı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaşlar,

ağzı süt kokan bir adam değilim ama, "tecavüz" kelimesinin kullanılması pek hoş olmuyor. Bugünlerde çok hassasım bu tip olaylara, o kadar çok arttı ki. bu tip kelimeler kullanılınca sanki sıradanlaşıyor olay.

Öyle işte, dikkat edersek çok memnum olurum kendi adıma.

Katiliyorum, forumdaki bu muhabbet sakadan da olsa toplumsal hassasiyetin had safhada olmasi lazim bence.

Yaniliyorsam da ciddiye almayin, cok etkiledi gecen gunku olay.

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar,

ağzı süt kokan bir adam değilim ama, "tecavüz" kelimesinin kullanılması pek hoş olmuyor. Bugünlerde çok hassasım bu tip olaylara, o kadar çok arttı ki. bu tip kelimeler kullanılınca sanki sıradanlaşıyor olay.

Şakadan bile olsa çocukda kesmesek?

Çevrimdışı Çağatay

gerçekten korku salarız ligde.
ebubekir+etoo+talisca+mevcut hücumcular  :bandit:
maçlar şaka maka tecavüz mode-on şeklinde geçer  :D

lig tv nin maç öncesi şu akıllı işaretleri kullanması gerekir  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 10:44:07 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar,

genel duyarlılığın ve adamlığın zaten hepimizin malumu dostum, burada haftaya tebessümle başlamanın şımarıklığını yaşıyoruz sadece ama dostlarımızın duyarlılığı hepimizin duyarlılığıdır  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Olcaydan pek haz etmeyenler var onlari anliyorum ama birde şöyle bir sey var. Arkadas güzel bilgiler vermiş.

https://eksisozluk.com/entry/62479335

Taraftarların bilmediği bazı gerçekler vardır.
Antrenman performansı, saygı sevgi, çalışkanlık, psikoloji, güenebilriilik, şans, amatör ruh, TD ve takımla uyumluluk vs. gibi önemli seğler.

Olcay'ın oyunu hiç göze hoş gelmiyor, eyvallah... ama bir dönüp istatisklerine bakın derim.

Bunun dışında gelen TD ler onu hiç kesmedi. Acaba neden?

Bazen taraftar bencil futbol keyfini arka planda tutup, takım futbolu için bazı şeyleri kabul etmek zorunda. Olcay bunlardan biri.
Eminim günün birinde Olcayı kesecek adam çıkarsa en çok saygı gösterecek adam Olcay olacaktır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

bu arada,

Artık oyuncumuz olmadığına göre yazabilirim.

Pektemek denen kazmadan hallice vasat gitti şükürler olsun, inşallah dönmez bir daha.

Kaldı 1 vasat kuzey diyarlarından gelen. Rabbim bize ondan da kurtulmayı nasip etsin.
Ya sorma ben oyuna girene kadar cok korktum sakatlanacakda herifler bize geri gonderecek diye

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftarların bilmediği bazı gerçekler vardır.
Antrenman performansı, saygı sevgi, çalışkanlık, psikoloji, güenebilriilik, şans, amatör ruh, TD ve takımla uyumluluk vs. gibi önemli seğler.

Olcay'ın oyunu hiç göze hoş gelmiyor, eyvallah... ama bir dönüp istatisklerine bakın derim.

Bunun dışında gelen TD ler onu hiç kesmedi. Acaba neden?

Bazen taraftar bencil futbol keyfini arka planda tutup, takım futbolu için bazı şeyleri kabul etmek zorunda. Olcay bunlardan biri.
Eminim günün birinde Olcayı kesecek adam çıkarsa en çok saygı gösterecek adam Olcay olacaktır.
haklısın abi görüşlerine aynen katılıyorum ama öyle çok da yaşlı bir adam değil en azından son vuruşlarını geliştirmek için daha çok çalışabilir, 2-3 gol fazla atsa sezonda faydadır, İbrahim 30 dan sonra orta yapmayı öğrenmişti az buz da olsa :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Ya sorma ben oyuna girene kadar cok korktum sakatlanacakda herifler bize geri gonderecek diye

Bu yetmiyor muş gibi gayet iyide oynadı.

Seneye 2 milyona satarız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

genel duyarlılığın ve adamlığın zaten hepimizin malumu dostum, burada haftaya tebessümle başlamanın şımarıklığını yaşıyoruz sadece ama dostlarımızın duyarlılığı hepimizin duyarlılığıdır  :ok:

Teşekkür ederim, zaten bu duyarlılığı bekleyeceğim ilk birkaç ardaşım varsa biri de sensin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Gomez'in bonservisinden ses seda var mı? Fiorentina bir bokluk yapar demiştim ve yaptı sanırım. İtalyanlara güvenilmez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

insan düşmeye görsün zaten ilk başta yakınındakiler terk eder adamı....mustafa pekdemek beşiktaş taraftarının diğer yüzüdür.. uzun uzun yazmaya gerek yok şansızdı kısmetsizdi bi dönem taraftarın gözbebeğiydi ama götüne teneke bağlayıp yollanmayıda haketmedi

Çevrimdışı Çağatay

Teşekkür ederim, zaten bu duyarlılığı bekleyeceğim ilk birkaç ardaşım varsa biri de sensin.

Haklısın bu konuda daha hassas olmalıyız bende bir önceki iletimi düzelttim zira
Şu sıralar özellikle daha dikkatli olmamız gereken bir konu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yetmiyor muş gibi gayet iyide oynadı.

Seneye 2 milyona satarız

Üstüne para mara istemez abi, kalan maaşını versinler yeter.

Çevrimiçi murat

Ben başkandan eto transferinde 2 milyon euro üstünü antalyanın ödemesi şartıyla anlaşmasını bekliyorum.  :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Bu Abubakarı hiç izlemişliğim yoktu.Biraz önce 2 videosunu izledim toplamda 10-15 dakika...
   Bana öyle geldiki : Abubakarın 34 maç 90 dakika oynayarak attığı golü Eto 24 maç 60 şar dakika oynayarak atar.
  Böyle be bilim amokachi youla emenike karışımı bişey gibi geldi. :alala:

Çevrimdışı 38life

bence etoo forvet arkası oynar. bizde etoo forvet olmaz buna gücü yetmez :)
geçen seneki gibi düşünme bu sene o takım olmayacak takım başdan aşağı değişti
oyun olarakta değişti gomez sosa nedeniyle değil onlarda olsa takım geçen seneki gibi oynamayacaktı
iki tane hücumcu bek alıyorsan oyunu önde kurmayacaksın demektir. bu sene savunma daha fazla önemli olacak gibi duruyor
birde kafa hakimiyeti yüksek forvete ihtiyaç olacak çok fazla orta göreceğiz aynı zamanda kaleye çok fazla şut göreceğiz
topa iyi vuran oyuncularla doldu kadro bu seneki hücum veryasyonları çok fazlalaşıyor bir çok değişik taktiği aynı anda
oyunda görebiliriz. mesela pas üçgenlerini dahada fazla yaparız adriano quaresmayıda bu işin içine sokacak gibi duruyor
geçen sene daha çok atiba olcay ozi olurdu ender sosa girerdi şimdi ozi atiba quaresma aras adriano olcay gelirse nasri
bu işi yapabilecek oyuncular biz bu sene çok acımasız bir takım olacağız :bandit:
Çok doğru tespitler.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Gomez'in bonservisinden ses seda var mı? Fiorentina bir bokluk yapar demiştim ve yaptı sanırım. İtalyanlara güvenilmez.

burada hemen herkes 10-15 milyonlar beklerken ben ve @mylife1903 italyanlar bir madik atar hülle yapar falan demiştik gomezden bonservis beklemeyin demiştik öyle de oldu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu Abubakarı hiç izlemişliğim yoktu.Biraz önce 2 videosunu izledim toplamda 10-15 dakika...
   Bana öyle geldiki : Abubakarın 34 maç 90 dakika oynayarak attığı golü Eto 24 maç 60 şar dakika oynayarak atar.

africa kökenli alınabilecek net golcü şuan sadece etoo var. düşününce öyle çok adam hatırlayamazsınız africalı olup da net golcü denebilecek. weah, etoo, drogba, eskilerden bir de yekini vardı sadece

Çevrimiçi murat

Bir santraforda olması gereken en büyük özellik yoksa olmuyor. Şimdi bu saydığın isimlerin içinde birde cardozo olsaydı ben tamam derdim. Tabi ideal harmanla. Yoksa cardozo hızı youla bitiriciliğiye olmaz tabi.

Çevrimdışı tuncaboylu

burada hemen herkes 10-15 milyonlar beklerken ben ve @mylife1903 italyanlar bir madik atar hülle yapar falan demiştik gomezden bonservis beklemeyin demiştik öyle de oldu...

Bu tip anlaşmaları daha dikkatli yapmak lazım, onu öğrendi yönetim. Burada 2-3 milyon kazık yedik, ama Talisca'da önünü almış olalım en azından.

Çevrimdışı 38life

Antalya başkanı etoya teklif yok. Beşiktaşa kirginiz ama teklif gelirse degerlendiririz demis doğru mu bana inandırıcı gelmedi.

Ulan şu adam yüzünden memleketimin takımından nefret etmeye başladım.

Çevrimiçi Necmi

insan düşmeye görsün zaten ilk başta yakınındakiler terk eder adamı....mustafa pekdemek beşiktaş taraftarının diğer yüzüdür.. uzun uzun yazmaya gerek yok şansızdı kısmetsizdi bi dönem taraftarın gözbebeğiydi ama götüne teneke bağlayıp yollanmayıda haketmedi
yok ya teneke falan bağlamadık 500 bin € bağladıkta yolladık :bandit:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ne  yapmis  Italyanlar ? ? Bi  sey  mi  kacirdim?
Yorgo

Çevrimdışı TURKahvesi

bence etoo forvet arkası oynar. bizde etoo forvet olmaz buna gücü yetmez :)
geçen seneki gibi düşünme bu sene o takım olmayacak takım başdan aşağı değişti
oyun olarakta değişti gomez sosa nedeniyle değil onlarda olsa takım geçen seneki gibi oynamayacaktı
iki tane hücumcu bek alıyorsan oyunu önde kurmayacaksın demektir. bu sene savunma daha fazla önemli olacak gibi duruyor
birde kafa hakimiyeti yüksek forvete ihtiyaç olacak çok fazla orta göreceğiz aynı zamanda kaleye çok fazla şut göreceğiz
topa iyi vuran oyuncularla doldu kadro bu seneki hücum veryasyonları çok fazlalaşıyor bir çok değişik taktiği aynı anda
oyunda görebiliriz. mesela pas üçgenlerini dahada fazla yaparız adriano quaresmayıda bu işin içine sokacak gibi duruyor
geçen sene daha çok atiba olcay ozi olurdu ender sosa girerdi şimdi ozi atiba quaresma aras adriano olcay gelirse nasri
bu işi yapabilecek oyuncular biz bu sene çok acımasız bir takım olacağız :bandit:
ben bu yüzden Aboubakar transferine şiddetle karşıyım
biz bir şey biliyoruzda dile getiriyoruz
forumda bu transferi tutturanlarada anlam veremiyorum
bunlar olsa olsa şu daralan kısa zamanda (transfer sezonunun bitmesine) ya tutarsa veya olursa olur diyebilecek transferlerden biri olacaktır
ne bileyim Huntelaar'ı al veya bir başka bitirici özelliği olan kafa toplarında iyi olan bir golcüyü al
ha inşallah ben yanılırım Beşiktaşım kazanır aslolan Beşiktaştır sonuçta Necmi

Etiketler: