2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375116 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu arada birisi banlanmış galiba. Muhalif falan diye burada kimse banlanmaz. Hatta muhalifin kralı armağan abi vardı bi ara pesimistlikte çığır açmıştı o bile banlanmadı :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben banlanmıyorsam kimse banlanamaz asddfggfaaasd (küfür hakaret falansa orası ayrı)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosanın parasını direk volkan babacana gönmek lazım.. 5 yıl sıkıntı çekmessin. İyi kaleci.. Zaten şuan bile kimseyi satın almaya çalışmıyoz hep kiralık çalışıyoz.. Gene harcamıyacak parayı başkan..

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 22:20:18 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Banlanan arkadaşın farklı bir psikoloji olduğunu düşünüyorum. Sosyolojik açıdan bakmam gerek belkide. Çok değişken bir ruh hali olduğu aşikardı. Beşiktaş taraftarı ama çok enteresan yapıda birisiydi. Uğurlar ola...

Yarın bir takım gelişmeler olsa da bir nebzede olsa rahatlasa herkes. Transfer gelmedikçe sinirler geriliyor.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

Mesajlarım önce kontrol edilip sonra görünüyor bazıları hiç onaylanmıyor forum halkını meydanlara davet ediyorum  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Culpable

kar edecek ise neden 25 m vermesin  fikret baskan verir

evet Transfer konusunda su an yapilicak en guzel sey ingiltere alt yapisindan  dusuk maliyetli ingiliz vatandasi alip kenarda tutucaksin bunu parlattigin zaman su an sana maliyeti 100bin pound ise  ilerleyen yillarda 50m pound a okutursun
belki hayal gibi gelebilir ama  Brexit oncesi ve sonrasi diye bir donem var artik

brexit sonrasi   olusucak yeni lisans yapilandirmalari var  bunlar  sirketler icin oldugu kadar furbolcular icinde olucak

ornek su an EPL  rekor fiyat ne ing futbolcusu icin atiyorum 40m pound 1 2 sene sonra 100-200m poundlar havada ucusucak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi alt klasor e vbulletin kurup deneyebilirsiniz   vbulletin uyelik bilgilerini vereyim deneyin  memnun kalirsaniz lisansi  devrederim  forum a katkimiz olmus olur

hicbirsey kaybedilmez sadece zaman kaybi olur sayet calisirsa 2 saat icindee alt klasorden   ana klasore atarsiniz

ben forumu daha tam detayli sekilde incelemedim ama  ilerleyen zamanlarda performansi etkileyecek bir cok faktor var

mesela online kullanici sayisini gostermek  foruma bir  itibar saglamaz  zarar saglar  aklima gelenleri  forum yonetim kismina yazacagim
bugun mesela resim  olayini yazdim o basliga

uzun soluklu ve duzgun calisan bir site isteniliyorsa bu konulara dikkat edilmesi gerekiyor

Ben phpbb den tut  butun forumlarla hasir nesir oldum 300.000 uyeli  forumlarim oldu  ama vbulletin harici hicbir forumdan bu kullanici sayisinda  verim alamazsin

uzun soluklu diyorum  mesela   ben hicbir forumumda   kullaniclarin resim yuklemesine musade etmedim    [img] taglarini kullansinlar ne gerek var upload a  her upload edilen resim sistem ve sistem adminine bir yuk demek

simdi yedek alsan atiyorum 100mb 2 sene sonra yedek alicak olsan 15gb :)
olasi bir sorunda bunu geri yuklemesi var  db yi parcalasan dahil  defalarca  time out alma riskin yuksek  :lol:

şu anda forum 20 gb yi geçiyor zaten :D
resim konusunda haklısın ama buna mecburduk stad resimleri
arşivlik başka yere yüklesek bizim kontrolümüzde olmayacaktı an gelecek site silecek kaybedecektik
bizde birde resim upload siteside var onu bile kullanmadık burdaki veri tabanlarında kalsın diye
buda elbette siteyi şişiriyordu sonradan çözüm olarak haber sitesini kurup resimleri oraya yolladık
yakın zamanda türkiyeye gelecekmisin bunu kebap yerken konuşuruz :D  @Culpable

Çevrimiçi Savaş

Bu arada kiralanacak olan adamların hepsinin 2 senelik kiralanması mantıklı olur. Bir senelik kiralik durumunda seneye yine takım bozulacak opsiyon kullanamayacak durumda olursak.

Bu sebeple kiraliklarin 2 senelik, eger 1 senelik olmasi durumunda ise opsiyonlarinin normal fiyatlarda olması lazım.

Sanırım Talisca 2 senelik olacaktı. Keşke diğer adamlarda bu şekilde gelse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

bi transfer yapamadı transfer başlığı şu eski açık yükseltilsede oradan yardırsam yine  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bishamon

Sosanın parasını direk volkan babacana gönmek lazım.. 5 yıl sıkıntı çekmessin. İyi kaleci.. Zaten şuan bile kimseyi satın almaya çalışmıyoz hep kiralık çalışıyoz.. Gene harcamıyacak parayı başkan..

Bari kaleci alıyoruz daha iyisini alalım yahu  :D

Çevrimiçi Necmi

Ben banlanmıyorsam kimse banlanamaz asddfggfaaasd (küfür hakaret falansa orası ayrı)

insanın kendini biliyor olmasıda ayrı meziyet tabiki :D
burda muhalif olduğu için kimse banlanmadı bu güne kadar banlanmazda.
Beşiktaşlı duruşunu gösterdikten sonra herkes fikrini özgürce ifade eder.
Bir sıkıntı yok @Uğur Uğurlu
senide inciğine cıncığına araştırdım iyi Beşiktaşlısın :evillol:
buda bu forumda yazma ve eleştiri yapma hakkını veriyor sana  :ok:

Çevrimiçi COB

Talisca eger 2 yillik kiralandiysa onumuzdeki sezon sonunda oyuncuyu pazarlamamiz lazim. Soyle ki bizde 30-40'lik performans sergilerse (ki cok zor), 25 e bonservisini alip 35 e falan satmamiz lazim.
Sonraki satis payından 20% de yaparsak super kaar ederiz.

Çevrimdışı Culpable

@Necmi Abi

gruplardan cikarsa  o zaman mac icin gelirim ama   onun haricinde   acil bir durum olmadigi muddetce yaza kadar gelmem herhalde

ama sozum soz ilk TR ye geldigimde  forumdakiler isterse toplu bir kebab ziyafeti yapariz .

resim yukleme sitesi diye bahsettigin yer sanirim  yukleresimi degilmi ?

su an 20gb ise 1 -2 sene sonra ne olacagini dusunmek bile istemiyorum

simdiden temennim  insallah sunucuda sorun cikmaz olasi bir  yedek yuklemede  sistem adminine Allah sabir versin :)

kolaysunucu ile bir alakaniz varmi yoksa hizmeti ordan mi aliyorsunuz

Bu arada saldiri olayina gelince   dunya uzerinde orta halli bir saldiriya dayanabilecek forum yoktur

anlik online 500  reader zombisi olan her sahis  istedigi forumu indirebilir :) ama indiremiyorsa  ergen floodcudur
şu anda forum 20 gb yi geçiyor zaten :D
resim konusunda haklısın ama buna mecburduk stad resimleri
arşivlik başka yere yüklesek bizim kontrolümüzde olmayacaktı an gelecek site silecek kaybedecektik
bizde birde resim upload siteside var onu bile kullanmadık burdaki veri tabanlarında kalsın diye
buda elbette siteyi şişiriyordu sonradan çözüm olarak haber sitesini kurup resimleri oraya yolladık
yakın zamanda türkiyeye gelecekmisin bunu kebap yerken konuşuruz :D  @Culpable

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Efe

yarın abubakar ve talısca açıklansın artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın abubakar ve talısca açıklansın artık

ardından eto açıklansın :D

Çevrimdışı Culpable

En karamsar  Besiktas taraftari benim herhalde diye dusunuyordum  taki bu foruma  uye oluncaya kadar

transfer doneminde ve mac yorumlarini okumaya baslayinca  derin bir nefes cektim sorun bende degilmis bunu gordum
sorun besiktas taraftarinda  sabirsiz ve cok duygusaliz

Besiktas taraftari benim gozumde  hep farkli bir insan kitlesidir
nasilmi :  dunyanin en buyuk sirketinin  Amerikan vatandasi Ceo su Besiktasli imis deseler sasirmam mesela
einstein besiktasli imis deseler   sasirmam

Besiktas taraftari CL de ceyrek final macini 7 gun oncesinden stadi doldurarak beklemeye basladi diye haberler okusam sasirmam :)

bu yuzden diyorum ki  transfer sezonu  varsin boyle gecsin en son gun aciklasinlar sorun degil
  bizim icin yeni bir donem acildi ve besiktas taraftarini artik guzel gunler bekliyor

belki cok hayalperest olucak ama ilerleyen yillarda  Alman gazetelerinde  manset: Bayern 5 - dortmund 0
Bayern bu haftaki oyunu ile  gozlerimizde besiktasi canlandirdi

Çevrimdışı Efe

ardından eto açıklansın :D
keşke abubakar gelsinde ilk etoyada bakarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dun bir kabus gordum  Serdar Ozkan ve Ibrahim Kas ve ortada baskan basina tanitiyor transferleri  :evillol: hemen uyandim  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı s4rc4stic

aboubakar bana rahmetli yekini'yi hatırlatıyor..etoo ile güzel ikili olur kamerun styla

Çevrimdışı brkntcnr

Dun bir kabus gordum  Serdar Ozkan ve Ibrahim Kas ve ortada baskan basina tanitiyor transferleri  :evillol: hemen uyandim  :D
Ahahahaha iyi güldüm valla nasıl bi bilinçaltın var ya :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

nerlerdesin abi sen :D

Sosa ve Gomeze çok öfkeliydim bu hanımköylülere küfredip forumdan atılmayayım die uzaktan izledim bir süre :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi

gruplardan cikarsa  o zaman mac icin gelirim ama   onun haricinde   acil bir durum olmadigi muddetce yaza kadar gelmem herhalde

ama sozum soz ilk TR ye geldigimde  forumdakiler isterse toplu bir kebab ziyafeti yapariz .

resim yukleme sitesi diye bahsettigin yer sanirim  yukleresimi degilmi ?

su an 20gb ise 1 -2 sene sonra ne olacagini dusunmek bile istemiyorum

simdiden temennim  insallah sunucuda sorun cikmaz olasi bir  yedek yuklemede  sistem adminine Allah sabir versin :)

kolaysunucu ile bir alakaniz varmi yoksa hizmeti ordan mi aliyorsunuz

Bu arada saldiri olayina gelince   dunya uzerinde orta halli bir saldiriya dayanabilecek forum yoktur

anlik online 500  reader zombisi olan her sahis  istedigi forumu indirebilir :) ama indiremiyorsa  ergen floodcudur
çok sunucu değiştirdik en son nerde olduğumuzu bende bilmiyorum :D
bu işlerle @Altuğ  ilgileniyor. sorarım ona tatilden dönsün şimdi oda ukraynada
benim bildiğim en son bizim sunucuların fransada olduğuydu Türkiyede tutunamadık
kovdular bizi bütün kaynaklarını tüketiyormuşuz :evillol:

Etiketler: