@Necmi abi Baskan insallah bu maci seyretmiyordur tasi topragi toplayip transfere gerek yok diyerek istanbulun yolunu tutar
Avciya mac sonu alkol muayenesi yapsinlar
1-0 ondesin
kirmizi kart yiyorsun forvet cikarip yerine forvet aliyorsun @mylife1903 sanirim avciya aslan yuregi gondermis mac oncesinde 
yazdim yeniden yaziyorum Guzel gunler bizi bekliyor
su maci seyrederken bunun bir kez daha farkina vardim
baskan bu yonetimini bozmasin
besiktasim bu sezon da sampiyon olur en az 5 yil ligi domine eder
Kansersiz bir sezon ve sampiyonluk simdiden hepimize hayirli ugurlu olsun

biz yönetime destek verdiğimiz için yönetim yalakası olduk. Aslında bizim gördüğümüz ama kendilerinin göremediği
çok şey var arkadaşların ben üstünkaya dönemini bilirim ilk başkanlığını hayal mayal hatırlıyorum ama ikinci başkanlığını
gayet iyi hatırlıyorum. hani şu ünlü Beşiktaş için bir kibrit yak kampanyası o kampanyayı üstünkaya yapmıştı Beşiktaşın
titreyip kendine gelmesine sebep olmuştu tıpkı bizim feda kampanyamız gibi Beşiktaş camiayı ayağa kaldırma işini iyi beceriyor.
herkes seba der ama Beşiktaşın kurtuluş ateşini Üstünkaya yakmıştı Sebanın katkıları daha farklıdır.
Bu dönem yönetim hataları yokmu dolu var eleştirsek sabaha kadar eleştiririz ama net bir şey varsa kritik noktalarda hata yapmıyorlar orda iş mükemmel oluyor. Yoksa iki tane yanlış transfer yapsan ne olur. Seba döneminde alınan tüm yabancılar yanlış transferdi

bir tek ferdinant var oda bir yıl opsiyonsuz kiralıktı. sırf yetiştirsin diye milneye gönderilmişti. O kadroya düzgün yabancı
ilave edebilseydik şimdi müzede bir kaç avrupa kupası olurdu. Bu yönetimin sportif vizyonu var olur olmaz ama o kupayı istiyorlar
ve bu yolda adım atıyorlar. Bu yönetim başarıya aç ben tribünde başkan değil taraftar görüyorum Bizim gibi düşünen
bir Başkana sahibiz daha ne isteyelim. Ama bunu isterkende kulübü batıracak işlerden uzak duruyorlar kendilerini
frenliyorlar.