2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356574 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bizde kimse yok yani. Onlarda kim var. Ac bir rize maçını izle.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Peki tamam deplasmanda içerde dışarda hepsini yeneriz puan kaybetme ihtimalimiz %0 dı Adriano sakatlandı hala %0. Oğuzhan olmasa yine %1000 kazanırız. Tamam? Mutlu oldun mu? Foruma devam edebilir miyim?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler sosyalleşme çalışması adına misafirlikteydim :D Maçı izleyemedim nasıldık?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı artena_condari

Adriano oynayamayacaksa Necip stoperde olacak demektir ki Necip'in stoper olduğu her maçı kaybedebilme ihtimalimiz var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Jovetic Fio doneminde inanilmaz potansiyele sahipti. O patlamayi bizde yapabilir, ama kanat icin alacagimizi sanmiyorum. Ki, herhangi bir mevki icin alacagimizi sanmiyorum. Alirsak santrofora alalim zaten.

adam kanat oynamıyor ki zaten ?

Jovetic forvet arkası.

Sosa yerine düşünülüyor oyuncuda orda oynuyor zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sitede anladım ki takımı eleştirmeyeceksin.

Özellikle tolga q7 yi . Hemen troll damgası yersin.

Futboldan anlayan çok insan var burada .
Üslupta sorun var sende bende eleştiriyorum saydığın o oyuncuları sana karşı verilen tepki bana neden verilmiyor ?

Çevrimdışı autopsy

Bu sitede anladım ki takımı eleştirmeyeceksin.

Özellikle tolga q7 yi . Hemen troll damgası yersin.

Futboldan anlayan çok insan var burada .

Birşeyi nasıl söylediğin de önemlidir güzel kardeşim , benden sana bir abi tavsiyesi. Çok ısrarlı ve sayısız tekrarla bunu yaptığın için biraz dikkat çekiyor olay bu . Q7'yi başkaları da eleştirdi , sadece sen değil . Üslup önemli .

Çevrimiçi Samet Demir

Peki tamam deplasmanda içerde dışarda hepsini yeneriz puan kaybetme ihtimalimiz %0 dı Adriano sakatlandı hala %0. Oğuzhan olmasa yine %1000 kazanırız. Tamam? Mutlu oldun mu? Foruma devam edebilir miyim?
Boşuna gerilme.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano oynayamayacaksa Necip stoperde olacak demektir ki Necip'in stoper olduğu her maçı kaybedebilme ihtimalimiz var.

niye necip oynasın :)

Gökhan-Marcelo-Tosic-Beck

varmı bi sıkıntı ?

Çevrimdışı 38life

Bugünkü oyunla Konya deplasmanında zorlanırsın kardeşim. Hiç ama hiç rahat olmaz! hücumda yaşayacağın bir kabızlık, defansta yapacağın bir hata = puan kaybı. Kimsenin enseyi kararttığı falan yok. Fakat bazı arkadaşlar da fazla rahat! Bu "rahat" arkadaşlar Konya maçından sonra eğer ki puan kaybı olursa yönetime "transferi geciktirirsen böyle olur" diyeceklerdir

Çevrimdışı artena_condari

niye necip oynasın :)

Gökhan-Marcelo-Tosic-Beck

varmı bi sıkıntı ?

Gökhan hazır olur da hoca oynatırsa sıkıntı olmaz elbet.

Çevrimdışı Bishamon

Eli ayağı düzgün birini alalım da adı -ic ile mi bitiyor -tic ile mi bitiyor boşverin.Ayrıca bu takıma düzgün risk almayan defans alın.

Çevrimdışı linux

Defans yukarıda yazılmış . Aslında mantıklı

Gg marcelo tosic beck (sol)

Aras olcay kanatlar . Q7 kesinlikle ilk 11 de başlamamalı. Oyuna daha sonradan girmeli.  Sol bekte beck oynuyor .

Ayrıca cenk in kendini daha fazla oyuna vermesi lazım. 

Defans da necip oynamamalı

Çevrimdışı Mehmet57

Ama cidden ic degil vic ile bitip Italya'dan gelecek oyuncu varsa isimiz yas; Kuzmanovic :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mehmet57

Ama bir bakmissin bahsettigi oyuncu Milinkovic-Savic.  :D

Çevrimdışı 38life

Ama bir bakmissin bahsettigi oyuncu Milinkovic-Savic.  :D

Biz forvet arkası arıyoruz yalnız.

Çevrimdışı wbishop82

bende dinledim s.engin i.adam ın siz viç demesine takılmayın.telafuz sıkıntısı olan bir adam :) kısacası yugoslav ekolünden bir oyuncu dedi.italya nın baş takımlarından biri dedi.nasri ya da o dediği adam gelecek dedi.sol taraf ve forvet arkası dedi yine.Parçalar birleşince tek bir isim kalıyor bence.o da PERİSİÇ.daha önceden ilgilenmiştik.Biliç zamanında.Nasri hem sol hem forvet arkası oynayabiliyor.perisiç aynı mevkillerde keza.hoca nın isteklerine uyan da bir oyuncu.bence perisiç kovalanıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz forvet arkası arıyoruz yalnız.
Yazdığı adam zaten orta saha Lazio'da oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Yazdığı adam zaten orta saha Lazio'da oynuyor.

Tamam işte biz forvet arkası arıyoruz diyorum ben de. Ortasaha çok genel bir tabir. Olcay da ortasaha mesela, Atiba da.

Çevrimdışı autopsy

Ama cidden ic degil vic ile bitip Italya'dan gelecek oyuncu varsa isimiz yas; Kuzmanovic :D

Kuzmanovic Malaga'ya kiralandı , o değildir   :)

Çevrimdışı Anıl

Cenk, Quaresma, Olcay bu isimler çok iyi hamle oyuncusu olurlar o kadar... Aras bu takımda direkt oynar.

İtalyadan gelecek sonu vicli oyuncu da Samir Handanovic :D @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Cenk, Quaresma, Olcay bu isimler çok iyi hamle oyuncusun olurlar o kadar... Aras bu takımda direkt oynar.

İtalyadan gelecek sonu vicli oyuncu da Samir Handanovic :D @Çağrı

:nargile:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Beck hayranlarına kötü haber:

Şenol Güneş: "Gökhan Gönül bana çok lazım bir oyuncu. Şu aşamada onu riske etmek istemiyorum. Yeni yeni toparlıyor çünkü. Maç temposuyla sıkıntı yaşarsa tekrar geri dönmeyelim diye oynatmadım. Gökhan Gönül çok yetenekli ve bana lazım."

Çevrimdışı Mehmet57

Tamam işte biz forvet arkası arıyoruz diyorum ben de. Ortasaha çok genel bir tabir. Olcay da ortasaha mesela, Atiba da.

Milinkovic-Savic ismini sirf iki vic var diye yazdim, yoksa kendisi forvet arkasi ve gobekte oynabilen bir yetenek. Bu yonden Talisca ile benzerligi var.

Bunu soylemisken, kendisi normal sartarda imkansiz. Bir sene once cift haneli rakam karsiliginda gitti Genk'den Lazio'ya.

Çevrimdışı Orhan_

Lig tv de Nasri ile kopmaya başladığımızı söylediler.

Etiketler: