2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362137 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız ozzy nin dünkü golü çok enfes değil miydi ya düşündükçe deliriyorum :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Andreas Beck adamdır ..
Keşke transfer gelse mac da gecti..

Beck ve GG ile sağ kanat süper oldu.

Beck dün gece bence süper oynadı. Ortalar bile yaptı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bugun artık patlasın bombalar havalimanına gelmeler bugun pazar diye kapa verilemeyen ama yarın verilebilen transferler :boom:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı İhsan

Hepiniz konuyu biliyorsunuz, dinimiz amin...

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.. amin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı arena_t2000

Transfer basliginda mac analizi mangal et ...vs bircok konu disi sey konusuluyor.Ama transferlerle ilgili konusmalar cok az.Bakin bunlarin yeri bellidir ve oralarda konusulmalidir...Gecen sene bu baslikta daha cok duyum ve haber geliyordu.Bu sene daha az.Insanlar transfer stresinde.Ama yinede dikkat etmek lazim diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Blackmd1

Teknik direktör Dick Advocaat'ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin, 10 numara arayışlarına başladığı bildirildi. Dick Advocaat'ın, forvet arkasına hem hücumları yönlendirebilecek hem de tecrübesiyle takıma liderlik edecek bir isim istediği ve rotayı Manchester City'de forma giyen Samir Nasri'ye çevirdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Samir Nasri, Manchester City'nin başına Pep Guardiola'nın gelmesi sonrasında gözden düşmüştü.

Kiralık formülü devrede

İspanyol hoca Pep Guardiola'nın kadroya almadığı 29 yaşındaki Samir Nasri'yi kadrosuna katmak adına İngiliz ekibiyle masaya oturan Fenerbahçe'nin, öncelikli olarak kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.

Manchester City'nin, transfere onay vermesi halinde hemen Samir Nasri ile masaya oturacak olan Fenerbahçe'nin, bu transferi hızlı bir şekilde sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi. Manchester City'den birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt alınması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Fanatik  :s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selamun Aleykum gençler ve kendini genç hissedilenler :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kaleye geçmedigi kalmıştı sonunda kaleye de geçti AhtapotAtiba :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Teknik direktör Dick Advocaat'ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin, 10 numara arayışlarına başladığı bildirildi. Dick Advocaat'ın, forvet arkasına hem hücumları yönlendirebilecek hem de tecrübesiyle takıma liderlik edecek bir isim istediği ve rotayı Manchester City'de forma giyen Samir Nasri'ye çevirdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Samir Nasri, Manchester City'nin başına Pep Guardiola'nın gelmesi sonrasında gözden düşmüştü.

Kiralık formülü devrede

İspanyol hoca Pep Guardiola'nın kadroya almadığı 29 yaşındaki Samir Nasri'yi kadrosuna katmak adına İngiliz ekibiyle masaya oturan Fenerbahçe'nin, öncelikli olarak kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.

Manchester City'nin, transfere onay vermesi halinde hemen Samir Nasri ile masaya oturacak olan Fenerbahçe'nin, bu transferi hızlı bir şekilde sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi. Manchester City'den birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt alınması bekleniyor.

Bunlar çok rezil, çok leş bi camia ya. Gerçi her transferde yapıyorlar bunları sonra oyuncu Şampiyonlar Ligi? diye sorunca 1 e 5 vermek zorunda kalıyorlar,  hatta çoğu zaman ona rağmen oyuncular bizi tercih ediyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Neden buraya fanatik haberleri kopyalanıyor? Cidden kaç tane doğru haberini gördünüz?

Çevrimdışı Dr.Zeck

Kiralık formülü devrede

Fenerin dusundugu falan yoktur bence nasriyi amacları ortalıgı kızıstırmak belkide fenerin kulagına su kacırmak istiyorlar senaryo cok :)

Çevrimdışı İhsan

Neden buraya fanatik haberleri kopyalanıyor? Cidden kaç tane doğru haberini gördünüz?

Duyum lazım duyum.
Transferle her haberi taşıyın buraya.

Yoksa mangaldan mideye transfer konularına giriyor forum kalıplı abileri..
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

o buzdolabındakilerden sonra nasi bu saatte uyandin sen yoksa uyumadın mı hiç  :evillol:
Uyumamistir yahu yoksa uyanamaz. Ben kalkar kalkmaz kahvalti oncesi basladim, bas agrimi dindirmek icin. Bu mustafa pektemekin gidisi benim karacigeri derinden etkiledi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer basliginda mac analizi mangal et ...vs bircok konu disi sey konusuluyor.Ama transferlerle ilgili konusmalar cok az.Bakin bunlarin yeri bellidir ve oralarda konusulmalidir...Gecen sene bu baslikta daha cok duyum ve haber geliyordu.Bu sene daha az.Insanlar transfer stresinde.Ama yinede dikkat etmek lazim diye dusunuyorum.
Bizim bu saatten sonra duyuma değil KAPa ihtiyacımız var...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bir kaleye geçmedigi kalmıştı sonunda kaleye de geçti AhtapotAtiba :D
Bu atiba bep dogru yerde mi durur arkadas. Bir ara baglanabildim maca bakiyorum beck ileri gitmis bizim ozzy topu ortasahada eveleyip geveleyince atiba kosarak sag bek pozisyonuna gecti becki ileri gonderdi atak bozulmasin diye sonra atak olgunlastikca yavas yavas yerine kaydi, inanilmaz akilli oyuncu iqsu 150falandir herifin. Bu akilla daha 3 sene oynar

Çevrimdışı GD8

Quaresma yı seviyorum ama dün yaptığı çok yanlıştı 80 küsür dakika oynamışsın takıma  geç  katılmışsın 4-0 öndeyiz... oyundan çıkarken gülerek çıkman gerekirken afra - tafra yaparak çıkıyorsun ...

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bizim bu saatten sonra duyuma değil KAPa ihtiyacımız var...
Ne duyumu bu saatten sonra cok dogru yazmis arkadasimiz. Ucak takibi yapmamiz lazim artik. Yonetim ciksin transferi kapadik desin kizmam, ismaille pektemek gitmis ama boyle ortada kalinca iyi olmuyor, kafayi yedik transfersizlikten

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma yı seviyorum ama dün yaptığı çok yanlıştı 80 küsür dakika oynamışsın takıma  geç  katılmışsın 4-0 öndeyiz... oyundan çıkarken gülerek çıkman gerekirken afra - tafra yaparak çıkıyorsun ...

Quaresma Avrupa şampiyonasını kazandığı için ego tavan yaptı bir de takımda ondan daha da baskın bir adam olmadığı için bunları daha rahat yapmaya başladı. Şu an kendisini saha içinde takımın tek hakimi sanıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sıkıntı yok şuan anlam kargaşası yaşıyo onu iki maç sonradan aldınmı tamam o bida forma için hoca nasıl isterse öyle oynuyo. Bide dün çok kötü oynadı yine kendine kızdığı için yaptı o hareketleri ben öyle düşündüm istediği hiçbirşeyi yapamadı sahada.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Quaresma Avrupa şampiyonasını kazandığı için ego tavan yaptı bir de takımda ondan daha da baskın bir adam olmadığı için bunları daha rahat yapmaya başladı. Şu an kendisini saha içinde takımın tek hakimi sanıyor.
3 haftaya kendine gelir :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ego falan orası kolaya kaçıp bilinen üzerinden yorum yapmak ama bence altındaki asıl gerçek daha fiziksel anlamda hiç hazır değil. Koşmak istiyor ama koşamıyor gibi bir havası vardı dün. 2-3 haftaya form düzeyi belli bir noktaya gelince tekrar konuşmak lazım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uğur07

Kişileri kurumlarin ustune cikarirsaniz. Kisiler gunu gelip cekip gittiginde bombos kalirsiniz.

Bence de aras q7 yi kesecek. Q7 bu sene bisey oynamayacak. Gomez sosa tore gitti diye kendini bu takimin tek yildizi sanacak. Bende bunu dusunuyorum? Bana da mi soda tavsiye edeceksiniz?

Bunun olmamasinin tek yolu senol gunes ve sozlesmesinin sonuna geliyor olmamiz.

Besiktas kanseri diye birsey var. Bide biz Querasma nin her an cift sari kart gorme ihtimaliyle stres yasamak zorundamiyiz.

Ben besiktasi takibe basladigimda metin ali feyyaz vardi. Şifo vardi. Sonra sergen ilhan pancu vardi. Simdi oguzhan olcay tolgay var. Degismeyen tek sey besiktas sevgisi. Kisiler gider takim kalir. Querasma besiktasin oyuncusudur. Basimizin ustunde yeri vardir. Hizmet ettigi surece. Zarar verirse yedek de kalir kadro disi da kalir. Kisilere tapmanin sonuclarini canli yasadigimiz su gunlerde okuduklarim beni ulkem adina umutsuzluga sevk ediyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazınca quaresma düşmanı diye çullanıyorsunuz. Al işte alanyaspor gibi bir takıma bile hiçbirşey yapamayıp birde çıkarken binbir tripler. Neyse yapacak birşey yok. Bazen yaşamadan akıllanamazsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Ego falan orası kolaya kaçıp bilinen üzerinden yorum yapmak ama bence altındaki asıl gerçek daha fiziksel anlamda hiç hazır değil. Koşmak istiyor ama koşamıyor gibi bir havası vardı dün. 2-3 haftaya form düzeyi belli bir noktaya gelince tekrar konuşmak lazım
Fizik ile ilgili ufakta olsa illa ki sorunu vardır ama bana yaptığı hareketler 2011 update yüklemeye başladığını gösteriyor. 1-2 maç kesik yesin kendine gelir diye düşünüyorum. Dönmesi de lazım iyi olduğu zaman izlerken keyif veriyor ama kötü olduğu zaman hiç çekilmiyor Olcay gibi değil Olcay kötü olduğu zaman da çekiliyor defansa yardıma geliyor aradan çıkıyor bir gol atıyor insanın fikri değişiyor Quaresma öyle değil ama.

Çevrimdışı abdusta

Fizik ile ilgili ufakta olsa illa ki sorunu vardır ama bana yaptığı hareketler 2011 update yüklemeye başladığını gösteriyor. 1-2 maç kesik yesin kendine gelir diye düşünüyorum. Dönmesi de lazım iyi olduğu zaman izlerken keyif veriyor ama kötü olduğu zaman hiç çekilmiyor Olcay gibi değil Olcay kötü olduğu zaman da çekiliyor defansa yardıma geliyor aradan çıkıyor bir gol atıyor insanın fikri değişiyor Quaresma öyle değil ama.

Quarezma takıma luks gibi duruyor,onu anlayan yok,orta yapacak/yapıyor 18 icinde kimse yok
takımüstü oynuyor,takımda kalite yükselmeye başlayınca Avrupa şampiyonumuz Q7 den daha çok verim alınacaktır.

Saygılar

Çevrimdışı Kalyoncu

Quarezma takıma luks gibi duruyor,onu anlayan yok,orta yapacak/yapıyor 18 icinde kimse yok
takımüstü oynuyor,takımda kalite yükselmeye başlayınca Avrupa şampiyonumuz Q7 den daha çok verim alınacaktır.

Saygılar
Bence hiçbir alakası yok dün tek olumlu hareketi duran toplardı çok iyi kullandı. Oyun içinde çok kötüydü bunun adınıda lükslük koyup suçu diğer oyunculara yüklemekte neyin nesi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: