2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356594 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

duyumcu yok mu duyumcu, en ortalığı karıştıranından ?

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Besiktasincocugu

sinan enginin dedigi isim forvetse filip djordjevic olabilir laziodan
Besiktask!

Çevrimdışı 38life

Sanırım milli maç arasından sonra 3. hafta (11 Eylül) yavaş yavaş ideal kadroya dönmeye başlarız. 21 gün gibi bir süre var. Adriano, Rhodolfo, Gökhan Gönül, Talisca, Yeni forvet ve belki yeni sol açık (Ya da herneyse). Fakat yeni stoper'in ilk 11'e girmesi bir kaç hafta daha sürebilir. GS maçına belki...

Kaleyi konuşmaya gönlüm el vermiyor ne yazık ki. Tolga'nın fahiş bir hata yapıp maç kaybettirmesini bekleyeceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı 38life

Milinkovic-Savic ismini sirf iki vic var diye yazdim, yoksa kendisi forvet arkasi ve gobekte oynabilen bir yetenek. Bu yonden Talisca ile benzerligi var.

Bunu soylemisken, kendisi normal sartarda imkansiz. Bir sene once cift haneli rakam karsiliginda gitti Genk'den Lazio'ya.

Ersin bana tweet atanlar içinde sadece 1 kişi bildi demişti. Birazdaha araştırın bence :)

Çevrimdışı wbishop82

forvet arkası ve sol taraf dedi.nasri olmazsa o gelecek dedi.İtalya nın beşiktaş ı,fb si,gs si gibi bi takım dedi.PERİSİÇ de ısrarcıyım.boşuna başka isim bakmayın derim ben :)

Çevrimdışı 38life

sinan enginin dedigi isim forvetse filip djordjevic olabilir laziodan

Samir Nasri ile o oyuncu arasında tercih yapılacak dedi. Forvet değil belli ki.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı linux

Sanırım milli maç arasından sonra 3. hafta (11 Eylül) yavaş yavaş ideal kadroya dönmeye başlarız. 21 gün gibi bir süre var. Adriano, Rhodolfo, Gökhan Gönül, Talisca, Yeni forvet ve belki yeni sol açık (Ya da herneyse). Fakat yeni stoper'in ilk 11'e girmesi bir kaç hafta daha sürebilir. GS maçına belki...

Kaleyi konuşmaya gönlüm el vermiyor ne yazık ki. Tolga'nın fahiş bir hata yapıp maç kaybettirmesini bekleyeceğiz gibi duruyor.

tolgayı eleştirmezsin. tolga hiç bir zaman bu kaleyi bırakmaz hata yapsa bile .

burada birisi şunu yazmıştı . tolga defansla iyi anlaşıyor şenol hoca o yüzden oynatıyor demişti . :halay: :halay:

tolga isterse 1000 tane hata yapsın yinede kalede olur . Tolganın kredisi tükenmez. Taki başka hoca gelene kadar. ben fabriye üzülüyorum  keşke başka takıma gitseydi . çok kaliteli bir oyuncu ama tolga gibi süper bir oyuncumuzun yanında yedek kalacak .

ah be fabri keşke başka takıma gideydin . bak birde tolganın sözleşmeyi 2019 a kadar uzattılar . sen anca türkiye kupasında felan oynarsın .

ah fabri ah

Çevrimdışı Zafer55

İnterli juvotic mi neymiş sinanın dediği

Jovetic miş

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Jovetic devre arasına kadar Inter'e kiralanmış nasıl olacak ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

forvet arkası ve sol taraf dedi.nasri olmazsa o gelecek dedi.İtalya nın beşiktaş ı,fb si,gs si gibi bi takım dedi.PERİSİÇ de ısrarcıyım.boşuna başka isim bakmayın derim ben :)

Tam ben yazacaktım. Ama ütopik bir hayal Perisic. Perisic gelsin huni takıp koşarım sokakta.

Çevrimdışı linux

şurada Jovetić diye yazsam demedinizi bırakmazsınız bana küfür bile edersiniz ki ettiniz .

gelmez arkadaşlar bu adam niye italyayı bırakıp gelsin.

abubakar yada babacar gelir .

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

şurada Jovetić diye yazsam demedinizi bırakmazsınız bana küfür bile edersiniz ki ettiniz .

gelmez arkadaşlar bu adam niye italyayı bırakıp gelsin.

abubakar yada babacar gelir .

Babacar İtalya'da.

Çevrimdışı 38life

Sinan Engin: "Jovetic'in mi Nasri'nin mi transfer edileceğine Şenol Güneş karar verecek."

Çevrimdışı linux

Babacar İtalya'da.

tamam italya'da da . şöyle bir durum var . şimdi mario gomezden para gelirse(ki geleceği belli değil) ,başkan babacarı kiralar mı ne dersiniz ?

Çevrimdışı Besiktasincocugu

hirvat milli takimindan kimse gelmez beyler perisic mandzukic falan imkansiz. jovetic dogru olabilir kiralik sozlesmesi feshedilir besiktasa satilir
Besiktask!

Çevrimdışı Mehmet57

Jovetic ile Nasri ne alaka onu anlamadim. City "Nasri olmazsa Jovetic'i verebiliriz" demesinden baska ne olabilir bu durum gercekse? Nasri sol kanatta oynuyor, zaman zaman santrofor arkasi ve sag kanat oynamisligi var. Jovetic bildigin santrofor, istisna olarak santrofor arkasi oynamisligi var. Kanat ile alakasi yok adamin.

Bruno Martins Indi olmasin zaten. Kazmanin teki, kariyeri boyunca hata yapmaya cok uygun, guven vermeyen oyun stili var. Porto'ya transferini Van Gaal'in 5-3-2 sisteminde yanindaki Vlaar ve De Vrij'e borclu. Hollandali stopperler arasinda su an milli takima cagirilma seviyesinde olan hemen hemen her stopperin gerisinde. Bruma, de Vrij, Veltman, Blind, Van Dijk, Vlaar dahil.

Çevrimdışı Kuntz

Daha sezonun ilk maçı eksik bölgeler var bunu herkes biliyor. Bilmeyen yok. İyi kötü kayıpsız başlamak lazımdı bunu da yaptı takım. Zamanla oturacak pat diye olacak işler değil bunlar. Artı Quaresma geçen sene de böyle başladı. Adam Avrupa şampiyonası yaşadı, başarı elde etti orada şımarması normal. Şenol hoca o işi halleder. Birde böyle maçlarda daha çok kendine oynar Q7 hala mı öğrenemediniz. Maçı çok ciddiye almadı. Alması lazım mı lazım. Ama kırk yıllık kani olur mu yani? Gereksiz strese sokuyorsunuz kendinizi. Konya'yı izledim bu akşam Rize karşısında. Çok pozisyon verdiler. Geçen seneki savunma disiplinlerinden eser yok. Kimse sezona hazır değil daha. Sanki millet ligin 10. haftasını oynuyor bir biz 1. haftadayız diye konuşuyorsunuz. Herkeste eksik gedik var. Biraz sakin yahu. Şampiyon 3 puanla başladı. Gecenin özeti budur.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bruno martins indi inşallah açıklanacak eleştiri felan yapmayın lütfen okuyun geçin veya okumadan da geçebilirsiniz :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Jovetic ile Nasri ne alaka onu anlamadim. City "Nasri olmazsa Jovetic'i verebiliriz" demesinden baska ne olabilir bu durum gercekse? Nasri sol kanatta oynuyor, zaman zaman santrofor arkasi ve sag kanat oynamisligi var. Jovetic bildigin santrofor, istisna olarak santrofor arkasi oynamisligi var. Kanat ile alakasi yok adamin.

Bruno Martins Indi olmasin zaten. Kazmanin teki, kariyeri boyunca hata yapmaya cok uygun, guven vermeyen oyun stili var. Porto'ya transferini Van Gaal'in 5-3-2 sisteminde yanindaki Vlaar ve De Vrij'e borclu. Hollandali stopperler arasinda su an milli takima cagirilma seviyesinde olan hemen hemen her stopperin gerisinde. Bruma, de Vrij, Veltman, Blind, Van Dijk, Vlaar dahil.

ee siz kimi istiyorsunuz ?
Jovetic olmaz martins indi olmaz.
Elimiz de ki para kısıtlı.

Çevrimdışı artena_condari

Bugün şöyle bir yazı vardı: http://tbrfootball.com/on-the-move-manchester-citys-samir-nasri/

Kıssadan hisse, Nasri büyük ihtimalle Milan'a gider, olmazsa Inter'e, o da olmazsa Man City'de kalır diyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün şöyle bir yazı vardı: http://tbrfootball.com/on-the-move-manchester-citys-samir-nasri/

Kıssadan hisse, Nasri büyük ihtimalle Milan'a gider, olmazsa Inter'e, o da olmazsa Man City'de kalır diyor.

city istemiyor oyuncuyu kadroya dahi almıyor adamlar.

Çevrimdışı Mehmet57

ee siz kimi istiyorsunuz ?
Jovetic olmaz martins indi olmaz.
Elimiz de ki para kısıtlı.

Jovetic olmaz diyenmi var? Jovetic ve Nasri baglantisini anlamadigimi soyledim. Biri sol acik, digeri santrofor.

Martins Indi olmasin zaten, Porto satacak buyuk ihtimalle alamayiz istesekte. Kadro disi kaldiktan sonra ismi Ajax, Psv taraftarlari forumlarinda dolasti. Hollandalilar bile yetersiz buluyor.

Etiketler: