2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364282 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

İyi geceler forum eve daha şimdi geldim. Yok mu bi gelişme?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

city istemiyor oyuncuyu kadroya dahi almıyor adamlar.

Evet, zaten en kötü ihtimal olarak kalır demişler; Beşiktaş'tan bahsetmemişler ama.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bana kalırsa yırtıktan ziyade hafif bir zorlama olmuş gibi adelede. Önümüzdeki hafta oynayabilir fakat Şenol Güneş'in inisiyatifine kalmış bir şey, riske etmek istemeye de bilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Jovetic olmaz diyenmi var? Jovetic ve Nasri baglantisini anlamadigimi soyledim. Biri sol acik, digeri santrofor.

Martins Indi olmasin zaten, Porto satacak buyuk ihtimalle alamayiz istesekte. Kadro disi kaldiktan sonra ismi Ajax, Psv taraftarlari forumlarinda dolasti. Hollandalilar bile yetersiz buluyor.

omerou gelicek o zaman indi yerine onu izleriz.

Bana kalırsa yırtıktan ziyade hafif bir zorlama olmuş gibi adelede. Önümüzdeki hafta oynayabilir fakat Şenol Güneş'in inisiyatifine kalmış bir şey, riske etmek istemeye de bilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece şenol hocadan hariç sağlık ekibi ile alakalıda bir durum önümüzdeki haftaya yetiştirmek için çalışıcaz demiş sağlık ekibi.

Onay verirse sağlık ekibi son karar hocanın.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bize bu saatten sonra ancak istikrarsiz veya sakatlik problemi olan formsuz oyuncular gelir. Diger oyunculari zaten alma sansimiz yok. jovetic son senelerde dususte ve istikrarsiz bir oyuncu forvetarkasi oynayabiliyor. Interin basina yeni gelen frank de boer onu takimda dusunmuyorsa man.cityye geri yollayabilir onlarda bize kiralayabilir.
Besiktask!

Çevrimdışı Jukebox

Jovetic>Nasri.
Keşke...

Çevrimiçi Mehmet57

omerou gelicek o zaman indi yerine onu izleriz.

Pek fark etmez zaten, sonucta para yok, degilmi? Marginal cost --> marginal benefit.

Çevrimdışı 38life

Bu saatten sonra "iyi" futbolcu gelsin de Nasri mi olur Jovetic mi çok mühim değil.

Çevrimdışı artena_condari

Talisca + Eto'o + Omerou'dan az daha iyi bir stoper ile bu seneyi kaldıracak hale geliriz bence; sol/sağ açık transferi olsa iyi olur tabii ama oraya verilecek para stopere verilsin bence.

bize bu saatten sonra ancak istikrarsiz veya sakatlik problemi olan formsuz oyuncular gelir. Diger oyunculari zaten alma sansimiz yok. jovetic son senelerde dususte ve istikrarsiz bir oyuncu forvetarkasi oynayabiliyor. Interin basina yeni gelen frank de boer onu takimda dusunmuyorsa man.cityye geri yollayabilir onlarda bize kiralayabilir.

bu sözler benim aklıma geçen seneden geliyor nedense :)

Gomez'i aldık bitik dediler,sakat dediler,öldü artık o dediler. 10 gol atamaz dediler :)

Boş boş dediler sadece geldi 28 gol attı gitti :)

Çevrimiçi Mehmet57

Jovetic haberinde dogruluk payi varsa, bence "Nasri yerine Jovetic"i yanlis anlayanlar var veya yanlis anlatiliyor.

Iki oyuncunun uzaktan yakindan birbiriyle alakalari yok oyun ve mevki olarak. Ama, olur da Nasri transferi olmayacagi icin City "ama Jovetic'i verebiliriz" dediyse, gazeteciler bundan "Nasri yerine Jovetic" sonucunu cikarmislardir.

Bence Jovetic gelicekse Aboubakar transferi zora girdi demek.

Jovetic haberinde dogruluk payi varsa, bence "Nasri yerine Jovetic"i yanlis anlayanlar var veya yanlis anlatiliyor.

Iki oyuncunun uzaktan yakindan birbiriyle alakalari yok oyun ve mevki olarak. Ama, olur da Nasri transferi olmayacagi icin City "ama Jovetic'i verebiliriz" dediyse, gazeteciler bundan "Nasri yerine Jovetic" sonucunu cikarmislardir.

Bu adamın transfermarkt'ta

Baş mevki:
Forvet Arkası

diyor abubakar ile bu oyuncunun ne alakası var bende onu çözemedim  :alala:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bu sözler benim aklıma geçen seneden geliyor nedense :)

Gomez'i aldık bitik dediler,sakat dediler,öldü artık o dediler. 10 gol atamaz dediler :)

Boş boş dediler sadece geldi 28 gol attı gitti :)
yanlis anlama jovetic kotu oyuncudur veya bizde is yapmaz demiyorum, adam dususte diyorum. yani bu transferin olabilicegini soyluyorum.
Besiktask!

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada alanya baya kötü takım. Kalecileri hele hele tam çöp. Geldikleri gibi geri giderler bence bunlar. Alanya zu ptt 1. lig.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Şu assisti yapan adamı alalım mı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Belki ikisi de forvet arkası için düşünülüyordur. Nitekim ikisi de forvet arkası oynayabiliyor.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine internetin anasını ağlattılar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Bu adamın transfermarkt'ta

Baş mevki:
Forvet Arkası

diyor abubakar ile bu oyuncunun ne alakası var bende onu çözemedim  :alala:

Oyuncuyu gecmis donemde izlemis olsaydin Aboubakar ile alakasini anlardin.

Transfermarkt'ta yazanin aksine Jovetic senelerdir santrofor olarak oynadi, veya merkez santroforun etrafinda dolanan ikinci forvet olarak. Bunu Fio doneminden Mutu ile beraber, Mutu'dan sonra tek basina en ucta ve City'de bile o mevki icin alindi.

Çevrimiçi sozkul

@Mehmet Ali C. Mangalda tercih edilecek en son et bonfile :)

Mangalda bonfile yaptigin zaman bonfilenin diger etlerden bir ayricaligi kalmaz . [aksi iddialarda bulunmayalim  neden  diye sorarsa   aile eski kasap ve oyle boyle kasap degillerdi gunde 600 tane kucukbas  80-120 arasi buyukbas keserlerdi
 :lol:
malum aileden yetismeyiz  kesilmis bir kucukyada buyuk basa 30mt bile uzaktan bakinca  yas kilo cinsiyet i direk  sasmadan soylerim
mangalda bonfile kullanicaksan sadece saslik yapacaksin .

mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil  ornek 24 parca cikarmasini iste  15 saniye ates goster  yeter

@mylife1903 neden alanya tavugu ? burdaki tavuklar bence Turkiye den daha lezzetli  yumurtalari haric :)
rusya ulkelerinde adamlar etten anlamiyor hic dinlendirmeden satisa sunuyorlar camur gibi oluyor ama  salam ve sucuk da Rus ulkeleri turkiye den daha iyi

@Culpable, bu işten çok iyi anladığın belli, et konusunda kafamız karıştığında sana özelden soru sorabiliriz sanırım.

Pirzola konusunda küçük bie eklemem olacak, dövdürmeden alın demeyi unutmuşsun.

Birde bonfile konusunda ekleme, kesinlikle haklısın ama kesip biftek haline getirilme durumda haklısıın.Arjantinde komple bonfileyi ızgara yapıyorlar nefis oluyor, ama zarını ve şeritini çıkarmamak gerekiyor

Çevrimiçi Mehmet57

Jovetic'de bahsedilen "forvet arkasi" sozu insanlari yaniltiyor. Bunun Ingilizcesi second striker, yani ikinci forvet. Veya Hollandalilarin schaduwspits dedigi, yani golge forveti diye bahsedilen bir gorev.

Jovetic'i o rol icin aliyorsan ya kanatsiz sisteme, ya da 2li gobege gececeksin demektir, ki bu Talisca transferini gereksiz ve Sosa yerine alternatifi gereksiz kilar, cunki cift santrofora gecmis oluyorsun.

Çevrimdışı Çağatay

@Culpable, bu işten çok iyi anladığın belli, et konusunda kafamız karıştığında sana özelden soru sorabiliriz sanırım.

Pirzola konusunda küçük bie eklemem olacak, dövdürmeden alın demeyi unutmuşsun.

Birde bonfile konusunda ekleme, kesinlikle haklısın ama kesip biftek haline getirilme durumda haklısıın.Arjantinde komple bonfileyi ızgara yapıyorlar nefis oluyor, ama zarını ve şeritini çıkarmamak gerekiyor

ya ne güzel işte böyle konu dışılarla gelin :D
valla ben admin olsam şu mevzuya yorum yapmayanı banlarım
benim de nacizane bir sorum olacak
konu(dışı) ile ilgili
bu döküm tavalarda 2 parmak kalınlığında et yapıyoruz ya
işte o etin özellikleri ne olmalı

teşekkürler iyi geceler
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 02:21:29 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: