2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367842 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Cok Net :busted_cop:

Onlar transferde Feneri ornek alıyorlar :bandit: :evillol:

Bize de Sakho'yu versinler.

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

transferde örnek alinacak en son kulüp liverpooldur, onlari örnek alirsak demirören döneminden beter oluruz :D
Liverpool Dünyanın en aptal kulübüdür benim gözümde

Liverpool bir futbolcuya 9 Milyon € teklif yapiyorsa o oyuncunun degeri maksimum 3 milyon € dur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı OrhanAker

Kartal yuvasina gidip Forma alip parasini verdikten sonra Ronaldo bile yazdirabilirsin arkasina :tabe:

Kartal yuvasina gidip Forma alip parasini verdikten sonra Ronaldo bile yazdirabilirsin arkasina :tabe:

yunus sende mi içtin :D

Ben aldık diye birşey dedim mi zaten :D

Samuel Eto'o: ''Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Aklım orada."

yunus sende mi içtin :D

Ben aldık diye birşey dedim mi zaten :D
Iste atıyorsun onlari buraya sonra bazilari inaniyor

Gelmeyince de kiziyorlar onu anlatmaya çalışıyorum :tabe:

Çevrimdışı GÖRKEM

Artik cok Para harcamamak daha akilli olacak. Sampiyonlar Ligine zaten formalite hicabi katilacagiz. Sampiyonluk yarisi icin de 3Milyon Pound gibi kiralama bedelleri ödemeye hic gerek yok. Al Aboubakar'i kapat Transferi. Gerisi zarardan baska birsey degil.

Samuel Eto'o: ''Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Aklım orada."
Eto'o gelsin beee ben seviyorum Eto yu

Hem Baskan dememismiydi Futbolcu bizi isteyecek diye ?

Getir baskanim bize Eto'o yu

Eto'o Ona yapilan irkci saldirilardan sonra bizim taraftarin ona destek amacli actigi pankartlari biliyor bunun icinde istiyor bize gelmeyi :tabe:

Çevrimdışı abdusta

Talisca-Abuabakar futbolculara yol gösteren kaptanları Q7 de sahada olması durumunda
çabuk bir uyum saglarlar

saygılar

Çevrimdışı AmaralGürses

oooh arkadaş temiz havada mangal iyi geldi valla sucuk, pirzola, bonfile kaydı gitti yoğun bir iş haftasının ardından...

şimdi gerçek gündeme gelecek olursak ..

kabus senaryosu: mBOKani, Ginler, Omerou
ideal senaryo: Nasri, Remy, Gil
orta şeker senaryo: Talisca, Ebubekir, Indi

olacaktır diye düşünüyorum. Muhtemelen kabusla orta şeker arası bir transferler kapatırız. Bu da utanç verici olur açıkça söyliyim.. en fakir ve imkansız döneminde Demba'ları, Gomez'leri Sosa'ları Q7leri getirmis bir kulup olarak bu kadar basarı ve CL'den sonra bu transferler tek kelimeyle yetersiz olur. Bağrımıza daş basar devam ederik..

Çevrimdışı Çağatay

joel campbell zu sporting lizbon (kiralık)
bu adam niye düşünülmedi kanada acaba
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Artik cok Para harcamamak daha akilli olacak. Sampiyonlar Ligine zaten formalite hicabi katilacagiz. Sampiyonluk yarisi icin de 3Milyon Pound gibi kiralama bedelleri ödemeye hic gerek yok. Al Aboubakar'i kapat Transferi. Gerisi zarardan baska birsey degil.
cl ye katılan her türk takımının tek amacı ordan gelecek parayı almak içindir.
yoksa transfer bütçesi olarak 150 M€ ayırsan genede onlarla yarışacak seviyede olamazsın
yoksa peşinde koştuğumuz en basitinden samir nasri city nin kadrosuna dahil etmediği
yeterli görmediği oyuncu sen onun beğenmediği oyuncuyu alarakmı cl de onunla yarışacaksın
Beşiktaş ne zaman cl deki yarışmacı takımların as kadrosundaki oyuncuyu alabilecek güce sahip olur
işte o zaman cl de iddialı oluruz. onun dışında gruptan çıkmak bile iyi bir kuradan sonra şansa bağlıdır.
Kendimizi küçültmeyelim ama dev aynasındada görmeyelim. bizim avrupa futbolundaki yerimiz
belli kaç yıldır avrupa kupasına ambargo koymuş sevilla bile cl de sıfır çekiyor unutmamak lazım
kaldıki avrupa kupası bile şu anda türk takımları için tatlı bir hayal. Tabi ulaşılabilir bir hayal

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Yapilacak transferler direkt 11 oyuncusu olsun da kim olursa olsun,yedege transfer luksumuz yok.Cok uzattilar bu isi cok  :bandit:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı mrred

Bilic iyiki gitmiş inanılmaz sıkıcı bir takım west ham gökhan orda sırıtır
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

biz burda indiyi beğenmezken liverpool indi için 9 milyon € teklif yapmış.

Evet, cunku Liverpool bir oyuncuyu para basmissa mutlaka super oyuncudur. Ornek:

Lovren
Balotelli
Caroll
Downing
Allen
Adam
Markovic

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Jukebox

Bilic iyiki gitmiş inanılmaz sıkıcı bir takım west ham gökhan orda sırıtır
Maçı izliyorum,böyle oynarsa kullanmazlar opsiyonu. :ebebe:

Çevrimdışı mrred

Maçı izliyorum,böyle oynarsa kullanmazlar opsiyonu. :ebebe:
bizdeki gibi atiba veli yapmış orta sahayı
o orta saha ile imkansız yaratıcı olamaz west ham
The great gig in the sky

Çevrimdışı Jukebox

bizdeki gibi atiba veli yapmış orta sahayı
o orta saha ile imkansız yaratıcı olamaz west ham
Çok sıkıcı maç valla abi.
Sırf Gökhan için izliyorum oyundan çıksa hemen kapatıcam.  :lol:
Yine şükrettim Şenol Güneş için.  :claps:

Çevrimdışı mrred

Çok sıkıcı maç valla abi.
Sırf Gökhan için izliyorum oyundan çıksa hemen kapatıcam.  :lol:
Yine şükrettim Şenol Güneş için.  :claps:
Adamlarda harika stad zemin her türlü PR çalışması var ama rezalet bir futbol
The great gig in the sky

Çevrimdışı Culpable

Bence opsiyonu bu kadar füşük değildir. Bir yerde bonservisin büyük kısmı bir şirkette diye okumuştum.

@MUSTAFA_

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Samuel Eto'o'nun kulübe transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Borç alınarak oyuncunun peşin parasını ödenmiş. Eto'o transferinde sponsor falan yok. Firma, Antalyaspor'a borçlu. 1.5 milyon Euro olması gereken ödemenin 900 bin Euro'su yapılmış. Kulüp borçlandırılmış. Eto'o şu an satılırsa yüzde 50'si o firma, yüzde 20'si menajere gidiyor. Kulübün alacağı yüzde 30 gözüküyor" sözlerini kullanmasının ardından şok bir gerçek ortaya çıktı.

FIFA'nın 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren transfer maddesiyle futbolcuların bonservisilerine 3. şahısların ortak olmayacağı kararı alındı. Yani bir futbolcunun transfer haklarında sadece oyuncu ve kulübün ana temel olduğu, 3. şahısların (şirket, kişi) transferlerde söz sahibi olmayacağı net bir şekilde karar bnbağlandı.

Bu kararın ardından Eto'o'nun sözleşmesinin talimatlara ters düşmesi çarpıcı bir gelişme olarak dikkat çekti.

Çünkü geçen yıl yürürlüğe giren bu maddeye göre futbolcunun bonservisine sadece kulüp sahip olabiliyor ve transferde muhattap yalnızca kulüp olabiliyor. Bu talimattan dolayı Eto'o'nun uluslararası transferi halinde FIFA, ulusal transferi olursa TFF devreye girebileceği ihtimali ortaya çıktı.

Kulüp, 3. şahıslarında dahil olduğu bir sözleşme yaparak hem FIFA hem de TFF talimatlarını ihmal etmiş duruma düştü. Bu durumda hem FIFA hem de TFF, 3. şahısları tanımayacağından dolayı Eto'o'nun bonservisiyle ilgili kulüp ne derse o olacak.

Antalyaspor'un FIFA'lık ya da TFF'lik olması halinde kırmızı-beyazlı kulüp talimatlara aykırı sözleşmesi nedeniyle ciddi ceza ile ka

rşılaşabilir. Hukukçular, böyle bir durumda Antalyaspor'un transfer yasağı bile alabileceğini belirttiler. (Sporx)

Etiketler: