2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368337 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim stoperimde Necip oynamiyor. Rhodolfo, marcelo ve tosic oynuyor ve onlara gore cok daha iyi adam degil. Begenmezsen almasin diye dusunuceksek vasat 4 adam kiralayalim o zaman? Oyle mantik mi olur? Zaten kisitli sayida transfer yapacagiz. Iyi dusunup nokta atisi yapmaliyiz. Stoper mezarligina donduk son 2 yil resmen.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

rhodolfo nerde oynuyor ben neden göremedim gs maçında  alanya maçında ?

Rhodolfonun tam olarak geri dönmesi randıman almamız ilk yarı bitince 2.ci yarı başlarken anca olur.

Marcelo,tosic ilede stoperleri çeviremezsiniz.

Diyorum ki martins indi olmazsa omerou alınacak siz başka kimi bekliyorsunuz ?

Bu senede mecburuz idare eder stoper almaya kiralamaya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

rhodolfo nerde oynuyor ben neden göremedim gs maçında  alanya maçında ?

Rhodolfonun tam olarak geri dönmesi randıman almamız ilk yarı bitince 2.ci yarı başlarken anca olur.

Marcelo,tosic ilede stoperleri çeviremezsiniz.

Diyorum ki martins indi olmazsa omerou alınacak siz başka kimi bekliyorsunuz ?

Bu senede mecburuz idare eder stoper almaya kiralamaya.
Boyko kiralık giderse 2 tane alabiliriz. 2 defans 2 orta saha 1 forvet

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Boyko kiralık giderse 2 tane alabiliriz. 2 defans 2 orta saha 1 forvet

Boyko giderse.

2 forvet
1 kanat-forvet arkası (Nasri)
1 orta saha (Talisca)
2 stoper

Çevrimdışı Oktay

Çok isabetli karar.

2 kişi daha var gözüme çarpan, onların akıbeti de aynı olur umarım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aralar foruma eskisi girmiyoruz diye renkliler musallat olmuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyko giderse.

2 forvet
1 kanat-forvet arkası (Nasri)
1 orta saha (Talisca)
2 stoper
Büyük oranda Malaga ya kiralandı diyorlardı 2 gün önce. Bakalım yakında kokusu çıkar. Yalnız Boyko giderse bir yerli kaleci daha alabiliriz. Çünkü yine sayısal eksiklik oluyor. Ali Şaşal diye biri gelecek diyorlardı o gelebilir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağatay

3 tane var phpbb,smf,vbulletin.

phpbb ve smf ücretsiz vbulletin ücretli ücreti çok yüksek hatta.

Bu forum Smf hacklenmeye karşı çokta korunaklı olduğunu söylemek doğru olmaz ha farkedermi farketmez muhtemelen haftalık database yedekliyor forumu Allah korusun bir hack durumunda host  şirketi ile temasa geçip geri alıp database'yi geri atınca kaldığı yerden devam eder :)

Phpbb'de de aynı şekilde free ve smf gibi çok korunaklı değil.

Vbulletin içlerinde en korunaklı ve kullanışlı olanı.Modlar daha fazla.

ÖZETLE ;

Smf,phpbb = android

Vbulletin = İOS

bak son saniyede ios>android filan

yakışmadı  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Oktay

Onun farklı bir modeli olan MehmetKörfez'de var, aynı tarifeyi bekliyoruz abi.
onuda dün forumdan 6 gün uzaklaştırdım ...

Bide BAZI arkadaşlar muhalefet edeyim derken işin çılkını çıkarıyor..Biz sanki kimin iyi kimin kötü oynadığını görmüyoruz bildiğimiz şeyleri gözümüze gözümüze sokarsan daraltırsın bizi

Beşiktaş, Inter’in yeni hocası de Boer’in istemediği Caner Erkin'i bedelsiz transfer etmek istiyor. (Hürriyet)

bak son saniyede ios>android filan

yakışmadı  :evillol:

yanlış anlaşılmasın bende android kullanıcısıyım telefonum android :D

Ama elimde iPad Air'de var İOS bir başka abi adamlar yapıyorlar yani biraz pahalı filan ama hakikatten hakkını vermek lazım :D

Cihaz bi kere bile takılmıyor yağ gibi akıyor maşallah :D

Büyük oranda Malaga ya kiralandı diyorlardı 2 gün önce. Bakalım yakında kokusu çıkar. Yalnız Boyko giderse bir yerli kaleci daha alabiliriz. Çünkü yine sayısal eksiklik oluyor. Ali Şaşal diye biri gelecek diyorlardı o gelebilir...

aynen şuan klüpsüz alınabilir.

1 yıllık sözleşme ile.

Fabri,Tolgay,Ali,Utku yaparız.

Çevrimiçi Necmi

Onun farklı bir modeli olan MehmetKörfez'de var, aynı tarifeyi bekliyoruz abi.
eleştiriyle dalga geçmeyi birbirinden ayırmanız gerekir linux un Beşiktaşlı olmadığına dair
şüphe çok fazlaydı son attığı mesajı bir Beşiktaşlı ne kadar muhalifde olsa atmaz direk renkli
trol mesajı bu o nedenle gereken yapıldı. mehmetkörfez şu anda nopost almış zaten dinleniyor kenarda
umarım bu dinlenme sürecinde birazda düşünür. Burda muhalif diye hiç bir Beşiktaşlıyı uzaklaştırmak gibi bir
düşünce içinde olamayız. herkes fikrini söylemeli. Fikirler tartışılmalı doğru bu şekilde bulunur.
Eleştiri yapan arkadaşlara saldırmak yerine dinlemek kimseye bir şey kaybettirmez. cevizde üretse bu bir
fikirdir saygı duymak gerekiyor kimseye inanmak zorunda değiliz sonuçta en fazla gülümser geçeriz.

Çevrimiçi Mehmet57

Aboubakar heyecan verici transfer benim icin. Tabii, bir Gomez seviyesinde santrofor degil su an. Ama bize cok yararli olamayacagi anlamina gelmiyor.

Bizim ligimiz icin cok uygun ve Gomez'den farkli ozelliklere sahip. Dribbling ozelligini muthis bir fizik guc ve hiz ile birlestiren, kendi pozisyonlarini yaratabilen bir oyuncudan bahsediyoruz. Ozellikle kontralarda ve rakip defansi az kisi ile yakaladiginda Gomez'e gore daha tehlikeli bir oyuncu.

Emenike'yi dusunun, ama teknigi ondan cok daha iyi, daha cevik, daha estetik, daha akilli, daha bitirici bir oyuncu. Oyunumuza cok farkli bir ozellik katabilecek biri.

Çevrimdışı artena_condari

Beşiktaş, Inter’in yeni hocası de Boer’in istemediği Caner Erkin'i bedelsiz transfer etmek istiyor. (Hürriyet)

Caner'i alsak çok iyi olur; bazı maçlarda sol kanatta Adriano+Caner şeklinde oynayabiliriz hem.

Çevrimdışı Yalçın

Elestiri, elestirilen gercek ya da tuzel kisiliklerin gelisimine fayda saglarsa amacina ulasiyor. Amaca ulasmasi icin de yapan kisinin bu dogrultuda fikrini beyan etmesi gerekiyor. Bunun haricindekiler daha cok intikam alma ya da amiyane tabirle yarasi var ki desiyor sonucuna cikiyor.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Gokhan-

Abi ne eleştirisi Allah aşkına.

Burda muhalif diye nitelendirilenlerin bir çoğu; istediği oyuncak alınmadığı zaman ağlayıp sızlayan, kendini yerlere atan çocuk tiplemesinden farklı değil..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı BelekKartaLı

Başakşehir geçen sene feneri yendi bize stadını açtı Mustapha PackteMC i bizde aldı emeği geçenden Allah razı olsun birde bugün 2-0 yeniyor mu hele birde Emre Belezoğlu ile Mustapha PackteMC atıyormu of değmeyin keyfime 🙂
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Tolga

Stoper işi ne olacak benim kafamı o kurcalıyor.

İsmi geçen oyuncuların hiçbiri ile anlaşma aşamasına gelemedik sanırım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

3 tane var phpbb,smf,vbulletin.

phpbb ve smf ücretsiz vbulletin ücretli ücreti çok yüksek hatta.

Bu forum Smf hacklenmeye karşı çokta korunaklı olduğunu söylemek doğru olmaz ha farkedermi farketmez muhtemelen haftalık database yedekliyor forumu Allah korusun bir hack durumunda host  şirketi ile temasa geçip geri alıp database'yi geri atınca kaldığı yerden devam eder :)

Phpbb'de de aynı şekilde free ve smf gibi çok korunaklı değil.

Vbulletin içlerinde en korunaklı ve kullanışlı olanı.Modlar daha fazla.

ÖZETLE ;

Smf,phpbb = android

Vbulletin = İOS
smf ücretsiz ama bu tema ücretli smf hacklenir diye bir şey yok güvenlik önlemini almazsan hepsi
hacklenir. Bu forum açıldığından beri saldırıya uğruyor ama hacklenmedi bu güne kadar. biz ücreti ödediğimiz
güvenlik yazılımlarıyla koruyoruz.
birde bu forum çift sunucu çalışıyor biri foruma hizmet ediyor diğeri yedek alıyor. her gece yedek alınıyor.
herhangi bir şekilde forumu kaybedersek en kötü bir gün önceye geri döneriz.
v bulettin kendi içinde sorunları olan bir yazılım smf kadar stabil değil bence her yazılım düzgün çalışır
ama forum büyüdükçe sıkıntılar görülmeye başlar smf yi iyi yapılandırırsan sorun çıkmıyor ilk zamanlar anlamıyorduk
ciddi sorunlar yaşadık ama şimdi forumda şişmede olmuyor sorunda çıkmıyor mesela 1 senedir nerdeyse bakıma bile almadık
hiç sıkıntı yok güncellemeleri bile yapmadık. yakın zamanda bakıma alırız ama safraları atmak lazım yeni güncellemeleri
yapmak lazım @cursedofdragon birde saydıklarından çok daha fazla yazılım var smf tercihimiz kullanımının çok basit olması
forza vbulettin kullanıyor bence yazılımında sıkıntı var akıcı değil

Çevrimdışı Yalçın

Abi ne eleştirisi Allah aşkına.

Burda muhalif diye nitelendirilenlerin bir çoğu; istediği oyuncak alınmadığı zaman ağlayıp sızlayan, kendini yerlere atan çocuk tiplemesinden farklı değil..

Ben de son zamanlarda ciddi elestirilerde bulundum misal. Simdi dusunuyorum; belki ben de boyle algilandim. Fakat bu hakaret icermedigi surece herkes icin kabul edilebilir olmali.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

onuda dün forumdan 6 gün uzaklaştırdım ...

Bide BAZI arkadaşlar muhalefet edeyim derken işin çılkını çıkarıyor..Biz sanki kimin iyi kimin kötü oynadığını görmüyoruz bildiğimiz şeyleri gözümüze gözümüze sokarsan daraltırsın bizi
:icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stoper işi ne olacak benim kafamı o kurcalıyor.

İsmi geçen oyuncuların hiçbiri ile anlaşma aşamasına gelemedik sanırım.

Şakaydı gerçek oldu. Son gün açıklanacaklar bence :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şakaydı gerçek oldu. Son gün açıklanacaklar bence :evillol:
Haftaya netleşir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Offff resme bak tam avatarlik! :busted_cop:
Hemen yap abi durdugun kabahat :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: